Gość: Hejack123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:39 Uwaga! Pożar na 350!!! ^^ Developerzy się zgodzili, pytanie, czy będą mieszkańcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leser Miasto w chmurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:48 Orwell G., "1984" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Miasto w chmurach IP: *.phareipraca.lublin.pl 21.05.07, 11:58 mnie sie kojarzy jednoznacznie - wieża babel. tragiczny to pomysl. a jaki cel dla terrorystow! za zadne pieniadze, nawet gdyby mi doplacano, nie zamieszkalabym w czymc takim... Odpowiedz Link Zgłoś
gebhard Re: Miasto w chmurach 21.05.07, 12:50 najsmiesniejsze jest to ze zazwyczaj projektanci takich "cudeniek" sami mieszkaja w przytulnych domkach z ogrodkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cachotterie Re: Miasto w chmurach IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 11:16 Też pierwsze o czym pomyślałam to "cel dla terrorystów". Zastanawiam się w której części Londynu chcieliby to postawić, żeby nie szpeciło generalnie niskiej zabudowy (poza City). A sam pomysł mieszkania w czymś takim... eee, nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Miasto w chmurach IP: *.aster.pl 21.05.07, 17:56 to sie dopiero nazywa kompleks malego penisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Miasto w chmurach IP: 80.48.245.* 22.05.07, 11:19 oj Marek ostro dowaliles hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Litości IP: *.aster.pl 25.05.07, 12:01 Kto by dał się zamknąć w takiej klatce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:05 ten budynek jest okropny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATKA Miasto w chmurach IP: *.szczecin.mm.pl 26.05.07, 23:20 TO JEST OBRZYDLIWE JA NIGDY NIE CHCIALABYM W TAKIM CZYMS MIESZKAC ANI NAWET NA TAKIE COS PATRZEC NIE MAJA NA CO PIENIEDZY WYDAWAC TYLKO NA JAKIES BADZIEWJASTE RZECZY ONI MYSLA ZE DZIECI BEDA CHCIALY SIE TAM BAWIC TO BARDZIEJ ODSTRZASZA NIZ ZACHECA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Miasto w chmurach IP: *.wrzesnia.info.pl 28.05.07, 09:38 Po Waszych wypowiedziach developerzy się wycofają, a projektanci powieszą - to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Miasto w chmurach IP: *.chello.pl 28.05.07, 09:53 a czy kiedyś w Neapolu nie powstało coś takiego?Miejsca pracy,sklepy i mieszkania w jednym budynku.teraz to to puste stoi...jak ktoś ma więcej info na ten temat to proszę o podrzucenie.pamiętam tylko wycieczkę przez Neapol jakieś 9 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Miasto w chmurach 28.05.07, 10:08 przepiękne! ale jakie niebezpieczne (się wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Miasto w chmurach IP: *.botany.gu.se 28.05.07, 10:25 Projekt mi sie podoba. Projekt. Ale zamieszkac w czyms takim? Jakos mi sie to z matriksem kojarzy...tysiace anonimowych ludzi, zaleznych od wind, klimatyzacji, elektronicznych systemow...jakze latwo sie nimi kieruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Miasto w chmurach IP: 217.96.126.* 28.05.07, 11:23 Oni po prostu chcą wepchnąć do takich "klatek" wszystkich problemowych imigrantów aby oczyścić własne miasto :) coś jak Paryż... żeby nie miał kto się buntować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Miasto w chmurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:32 Jeżeli mają tam panować takie obyczaje jak w "Zamkniętym świecie" Silverberga to ja popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MX Obrzydlistwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:48 nie pierwszy raz slyszalem o mega budnkach, mini miastach, i byc moze bym chcialbym w takim zamieszkac, ale ten jest wyjatkowo brzydki, mowienie na to projekt to za duze slowo, to sa jakies marne wypociny, zart, szkarada jakich malo :-BLEEE w zyciu nie widzialem brzydszego pomyslu na projekt na cos w czym mozna mieszkac;) szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
lilou1 Re: Miasto w chmurach 28.05.07, 12:46 Mnie się przypomina wizja z książki "Oryks i Derkacz" Margaret Atwood... W sensie: po katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz Re: Miasto w chmurach IP: *.elkomtech.com.pl 28.05.07, 12:53 Jak popatrzylem na boisko do gry w pilke w jednej z tych "dziur" to nowego znaczenia nabralo dla mnie powiedzenie z dziecinstwa czesto stosowane przez chlopakow grajacych pod blokiem:"prawo pascala, kto kopie ten zapier...a" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noktor Miasto w chmurach IP: 89.242.105.* 28.05.07, 13:26 o wydaje ni sie ze niczego sie nie nauczyli po 11 września ale to nie moja sprawa tylko nowe cele dla terrorystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miasto w chmurach IP: *.wsiz.rzeszow.pl 29.05.07, 15:30 Pomyślcie jakie musie być uczucie jak zejdziecie na ziemie po paru miesiącach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja Miasto w chmurach IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 28.05.07, 13:43 Mam nadzieję, że nigdy w czymś takim nie będę musiał mieszkać! To jak jakaś fabryka. Jak patrzę na ten projekt, to brakuje mi w nim jeszcze ludzi z jakimiś czipami w głowach, bo mnie to musieliby chyba jakoś zupełnie przeprogramować, żebym tam zamieszkała. Mam nadzieję, że londyńczykom nie padło całkiem na mózgi i nie pozwolą szpecić swojego miasta z tradycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilola Re: Miasto w chmurach IP: *.it-net.pl 29.05.07, 01:48 wyglądają jak rury kanalizacyjne w łazience pana boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcc Miasto w chmurach IP: *.ichf.edu.pl 16.06.08, 14:17 Powinni zbudować. Fajny byłby widok w nocy. Albo w czasie burzy. Odpowiedz Link Zgłoś