Dodaj do ulubionych

Poznań - Noble House,Lobis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 23:55
Czy ktoś może kupował od tego developera dom? Sprzedają przez firmę
Lobis.Budują ładne osiedle i chciałabym znać opinie użytkowników ich
mieszkań bądź domów.
Obserwuj wątek
    • Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 89.174.54.* 14.06.08, 12:46
      Witam, Niestety do tej pory wybudowali dopiero kilka domów na
      osiedlu kortowym również w sierosławiu. Dotarłem do osób, które
      współpracowały z Panami i generalnie są bardzo zadowoleni. Natomiast
      jak będzie przy okazzji Złotej Polany - Czas pokaże. Ja się
      zdecydowałem.
      • Gość: Meteor Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.izacom.pl 15.06.08, 16:16
        Prosze wiec powiedziec dlaczego zniknela firma z internetu?
      • Gość: leti Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:17
        To będziemy prawdopodobnie sąsiadami!
        A co to ma znaczyć,że firma zniknęła z netu? W jakim sensie?
        • Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 89.174.54.* 30.07.08, 10:49
          noblehouse.gratka.pl/
          • Gość: z.cytrowski@wp.pl Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:16
            Witam wszystkim zainteresowanym, jako sprawca zanieszania pt Złota
            Polana chetnie odpowiem na wszystkie pytania.
            Pozdrawiam Zbigniew Cytrowski
            z.cytrowski@wp.pl
            www.zlota-polana.pl
            • nightstalk3r Re: Poznań - Noble House,Lobis 01.10.09, 11:56
              a czy kiedykolwiek włącza pan telefon aby się skontaktować?
        • Gość: janusz Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 01.08.10, 13:31
          Przeczytałem Pana wpis. Rozważam kupno domu na Złotej Polanie, stąd b. interesują mnie opinie o tym osiedlu oraz solidności dewelopera i jego budynków. Jak mieszka się Panu na tym osiedlu?Zadowolony czy rozczarowany?. Czy możliwy jest kontakt telefoniczny?
          proszę o odpowiedź.
          Janusz, mobile 609 685 825
        • Gość: Janusz Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 01.08.10, 21:42
          Przede wszystkim nurtuje mnie pytanie czy sąsiedztwo dużego kompleksu POD
          (pracowniczych ogródków działkowych)nie jest uciążliwe dla Osiedla Tenisowego i
          Złotej Polany w Sierosławiu. Chodzi mi "aktywność" ludzi z marginesu, którzy
          często pomieszkują tereny tych działek. Czy mieszkańcy tych osiedli rejestrują
          wzmożoną liczbę kradzieży i włamań? Zjawisko to występuje w innych częściach
          Poznania, np w Swarzędzu.
          • Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 21.08.10, 19:57
            Co do okolicy to sasiedztwo POD jest bezproblemowe. Jedyny
            mankamanet to okres wakacyjny, kiedy wszyscy korzystaja z
            podlewania - zdarzaja sie sytuacje, ze nie ma cisnienia w kranach
            (temat zamkniety na koniec 2011 - nowa rura). Mieszka sie wspaniale -
            co do solidnosci developera musialby Pan porozmawiac osobiscie z
            mieszkancami.
    • Gość: z.cytrowski Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 10.0.10.* 26.12.10, 16:15
      witam, zapraszam do kontaktu z właścicielem firmy z.cytrowski@wp.pl oraz rozmzowy z mieszkańcami osiedla którym oddałem domy.
      pozdrawiam
      • Gość: dąsiad Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 23:17
        Tak tak zapraszamy na rozmowy, mamy wiele do powiedzenia, chętnie podzielimy się naszymi doświadczeniami z tym developerem.
        • Gość: sanarkanda Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.icpnet.pl 08.10.11, 00:52
          witam a skąd ta głęboka wiedza??? miejscówka super ceny średnie chciałbyś coś dodać
    • Gość: Gosia Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:49
      Witam,
      co prawda nie kupowałam domu od tego dewelopera, ale jako, że trudno teraz o dobrą, sprawdzoną firmę, daję namiary na osiedle, na którym ja właśnie kupuję dom (transakcja jest już właściwie zrealizowana)- polecam, bo to rzeczywiście rzetelnie wykonana praca- www.osiedle-dabrowa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka