Gość: leti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 23:55 Czy ktoś może kupował od tego developera dom? Sprzedają przez firmę Lobis.Budują ładne osiedle i chciałabym znać opinie użytkowników ich mieszkań bądź domów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 89.174.54.* 14.06.08, 12:46 Witam, Niestety do tej pory wybudowali dopiero kilka domów na osiedlu kortowym również w sierosławiu. Dotarłem do osób, które współpracowały z Panami i generalnie są bardzo zadowoleni. Natomiast jak będzie przy okazzji Złotej Polany - Czas pokaże. Ja się zdecydowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meteor Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.izacom.pl 15.06.08, 16:16 Prosze wiec powiedziec dlaczego zniknela firma z internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leti Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:17 To będziemy prawdopodobnie sąsiadami! A co to ma znaczyć,że firma zniknęła z netu? W jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 89.174.54.* 30.07.08, 10:49 noblehouse.gratka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.cytrowski@wp.pl Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:16 Witam wszystkim zainteresowanym, jako sprawca zanieszania pt Złota Polana chetnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Zbigniew Cytrowski z.cytrowski@wp.pl www.zlota-polana.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nightstalk3r Re: Poznań - Noble House,Lobis 01.10.09, 11:56 a czy kiedykolwiek włącza pan telefon aby się skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 01.08.10, 13:31 Przeczytałem Pana wpis. Rozważam kupno domu na Złotej Polanie, stąd b. interesują mnie opinie o tym osiedlu oraz solidności dewelopera i jego budynków. Jak mieszka się Panu na tym osiedlu?Zadowolony czy rozczarowany?. Czy możliwy jest kontakt telefoniczny? proszę o odpowiedź. Janusz, mobile 609 685 825 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 01.08.10, 21:42 Przede wszystkim nurtuje mnie pytanie czy sąsiedztwo dużego kompleksu POD (pracowniczych ogródków działkowych)nie jest uciążliwe dla Osiedla Tenisowego i Złotej Polany w Sierosławiu. Chodzi mi "aktywność" ludzi z marginesu, którzy często pomieszkują tereny tych działek. Czy mieszkańcy tych osiedli rejestrują wzmożoną liczbę kradzieży i włamań? Zjawisko to występuje w innych częściach Poznania, np w Swarzędzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalcolmX Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.centertel.pl 21.08.10, 19:57 Co do okolicy to sasiedztwo POD jest bezproblemowe. Jedyny mankamanet to okres wakacyjny, kiedy wszyscy korzystaja z podlewania - zdarzaja sie sytuacje, ze nie ma cisnienia w kranach (temat zamkniety na koniec 2011 - nowa rura). Mieszka sie wspaniale - co do solidnosci developera musialby Pan porozmawiac osobiscie z mieszkancami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.cytrowski Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: 10.0.10.* 26.12.10, 16:15 witam, zapraszam do kontaktu z właścicielem firmy z.cytrowski@wp.pl oraz rozmzowy z mieszkańcami osiedla którym oddałem domy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąsiad Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 23:17 Tak tak zapraszamy na rozmowy, mamy wiele do powiedzenia, chętnie podzielimy się naszymi doświadczeniami z tym developerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanarkanda Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.icpnet.pl 08.10.11, 00:52 witam a skąd ta głęboka wiedza??? miejscówka super ceny średnie chciałbyś coś dodać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poznań - Noble House,Lobis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:49 Witam, co prawda nie kupowałam domu od tego dewelopera, ale jako, że trudno teraz o dobrą, sprawdzoną firmę, daję namiary na osiedle, na którym ja właśnie kupuję dom (transakcja jest już właściwie zrealizowana)- polecam, bo to rzeczywiście rzetelnie wykonana praca- www.osiedle-dabrowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś