Gość: konkret Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 212.76.37.* 26.09.09, 11:53 @ NAIVna : taaak, tylko jakbyś umiała czytać to byś wiedziała ze to "jest też bardzo...soulowa" dotyczy jej charakteru a nie muzyki którą aktualnie wykonuje. No a to że to będzie kompletna nowość dla rynku muzycznego to raczej zajebisty news !!! nie rozumiem ludzi zatrzymanych w 1996roku. czasy się zmieniły i muzyka też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kendall Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 13:54 YEAAAAAAAAHHHHHHH !!!! NARESZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 17:01 Aga wracaj jak naprędzej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czad Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 19:49 czaaaaaaaaaaaaaaaaaad !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popek Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.rtr.bait.pl 27.09.09, 11:01 dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
regoat Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking 27.09.09, 22:06 jeszcze nic nie wiaodmo jak bedzie brzmiala plyta a pie...cie jak potrzaskani. kompleksy jakies macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:22 dzis mialam okazje uslyszec piosenke promujacą nową plyte pani Agnieszki i musze z przykroscią stwierdzic ze jestem załamana normalnie jakbym slyszala kiepską gosie andrzejewicz albo cos podobnego. taki piękny rockowy glos marnuje sie w takich technopodjebkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB3RT Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:21 Żal ku..., ale Chylińska zrobiła z nowej płyty disco polo!!!!!WIELKI ŻAL!!!! Straciłem zaufanie do niej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:00 Nie moge cie zapomniec ten numer wymiata bo jak sobie walne koksa to moge tak napieprzac jak na balecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newas Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.09, 13:36 Aga sorry dostałem zgagi! Co ty Kombii Lady Gaga? A tak się naśmiewłaś z Edyty Bartosiewicz, że "czekasz na płytę tej cipy tyle lat" i co? Lepiej już jurioruj, tańcz na lodzie, całuj się z foką i może trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym? Niektórzy zeszli z klasą (Edyta Bartosiewicz), a inni "mają talent"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.09, 18:49 Jest mi poprostu bardzo smutno po usłyszeniu tego singla. Myślałam,że to bedzie coś na kształt "Załóż róż", coś na co czekałam długie 5lat. Szkoda,ale widocznie na tyle się zmieniła i tak czuje...Co się stało Agniecha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Marcin 23 Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.retsat1.com.pl 03.10.09, 21:26 Moim zdaniem kawałek zapowiada sie z reszta jak cała płyta REWELACYJNIE. znam twórczośc Agnieszki od samego początku i uważam, że ta mega-zmiana świadczy o jej wielkości jako artysty - pokazuje nowe oblicze, które narobi zadymy na rynku muzycznym - Brawo Agnieszka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
perliste Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking 04.10.09, 00:25 Nowy singiel to istna masakra. Na początku myślałam, że coś się źle na youtube włączyło.... Jestem załamana!!!! Najpierw Steczkowska dała czadu publikując fatalną komerchę, a teraz to MAm nadzieję, że HEY(wydają płyte tego samego dnia co Agnieszka) uratuje moje zdanie na temat polskiej branży muzycznej. Przeciez to niemozliwe, żeby wszyscy nagle stracili rozum. Nie mogłam się doczekac jej nowej płyty, teraz nie wiem czy ja w ogóle kupię......... przykre!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolaa1996 Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.abp.pl 04.10.09, 23:58 Pani Agnieszka zaczynała karierę jakieś 2 lata przed moim narodzeniem. Jedne z moich wspomień wczesnego dzieciństwa, jeszcze pamiętam jak mi się podobały te dzikie wrzaski i hałas gitar w radio, kiedy puszczali "o.n.a." i "Chylińska". Potem nagle zniknęły dzikie wrzaski i hałas gitar... Po paru latach, dokładnie w zeszłym roku zaczęłam oglądać "mam talent" jedyny program, który nie zajezdżał komerchą i monotonią.Oglądałam od pierwszego "odcinka". Zaintrygowały mnie zabawne uwagi tej kobiety w czarnch włosach i pięknym uśmiechu. Po jakimś czasie tata powiedział, że jest ona piosenkarką. Weszłam na youtube i obejrzałam pierwsze nagranie jakie wyświtlono. "Winna!!!" - usłyszałam i wpadłam w zachwyt! Obejrzałam wszystkie koncerty, wywiady, teledyski itd. i tak minął rok. Słuchałam jej utworów kiedy tylko mogłam. Byłam oczarowana jej kobiecością i inteligencją, sposobem bycia... Zaczęłam się zastanawiać kiedy nagra nową płytę. Skreślam dni i czekam na "modern rockig" premiera jest 2 dni przed moimi imieninami! Usłyszałam nowy singiel z płyty i szczęka mi opadła. Słuchałam go wiele razy próbując zrozumiec skąd ta zmiana. obejrzałam wywiad o płycie. zrozumiałam... powodzenia pani agnieszko! czekam na 23!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 07:35 komus sie powodzi i juz po nim jadą, jakie to typowe.Chylinska to swietna osoba i swietna artystka.poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 07:40 Ponadto, co niektorzy mylą komercję z pojsciem z duchem czasu. To tak jakby projektowac non stop w stylu gotyckim ! :] Stwierdziłybym, ze to Hey stoi w miejscu. Non stop narzekaja jak to jest zle i jakie psychojazdy mają kobiety.Wierm ze to jest stajl zbuntowanych rockanów ale przez przesady.Ilez mozna... Do przodu z podniesionym czołem moi drodzy. NIE STAĆ W MIEJSCU bo wlasnie to jest przejawem utraty rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiana Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 195.42.249.* 07.10.09, 11:01 Zmieniła się agnieszka, zmienił repertuar, zmienią się fani. Kuul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 11:28 szkoda. właśnie usłyszałem, żegnaj Agnieszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smg Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 88.220.124.* 07.10.09, 21:15 Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heliksa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 217.116.101.* 09.10.09, 05:54 ta płyta świadczy o jej wszechstronności jako artystki,odwadze... a jeżeli ktoś ogranicza się do słuchania jednego gatunku muzycznego, to znaczy, że sam jest ograniczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 89.108.220.* 11.10.09, 09:36 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesleep Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.09, 17:20 "Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku..." JEŻELI PO TEJ WYPOWIEDZI UWAŻASZ SIĘ ZA INTELIGENTNEGO TO GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLUESLEEP Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.09, 17:22 ta płyta świadczy o jej wszechstronności jako artystki,odwadze... a jeżeli ktoś ogranicza się do słuchania jednego gatunku muzycznego, to znaczy, że sam jest ograniczony... dokładnie! 100% poparcia. "Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku..." TEN KOMENTARZ BARDZO ŚWIADCZY O TWOJEJ INTELIGENCJI - BRAWO!!! POZAZDROŚCIĆ : ) (to był sarkazm, jeśli wiesz co to wgl. jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belsander Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.acn.waw.pl 18.10.09, 22:25 Sarkazm- (1.1) spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, wyraz pogardy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belsander Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.acn.waw.pl 18.10.09, 22:27 inteligencja - rodzaj szczególnej sprawności umysłowej, WGL - Składnica Harcerska w internecie świadczyć - (1.1) wykonywać dla kogoś pewną czynność Zazdrość - to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 00:23 czy tam sobie te komentarze i wiecie co ja sobie ta płyte kupie chociaż nie przepadam za takimi klimatami to jednak podziwiam Chylińską za to ze miała odwagę, jak to sama mówi "wyjść ze swojej szuflatki" i nagrać płytę taką jaka chce a nie tak jaką chcieliby fani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:59 Modern Rocking .... to jakaś pomyłka, to powinno być Modern Poping!!! Odpowiedz Link Zgłoś