Dodaj do ulubionych

Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking

• Gość: konkret Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 212.76.37.* 26.09.09, 11:53
      @ NAIVna :
      taaak, tylko jakbyś umiała czytać to byś wiedziała ze to "jest też bardzo...soulowa" dotyczy jej charakteru a nie muzyki którą aktualnie wykonuje. No a to że to będzie kompletna nowość dla rynku muzycznego to raczej zajebisty news !!! nie rozumiem ludzi zatrzymanych w 1996roku. czasy się zmieniły i muzyka też
    • Gość: Kendall Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 13:54
      YEAAAAAAAAHHHHHHH !!!! NARESZCIE
    • Gość: Olka Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 17:01
      Aga wracaj jak naprędzej !!!
    • Gość: czad Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.chello.pl 26.09.09, 19:49
      czaaaaaaaaaaaaaaaaaad !!!
    • Gość: Popek Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.rtr.bait.pl 27.09.09, 11:01
      dobre dobre
    • regoat Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking 27.09.09, 22:06
      jeszcze nic nie wiaodmo jak bedzie brzmiala plyta a pie...cie jak potrzaskani. kompleksy jakies macie?
    • Gość: nula Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:22
      dzis mialam okazje uslyszec piosenke promujacą nową plyte pani Agnieszki i musze z przykroscią stwierdzic ze jestem załamana normalnie jakbym slyszala kiepską gosie andrzejewicz albo cos podobnego. taki piękny rockowy glos marnuje sie w takich technopodjebkach sad
    • Gość: ROB3RT Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:21
      Żal ku..., ale Chylińska zrobiła z nowej płyty disco polo!!!!!WIELKI ŻAL!!!! Straciłem zaufanie do niej!
    • Gość: endrju Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:00
      Nie moge cie zapomniec ten numer wymiata bo jak sobie walne koksa to moge tak napieprzac jak na balecie
      • Gość: newas Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.09, 13:36
        Aga sorry dostałem zgagi! Co ty Kombii Lady Gaga? A tak się
        naśmiewłaś z Edyty Bartosiewicz, że "czekasz na płytę tej cipy tyle
        lat" i co? Lepiej już jurioruj, tańcz na lodzie, całuj się z foką i
        może trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym? Niektórzy
        zeszli z klasą (Edyta Bartosiewicz), a inni "mają talent"!
    • Gość: milena Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.09, 18:49
      Jest mi poprostu bardzo smutno po usłyszeniu tego singla. Myślałam,że to bedzie coś na kształt "Załóż róż", coś na co czekałam długie 5lat. Szkoda,ale widocznie na tyle się zmieniła i tak czuje...Co się stało Agniecha ?
    • Gość: gość Marcin 23 Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.retsat1.com.pl 03.10.09, 21:26
      Moim zdaniem kawałek zapowiada sie z reszta jak cała płyta
      REWELACYJNIE. znam twórczośc Agnieszki od samego początku i uważam,
      że ta mega-zmiana świadczy o jej wielkości jako artysty - pokazuje
      nowe oblicze, które narobi zadymy na rynku muzycznym - Brawo
      Agnieszka !!!
    • perliste Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking 04.10.09, 00:25
      Nowy singiel to istna masakra. Na początku myślałam, że coś się źle
      na youtube włączyło....
      Jestem załamana!!!! Najpierw Steczkowska dała czadu publikując
      fatalną komerchę, a teraz to sad

MAm nadzieję, że HEY(wydają płyte tego samego dnia co Agnieszka)
      uratuje moje zdanie na temat polskiej branży muzycznej. Przeciez to
      niemozliwe, żeby wszyscy nagle stracili rozum.

Nie mogłam się doczekac jej nowej płyty, teraz nie wiem czy ja w
      ogóle kupię......... przykre!!!!!
    • Gość: lolaa1996 Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.abp.pl 04.10.09, 23:58
      Pani Agnieszka zaczynała karierę jakieś 2 lata przed moim narodzeniem. Jedne z moich wspomień wczesnego dzieciństwa, jeszcze pamiętam jak mi się podobały te dzikie wrzaski i hałas gitar w radio, kiedy puszczali "o.n.a." i "Chylińska". Potem nagle zniknęły dzikie wrzaski i hałas gitar... Po paru latach, dokładnie w zeszłym roku zaczęłam oglądać "mam talent" jedyny program, który nie zajezdżał komerchą i monotonią.Oglądałam od pierwszego "odcinka". Zaintrygowały mnie zabawne uwagi tej kobiety w czarnch włosach i pięknym uśmiechu. Po jakimś czasie tata powiedział, że jest ona piosenkarką. Weszłam na youtube i obejrzałam pierwsze nagranie jakie wyświtlono. "Winna!!!" - usłyszałam i wpadłam w zachwyt! Obejrzałam wszystkie koncerty, wywiady, teledyski itd. i tak minął rok. Słuchałam jej utworów kiedy tylko mogłam. Byłam oczarowana jej kobiecością i inteligencją, sposobem bycia... Zaczęłam się zastanawiać kiedy nagra nową płytę. Skreślam dni i czekam na "modern rockig" premiera jest 2 dni przed moimi imieninami! Usłyszałam nowy singiel z płyty i szczęka mi opadła. Słuchałam go wiele razy próbując zrozumiec skąd ta zmiana. obejrzałam wywiad o płycie. zrozumiałam... wink powodzenia pani agnieszko! czekam na 23!!!
    • Gość: dsa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 07:35
      komus sie powodzi i juz po nim jadą, jakie to typowe.Chylinska to swietna osoba i swietna artystka.poczekamy zobaczymy
    • Gość: dsa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 07:40
      Ponadto, co niektorzy mylą komercję z pojsciem z duchem czasu. To tak jakby projektowac non stop w stylu gotyckim ! :]
      Stwierdziłybym, ze to Hey stoi w miejscu. Non stop narzekaja jak to jest zle i jakie psychojazdy mają kobiety.Wierm ze to jest stajl zbuntowanych rockanów ale przez przesady.Ilez mozna...
      Do przodu z podniesionym czołem moi drodzy. NIE STAĆ W MIEJSCU bo wlasnie to jest przejawem utraty rozumu
    • Gość: zmiana Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 195.42.249.* 07.10.09, 11:01
      Zmieniła się agnieszka, zmienił repertuar, zmienią się fani.
      Kuul
    • Gość: :( Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 11:28
      szkoda. właśnie usłyszałem, żegnaj Agnieszko
    • Gość: smg Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 88.220.124.* 07.10.09, 21:15
      Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku...
    • Gość: heliksa Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 217.116.101.* 09.10.09, 05:54
      ta płyta świadczy o jej wszechstronności jako artystki,odwadze... a jeżeli ktoś ogranicza się do słuchania jednego gatunku muzycznego, to znaczy, że sam jest ograniczony...
      • Gość: ja Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: 89.108.220.* 11.10.09, 09:36
        dokładnie
    • Gość: bluesleep Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.09, 17:20

"Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku..."

JEŻELI PO TEJ WYPOWIEDZI UWAŻASZ SIĘ ZA INTELIGENTNEGO TO GRATULACJE!!!
    • Gość: BLUESLEEP Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.09, 17:22
      ta płyta świadczy o jej wszechstronności jako artystki,odwadze... a jeżeli ktoś ogranicza się do słuchania jednego gatunku muzycznego, to znaczy, że sam jest ograniczony...

dokładnie! 100% poparcia.

"Jeśli zamiast inteligentnych ludzi, Aga chce mieć za fanów nażelowanych pedałków to wszystko idzie w dobrym kierunku..."

TEN KOMENTARZ BARDZO ŚWIADCZY O TWOJEJ INTELIGENCJI - BRAWO!!! POZAZDROŚCIĆ : ) (to był sarkazm, jeśli wiesz co to wgl. jest)

• Gość: Belsander Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.acn.waw.pl 18.10.09, 22:25
      Sarkazm- (1.1) spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, wyraz pogardy
    • Gość: Belsander Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.acn.waw.pl 18.10.09, 22:27
      inteligencja - rodzaj szczególnej sprawności umysłowej,
      WGL - Składnica Harcerska w internecie
      świadczyć - (1.1) wykonywać dla kogoś pewną czynność
      Zazdrość - to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt.
    • Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 00:23
      czy tam sobie te komentarze i wiecie co ja sobie ta płyte kupie chociaż nie przepadam za takimi klimatami to jednak podziwiam Chylińską za to ze miała odwagę, jak to sama mówi "wyjść ze swojej szuflatki" i nagrać płytę taką jaka chce a nie tak jaką chcieliby fani.
    • Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska i jej Modern Rocking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:59
      Modern Rocking .... to jakaś pomyłka,
      to powinno być Modern Poping!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka