Gość: Hamster IP: 195.117.18.* 05.02.02, 14:00 Pamietacie taki podziemny zespól, podobno nigdy sie nie ujawniali. Pamietam ich kawalek - Slodka 16-tolatka. Stare czasy. Co o nich wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exe Re: Post Regiment IP: *.icpnet.pl 05.02.02, 18:57 > Pamietacie taki podziemny zespól, podobno nigdy sie nie ujawniali. Pamietam ich > > kawalek - Slodka 16-tolatka. Stare czasy. Co o nich wiecie? Prowokator. Albo piszesz o innym zespole z tą samą nazwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Post Regiment IP: *.wave.net.pl 05.02.02, 19:07 ii... nie takie stare. Dwie swietne plytki nagrali. pzdr n. Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Post Regiment 06.02.02, 08:16 witaj Hamsterze ! czy to ty ? czyżbyśmy się znali z innego forum ? widzę, że i ty w końcu trafiłeś na "muzykę" zapraszam na mój wątek "punk is dead ?" )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Post Regiment IP: 195.117.18.* 06.02.02, 09:47 jello_b napisał(a): > witaj Hamsterze ! czy to ty ? czyżbyśmy się znali z innego forum ? > widzę, że i ty w końcu trafiłeś na "muzykę" > > zapraszam na mój wątek "punk is dead ?" )) Cze jello juz lece...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Post Regiment IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 17:33 Nie ujawnili się???? Mam ich płytę na cd, byłem na koncercie to jest nie ujawnianie się??? A tak na poważnie to jest to dla mnie najlepsza płyta polskiego punk rocka, druga ich płyta (chyba nazywa sie czarzły) juz mi sie nie bardzo podoba. Uważam, że nie koniecznie można ich nazwać zespołem punkowym ponieważ: 1.potrafią grać 2.wokalistka potrafi śpiewać 3.mają świetne teksty, w których nie ma bluzgów i niczego o olewaniu systemu A na poważnie to świetna muza gorąco polecam!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlka Re: Post Regiment IP: 192.168.1.* 13.02.02, 10:38 Post Regiment był jednym z fajniejszych zespołów punkowych - fajne texty i muza.Podobno ich wokalistka ,Nika , uczyła angielskiego w liceum SOS. Rany, słuchałam ich jakieś 5 lat temu.Fajnie, że ich jeszcze pamietacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Post Regiment IP: 195.117.18.* 13.02.02, 12:04 Gość portalu: olo napisał(a): > Nie ujawnili się???? Mam ich płytę na cd, byłem na koncercie to jest nie > ujawnianie się??? A tak na poważnie to jest to dla mnie najlepsza płyta > polskiego punk rocka, druga ich płyta (chyba nazywa sie czarzły) juz mi sie nie > > bardzo podoba. Uważam, że nie koniecznie można ich nazwać zespołem punkowym > ponieważ: > 1.potrafią grać > 2.wokalistka potrafi śpiewać > 3.mają świetne teksty, w których nie ma bluzgów i niczego o olewaniu systemu > A na poważnie to świetna muza gorąco polecam!!! > pzdr To ze byles na koncercie niedawno to nie znaczy ze wczesniej sie nie chcieli ujawniac (chodzi mi o ujawnienie sie osób grajacych w kapeli - tak to pamietam a bylo to z 10-12 lat temu) i nie bardzo tez mi pasuja na punkowa kapele. A i jeszcze jedno jak bys mial albo zrobil mp3 z tej lepszej plytki i przeslal to bylbym bardzo wdzieczny )) Jesli tak to podam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Post Regiment IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:08 Koncert był już dawno jakieś 5 może nawet 8 lat temu. Jeżeli chodzi płytkę to prześle ci ją przegraną w audio podaj adres na maila tomolek@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Post Regiment IP: *.wave.net.pl 13.02.02, 20:33 Ja bylam na koncercie z rok czy dwa lata temu... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Post Regiment IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.02.02, 00:14 a mnie rozwaliła tragedja według post regimet wyborny kawał muzy. Odpowiedz Link Zgłoś