Gość: Miles Davis IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.01.04, 09:29 Dżez już nie ten co kiedyś, niestety... I nie ma na to rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miles Davis Nowy polski jazz IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.01.04, 09:34 Niestety dżez już nie ten co kiedyś... I nie ma na to rady Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Nowy polski jazz 13.01.04, 09:43 a po co miałby być "ten co kiedyś", skoro już taki był? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: NIERYMEK 13.01.04, 10:41 nierymek napisał: > a po co miałby być "ten co kiedyś", skoro już taki był? Racja. Zauwaz, ze nie boimy sie nieznanego, natomiast bardzo boimy sie stracic to, co znamy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nowy polski jazz IP: *.uwgda.gov.pl 13.01.04, 11:56 Kolejny raz Wyborcza bawi mnie niemiłosiernie. Nawet stworzenie listy najgłupszych dziennikarzy jest, ze względu na dużą konkurencję, zupełnie niemożliwe, ale wskazywanie najważniejszych (najlepszych) płyt jazzowych jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gda Re: mm IP: *.chello.pl 13.01.04, 21:53 Wybór - jak zawsze jest wyborem. Gdyby pisać przyszło o wszystkich, można by poświęcić na to osobny numer Gazety. Fakt, że wielu autorów i wykonawców tu zabrakło, ale nie powód to chyba, żeby wyzywać całą redakcję i dziennikarzy od głupków i idiotów.. mm, jeżeli masz jakieś ciekawe propozycje, to może podziel się nimi. Mnie by to interesowało, a myślę że również innych sympatyków dobrej świeżej muzyki. - których to bardzo pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś