merho 27.10.09, 13:20 Po występie Arctic Monkeys na HOFie nie zaprosiłbym Ich nawet na dożynki do Kopciowic. Jakoś brakuje mi w tym zestawieniu KOL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uosiu77 Re: Q Awards rozdane 27.10.09, 13:26 fakt, że na Openerze mieli problemy, nie znaczy że ten koncert był cały zły. Ja np dzięki temu koncertowi zacząłem ich słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garin Re: Q Awards rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 14:30 KOL nie ma, bo to amerykanie Odpowiedz Link Zgłoś
merho Re: Q Awards rozdane 27.10.09, 14:55 Faktycznie, zawsze myślałem, że to Brytole. @uosiu77: Może dlatego własnie inaczej patrzymy na ten występ.. Ja słucham AM od dawien dawna i to był najbardziej oczekiwany przeze mnie koncert na HOFie i okazał się największym zawodem tego fesitwalu. Problemy techniczne nie mają z tym nic wspólnego. Występ był bo prostu anemiczny, bez porywu, bez powera...był słaby :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokecat Re: Q Awards rozdane IP: 83.238.65.* 27.10.09, 15:42 merho-dokladnie. nie mozna zrzucac wszystkiego na problemy techniczne. nie oszukujmy sie-koncert am na hofie jak dla mnie najbardziej oczekiwany okazal sie najwieksza klapa. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco. Re: Q Awards rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 16:08 oj tak, po AM spodziewałam się czegoś więcej. cieszę się z nagrody dla White Lies, na open'erze byli świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscik Re: Q Awards rozdane IP: 83.238.65.* 28.10.09, 09:28 czym sie rozni ''najlepszy nowy wykonawca'' od ,,najlepszego debiutu''? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Q Awards rozdane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 13:06 a co powiecie na Muse i Kasabian na hofie w 2010)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Q Awards rozdane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 13:13 a dodatkow arcade fire))muse w myśl tradycji powrotów co trzy latka zespołów)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh Re: Q Awards rozdane IP: *.chello.pl 28.10.09, 13:16 MUSE! muszą być na open'erze, MUSZĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.kitten Re: Q Awards rozdane IP: *.acn.waw.pl 28.10.09, 14:05 @choco na open'erze white lies byli świetni? żartujesz, mam nadzieję? jak dla mnie to niemiłosiernie fałszowali i zupełnie nie brzmieli tak, jak na płycie (i tak, w tym przypadku jest to minus). a arctic monkeys byli świetni, mimo problemów technicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkei Re: Q Awards rozdane IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.09, 15:48 zgadzam sie z miss.kitten ! to White Lies na open'erze byli bez porywu i nie podobało mi się, mimo że podoba mi sie ich płyta. za to AM naprawde zrobilo na mnie wrazenie i zaczelam ich sluchac po koncercie w wczesniej zbytnio z nim nie przepadałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m, Re: Q Awards rozdane IP: *.autocom.pl 29.10.09, 08:33 mhm to brytole głosowały więc nagroda am nie dzwini- odsyłam do ich występów na glastonbury czy reading to jest klasa sama w sobie. hehe do muse im daleko, ale nie mozna w rok w rok dawać muse nagrodę za występ na żywo^^ teledysk roku to jakieś cholerne nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
merho Re: Q Awards rozdane 29.10.09, 18:25 White Lies dali na HOFie bardzo dobry koncert. O wiele lepszy niż AM. W Lutym mają być w Wawie. Gorąco polecam. Moim zdaniem po takich zespołach (ktorym daje sie nagrody za najlepszy koncertowy band) oczekuje się znacznie więcej niż wyśpiewania piosenek i nic poza tym. Przypomnijcie sobie choćby The Kooks czy Gossip. Nawet Peszkowa miały lepszy kontakt z publicznością. Pamiętacie na AM tego kolesia w kapturze po prawej? Kto to był w ogóle? Nie zdziwiłbym sie gdyby grał partie gitarowe Turnera. W końcu śpiewanie i granie na gitarze to nie lada sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzid Re: Q Awards rozdane IP: *.smsiarkowiec.pl 07.11.09, 21:28 Open'erowy koncert Małp pokazuje świetnie ich perfekcjonistyczne, sterylne wręcz podejście do muzyki i mi się to podoba. Jeśli wolicie koncerty artystów, którzy co tydzień krzyczą do publiczności, że jest najlepsza na świecie albo co piosenkę drą się do mikrofonu, że czują się "fucking amazing" to droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś