Gość: Erni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 19:53 Tak właściwie to mało słyszałem o tym facecie. Ale muszę przyznać, że na ten tytuł sobie zasłużył. Miejmy nadzieje, że za rok udowoni to, że warty jest tej eksluzywnej nagrody! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOL hhe IP: *.devs.futuro.pl 17.01.04, 23:22 w polsce mało kto wie kim jest ten gosc, a prawda jest taka ze kopie dupsko najlepiej i najszybciej, nie ma sobie rownych. bleed black fuckin label www.bls.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zakk Wylde najlepszy 17.01.04, 23:26 Zakk rządzi, lubię jego solowe projekty, acz nie ukrywam, że najbardziej lubię, jak gra u Oza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.01.04, 04:49 Ale w "Teraz Rocku" napisali że jest to idealne wcielenie wieśniaka i debila rockowego. Nawet mnie te słowa zachęciły do posłuchania płytki. Czy jednak jest to wieśniactwo spod znaku debili z Iron Maiden czy raczej debilizm spod znaku wieśniaków z ZZ Top? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.01.04, 04:54 Na kolana przed Zakkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stillborn Raaacja IP: *.brzesko.net.pl 24.01.04, 13:48 To, że Zakk jest najlepszy wiadmomo od dawna, Jego Black Label Society to obecnie najciekawsza propozycja dla fanów tradycyjnego metalu. Polecam jego płyty i pozdrawiam fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacer_cynika Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.toya.net.pl 24.01.04, 14:16 Zakk Wylde rzeczywiście gra bardzo dobre, miałem nawet okazję widzieć go na żywo. Jednak najlepszy na świecie? Zastanawiam się, czy ów tytuł mu się należy. Według mnie od Zakka lepiej gra wielu gitarzystów, takich jak Ritchie Blackmore, Al di Meola, Paco de Lucia, czy pan McLaughlin. Z drugiej strony trudno jest osądzić, kto tak naprawdę jest tym najlepszym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierka Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.zory.msk.pl 24.01.04, 14:26 Gość portalu: spacer_cynika napisał(a): [...] Z drugiej strony > trudno jest osądzić, kto tak naprawdę jest tym najlepszym... ____________________________________________________ ... tym bardziej, że trzej ostatni wymienieni przez ciebie, z rockiem mają bardzo mało wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixit Re: Zakk Wylde najlepszy IP: 82.133.113.* 24.01.04, 17:09 Znam tworczosc Zakka tylko te z Ozzy'm. I wlasnie - w celu poszerzenia horyzontow - zamowilem "Blessed Hellride". Wkrotce podziele sie wrazeniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coin Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.pomiarowy.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:56 Slyszalem prawie wszystkie jego plyty i ten koleś po prostu Wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
dixit Re: Zakk Wylde najlepszy 05.02.04, 16:05 OK, jestem juz po n-krotnym przesluchaniu Blessed Hellride. Plyta technicznie bez zarzutu, zroznicowane tempo, zdarzaja sie bluesowe (utwor tytulowy) i jazzujace zagrywki, czadu sporo, solowek tez... Niemniej wg mnie plycie brakuje troche "duszy". Mam wrazenie, ze jest to do pewnego stopnia zestaw gitarowych sztuczek Zakka Wylde'a - gitarzysty wybornego. Pozdrawiam (i wlaczam utwor #1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solo Re: Zakk Wylde najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:01 Zakk kopie dupę. Jego solówki są zajebiste. Nie można osądzić że jest najlepszym gitarzystą na swiecie, ale na pewno jednym z moich ulubionych obok Slasha.Znam jego twórczosc z Ozzym i solowe płyty, akustyczna Book&Shadows i BLS. Najlepsza jest dla mnie płyta "No more tears" , królewskie solówki. I cos w balladach na Book&Shadows. Kopie dupe. No i oczywiscie Dremaer i solówka. 10/10. Odpowiedz Link Zgłoś