bm_ka 17.01.04, 22:47 Właśnie powiedziano w dzienniku że umarł Czesław Niemen. Skończyła się epoka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minnie Re: Niemen IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 22:48 ....dziwny jest ten świat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekkk Re: Niemen IP: *.telis.gda.pl 17.01.04, 22:53 lecz ten swiat nie zginie nigdy dzieki....niemu odszedl wielki czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Niemen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:07 Ludzilem sie ze to nieprawda. Ale Trojka potwierdzila... (( Odpowiedz Link Zgłoś
opart Re: Niemen 17.01.04, 23:14 Dla mnie szok... To przecież jeden z "nieśmiertelnyvh"... Czuję się podobnie jak powiiedzieli, że umarł Ciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Niemen 17.01.04, 23:24 to jednak nie jest plotka - wlasnie na onecie widze wiadomosc dla mnie naprawde to trudne do uzymslowienia sobie muzyka Niemena to cale moje dziecinstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Niemen 17.01.04, 23:26 65 lat to dużo za wcześnie. Jakby jeszcze trochę pożył, doczekałby triumfu swojej muzyki poza Polską. Jestem przekonany że "Wspomnienie" zrobi światową karierę, bo mało jest tak pięknych piosenek. Może "What a Wonderful World" w wykonaniu Armstronga? To jest naprawdę ten poziom, po prostu szczyt Olimpu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Niemen IP: *.acn.waw.pl 17.01.04, 23:37 [`] [`] [`] - cześć Jego pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
led_zeppelinka Re: Niemen 17.01.04, 23:48 prosze...powiedzcie że on żyje.. nie prawda.. to wszystko nie prawda.. on zawsze będzie żył.. nigdy nie umrze.. będzie żył dopóki będą żyć ludzie którzy go kochali.. ja mam tylko 15 lat niecałe.. a jednak popłakałam sie po tej wiadomości.. to dla mnie jeden z najwspanialszych ludzi w historii muzyki... koniec pewnego etapu.. to jest pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Bema pamięci rapsod żałobny..", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
mari.na Re: Niemen 18.01.04, 00:09 kreatywnie nieposkromiony, muzyczne epoki czesto wyprzedzal, no i glosisko jak dzwon. dla mnie do dzisiaj nasz jedyny i najlepszy eksportowy artysta ( a nie jestem wcale starej daty), postac ponadczasowa. "...gdybys ujrzec chcial nadwislanski swit.." Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Niemen 18.01.04, 00:10 Zostawił po sobie coś wielkiego i nieśmiertelnego. Cześć Jego pamięci. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
raymond.new Re: Niemen 18.01.04, 00:25 Był najlepszy w Polsce. Poza nim naprawdę niewiele ciekawego w naszym rocku zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś
piegusek_15 Re: Niemen 18.01.04, 00:35 ech... ZAWSZE bedzie w naszych pamieciach... Odpowiedz Link Zgłoś