Gość: Adam IP: *.aster.pl 18.01.04, 19:05 No dobrze, ale gdzie ta dyskografia, chętnie bym przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Niemen - dyskografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.04, 23:12 Chyba autor nigdy żadnej dyskografii nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniut Re: Niemen - dyskografia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 03:02 Też bym chętnie zobaczyła tę dyskografię. Kolejna kompromitacja dziennikarza GW.Ja rozumiem, że zależało na pośpiechu, ale żeby aż tak? Żenujące... www.dago.pmp.com.pl/Niemen/dyskografia.php - polecam wszystkim zainteresowanym. Jakości nie jestem w stanie zweryfikować, ale to i tak o 100% więcej niż tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Niemen - dyskografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 08:50 Śliczna dyskografia, teraz już wiem, której płyty mi brakuje....... Dzięki ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyl Re: Niemen - dyskografia IP: 80.51.242.* 26.01.04, 12:52 no dobra ale na której płycie jest np. " Bema pamięci żałobny rapsod"? Odpowiedz Link Zgłoś