IP: *.icpnet.pl 27.01.04, 10:26
co myslicie o tych dziewczynach??
Podoba mi się ich brzmienie- takie dośc niekomercyjne. jedno mnie wkurza- ze
łysa jest wazniejsza od tej drugiej. łysa jest liderem./..a to przeciez
duet, nie? to powinny być rowno wazne
Obserwuj wątek
    • grzesiu_markowski Re: Sistars 27.01.04, 22:08
      Dla mnie to jest dyskoteka taka muzyka bo tylko tam można taka muzyke puszczac.

--
      www.terazrock.pl
    • grzesiu_markowski I jeszcze slowo...... 27.01.04, 22:41
      Ciesze sie na dodatek ze to nie one wygraly Eurowizje bo przynajmniej bedzie
      mniejszy wstyd dla naszego kraju.
      • Gość: twigg Re: I jeszcze slowo...... IP: *.radymno.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 23:36
        chyba lepiej, żeby one wygrały, niż blue cafe indifferent
        • grzesiu_markowski Re: I jeszcze slowo...... 27.01.04, 23:43
          Ale one graja sztuczna muzyke wygenerowane na podstawie sztucznych maszyn ktore
          potrzebuja tylko pradu aby generowac muzyke a nie inwencji tworczej i z gruntu
          rzeczy ich muzyka nie jest tak wartosciowa, oczywiscie w pewnym sensie, jak
          muzyka tworzona przy pomocy zywych gitar i instrumentow perkusyjnych oraz
          trabek.
          • inka.k Re: I jeszcze slowo...... 27.01.04, 23:54
            A propos...skoro tak się upierasz,mówiąc że "one graja sztuczna muzyke
            wygenerowane na podstawie sztucznych maszyn" to czyżbyś nie zauważył,że głos
            Tatiany jest jak najbardziej "sztucznym" głosem osiągniętym przez śpiew na
            gardle i jego zaciskanie. Dziwne,ze jak udziela wywiadu to ma zupełnie inny
            głos...hehehe. Sistars maja przynajmniej naturalną barwę głosu,pozdrawiam
            P.S. No i dziewczyny przynajmniej nie fałszują a u Tatianki to bywa różnie jak
            można było zauważyć podczas występu na żywo,ale nadrobi pewnie ubioremwink
            • grzesiu_markowski Re: I jeszcze slowo...... 27.01.04, 23:57
              Moze glos Tatiany czyli Wokalistki Blue Cafe jest sztuczny ale to przeciez to
              jej wlasny glos i ma prawo uzywac go na codzien i przeciez nie zmieni go sobie
              tylko dlatego ze moze brzmi sztucznie ale przeciez i gitary elektryczne i
              gitary basowe i trabki i saksofony sa przeciez prawdziwe w Blue Cafe a w
              Sistars niby sytuacja jest odwrotna ale przeciez HIPhop niesie za soba pochwale
              przestepstwa i palenia LSD wiec moze lepiej promowac inne pardziej rodzinne
              wartosci, nie uwazasz?
              • Gość: que? Re: I jeszcze slowo...... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.01.04, 01:14
                zgłupłem... ty się grzesiu zgrywasz czy poważnie?
                • Gość: que? a już wiem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.01.04, 01:27
                  pytania nie było smile
              • Gość: nastuś Re: I jeszcze slowo...... IP: 62.233.243.* 28.01.04, 15:44
                >ale przeciez HIPhop niesie za soba pochwale przestepstwa i palenia LSD wiec
                moze lepiej promowac inne pardziej rodzinne wartosci, nie uwazasz?

to chyba zarty....hiphop pochwala palenia LSD???? buehehe dobre!!!big_grin z
                przestepstwem tez prawda- dziewczyny spiewaja, ze siedza na lawce z ziomkami
                pala LSD, kradna w Biedronce i napadaja na staruszki=)
                zobaczyles kogos w kapturze i szerokich spodniach na scenie i od razu
                myslisz,ze to hiphop?indifferent to jest r'n'b czlowieku. A to, ze na plycie goscinie w
                paru utworach sa wykonawcy hiphopowi nie robi z ich muzyki hiphopu...z reszta
                i tak pewnie nie sluchales ich plyty wiec szkoda gadac!
                A co do Tatiany, to jak goscila u Wojewodzkiego i kazal jej zaspiewac
                normalnie, a potem wyzej, to nie umiala! ciekawe czemu=))) na sile probuje
                zrobic z siebie druga Anastasie o bialej skorzebig_grin Jakie to wartosci rodzinne
                propaguje Blu Cafe - cos w stylu "jestes zakochany, ide po Ciebie", to jest
                slodka piosenka, milosna piosenka, chce Wam dac piosenke" lalala i'm lovin' it
                buehehe
          • Gość: AW Re: I jeszcze slowo...... IP: *.seabridge.pl 28.01.04, 10:05
            jestes kolejnym idiotą na tym forum który coś ocenia nie znając tego. SISTARS
            graja nowoczesne RnB, neosoul mając klasycznie wykształcony zespół złozony z
            muzyków jazzowych po Akademii muzycznej w Katowicach. To w większosci granie
            żywych instrumentów a nie dyskotekowa sieczka.
            • jazzkam Re: I jeszcze slowo...... 28.01.04, 12:59
              Gość portalu: AW napisał(a):

> jestes kolejnym idiotą na tym forum

to macie coś wspolnego wink)
    • inkabe Re: Sistars 28.01.04, 09:03
      moja imienniczko, zgadzam sie z toba, ze dziewczynki byly OK.A ze nie mialy
      szans w tym morzu chlamu, to bylo pewne.Ale skorzystaly z okazji, zeby sie
      pokazac i b.dobrze.Najwyzsza pora, zeby narod zobaczyl, ze hip-hop to nie
      tylko fucki.Sistars sa muzykalne i maja na pewno dobre przygotowanie muzyczne,
      bo utor byl trudny a wyszedl swietnie .Pzdr
      • jazzkam Re: Sistars 28.01.04, 13:02
        inkabe napisała:

> bo utor byl trudny a wyszedl swietnie .Pzdr

nie byl trudny a i tak dały dupy, nie popisaly sie specjalnie skalą głosu.
        szczegolnie facet z plejbeku.
    • Gość: tegosław Re: Sistars IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.01.04, 17:14
      W dupie mam zespoły typu Sistars.
      • h8red GOOD LORD!!! 28.01.04, 19:22
        Gość portalu: tegosław napisał(a):

> W dupie mam zespoły typu Sistars.

Tegosław napisał... ZDANIE.
        • inka.k Re: Sistars w Sosnowcu ? 28.01.04, 20:43
          Czy ktoś coś wie o występie dziewczyn w Sosnowcu ? Ponoc mają tam
          wystąpić...jak ktoś coś o tym wie,to niech napisze,z góry dzieki,pozdrawiam
          P.S.Zobacze je na zywo i wtedy zdam relacje hehehe,papatki
          • Gość: nastuś Re: Sistars w Sosnowcu ? IP: 62.233.243.* 29.01.04, 18:46
            mam dobra wiadomosc inka!Sistars wystepuja w Sosnowcu 31 stycznia jako gwiazda
            wiecozru na imprezie z radiem Eska. Odbedzie sei to w Antidotum, wstep 10 dla
            studentow, 15 reszta. Ja sie wybieramsmilepozdrawiam
            • inka.k Re: Sistars w Sosnowcu ? 29.01.04, 23:20
              Dzieki nastussmileja tez tam bede,wiec bedzie czadowo,pozdrawiam
      • rzekawspomnien Re: Sistars 28.01.04, 20:51
        Ja lubie sistars spiewajace po angielsku. Po polsku juz mniej. Tez sie ciesze,
        ze nie wygraly, bo Eurowizja, to konkurs na najwieksza zenade, a nie szansa
        dla europejskich artystow. W ogole zmalay w moich oczach, ze w ogole zgodzily
        sie konkurowac do tego konkursu z takim szmelcem jak Blue Cafe, czy Ostrowska
        i oczywiscie Janoszowa. Ale jedno jest pewne, nikogo na sile sie do tych
        dziewczyn nie da przekonac, bo ma w sobie cos takiego, ze odpychac tez moze i
        to mocno. Zalezy od gustu i podejscia.

Pozdrawiam
    • Gość: zuzia Re: Sistars IP: 62.148.87.* 16.02.04, 08:13
      inka miala pojsc na koncert w Sosnowcu i zdac relacje, a tu nic...
      A tymczasem wczoraj SISTARS byly wieczorem u Kuby Wojewodzkiego, czy ktos
      widzial?
      Nizle Ch... lataly wokol, he,he.Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka