ydorius 13.02.02, 16:25 Świetna płyta, choć po Daises of the galaxy nie oczekiwałem takiego kopa! Powinienem sie co prawda zorientować po teledysku, gdzie E zmienił się z grzecznego chłopczyka w taliba . Co myślicie? p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jimka Re: Eels Souljacker IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:07 Stokrotki i BEATIFUL FREAK podobały mi się, ale tego o czym ty piszesz jeszcze niestety nie słyszalam... belladonnatuk@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Eels Souljacker IP: 193.150.166.* 14.02.02, 17:07 Czekam na więcej opinii. Ciągle rozważam zakup tej płyty. Bardzo różne recenzje w prasie...od euforii do absolutnego potępienia. Nie wiem co myśleć, a słyszałem tylko jeden kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Eels Souljacker 14.02.02, 17:46 A może być więcej opinii, ale z jednego źródła? )) Słyszłeś zapewne singlowe Souljacker part I. Jeżeli planujesz zakup, to polecam przejście si do sklepu i posłuchanie sobie różnych kawałków. Mi szczególnie podobają się "that's not really funny", "woman drive man sleeping" a przede wszystkim "bus stop boxer"! pozdrawiam, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: Eels Souljacker IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 18:09 ydorius napisał(a): > > A może być więcej opinii, ale z jednego źródła? )) > Słyszłeś zapewne singlowe Souljacker part I. Jeżeli planujesz zakup, to > polecam przejście si do sklepu i posłuchanie sobie różnych kawałków. Mi > szczególnie podobają się "that's not really funny", "woman drive man sleeping" > a przede wszystkim "bus stop boxer"! > > pozdrawiam, > .y. Za bardzo to ty nie pomogłes koledze tą recenzją Płyta jest przede wszystkim mniej melodyjna niz poprzednie. Na pewno trudniejsza. No i bardzo róznorodna, ale przeciez tak jak i wczesniejsze. Krótko mówiąc płyta nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Eels Souljacker 14.02.02, 18:17 Gość portalu: Flak napisał(a): > ydorius napisał(a): > > > > > A może być więcej opinii, ale z jednego źródła? )) > > Słyszłeś zapewne singlowe Souljacker part I. Jeżeli planujesz zakup, to > > polecam przejście si do sklepu i posłuchanie sobie różnych kawałków. Mi > > szczególnie podobają się "that's not really funny", "woman drive man sleep > ing" > > a przede wszystkim "bus stop boxer"! > > > > pozdrawiam, > > .y. > > Za bardzo to ty nie pomogłes koledze tą recenzją > Płyta jest przede wszystkim mniej melodyjna niz poprzednie. > Na pewno trudniejsza. > No i bardzo róznorodna, ale przeciez tak jak i wczesniejsze. > Krótko mówiąc płyta nie dla wszystkich. Myślisz, że Ty pomogłeś bardziej? )) A z resztą sie całkowicie zgadzam. p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Eels Souljacker IP: *.de.deuba.com 15.02.02, 09:44 Panowie, tylko bez sprzeczek...hahaha Chyba najlepiej zrobie jak poświęcę kilkadziesiąt minut w sklepie i gruntownie przesłucham. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Eels Souljacker IP: *.toya.net.pl 19.02.02, 19:38 super brzmienie i wspaniala dynamika tytulowego numeru. wiecej z tej plyty nie slyszalem. ale chetnie poslucham przy okazji. ale jak sie tego slucha to noga sama zaczyna sie ruszac Odpowiedz Link Zgłoś