Dodaj do ulubionych

Hip Hop Nie Umarł

11.03.10, 12:17
Jesteśmy grupą zafascynowanych rapem, wieloletnich słuchaczy tej muzyki. Naszą ideą jest opiniowanie wydarzeń, płyt i utworów oraz informowanie o najciekawszych wydarzeniach ze świata hip hopu. Nie zgadzamy się na tandetę, którą próbują nam wcisnąć niektórzy artyści, chwalimy progres i nie krytykujemy odważnych przedsięwzięć. Zaznaczamy, że teksty tu umieszczone są subiektywną opinią autorów, zachęcamy wszystkich do ich komentowania i wyrażania własnego zdania. Hip Hop Nie Umarł, i my tego chcemy dowieść.

Zapraszamy tutaj!
Obserwuj wątek
    • johnny-kalesony Re: Hip Hop Nie Umarł 11.03.10, 16:35
      Nie wystarczy zagłuszać ciszę, by to coś, czym jest zagłuszana nazwać muzyką.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • Gość: ja Re: Hip Hop Nie Umarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 12:34
        Bardzo dobrze powiedziane.
      • piesior666 Nie umarl.Byl na detoxie. 21.03.10, 23:30
    • Gość: wah Re: Hip Hop Nie Umarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 07:20
      i tak zrobią na was dissa smile
      tylko zaróbcie ze 5zł
    • Gość: Korniszon Re: Hip Hop Nie Umarł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 10:43
      Nie zgadzacie się na tandetę?
      Odnoszę całkowicie inne wrażenie.
    • Gość: pepe Nawet prawica chwali uliczny hip hop IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.10, 21:17
      www.debata.olsztyn.pl/index.php?
      option=com_content&view=article&id=939:uliczny-rap-w-subie-
      najwyszego-&catid=65:publicystyka&Itemid=123Dobry tekst prawicowego,
      katola o tym jakie głębokie wartości są w rapie Molesty, WWO, Peji
      czy Hemp Gru! Warto zajrzeć!
    • Gość: ja ...Bo Nigdy Nie Żył... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 12:35
      Taka prawda.
      • prophet1000 Re: ...Bo Nigdy Nie Żył... 06.04.10, 16:23
        więc was zmartwię hip hop już dawno umarł,zostały tylko pozostałosci tego co
        nazywacie hip hopem,jezeli wiecie o czym mówie oglądnijcie se filmy wild
        style,rytm ulicy,style wars,choć w Polsce są jeszcze raperzy typu
        Ostr,Eldo,którzy trzymają jako taki poziom.Bo zespoły takie jak firma to wogóle
        jakieś wytwory,które nie powinny obrazać tego co się nazywa hip hopem,ale że
        takie zespoły istnieją to świadczy o poziomie intelektualnym słuchaczy,a potem
        ludzie którzy nie znają hip hopu przez takie zespoły mają hip hop za dno.Ja mam
        obsesję na punkcje hip hopu,ludzie którzy krytykują tą muzykę nie wiedzą jak ona
        powstała słyszą tylko przeklenstwa w utworach zresztą nic dziwnego hip hop się
        stoczył przez (pieniądze,komercje,gołe dupy w teledyskach)nie znają prawdziwego
        hip hopu z lat 80 i początków 90 kiedy to na scene wchodzili dj kool hertz
        ojciec chrzestny hip hopu,run dmc,grandmaster flash,public enemy.Peace
        • Gość: Wrecekrzepki Re: ...Bo Nigdy Nie Żył... IP: 195.205.221.* 09.04.10, 12:15
          Spokojnie, nie napinaj sie, na swiecie nadal robi sie dobry rap, tylko nie
          uswiadczysz go w Esce, w Vivie, ani na rozdaniu Grammy. Dobre plyty wydaja
          Lyrics Born - solo oraz jako Latryx, Mighty Underdogs, ciagle mocno trzyma sie
          Talib Kweli, Mf Doom, Zion I, itp. Wymieniac mozna by dlugo.
    • Gość: wah przesłuchałem w końcu tego Peje nieco dokładniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 12:39
      generalnie dobry rap, tylko trochę obciach w tym wieku zajmować się takim czymś
      • Gość: aaa Re: przesłuchałem w końcu tego Peje nieco dokładn IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.10, 13:37
        dlaczego obciach, guru ma ponad 40 lat
    • Gość: aaa Re: Hip Hop Nie Umarł IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.10, 13:41
      Mam pomysł dajcie jakieś linki do amerykańskich dobrych teledysków,ale nie
      takich komercyjnych

www.youtube.com/watch?v=62qsYOllJoc&feature=related
    • Gość: stach mnr Re: Hip Hop Nie Umarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.15, 22:45
      dasty.wrzuta.pl/audio/6MZedXQ2Rlh/stach_mnr._-_doroslem
      Co myślicie.?
    • 6karol59 Re: Hip Hop Nie Umarł 13.02.15, 11:23
      Pewnie, że nie umarł. Wystarczy sprawdzać płyty ludzi, którzy konsekwentnie robią swoje, a jeśli zmieniają styl, to robią to profesjonalnie i nie dla zabawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka