Dodaj do ulubionych

Odp....cie się od Ich Troje

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 00:24
Najpierw był nalot na disco polo.
Potem na bałkański folk.
Potem na Big Brothera.
Potem na bin Ladena, a teraz na Ich Troje.

Co wymyślicie dalej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sasza Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.02.02, 00:36
      Gość portalu: sandoz napisał(a):

> Najpierw był nalot na disco polo.
      > Potem na bałkański folk.
      > Potem na Big Brothera.
      > Potem na bin Ladena, a teraz na Ich Troje.
      >
      > Co wymyślicie dalej?

Potem będzie nalot na Twoją chatę.

• Gość: Shavo Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.dsl.mindspring.com 17.02.02, 03:58
        Hahaha, Sasza jestes wielki! smile
        • Gość: Paa_ Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.astercity.net / 10.128.129.* 17.02.02, 16:54
          Taaak, mnie tez sie bardzo podobało smile))))))
      • Gość: teddy Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: 62.233.138.* 17.02.02, 19:10
        Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Gość portalu: sandoz napisał(a):
        >
        > > Najpierw był nalot na disco polo.
        > > Potem na bałkański folk.
        > > Potem na Big Brothera.
        > > Potem na bin Ladena, a teraz na Ich Troje.
        > >
        > > Co wymyślicie dalej?
        >
        > Potem będzie nalot na Twoją chatę.
        >

Tak trzymaj Sasza!
    • Gość: ydorius Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.tele2.pl 17.02.02, 12:35

Dalej będą wszystkie nowe rzeczy, które się pojawią i będą emanować głupotą
      lub złą wolą. Takie, które będą odwalać chałturę wmawiając nam, że są sztuką i
      takie, które będą się narzucać i straszyć z każdego kąta, choćby nie wiem, jak
      się od nich opędzać. I włazić na forum muzyka, jakby nie zdając sobie sprawy,
      że muzyka to zdziebko więcej niż sprawne łączenie nut.

pozdrawiam,
      .y.
      • Gość: dfsdf Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 19.02.02, 18:08
        tak jest
        • Gość: Milka Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 18:53
          Problem polega jednak na tym, ze to co podoba sie tobie nie musi podobac sie
          komus innemu i odwrotnie. Znasz takie powiedzenie "zyj i daj zyc innym".
          Nie znam zespolu Ich troje i moge byc obiektywna.
          Pozdrawiam
          • Gość: Qlka Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: 192.168.1.* 19.02.02, 21:03
            Myślę, że teraz będzie na Harrego Pottera.
          • Gość: ydorius Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: *.tele2.pl 19.02.02, 21:14
            Gość portalu: Milka napisał(a):

> Problem polega jednak na tym, ze to co podoba sie tobie nie musi podobac sie
            > komus innemu i odwrotnie. Znasz takie powiedzenie "zyj i daj zyc innym".
            > Nie znam zespolu Ich troje i moge byc obiektywna.
            > Pozdrawiam

Oczywiscie, droga Milko.
            Jest tak, ze ludzie mają różne gusta i różne rzeczy im się podobają. Totaż
            przezornie nie napisałem, że "kto słucha Ich Troje jest idiotą" - wtedy bowiem
            sam bym na idiotę wyszedł.
            Chodzi mi o wtórność. A oprócz wtórności chodzi mi o przebojowość. Na forum
            książki toczy się (niemrawo) dyskusja o tym, czy bestseller to gorsza
            literatura. Otóż, moim skromnym zdaniem nawet jeżeli nie każdy - to reguła ta
            sprawdza sie w 99% przypadków. Gdyż bestseller to coś co kupują masy, a masy
            mają uśredniony poziom wrażliwości, po prostu. Statystycznie rzecz ujmując.
            Wracając do tematu: jeżeli coś czytasz i stwierdzasz, że to już było (styl,
            treść), jeżeli czegoś słuchasz i stwierdzasz, że słyszałaś to juz setki razy
            (układ piosenki, teksty, muzyka), jeżeli włączasz telewizor i stwierdzasz, że to
            już widziałaś - to prawdopodobnie masz do czynienia z czymś rzeczywiście
            wtórnym, nieodkrywczym i powielającym schematy.
            I nie ma w tym nic złego. Każdy może - dla kasy - wyniuchać co się sprzeda i
            natłuc tego tysiące. Tylko niech ten ktoś nie wmawia mi, że jest artystą. Jest
            chałturnikiem i dorobił się na masach. Artysta odkrywa i eksploruje. Artysta
            szuka nowych środków wyrazu, artysta zmienia się i ewoluuje.

Odpowiedz sobie teraz sama, co z otaczających Cię rzeczy zasługuje na miano
            sztuki. Zaś ja od siebie dodam, że - polegając na swojej nikłej wiedzy i
            wyczuciu - będę przynajmniej olewał rzeczy, których jedyna nowatorskość polega
            na ilości zielonych włożonych w promocję.

pozdrawiam,
            .y.
    • Gość: vic1 Re: Odp....cie się od Ich Troje IP: 213.158.195.* 20.02.02, 08:31
      Gość portalu: sandoz napisał(a):

> Najpierw był nalot na disco polo.
      > Potem na bałkański folk.
      > Potem na Big Brothera.
      > Potem na bin Ladena, a teraz na Ich Troje.
      >
      > Co wymyślicie dalej?

A ja cały czas żyłem w nieświadomości!!! To nie Bin Laden zrobił nalot na nas?!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka