zamek 05.03.04, 10:16 Polska kompozycja odniosła w ostatnich dniach niepowetowane straty: Janina Garścia ['] Witold Rudziński ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalina04 Witold Rudziński 05.03.04, 11:46 zamek napisał: > Polska kompozycja odniosła w ostatnich dniach niepowetowane straty: (...) > Witold Rudziński ['] Ogromnie żal mi Witolda Rudzińskiego (( ['] . Był człowiekiem o wielkim setrcu, skromnym i dobrotliwym. Jego uśmiech rozjaśniał wszystko. Takich ludzi, jak On, zawsze jest za mało na naszym najlepszym ze światów. Do tego dodac należy jego olbrzymią wiedzę i bycie prawie że na "ty" z wszystkimi najwiekszymi XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_klarnecistka :((( 05.03.04, 18:22 Właśnie dziś się o tym wszystkim dowiedziałam i jest mi bardzo przykro... Pamiętam, że jako mała dziewczynka grałam utwory Janiny Garści... Bardzo mi przykro z powodu jej śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: :((( 05.03.04, 18:27 jaga_klarnecistka napisała: > > Pamiętam, że jako mała dziewczynka grałam utwory Janiny Garści... Ja też grałam. Odpowiedz Link Zgłoś