Dodaj do ulubionych

Kasia Sobczyk nie zyje

IP: *.cpe.marton.net.pl 29.07.10, 21:21
Katarzyna Sobczyk - polska piosenkarka, popularna w okresie big bitu, znana m.in. z piosenek "O mnie się nie martw", "Trzynastego", "Nie bądź taki szybki Bill" - zmarła w środę wieczorem w Warszawie - poinformowali PAP jej przyjaciele. Miała 65 lat.
    • wlodekbar Re: Kasia Sobczyk nie zyje 30.07.10, 21:55
      Bardzo smutne.

Moje młodzieńcze lata naznaczone były Jej miedzy innymi piosenkami. Po latach
      poznałem Ja bezpośrednio, osobiście - szczera, serdeczna, sympatyczna,
      prostolinijna.

Bólsad.
    • wlodekbar Re: Kasia Sobczyk nie zyje 07.08.10, 15:49
      Szkoda, ze nikt sie nie wpisal. Bardzo popularna kiedys piosenkarka, pol polski
      spiewalo, nucilo, pogwizdywalo jej piosenka - a wiec dostarczyla wielu wzruszen,
      porzadny czlowiek... Szkoda, ze tak szybko zapominamy o tych, ktorzy dostarczyli
      nam wartosci.
    • jol.a33 Re: Kasia Sobczyk nie zyje 14.08.10, 07:47

aż trudno mi w to uwierzyć i pogodzić się z tym, że już Nie zaśpiewa dla nas..na jej piosenkach wychowala sie moja Babcia ,sluchala Jej Mama i Ja.Ta piosenkarka zapadnie mi w pamięć jako naturalna będąca oddaną swoim fanom .Od momentu Kiedy interesuję się muzyką zajmuje w mej muzycznej duszy wiele miejsca .
      Wielka strata, że to koniec Pani Kasi ziemskiego życia.
      • wlodekbar Re: Kasia Sobczyk nie zyje 15.08.10, 23:46
        To jest jej zdjecie, pamiatkowe:
        plfoto.com/zdjecie,reporterskie,kasia-sobczyk,2153532.html
        • konrad-e Re: Kasia Sobczyk nie zyje 01.09.10, 15:00
          Niezla z niej byla laseczka w mlodoscismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka