vulture 30.03.04, 06:42 To dla sentymentalnych z poczuciem humoru. www.tvp.pl/opole/mpg/Ali-babki.mpg www.tvp.pl/opole/mpg/BSikorska.mpg ) www.tvp.pl/opole/mpg/VOX01.mpg )) www.tvp.pl/opole/mpg/HFrackowiak.mpg <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadzieja Re: blast from the past :-) IP: *.chello.pl 30.03.04, 06:50 o ja pier... niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: blast from the past :-) 30.03.04, 08:05 Vulture masz cos Sikorskiej na mp3? oprocz tego kilkusekundowego fragmentu? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: blast from the past :-) IP: *.chello.pl 30.03.04, 08:10 na stronie... www.tvp.pl/opole/ jest jeszcze wiecej takich rarytasow... trzeba tylko wejsc w piosenki... fajne jest "Czy czuje pani cza cze" Rosiewicza - to tak dla przykladu... ogolnie - same klejonoty... )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: blast from the past :-) 30.03.04, 08:23 tylko ze bardziej chodziloby mi o caly utwor pani Basi Sikorskiej) a te mp3 to fragmenty piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Barbara Sikorska 30.03.04, 19:43 Nie mam. Pani Sikorska pierwszej płyty nie wydała chyba na CD. A druga ukazała się parę lat temu dopiero i to takie nędzne smędzenie matki-Polki. Odpowiedz Link Zgłoś