Dodaj do ulubionych

Gra muzyka - szukamy nowych zespołów!

IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 21:00
o ile pamietam to ze dwa lata temu Zbyszek Holdys jako pierwszy zaczal
pokazywac w "Holdys Guru" wlasnie nie wielkie gwiazdy ale te kapele malo
znane i to bylo jeszcze w mtv clasic. potem zaczal to robic w tvp2 i
natychmiast zaczeli zrzynac ten pomysl idiota wojewodzki i idiota mopman.
teraz radio94 robi konkurs demolka-cos-tam no i na koncu "gazeta" ktora nigdy
palcem nie kiwnela zeby promowac nowe kapele teraz staje w piewszym szeregu.
haha. lepiej pozno niz wcale !!! smile)) a moze by tak za darmo zamieszczac
ogloszenia o koncertach nowych kapel a nie kazac im bulic straszna kase ze to?
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 01.04.04, 21:05
      bajer ale ciekawe czy cos z tego bedzie. outoftune.rocks.it
      • Gość: m Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 12.07.04, 16:18
        zaznaczam, ze nie jestem zlosliwy.

sluchanie tego jest meczace.
        a numer lullaby jest wrecz tragiczny.
    • Gość: brokatna Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.chello.pl 01.04.04, 22:42
      to o kim uslyszymy za tydzien?
      pfffffffff

trzeba bylo myslec o tym pare lat temu
      no ale dobrze ze chociaz teraz, szkoda tylko ze to tak brzydko woni
    • Gość: brokatna Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.chello.pl 01.04.04, 22:43
      to o kim uslyszymy za tydzien?
      pfffffffff

trzeba bylo myslec o tym pare lat temu
      no ale dobrze ze chociaz teraz, szkoda tylko ze to tak brzydko woni

no chyba ze to zart na PA
      bueh
    • Gość: sam Michnik sladem Kroloppa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 02:05
      Tez szuka swieżej krwi??? Ale sie facet stoczyl, juz mu nie wystarczaly babcie klozetowe i Waniek?
    • Gość: Jacek Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: 212.106.179.* 02.04.04, 07:42
      Polecam www.kruk.art.pl, są świetni!!!!!!
      • Gość: WojTek Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:19
        Nie trzeba pisać specjalnych artykułów, wszyscy od dawana wiedzą, że coś się
        święci od pół roku znikna z aukcji sprzęt muzyczny, który wcześniej kupowano
        sporadycznie.

Jest nas tylko piętnastu w każdym małym mieście
        Jest nas stu i pięciu w średniej wielkości mieście
        Jest nas tysiąc i pięćset w aglomeracji miejskiej
        W sumie około miliona - underground generation

www.babilon.art.pl
    • Gość: ola Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.ugent.be 02.04.04, 21:01
      SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymac!!!!!!!!!!!
    • Gość: ola Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.ugent.be 02.04.04, 21:01
      • Gość: menagod Re: Koniec Ich Troje - teraz FATE UNKNOWN IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 03.04.04, 21:17
        www.fateunknown.art.pl
    • Gość: xyz Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:21
      Po co promocja jak i tak każda wytwórnia wycyka muzyka do czysta. Ostrzegam
      wszystkie kapele, nie próbujcie się promować, bo to was zabije, każda firma
      wyciśnie z was wszystkie soki, rzuci wam ochłapy, a na końcu wyrzuci na bruk.
      Ani nie zarobicie, a jeszcze się będzie za wami smród ciągnął. Ich świat kręci
      się tylko wokół pieniędzy, oni nie interesują się muzyką.
    • Gość: GOOSIA Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 17:14
      A JA POLECAM WWW.ZOO.VI.PL (BYDGOSZCZ)(STRONKA KIEPSKA ALE MUZYKA INTERESUJACA,
      chłopaki gral m.in. jako support dezertera i nosowskiej), POLECAM ROWNIEŻ
      WWW.NAMASTE.ART.PL (W-WA) (STRONKA NIE NAJGORSZA A MUZYKA BOSKA)NA PRZYSZŁOŚĆ
      POLECAM "meHico" NIEDŁUGO W SIECI....

STRONKA BABILONU BARDZO SYMPATYCZNA.....ZESPOLIK TEZ CIEKAWY...DZIEKUJE ZA
      LINK...CO DO POPRZEDNIEGO POSTU...LUDZIE TRZEBA SOBIE JAKOS RADZIC...."IF YOU
      TRY THE BEST YOU CAN THE BEST YOU CAN IS GOOD ENOUGH"- RADIOHEAD
      • Gość: fan legwan Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: 82.139.14.* 20.04.04, 14:39
        najwazniejsze to grać jak najwiecej i pokazywac sie ludziom, lapac kazda
        okazje. Z wytworniami nie ma co sie tak spieszyc, bo podpiszecie kontrakt i
        nawet w knajpie nie bedziecie mogli zagrac ot tak dla siebie, dla znakjomych.
        Zobaczcie na Negatyw, oni sami wsiedli w samochod i na wlasna reke organizowali
        sobie trase koncertowa, bez niczyjej pomocy. Trzeba troche z butami sie pchac.
        pozdrowionka. aaa moi kumple graja nawet fajna muze www.legwan.zespol.prv.pl
      • Gość: Jamer Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:58
        stronka juz jest:
        www.mehico.art.pl
    • Gość: Mille Co - brakuje wam ich troje ? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 03.04.04, 18:34
      przecież i tak wszyscy słuchają co im poda Sierocki, Niedźwiecki i RMF...
      - muzyka jest i to dobra - ale się nie sprzeda - ludzie mają przytępiony
      słuch: - jakość mp3, czy dzisiejszy popularny sprzęt grający ?! - na tym się da
      tylko słuchać Krawczyka i techno - klęska... no i kultura muzyczna musi się
      rozwijać - a tu disco polo, techno, hip hop - jak coś odkryjecie to mnie
      połamie...Jedyna polska grupa, która jest nowatorska - to CKOD.
      • Gość: olo Re: Co - brakuje wam ich troje ? IP: *.oc.oc.cox.net 05.04.04, 08:13
        > Jedyna polska grupa, która jest nowatorska - to CKOD
        ROTF
        > przecież i tak wszyscy słuchają co im poda Sierocki, Niedźwiecki i RMF...
        ...albo leszczynski
        pzdr
    • Gość: monia Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.acn.pl 03.04.04, 23:40
      polecam www.karej.pl
      co prawda też podchodzę sceptycznie do promocji GW
      • Gość: kulavik Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.04, 09:00
        Ja jakos nie bardzo jestem przekonany... zapewne i tak poleca tylko kapele
        z 'protekcja'sad(( a ja polecam: www.carrion.website.pl
    • Gość: LukHash muza eksperymentalna z gatunku nu-metalu IP: *.crowley.pl 06.04.04, 16:59
      www.lukhash.prv.pl - serdecznie zapraszamy!
    • Gość: Wojciech Klessa Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:58
      Pozdrawiam wszystkich. Napawa optymizmem zdrowy rozsądek i ostrożność, młodych
      kapel, bo już myślałem, że wszyscy chcą być tylko sławni i bogaci, a tu takie
      pozytywne rozczarowanie. Chyba dla wszystkich oczywistym jest, że kariera
      muzyczna kreowana przy pomocy wielkich, to kariera jednego sezonu, a to nie
      stany, żeby oprzeć całe życie na jednorocznym sukcesie, zresztą co z pieniędzy
      jak resztę życia nie można już grać, bo w undergroundzie spalony a w
      mainstreamie niemodny. Do zobaczenia na koncertach.
    • Gość: Wojciech Klessa Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:05
      Przypominałem sobie rozmowę z Andrzejem Zollem rzecznikiem praw obywatelskich,
      opowiadał o ośrodku wypoczynkowym w Lubuskiem, o którego lokalizacji
      zdecydowało, że obok znajduje się wieś, w której panuje 100% bezrobocie. Po
      ogłoszeniu naboru do pracy nikt się nie zgłosił, ani jedna osoba. Więc, panie
      Robercie Sankowski, ja chciałem zgłosić mój zespół - Babilon, piosenki można
      ściągnąć z naszej strony.

"Oto sedno tej piosenki
      Ambicje moje kryją dzwięki
      Chcę być sławny to jest mój cel
      Nie powiem prawdy, bo wstydzę się jej"

www.babilon.art.pl
    • Gość: punk punk rock IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 08.04.04, 13:26
      a ja polecam punkową kapelkę CUT ---> www.cut.w.pl
      • kosmosik Re: punk rock 09.04.04, 11:12
        no wlaśnie punk rock, myśle że polski punk stal wysoko już od jakiegoś czasu.
        ja stawiam na PDS. mam wrażenie że wiedzą co robią.

a kul kids of ded... nawet probowalem tego sluchac, nie mnie czuje to tak ze
        butelki z benzyną będą rzucać pod własne nogi...
        • Gość: walerian_nosajew Polecam kobitki z Andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 08:09
          www.andy.art.pl
    • Gość: Muras Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.promax.media.pl 15.04.04, 07:37
      Bardzo dobry pomysł. Kiedy znajda się kapelki zapraszam ponownie do
      Jarocina - rusza projekt Zero POP+ Hotel Wyobrażni. Szukajcie od maja na
      www.hotelwyobrażni.pl. Pozdrawiam
    • stillnick Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! 18.04.04, 11:38
      Jeśli tak się interesujecie niewypromowanymi talentami,to dlaczego jeszcze nikt
      nie ukazał zespołu np. Czterej Pazerni?? Grają świetnie, potrafią zabawić
      publike,wydali sami bardzo dobry album.Ich talent potwierdza np współpraca z
      Wojtkiem Karolakiem. Wy się znacie na muzyce????promujecie jedno i to samo w
      kółko, a dobre zespoły,naprawdę dobre - stoją z boku i walczą sami!!!!!!!!!!!
      odsyłam na strone www.czterejpazerni.com
      Pzdr
      still
    • Gość: Kaviarnia Nie patrzcie na tę akcję przez pryzmat IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:02
      To zupełnie co innego. Mimo wszystko wielu z was mysli, że między tą ciekawą
      akcją, a popularnym programem IDOL. To szansa na zaistnienie, a nie skazanie na
      sławę, pieniądze etc. Pozdrawiam i zachęcam do wzięcia udziału! I przy okazji
      zapraszam na: mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11555.html
    • Gość: Bartek www.luxintenebris.w.pl IP: *.serm.hopto.org / *.jgora.dialog.net.pl 20.04.04, 22:11
      Ciekawa inicjatywa!Jestem basistą zespołu grającego niekomercyjną muzykę. Cały
      czas szukamy sposobów na promowanie twórczości Lux in Tenebris, być może
      akcja "gra muzyka" przyniesie efekty, pozwoli zaistnieć nieznanym grupom... A
      póki co zapraszam do odwiedzenia strony Lux in Tenebris -
      www.luxintenebris.w.pl, znaleźć tam można fragmenty naszych utworów.
    • Gość: grzech Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: 213.216.82.* 22.04.04, 12:36
      www.pl.kom.pl posłuchajcie i ocencie
    • Gość: izabga Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.rop / *.rop.pl 23.04.04, 08:25
      Zespół ZIEMIA zaprasza na swoją stronę:www.ziemia.art.pl
    • Gość: Blade to wszystko???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:53
      Czy ojawi się wreszceie coś nowego i ciekawego jakies mp3 albo recenzje
      ??? chyba, ze juz sa tylko ich nigdzie znalezc nie moge??? jezeli tak to
      pomozcie!!!!
      • Gość: ircok HURT IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 01.05.04, 02:15
        mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11732.html pod tym adrsem do ściągnięcia
        kilka piosene polecam "Na dysku ci d"
    • Gość: sukulentte Re: Gra muzyka - szukamy nowych zespołów! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 08:41
      Nie mogę się zdecydować. Nie jestem zespołem. Robię... i coraz więcej tego - za
      dużo - przepatetyzowane mnie zgubi - mało w tym jaja - mam dwa jajniki - to też
      za dużo ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka