Dodaj do ulubionych

KSU punkrock

08.04.04, 14:20
Są tu fajni takiej muzyki???Uwielbiam zespół KSu, miałam okazję być na
koncercie w warszawskiej POroximie- było zarąbiście!!!Kocham ten styl muzyki,
który może kojarzyć się z ostrym waleniem w gitary i gary!Ksu to co
innego...polecam do posłuchania!
Obserwuj wątek
    • Gość: Olgierd Re: KSU punkrock IP: *.grassavoye.pl / *.grassavoye.pl 08.04.04, 14:52
      Lubię. Żałuję, że się nie załapałem na proximę. Chetnie bym sobie przypomniał.
      Do tej pory trzymam w domu kasety nagrywane na koncertach magnetofonem typu
      kasprzak trzymanym w uniesionej w góre ręce.

• Gość: As Re: KSU punkrock IP: *.vline.pl / *.vline.pl 08.04.04, 15:23
        Jabolpunk? To raczej nie moja estetyka, choć kiedyś parę razy przesłuchałem
        jedną z płytek.
        • Gość: Lapusz Re: KSU punkrock IP: *.crowley.pl 09.04.04, 12:28
          Byłem w Proximie. Pięknie było. Im też się chybapodobało - 3x grali Jabolpank
          bo im numerów na bisy już nie stało...
          • kosz.marny Re: KSU punkrock 09.04.04, 13:37
            Gość portalu: Lapusz napisał(a):

> 3x grali Jabolpank
            > bo im numerów na bisy już nie stało...

Hehehe oto jest własnie całe KSU - 25 lat istnienia i ciąle te same parę
            kawałków smile))
            Chyba sobie z tej okazji odkurzę starego winyla i trochę powspominam...
            • Gość: sakra suka Re: KSU punkrock IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 22:14
              mniam mniamsmileKsu to swietna kapela, a moja ulubiona plyta to "Moje
              Bieszczady"smile po prostu boskie!!!!!!jestem fankasmile dopisuje sie, choc nie bylam
              w proximiesad Pozdrawiamsmile))))
    • vulture Re: KSU punkrock 10.04.04, 09:00
      Pamiętam, że w czasach słuchania listy Trojki podobały mi się niektóre utwory
      KSU: "Liban", "1914 (lub 1944)" czy "Iść pod prąd". Album "Pod prąd" właśnie
      doczekał się reedycji i chyba go pędem nabędę. Niestety, wielu nagrań KSU nie
      było mi dane poznać, ale może ktoś mi coś poleci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka