tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:16 solfuga napisał: > Wątek nieprzymusowy. Widze, ze jednak jestes kreatywny. A co to jest za zespol. napisz cos o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:22 No to napisz cos o tym filmie, czy to film muzyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:26 solfuga napisał: > Wątek nieprzymusowy A o co w nim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
solfuga Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:36 o film. Polski tytuł "Idol". Obsada: Ewan McGregor, Jonathan Rhys, Toni Collette & Christian Bale (polecam: "American Psycho" z Bale'm, książkę o tym samym tytule również). Film muzyczny z 1998 roku. Inspiratorem i współproducentem filmu był Michael Stipe (R.E.M.) Odpowiedz Link Zgłoś
solfuga Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:40 Chciałem przeczytać co inni napiszą. Lubię ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:40 A czy ciekawy jest ten film? i o co mniej wiecej w nim chodzi? duzo muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:41 Ej ale cos od siebie napisz chyba ze nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:44 lala-pustostan napisała: > Ej ale cos od siebie napisz chyba ze nie umiesz. Napewno umie, ja za niego trzymam kciuki. Sympatyczny jest Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:46 Niewiem mnie sie wydaje troche glupkowaty. Ciekawe czy jest bladynem co sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:47 lala-pustostan napisała: > Niewiem mnie sie wydaje troche glupkowaty. Ciekawe czy jest bladynem co sadzisz > ? Ja mam nadzieje ze jest brunetem. bo mezczyzna powinien byc brunetem. Mi sie podoba taki hiszpanski typ urody. Taki maczo. Jak wlasnie Robert. No wiesz ten od Majki. Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:48 A ja bladynow wole z niebieskimi oczami. Ale musi byc ladnie zbudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:50 lala-pustostan napisała: > A ja bladynow wole z niebieskimi oczami. Ale musi byc ladnie zbudowany. To ze ladnie zbudowany to musowo. Ale ja takich blondaskow lubie nawet, ale to jednak nie to co hiszpani. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:50 tasiorka napisała: > lala-pustostan napisała: > > > A ja bladynow wole z niebieskimi oczami. Ale musi byc ladnie zbudowany. > > To ze ladnie zbudowany to musowo. Ale ja takich blondaskow lubie nawet, ale to > jednak nie to co hiszpani. Albo Wlosi!!!przypomnialo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:51 A znasz hiszpanski? O czym bys z hiszpanem gadala? Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:52 lala-pustostan napisała: > A znasz hiszpanski? O czym bys z hiszpanem gadala? Rozmawiala bym z nim jezykiem milosci. a to uniwersalny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
lala-pustostan Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:53 Wiesz czasem to ty taka prymitywna jestes. Jak by go brzuch rozbolal to bys nawet nie wiedziala co z nim zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:54 lala-pustostan napisała: > Wiesz czasem to ty taka prymitywna jestes. Jak by go brzuch rozbolal to bys > nawet nie wiedziala co z nim zrobic. Wiesz co obrazilas mnie teraz. juz nie pisze dzis z toba. moze do jutra mi minie. jak sie spotkamy w racy. pa Odpowiedz Link Zgłoś
pure_morning Re: VELVET GOLDMINE 18.04.04, 17:57 Mnie też się ten film podoba,fajny klimat ma chociaż dla niektórych jest nieco kiczowaty,ale takie raczej było założenie,no i oczywiście jego atutem jest całkiem niezła muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis p. Re: VELVET GOLDMINE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.04, 20:28 dyuskuja o "The Velvet Goldmine" : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=16633&w=11200900 . polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis p. Re: VELVET GOLDMINE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.04, 20:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16633&w=11200900 juz poswinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś