adam.67 23.04.04, 15:18 Słyszałem kilka utworów, prezenter podał takie nazwisko. Szukam jakiejś dyskografii albo tytułów. Czy ktoś z Was może spotkał się z taką wykonawczynią? Nie wiem, czy dobrze piszę jej nazwisko. Dzięki za każde info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facecja Re: Sara(h) Braitman ??? 23.04.04, 15:24 adam.67 napisał: > Słyszałem kilka utworów, prezenter podał takie nazwisko. Szukam jakiejś > dyskografii albo tytułów. > Czy ktoś z Was może spotkał się z taką wykonawczynią? > Nie wiem, czy dobrze piszę jej nazwisko. > > Dzięki za każde info Brightman, ale czy "Sara" czy "Sarah" to już nie wiem. Jedną jej piosenkę kojarzę "Captain Nemo". > Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Sarah Brightman 23.04.04, 16:05 Tu możesz sobie o niej poczytać itp. www.sarah-brightman.com/flash.html Mi osobiscie się nie podoba twórczość tej pani. Jakieś to strasznie słodkie i wyjące. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture a tu dyskutowaliśmy o ostatniej płycie "artystki" 24.04.04, 13:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6975565&a=6975565 Odpowiedz Link Zgłoś