Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 01:20 Zapraszam do lektury mojej recenzji z poznańskiego koncertu Jethro Tull, który odbył się tydzień temu (a wydaje się, że wczoraj, prawda? ) www.venco.com.pl/~jethro/rel_poznan1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukasz Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.chello.pl 25.05.04, 22:29 Jak się coś napisze - choćby to było i w śmietniku zwanym internet - warto przeczytać to co się zrobiło. Można potem skasować połowę i napisać od początku, tak aby miało ręce, nogi i czytało się bez obracania monitora do góry nogami. Innymi słowy wiele się wkradło chaosu w tą - skądinąd bardzo solidną i bardzo fanowską - recenzję. Prócz chaosu szalenie nieelegancko wyglądają wszystkie buźki: o ile czytelnik nie jest kompletnym kretynem potrafi chyba rozpoznać dowcip, nawet jeżeli zdanie kończy się zwykłą kropką, a nie uśmiechem. Kto jak kto, ale fan Jethro chyba umie rozpoznać ironię i delikatny żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:01 Napisz kolego drogi swoją własną recenzję, to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 23:28 Recenzja jest ok! Choć fakt faktem, że trudno mi być obiektywną, z tego względu, iż nie mam z kim pogadać o koncercie (z powodu braku znajomych, którzy popieraliby mój entuzjazm w stosunku do tego wydarzenia) i chłonę wszystko, co tylko wpada mi w oko, a dotyczy Jethro i minionego (niestety)koncertu. Ale wydaje mi się, że jest w porządku! Tylko nie mogę się z Tobą zgodzić, co do, rzekomo dobrej promocji koncertu. Radia w zasadzie nie słucham, więc na temat tego nośnika informacji wypowiadać się nie będę, w prasie coś tam może i było, ale co do plakatów, to ich ilość w Poznaniu była tak żałośnie mała, że musiałam ich wręcz szukać! Udało mi się znaleźć całe trzy (sic!), w tym jeden z nich wisiał w Centrum Informacji Miejskiej.(Aż strach pomyśleć, co by było gdyby nie ten jeden na Taczaka,który szczęściem, mijałam codziennie w drodze na uczelnię:- )) Pewnie gdzieś tam jeszcze wisiało ich kilka, ale zdecydowanie nie rzucały sie w oczy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rdiaczuk Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu 08.06.04, 15:34 Mam kilka CD wykonawców rocka "progresywnego" w tym Jethro Tull. Mogę przegrać na CD.Chciał bym równiez powiększyć swoją listę o CD Państwa. Piszcie do mnie na rdiaczuk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:46 > Mam kilka CD wykonawców rocka "progresywnego" w tym Jethro Tull. Mogę > przegrać > na CD. Jeśli chodzi o komercyjne przegrywanie oficjalnie wydanych płyt, to ja w takim złodziejstwie brać udziału nie zamierzam. Jeśli natomiast rzecz tyczy się bootlegów, to już co innego Mam ich sporo: wasluk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś