Dodaj do ulubionych

Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 01:20
Zapraszam do lektury mojej recenzji z poznańskiego koncertu Jethro Tull,
który odbył się tydzień temu (a wydaje się, że wczoraj, prawda? wink)

www.venco.com.pl/~jethro/rel_poznan1.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.chello.pl 25.05.04, 22:29
      Jak się coś napisze - choćby to było i w śmietniku zwanym internet - warto
      przeczytać to co się zrobiło. Można potem skasować połowę i napisać od początku,
      tak aby miało ręce, nogi i czytało się bez obracania monitora do góry nogami.
      Innymi słowy wiele się wkradło chaosu w tą - skądinąd bardzo solidną i bardzo
      fanowską - recenzję.
      Prócz chaosu szalenie nieelegancko wyglądają wszystkie buźki: o ile czytelnik
      nie jest kompletnym kretynem potrafi chyba rozpoznać dowcip, nawet jeżeli zdanie
      kończy się zwykłą kropką, a nie uśmiechem. Kto jak kto, ale fan Jethro chyba
      umie rozpoznać ironię i delikatny żarcik.
      • Gość: L Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:01
        Napisz kolego drogi swoją własną recenzję, to pogadamy.
    • Gość: Gocha Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 23:28
      Recenzja jest ok! Choć fakt faktem, że trudno mi być obiektywną, z tego
      względu, iż nie mam z kim pogadać o koncercie (z powodu braku znajomych, którzy
      popieraliby mój entuzjazm w stosunku do tego wydarzenia) i chłonę wszystko, co
      tylko wpada mi w oko, a dotyczy Jethro i minionego (niestety)koncertu. Ale
      wydaje mi się, że jest w porządku! Tylko nie mogę się z Tobą zgodzić, co do,
      rzekomo dobrej promocji koncertu. Radia w zasadzie nie słucham, więc na temat
      tego nośnika informacji wypowiadać się nie będę, w prasie coś tam może i było,
      ale co do plakatów, to ich ilość w Poznaniu była tak żałośnie mała, że musiałam
      ich wręcz szukać! Udało mi się znaleźć całe trzy (sic!), w tym jeden z nich
      wisiał w Centrum Informacji Miejskiej.(Aż strach pomyśleć, co by było gdyby nie
      ten jeden na Taczaka,który szczęściem, mijałam codziennie w drodze na uczelnię:-
      )) Pewnie gdzieś tam jeszcze wisiało ich kilka, ale zdecydowanie nie rzucały
      sie w oczy! Pozdrawiam!
    • rdiaczuk Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu 08.06.04, 15:34
      Mam kilka CD wykonawców rocka "progresywnego" w tym Jethro Tull. Mogę przegrać
      na CD.Chciał bym równiez powiększyć swoją listę o CD Państwa. Piszcie do mnie na
      rdiaczuk@wp.pl
      • Gość: Łukasz Re: Jethro Tull - Eurologia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:46
        > Mam kilka CD wykonawców rocka "progresywnego" w tym Jethro Tull. Mogę
        > przegrać
        > na CD.

Jeśli chodzi o komercyjne przegrywanie oficjalnie wydanych płyt, to ja w takim
        złodziejstwie brać udziału nie zamierzam. Jeśli natomiast rzecz tyczy się
        bootlegów, to już co innego wink Mam ich sporo: wasluk@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka