Dodaj do ulubionych

Zespół Guster- powiew optymizmu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 23:43
Słyszeliście piosenki tego zespołu??? Ja miałem okazję ostatnio.... mam wrażenie, że z piosenek tych bije jakiś nieokreślony optymizm, radość. Naprawdę, brakowało mi ostatnio takiego zespołu.... Jakie są wasze opinie na temat tej formacji ? Jak co, polecam na początek 2 piosenki :parachute i happier smile
Obserwuj wątek
    • Gość: aguska Re: Zespół Guster- powiew optymizmu IP: 212.14.54.* 04.06.04, 22:45
      hej.posluchaj sobie kawałka "amsterdam",a usmiejesz sie do łezsmiledoprawdy kocia
      muzykatongue_out pzdr*
      • Gość: Yeti Re: Zespół Guster- powiew optymizmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 23:42
        Hey aguśka, przepraszam za późną odpowiedź. Amsterdamu nie słyszałem.... i szczerze mówiąc boje sie teraz usłyszeć, by nie zepsuć sobie obrazu zespołu. Na razie usłyszałem tylko parę utworów (polecam jeszcze Airport song).... moze po prostu trafiłem na parę dobrych.... a może tylko ujedna im nie wyszła (chociaż w jednej z piosenek słychać, jakby trochę koleś fałszował smile ).
        Hmh...nie wiem, co z tym Amsterdamem...ryzykować, czy nie? Bo ta ciekawośc.... smile
        • oxygen78 Re: Zespół Guster- powiew optymizmu 07.06.04, 11:53
          Gość portalu: Yeti napisał(a):

> Hey aguśka, przepraszam za późną odpowiedź.

Aguska z pewnoscia wybaczy, panna ta wydaje sie byc bardzo sympatycznym
          stworzonkiemsmile

Amsterdamu nie słyszałem.... i szcz
          > erze mówiąc boje sie teraz usłyszeć, by nie zepsuć sobie obrazu zespołu.

kawalek jest niezly, choc bardzo nietypowy w warstwie tekstowej. rzeklbym
          nawet, ze bardzo bardzosmile
          • Gość: Yeti Re: Zespół Guster- powiew optymizmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.04, 00:51
            No niestety...znalazł się kolejny kwiatek. Utwór "Fa fa" o ambitnym refrenie,który brzmi jakoś tak : " Fa fa fa fa,fa fa fa" uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka