Gość: li IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 07.06.04, 16:23 Polecacie któreś? Mam na myśli coś w rodzaju serii Cafe Del Mar..w sklepach jest teraz tego całe mnóstwo- ciężko się zdecydować. Pomóżcie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: li Re: składanki...cale serie IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 08.06.04, 19:46 podciagam - nie wierze, ze nie znacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: składanki...cale serie IP: *.stud.uni-goettingen.de 08.06.04, 22:07 z założenia nie lubie i nie kupuję składanek, więc Ci nie pomogę. Może inni też nie kupują? Odpowiedz Link Zgłoś
oiboli Re: składanki...cale serie 09.06.04, 16:21 Bravo Mega Hits - zajebista seria. Odpowiedz Link Zgłoś
pop_up Re: składanki...cale serie 09.06.04, 17:16 fabriclive kazda czesc serii zmiksowana przez kogo innego najlepsza wg mnie czesc 08-jacques lu cont Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: składanki...cale serie 09.06.04, 21:50 Ja też nie kupuje, bo mnie wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: składanki...cale serie IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.06.04, 08:31 Smerfne hity są niezłe. Same przeboje i do tego z lepszymi tekstami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bARTek Re: składanki...cale serie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:03 Po pierwsze Pozytywne Wibracje Po drugie Hotel Costes Po trzecie Pinacolada - Nowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bARTek Re: składanki...cale serie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:26 Nawet inaczej: Po pierwsze Pozytywne Wibracje i Pinacolada potem długo długo nic a potem Hotel Costes, Między Nami Cafe i reszta. I jeszcze jedno: Moim skromnym zdaniem składanki Bravo Hits i im podobne mają się nijak do tego co reprezentują Pozytwne i Pinacolada. Nie można ich porównywać i mówić, że są podobne. To tak jakby porównywać Versace (tu: Pozytwne i Pinacolada) do sklepu z ciuchami na wagę "U Zosi" (tu: Bravo Hits). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cailin Re: składanki...cale serie IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 12.06.04, 02:24 ojej, bARTek, nie zapowietrzyles sie za bardzo? dychasz jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: składanki...cale serie 11.06.04, 13:27 Niezle sa skladanki puzzli, polecam serie fauna i flora, albo zamki, albo wodospady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: składanki...cale serie IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 12.06.04, 18:28 dziekuje bardzo - bravo hits, rmfmf i inne wielkie przeboje to nie to czego szukam Hotel costes juz odrobine znam i mniej wiecej o tego rodzaju plyty mi chodzi ...macie jeszcze jakies propozycje? Pozdrawiam li Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.krystyna Re: składanki...cale serie 03.09.04, 12:59 skoro lubisz Cafe i otel to pewnie spodoba Ci sie tez Budda Bar Odpowiedz Link Zgłoś