Gość: agara IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 00:42 hej jest tuj akis fan tej niemieckiej grupy..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RunDLL Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 01.07.04, 10:36 Ja. Masz jakieś pytania czy chcesz się po prostu podzielić entuzjazmem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 11:30 aaaa tak z czystej ciekawosci tylko pytam...;D Widziales/las nowy teledysk "troy"? Jak dla mnie bomba! Ciekawe czy gdzies na polskich stronach w necie bedzie mozna nabyc drogą kupna ten singiel..? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 01.07.04, 17:26 > Widziales/las nowy > teledysk "troy"? Nie widziałem, bo nie mam telewizji muzycznych > Ciekawe czy gdzies na polskich stronach w > necie bedzie mozna nabyc drogą kupna ten singiel..? Nie, ale pewnie będzie można go nabyć drogą złodziejskiego ściągania przez ogólnoświatowe sieci p2p. Zresztą, wstyd się przyznać, dla mnie Fanta4 to głównie płyty "Lauschgift" i "Live und Direkt", co było potem, śledziłem sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: die fantastischen vier 01.07.04, 11:57 Fanką to może nie jestem ale bardzo lubię Fanta4. I zastanawiam się nieraz, co myślą "prawdziwi Niemcy" o tym zespole. Bo co prawda telewizje muzyczne puszczają ich teledyski, koncerty i wywiady od lat, ale czy nie jest on jednak traktowany przez ludzi troche jak teraz nasz, no nie wiem...Scyzoryk czy kto? A teledysku nowego nie widziałam ale od dziś będę polować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 23:22 No ja tez znowu Fanką to nie jestem. Ale dla mnie to obok Die toten hosen jeden z ciekawszych zespołów niemieckich( oczyeiscie nie porównując ich muzyki do siebie).Nie wydaje mi sie zeby Niemcy traktowali ich jak my np.Liroy`a.To raczej klasyka dla nich. Widac ze "chłopcy" maja juz ogromny dystans do ich muzy,co mozna zauwazyc w ostatnim singlu a szczegolnie videoclipie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: die fantastischen vier IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 15:27 NAjciekawszym niemieckim zespolem jest w tym momencie Sportfreunde Stiller, co nie znaczy ze nie lubie Fanta4, bylam na ich koncercie tydzien tem i jedyne co moge powiedziec....absolutniefantastyczni, na scenie niczym Beastie Boys, muzycznie bez zarzutu, zagrali wszystko...TAg am Meer, MfG, Populär, Buenos dias messias itd.......lubilam ich zawsze ale teraz lubie ich bardzo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: die fantastischen vier IP: *.chello.pl 03.07.04, 20:45 troy taki sobie (chociaz thomas d smiesznie wyglada jako rambo) mnie rozwalil dawniejszy MICHI BECK IN HELL, a zwlaszcza pomysl na to, jak ma to pieklo wygladac )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 03.07.04, 22:40 Noo MiTchi bech in hell jest niezłe,ale Troy i tak mnie powala.Sczegolnie w wersji a`la Travolta i Goraczka sobotniej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: die fantastischen vier IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 18:12 wlasnie widzialam Troy po raz pierwszy przed chwila...jiiiiii, super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sie ist weg Re: die fantastischen vier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 02:31 sie ist weg -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 19.07.04, 17:08 > sie ist weg -------- Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: die fantastischen vier 19.07.04, 11:34 nie jestem fanem, ale od dawna mnie interesują w polsce ich nagrania są niedostępne, a w necie nie mam czasu szukać moze macie jakąś stronkę z mp3? Odpowiedz Link Zgłoś