Dodaj do ulubionych

muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:06
znajomy mojej dziewczyny jest pedalem i obchodzi jutro urodziny... poprosila
mnie zebym sciagnal jakas muzyke dla niego i wypalil plytki na prezent...
tylko nie wiem jakiej muzyki sluchaja pedaly??? co powinienem sciagnac????
moze jaks operowa albo baletowa- Maria Kallas- wiem ze geje lubia opere,
tylko, ze on jest w miare mlody nie wiem czy to bedzie pasowalo????

prosze o pomoc !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 13:36
      Proponuję Bajm!!!!
      • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:45
        okej, dzieki za pomoc, mam nadzieje ze sie gej ucieszy !

narazie
    • Gość: kubu Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.07.04, 13:52
      to prowokacja czy debilizm?
      a czemu gej ma sluchac jakiejs innej muzy niz reszta?
      i czemu akurat Bajm?

sciagnij mu George'a Michaela PATIENCE, ale nie dlatego, ze to gej, ktory robi
      pedalska muzyke, tylko dlatego, ze to ladna, bezkonfliktowa plyta (ja np. za
      Bajm bym sie obrazil)
      • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:16
        dlaczego debilizm???????????????
        subkultury maja swoja ulubiona muzyke- dal dresa zrobil bym skladak z
        manieczkami i polish dancem, dla skejta h-h-pl a dla geja moze wlasnie bajm i
        gorge michael...dzieki za pomoc, michaela tez mu wypale
        • Gość: kubu Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.07.04, 15:55
          hehhh
          a wiec homoseksualizm to subkultura
          dobre smile

pozniej powiedz, czy sie ucieszyl z Bajmu smile
        • Gość: Kazek Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.p-s-inter.net 07.07.04, 10:00
          homoseksualizm to subkultura?
          wiesz co, rzadko mi sie zdarza wyjeżdżac z takimi tekstami, ale ty naprawde
          jesteś debilem.
          Ja np. znam jednego geya, który słucha faktycznie opery, ale znam tez jednego,
          ktory słucha extremalnego punk rocka. Obaj są bardzo fajnymi ludźmi, ale ty
          chyba raczej nie. No to może kup ten bajm sobie (za karę)?
    • zoe82 Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 16:44
      ja bym polecala "pedalska muzyke" rodem z wysp smile czyli the smiths, morrissey,
      suede ... yyy ??? boy george moze smile
      • Gość: mariusz_robert Re:wypal mu ty genetyczny zjebku nowy album The Cu IP: *.osk.pl / *.osk.pl 06.07.04, 16:53
        wypal mu ty genetyczny zjebku nowy album the cure i stare u2
        • Gość: pszemcio Re:wypal mu ty genetyczny zjebku nowy album The C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:01
          Freud by powiedział, że założyciel tego wątku najprawdopodobniej sam jest
          gejem , jednak mocno to tłumi w sobie i próbuje wyrażać sie o tych ludziach
          pogardliwie (vide: pedały słuchające baletu i bajmu)by odsunąć od siebie tę
          bolesną prawdę.
          • Gość: wqrwiony Korba - Biały Rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:15
            W utworze niedwuznacznie zawarta jest sympatia do pedałów.
            • Gość: Haha Re: Korba - Biały Rower IP: 194.230.159.* 25.08.15, 16:26
              Sam jeste jak pedał.
          • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re:wypal mu ty genetyczny zjebku nowy album The C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:38
            ciekawe co by freud powiedzial o takim domoroslym psychanalityku- wole nie
            wiedziec
            • Gość: pszemcio Re:wypal mu ty genetyczny zjebku nowy album The C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:18
              opieram sie na jego tezach a nie swoich...chyba nie podważysz autorytetu
              mistrza...
    • agata_to_ja Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 17:19
      Kradzione na prezent???
      • Gość: wqrwiony może cierpi na bulimię? a kradzione nie tuczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:27
    • Gość: :) :) IP: *.lublin.mm.pl 06.07.04, 18:42
      dawno sie tak nie usmialem..
    • tomqpl hehe :) 06.07.04, 18:55
      placebo? pet shop boys? wink

a tak poważnie to jak można na urodziny dawać wypalaną płytę, bleee...
      • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: hehe :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:37
        nie kazdy ma pieniadze bananowcu na nowe plyty
    • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:40
      dziewczyna spytala wprost- koles poprosil o kylie minogue, madonne, gorniak i
      reni jusus czyli zaden z was nie trafil..... plytka juz wypalona i mam
      nadzieje, ze bedzie nie raz sluchana............na razie mistrzowie
      • czabik Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 20:45
        Butelka "Pedały".
      • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 20:46
        i sugerujesz ze Kylie M., Madonne, Gorniak i Reni sluchaja wlasnie geje?
        zawsze sadzilam ze orientacja seksualna nie ma wplywu na sluchana muzyke
    • Gość: szamanka Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 06.07.04, 20:42
      orintacja seksualna wbrew idiotycznym stereotype nie a wpływu na muzyczny gust.
      nie wycelujesz jeśli nie będzisz wiedział, czego mniej więcej konkretna osoba
      słucha.
      • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:54
        no i zapytala go wprost- widocznie geje sluchaja innej niz wszyscy co tu
        pisali, albo ten kolo jakis oryginal

• mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 20:57
          czlowieku Ty chyba nie piszesz tego wszystkiego na serio, bo wierzyc mi sie nie
          chce ze ktos moze myslec w taki sposob..
          ciekawe jakiej muzyki sluchaja rudzi? bliznieta jednojajowe?rozwodki?wdowcy?
          • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:02
            ale o co chodzi???????????

co maja rudzi? bliznieta jednojajowe?rozwodki?wdowcy? do geji??
            • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 21:05
              a co ma orientacja seksulna do sluchanej muzyki???
              koledze widac trudno to zrozumiec, bo i inne osoby w tym watku sugerowaly iz
              jedno z drugim ma niewiele wspolnego.

poza tym tytul watku, delikatnie mowiac, jest niegrzeczny..
              • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:14
                a czy ja pisze , ze cos ma? zadalem tylko pytanie , tak samo jak ktos sie moze
                spytac- jaka plyte kupic 50 letniej kobiecie, jaka sie jej moze spodobac???
                jest duze prawdopodobienstwo, ze styknie jej anna german czy inne zlote hity...

a co do 'pedala', nie przesadzaj, my sie tak czasem wyzywamy z kumplami i jest
                kupa smiechu i tyle... zreszta oni sami tak sie nazywaja, a nawet gorzej /per
                dziwko itd/ jak nie wierzysz sciagnij sobie 'queer as folk', angielski serial o
                gejech...
                • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 21:19
                  heh, czyli wreczajac te wypalona plytke powiesz koledze "hej pedalku tu mam muze
                  co powinna Ci sie spodobac" a on odpowie Tobie w rownie dowcipny sposob i
                  wszyscy beda szczesliwi?
                  wink))
                  moja mama ma 50 lat i Anna German wprawilaby ja w zaklopotanie..za to taka
                  Metallika styklaby..tongue_out
                  • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:28
                    ja na ta impreze nie ide, moja dziewczyna idzie wiec nic mu nie bede mowil...

no ale twoja mama jest raczej wyjatkiem, nie sadzisz? czy wyglada jak
                    przyslowiowa zakurzona pani celinka z urzedu skarbowego w garsonce i baranku na
                    glowie?

ten koles dla ktorego jest plyta wyglada jak 100 procent gejostwa- wlosy na
                    zelik w czub, obcisle koszulki , spodnie dzwony, kolorowe pumy- mialem prawo
                    podejrzewac go o przecietne zainteresowania muzyczne jego srodowiska...
                    • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 21:34
                      tu gdzie mieszkam wielu hmm kolesi ma zel na glowie, spodnie dzwony, obcisle
                      koszulki nie wspominajac juz o kolorowym obuwiu sportowym a okreslanie ich
                      wszystkich gejami jest mocno na wyrost..

znam paru homoseksualistow - kazdy slucha czegos innego...smile))))

owszem moja mama jest wyjatkiem, ale wlasnie chcialam w ten sposob Ci pokazac ze
                      nie zawsze warto myslec stereotypamismile
                      • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:37
                        luz, mieszkasz w czechach? w polsce raczej pedala wyniuchasz na kilometr,
                        trudno zobaczyc normalnego kolesia tak wystrojonego...
                        • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 21:48
                          nie w Czechach, w Niemczech..
                          no jak sie chlopak ubierze w cos obcislego to gej? chyba nie musi miec ciagle
                          tej przyslowiowej koszuli flanelowej aby byc meskim?smile)))
                          • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:55
                            no ale to musialabys zobaczyc sama, bo tego sie nie da opisac, to nie chodzi o
                            koszule ale o sposob zachowania, krecenia biodrami i machania rekami... jak
                            bedziesz kiedys we wszawej to sama zobaczysz /albo poczujesz bo oni mocno
                            pachna perfumami/
                            • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 22:00
                              a Ty sie nie perfumujesz?
                              • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:01
                                ja sie myje
                            • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:00
                              tak czy siak dzisiaj juz spadam wpizdu, pozdrawiam wszystkie geje i milosnikow
                              muzyki z tego forum

nara
                              • Gość: pilne!!!!!!!!!!!!! Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:01
                                pozdrawiam w szczegolnosci malline i dzikuje za mila pogawedke
                                • mallina Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 22:07
                                  pozdrawiam rowniez, wiele wynioslam z tej pogawedkiwink))
                        • Gość: pszemcio Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:23
                          wiem jedno- ty normalny nie jestes....Homofobia jest objawem skrywanego
                          homoseksualizmu - pisał Lew starowicz
                    • mameluch Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 22:44
                      Gość portalu: pilne!!!!!!!!!!!!! napisał(a):

> przyslowiowa zakurzona pani celinka z urzedu skarbowego w garsonce i baranku
                      na glowie?

no zesz cholerauncertain poszedles juz a tak chcialem zapytac o to przyslowie o
                      zakurzonej pani celince z urzedu skarbowego w garsonce i baranku na glowie...
                      moze do krzyzowki jakiejs podpasuje?
                • Gość: pszemcio Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:22
                  a jak ja bym szukał dla ciebie prezentu i zapytał "jaka płytke kupić dla
                  jebanego heterasa" to fajnie by ci było?
        • misscraft Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 08:32
          Gość portalu: pilne!!!!!!!!!!!!! napisał(a):

> no i zapytala go wprost- widocznie geje sluchaja innej niz wszyscy co tu
          > pisali, albo ten kolo jakis oryginal

No i dobrze że zapytała bo gdybyś mu dał jakąś składane z Celine Dion,Barbarą
          Stresisnd, Cher czy Galorią Geinor,mógłby pomyślec ze sie z niego nabijasz. A
          jakiej słucha tak z ciekwaościtongue_out??
          • Gość: jestem ...... a może dla lesbijek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:20
            Dla lesbijek znalazłem ranking uwielbianych kobiet - w tym wiele muzycznych
            nazwisk:

kobiety-kobietom.com/80kobiet/
    • Gość: wah Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.125.86.137.dynamic.cablesurf.de 26.08.15, 00:40
      skoro jestes taki pomocny, pokaz mu ten watek i spytaj czy podoba mu sie tytul ktory wymysliles,
      jezeli tak, to pedal na 100% wink
      ---------------
      no to racism
    • vaneskas Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.15, 04:08
      Pewnie już to padło ale znajomy gej lubi One Direction XD
    • 33qq Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.15, 09:51
      z pewnością podoba mu się to samo co tobie
    • Gość: wyluzowany Re: muzyka dla pedala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.static.chello.pl 07.09.15, 21:21
      A słyszeliście, że dyrektor szkoły muzycznej w Mielcu leczy się u psychiatry. Podobno wyjechał w zeszłym roku do "sanatorium" i siedział tam miesiąc. A brat szwagra mojego kolegi był w tym "sanatorium", bo go zamknęli z czubkami. I to wcale nie było sanatorium tylko szpital dla psychicznie chorych. He He, ale facet daje…. Tu szurnięty a tu uczy dzieci muzyki i jeszcze jest dyrektorem. Kto go tam trzyma powinni go zwolnić.
      Co za czasy…
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka