cini-mini 08.07.04, 19:41 nikt nie słucha tutaj Kultu??? rany, aż sie wierzyć nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cini-mini Re: a co z Kultem? 10.07.04, 16:31 nikt, naprawde nikt nie słucha Kultu? O_o a Raz, Dwa, Trzy? a Hey? a Perfect? litości... bo zwątpie w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: a co z Kultem? 10.07.04, 16:35 A co można o Kulcie powiedzieć? Nie można się z nich pośmiać, nie smieją się ostatnio z nikogo. Muzycznie dobrze, ale bez zmian. Brak tematów. Ja osobiście nie znam ich twórczości na tyle by o niej dyskutowć. Jeśli chodzi o pozostałe kapele, trawiłem kiedyś Perfekt,a teraz słabo się rockuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: a co z Kultem? 10.07.04, 16:58 nie lubie kultu bo jakis fan tego zespolu robi gnoj na dc+ zamiast sie dzielic jebany zheed rozlacza Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: a co z Kultem? 10.07.04, 20:10 ja lubię i kult i kazika i nie mogę nigdy wyjść z podziwu jak niektórzy nie rozróżniają tych dwóch osobnych historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: a co z Kultem? IP: 80.48.243.* 11.07.04, 13:17 "W ciemnej tej celi Na zgniłym posłaniu Młody git fumfel kopyrta [...]" Nikt nie słucha KULTU? Oczywiście, że słucha! run-to-the-hills@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przemciu-orzemek Re: a co z Kultem? 11.07.04, 21:30 no czlowieku...jak to nikt! Ja słucham, a to juz cos...od wielu lat <lol> i jakos specjalnie mi sie nie nudzi. Tata Kazika i Tata 2...uwielbiam. a poza tym Melodie Kurt'a Weill'a...muzycznie super Odpowiedz Link Zgłoś