Gość: krzycho IP: *.pronet.lublin.pl 13.07.04, 09:34 taak i jeszcze powinni napisac ze diably tam wyladuja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.bas.roche.com 13.07.04, 09:57 Dobre.. wyglada na to, ze burmistrz nie jest blisko zwiazany z miejscowym agentem KK i nie boi sie ze go wyklna i trafi do piekla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Terrorysci przyleca na Woodstock zamiast do Klewek IP: 195.205.44.* 13.07.04, 10:10 i przywioza waglika.Potem czarownice na miotlach do nich dolacza i beda gotowac dzieci w kotle. A pozniej przyjedzie Dyduch i Janik z SLD,zdejma lakierki,zaloza sandaly i beda namawiac do poparcia ich partii. Koniecznie musimy odwolac Przystanek Woodstock ! Burmistrzu, jestem z panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ner0s Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:08 nie ma dobrze zabezpieczonych imprez i zawsze bedzie tak ze kogos na takiej imprezie spotka nieszczescie ... wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy ze sami dla siebie stanowia najwieksze zagrozenie a nie jacys tam islamscy bojownicy czy ekipa Bin Ladena ... takie imprezy powinny sie odbywac ... ale powinny tez uczyc ludzi tego ze mozna sie Bawic i bawic .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: direct to Hell.co. Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.netserv.net / *.netserv.net 13.07.04, 10:41 Elektorat Ligi wymysli kazda glupote,aby przekreslic wszystko co normalne,ludzkie,europejskie.Kostrzyn to sympatyczna miejscowosc nad Odra u ujscia Warty.To najwiekszy w tej okolicy polski sklep dka sasiadow zza Odry.A dlaczego raz do roku nie moglby sprzedac im za darmoche dobrej muzyczki i pokazac,ze Polak potrafi,nie tylko handlowac,zbierac szparagi,czy budowac.Polak potrafi tez ladnie sie bawic.Zaproscie Maklemburgie wraz z Branderburgia oraz caly Berlin.Miejsca starczy.Na oryginalnym Woodstocku bylo 300 tys.sluchaczy.I bylo O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prom Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:16 Czyli ktoś go wcześniej zaczarował. Coś w tym jest! Twój nick jest bardzo wymowny. Zaprośmy tam nawet cały świat. Niech zobaczy, że polska młodzież uwiedziona też potrafi. Niech zobaczy ilu ludzi przeżyje tę imprezę tylko dzięki temu, że ktoś jedzie tam tylko po to, żeby ratować tych biedaków, którzy uwierzyli w hasło Guru "róbta co chceta". Niech zobaczy ile po takiej imprezie wywozi się kontenerów butelek i puszek po alkoholu, strzykawek, prezerwatych i tym podobnych atrybutów Owsiakowego modelu zabawy. Niech zobaczy, że można się pięknie bawić za pieniądze zebrane dla szpitali. Po ludzku i europejsku. Tylko nie wmawiaj, że normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 11:25 Byłem na woodstocku i jakoś nie widziałem strzykawek ani prezerwatyw.Podczas koncertu obowiazywał całkowity zakaz wnoszenia butelek a takze zakaz sprzedaży alkoholu w całych Żarach ( oprócz piweczka w kubeczkach).Mogę się natomiast założyć,że TY idioto nie byłeś nigdy na woodstock a wiedze czerpiesz od kleru. ps. Kazik kiedyś śpiewał:"Najbardziej mnie wkurwia teraz u mlodziezy to, ze juz wiecej do niej nie należe" I ten oto fragment najlepiej CIEBIE charakteryzuje. Najserdeczniejsze życzenia dla Jurka Owsiaka i całej woodstockowej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prom Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:47 To, że ty nie widziałeś nie jest dla mnie dowodem. Na pewno bardziej wiarygodne jest to co mówią ludzie, którym przyszło sprzątać teren po zabawie. A nigdy nie słyszałem, żeby to robił kler. Fakt, że nazywasz mnie idiotą, świadczy tylko o tym, że jesteś emocjonalny - to jest dodatkowy argument, że mogłeś nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 11:51 Wtedy uniosłem się, nazywajac cie idiotą.Teraz zaś jestem tego pewien.Teren po tej zabawie sprzatał pokojowy patrol.Ja tez zbieralem puszki,ktore pozniej sprzedałem ( pamietam 2zl/kg -1999r).A jezeli znalezli prezerwatywy, to nic w tym złego.Ludzie myślą. I powtarzam raz jeszcze, jak nie byles, to sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.07.04, 12:05 Lepiej znaleźć prezerwatywę teraz niż kilka lat później coś innego w beczce z kapustą. Ale klechostwo w tym momencie zawsze dziwnym trafem dostaje jakiejś niewyjaśnionej amnezji. Za co muszę żyć w takim po**** kraju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:31 Słyszałeś może o tym,że wczoraj wyrzucili z pociagu dwóch chłopaków{ z których jeden podobno zginął na miejscu}? ó tych dzieciach też słyszałam, ale to co się dzieje w pociągu na Woodstock to po prostu paranoja!! Nie byłam na Woodstock, bo mój chłopak nie chciał żeby mi sie coś stało(sam tam był w zeszłym roku). Może to dobrze że nie pojechałam, bo moja koleżanka nie daje znaku życia i strasznie się martwię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.04, 16:19 Gość portalu: Dudala napisał(a): [...] cicho badz ty... ty - emocjonalny - ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: after Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:39 Ad prom Twój adwersarz nieco przesadził z epitetem. Ma jednak racje. Jestem pokoleniem Jarocina, który rozwaliły klechy. To samo robią cały czas z Woodstokiem. Na szczęście mamy takiego Porąbańca-Owsiaka, który ma to w d... i robi swoje dla paru setek tysięcy. Zamiast czepiać się tych ludzi, idź do czarnych, niech zrobią coś podobnego. Ale uwaga, byle za WŁASNE pieniądze, a nie wojewody(czyli moje), Polskiej Miedzi, TPSA i energetyki. Zamiast zwalczać Owsiaka, zacznijcie z nim UCZCIWIE konkurować a nie wysyłać mu pod namiot koloratki. Poza tym, pozdrawiam! PS Moje dzieci nie były na Woodstok. Z braku czasu. Jeśli powiedzą, że tam jadą, nie mam zamiaru się sprzeciwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:21 Moja żona usłyszawszy, że młodzież wszechpolska grozi najazdem niemieckich nazistów na woodstock zadała rozsądne pytanie: TO CHYBA ONI SAMI ICH ZAPROSZĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinnamon Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:07 Sluchajcie no ludzie,ktorzy nigdy w zyciu na Woodstock nie byli...przysiegam,ze jak czytam komentarze,zapyzialych fanow Rydzyka,to mnie krew zalewa!! Jak ktos moze wypowiadac sie na temat Woodstocku,skoro nigdy w zyciu tam nie byl ?? Woodstock,w czasie jego trwania,to najbezpieczniejsze miasto w Polsce!! Potwierdza to wszyscy Policjanci w Polsce!!!!!!!!!!!!!! Nastepna sprawa...po obejrzeniu filmu Rydzyka o Woodstocku wymieklam...co to do chuja za filozofia,nakrecic pare osob,ktore leza pod plotem,wyrwac z kontekstu jakis tekst Sweet Noise,pokazac paru ludzi,ktorzy przegieli pale ??He??Pytam co to za filozofia??!!Tam jest do cholery 400 000 ludzi!!!!Wsrod nich zawsze sie znajdzie kilku frajerow,ktorzy nie umieja sie bawic bez alkoholu!!A zeby tam sie schlac to naprawde trzeba miec silna wole,piwo ma mniej procentow i tam jest TYLKO piwo,bo jest prohibicja!!Wiec,jak ktos chce powiedziec cos o imprezie na ktorej nie byl,to niech sie zastanowi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekiel Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.maxnet.66.pl / *.zgora.dialog.net.pl 28.07.04, 23:17 Świeta racja Cinnamon, pośród tych 400 000 tys ludzi zawsze znajdzie się ktoś to się schleje lub zrobi cos głupiego a oni (media) uczepią sie wszystkiego by zrobić z tego wielką aferę. Ja sam jestem z żar i nie byłem tylko na pierwszym woodstocku w żarach, ale kiedy tam juz poszedłem to wierzcie mi jest tak zajebista atmosfera , są tak przyjaźnie nastawieni ludzie ,że aż sie odchodzić z tamtąd , a ktos mi tu kur** pisze że to miejce jest wylęgarnia jakiegoś tam zła. Jak ktos ma zamiar pisac takie głupoty to lepiej niech wogóle nic nie pisze. Gdyby przyjechała taka osoba do Żar i powiedziała że woodstock jest zły na bank wyśmiali by ja jak ludzie smieją sie z naszych polityków.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2yoo4yoo.co.uk Katastrofa promu IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.07.04, 13:20 Post,ktory zaprezentowales Wasc,panie Prom,jest i dobry i oryginalny.Tak sie jednak sklada niestety,ze te czesci,ktore sa dobre,nie sa oryginalne;zas te,ktore sa dosc oryginalne ,nie sa dobre.Pana na Woodstock nie zapraszamy,ale moze pan przyjsc,bo to impreza dla kazdego,kto tylko chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.biol.us.edu.pl 13.07.04, 13:41 Goscu co ty pierdo.... jakie piwko tylko w kubeczkach?? ty byles na woodstock ? chyba jak sobie zrobiles w domu przy kubeczku piwka. Tam sie zytnia leje litrami tylko trzeba chciec to zauwazyc, a nie byc slepym. Nie jestem przciwny tego typu impreza, ale polska mlodziez nie dorosla do nich, bo oni pod hslem "dobra zabawa" rozumiej tylko to zeby narabac sie jak swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 13:53 To prawda.Ale to,ze wóda sie lała to nie jest wina organizatora tylko mlodzieży a także miejscowych żuli, ktorzy w czasie zakazu sprzedaży alkoholu łazili po polu i sprzedawali jabole.Idea woodstocku jest ok, ale masz racje.Niektorzy do niej nie dorosli lub jej nie rozumieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garydj Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:26 czy w tym kraju sa same ekstrema czy inne polityczni kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 12:32 Nie jestem bezkrytycznym fanem Owsiaka ale twój post jest naprawde nonsensowny. Zauwaz, że na imprezie, na której jest 300 tys ludzi wydazra sięmnie wypadków przemocy niz na przeciętnym meczu piłkarskim, na którym jest tych ludzi 100 tysięcy, nie wspominając o przemocy towarzyszącej pochodom młodziezy wszechpolskiej w sile osób 100. Z tymi strzykawkami to oczywiście takie typowe farmazony, natomiast co jest złego w prezerwatywach czy puszcze po piwie, to nie wiem. Oczywiście lepiej byłoby sprzątac po sobie, no ale tam jest 300tys ludzi! Jeżeli ktoś dorosły (no, a tego to już ty nie stwierdzisz) uzywa prezerwatywy albo pije piwo to chyba jest to tylko jego sprawa? Czy wasza pseudochrześcijanska moralnośc nakazuje zabronić tego wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeli@nt Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 08:35 Popieram w latach 90 jezdzilem na wiele koncertow, kilkakrotnie bylem takze na woodstocku i stwierdzam, ze pod wzgledem bezpieczenstwa wypada zdecydowanie lepiej od innych imprez masowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiekremowek do "prom" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:40 Sluchaj dyrydzyka 26 godzin na dobe, bo obecny etap pranie Twego mozgu nie daje odpowiedniego efektu. PAJAC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasus Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.bp.com.pl 14.07.04, 11:21 no tak. bo lepiej, zeby ludzie uprawiali sex bez prezerwatyw i zjadali po sobie puszki od piwa!!! ROTFL! z ludzkiej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:34 A liczyles kiedys butelki po odpustach koscielnych Moze policzylbys tez doklatnie te same akcesoria o ktorych wspominasz po przejsciu pielgrzymek do Czestochowy.Proponuje troche pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Owsiak finansuje woodstock a Rydzyk kupił Maybacha IP: 217.98.64.* 13.07.04, 16:11 zerknijcie na link www.wirtualnytorun.pl/aktualnosci/wiecej.php? temat=4147 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:43 jak chcecie uciec prze AL KAIDĄ NA Łuudstok przyjedżcie na OPEN HARD CORE FESTIWAL do PIASECZNA : w tym samym czasie....i też za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 10:58 Mistrz Bareja w narodzie nie ginie. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valma chyba przeciwko PRZYSTANKOWI WOODSTOCK IP: *.crowley.pl 13.07.04, 11:00 chyba przeciwko PRZYSTANKOWI WOODSTOCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sERo Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 13.07.04, 11:34 400 przeciwników?! 400?! Tyle podpisów co byle szczeniak pod byle pretekstem zdąży zebrać w kilka godzin?! No tak, to jest informacja warta odnotowania na pierwszej stronie serwisu. Już widzę te miliony słuchaczy techno jak przyjeżdzają na imprezę o zupełnie innym charakterze muzycznym. Może na wszelki wypadek zrobimy protesty przeciwko występom filcharmonii wrocławskiej?! No też muzyka i też blisko Niemiec. Eeech... Znowu się zaczyna. A ja miałem nadzieję, że przynajmniej "GW" będzie potrafiła podobne ogórkowe sensacje opatrzyć stosownym komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raggi ;) Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.idea.pl 13.07.04, 11:40 boze co za kraj i jakie oszolomy w nim mieszkaja... proponuje zbierac podczas woodstocku podpisy na liscie sprzeciwu handlu z potomkami ssmanów, zolnierzy wermachtu, czlonków gestapo, nsdap, itd... bo przeciez co 2 drugi Niemiec mial w rodzinie dziadka lub wujka ktorzy w 1939 napadli na Polske.. to jak teraz mozna z nimi utrzymywac jakiekolwiek kontakty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek z baniochy Owsiak musi odejść! IP: *.chello.pl 13.07.04, 12:04 no normalnie sodomia i gomoria, kto wogole dopuścił do organizacji takiej imprezy powinien odpowiadac przed sadem, pewnie jeszcze te zboczence i pedofile z uni europejskiej przyjadom, precz z uniom europejskom, alleluja i do pszodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W pełni popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:12 W pełni popieram tych wszystkich, którzy nie dają się wepchnąć w owsiakową propagandę. Czas skończyć z deprawacją młodych ludzi. Do czego te różne "róbta co chceta" doprowadziło widać na każdym kroku. Choćby to ostatnie morderstwo młodej dziewczyny. Jeżeli się jednemu czy drugiemu bałwanowi typu Owsiak Polska nie podoba - droga wolna. I następna sprawa. Jakim prawem pieniądze zbierane na sprzęt medyczny w stycznią są wydawane na tego typu eksesy? Dlaczego Owsiak bezczelnie oszukuje i tych zbierających i tych, którzy dają pieniądze w przekonaniu, że pójdzie to szczytny cel? Kto wreszcie uczciwie i publicznie rozliczy Owsiaka? Może na te pytania odpowie Pan Buburmistrz, skoro tak popiera tego typu akcję, a sam Owsiak nie raczy się wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: tylko co mozna poprzec, jak sie nic nie wie.. IP: 80.50.5.* 13.07.04, 12:27 Podejmuje sie skomentowania tylko tych slow (bo reszta to brednie): > I następna sprawa. Jakim prawem pieniądze zbierane na sprzęt medyczny w > stycznią są wydawane na tego typu eksesy? Dlaczego Owsiak bezczelnie oszukuje i > tych zbierających i tych, którzy dają pieniądze w przekonaniu, że pójdzie to > szczytny cel? Kto wreszcie uczciwie i publicznie rozliczy Owsiaka? Do informacji p. Pawla: - funcdacja WOSP ma w statusie zapisane ile procent z akcji idzie na dzialalnosc fundacji - to wlasnie z tych pieniedzy jest organizowany "Przystanek". Wszystko jest zgodnie z prawem. Statut WOSP jest jawny i wiekszosc ludzi zainteresowanych akcjami WOSP go zna. - kestia rozliczen - wszystkie pieniadze z ackji WOSP przechodza przez bank. Saldo bankowe konta WOSP jest rozliczane corocznie po zakonczeniu akcji. Pelne sprawozdanie jest przkazywane do MSW, ktory je weryfikuje. Owsiak nigdy nie spoznil sie z tym sprawozdaniem i nigdy MSW nie mialo do ktoregokolwiek ze sprawozdan zastrzezen. - wydatki WOSP na sprzet medyczny sa rowniez monitorowane, a co najwazniejsze - JAWNE! Na zakonczenie - trzeba byc karlem emocjonalnym i intelektualnym, aby wyrazac autoryterne sady o rzeczach, o ktorych sie nie ma bladego pojecia. Przepraszam za powyzsze slowa, ale mnie pan wnerwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: W pełni popieram IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 12:29 Woodstock jest organizowany za bankowe procenty a nie pieniadze zebrane dla szpitali. I jest podziekowaniem dla ludzi, którzy te pieniądze dla szpitali zbieraja. W czasie gdi oni je zbieraja, tacy jak ty krytykuja ich za cokolwiek, byle tylko krytykowac. A już szczytem jest łaczenie ostatniego morderstwa dziewczyny z woodstokiem. Gdybym znizył sie do twojego poziomu, to bym krzyczał, że prosze, doszło do tego w tak katolickiej Polsce. Ale nie martw sie, do tego sie nie zniżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vege Re: W pełni popieram IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.04, 12:32 posralo cie facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWerp Re: W pełni popieram IP: *.ifpan.edu.pl / *.ifpan.edu.pl 13.07.04, 12:55 > W pełni popieram tych wszystkich, którzy nie dają się wepchnąć w owsiakową > propagandę. Czas skończyć z deprawacją młodych ludzi. Do czego te różne "róbta > co chceta" doprowadziło widać na każdym kroku. Choćby to ostatnie morderstwo > młodej dziewczyny. Trzeba być idiotą, żeby obciążać Owsiaka odpowiedzialnością za morderstwa. Jakim sposobem hasło "Miłość, przyjaźń, muzyka" może kogoś popchnąć do zbrodni? Założę się, że tych dwóch morderców co tę dziewczynę zabili, nigdy się nie utożsamiało z hasłami WŚOP. Hasło "droga wolna" ćwiczyliśmu już w marcu 1968. Jeżeli chodzi o rozliczenia: fundacja Owsiaka co roku jest rozliczana przez MSWiA. Wiadomo na co wydają pieniądze, wiadomo ile idzie na administrację (hint: dużo mniej niż budżet państwowej instytucji dysponującej taką kasą na służbę zdrowia), ile na Woodstock (to nie jest marnowanie pieniędzy: sam tam nie jeżdżę, bo wolę inną muzykę, ale dla wielu ludzi z biednych rodzin to jedyna fajna impreza na jaką mogą pojechać), a ile na sprzęt. Natomiast jeżeli chodzi o pewnego księdza z Torunia, to on się nigdy nie rozliczył z pieniędzy jakie wpłacają mu starsze panie z całej Polski, a chodzi o grubą forsę (pamiętamy zbiórkę na Stocznię?). Rydzyk pojawił się na Jasnej Górze i wokół pełno było kwestujących na Radio M. Piękne połączenie przeżyć religijnych z biznesem. Chrystus takich pogonił na kopach ze świątyni, ale niestety czasy nie te... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: W pełni popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:33 TY debilu jak mozesz podwarzac cały cel orkiestry jak nie widzis gzie sa pieniądze ze zbiórki to wejdz do bylejakiego szpitala i zobaczysz sprzent z naklejkami orkiestry a jak masz wotpliwosci to baranie odwiedz strone orkiestry tam rozliczenie co do grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: W pełni popieram IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:48 Proponuje udac sie do spowiedzi Grzeszysz niewiedza i ignorancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl J. Re: W pełni popieram IP: 62.181.161.* 21.07.04, 15:36 Widać,że jesteś nieco niezorientowany,więc Ciebie nieco uświadomię.W statucie WOŚP jest zapis,że 10%(chyba,pewności nie mam)pieniędzy może ona przeznaczyć na WŁASNE cele,czyli na przykład organizację Przystanku Woodstock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sober Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 80.51.242.* 13.07.04, 12:33 Gość portalu: krzycho napisał(a): > taak i jeszcze powinni napisac ze diably tam wyladuja Wylądują kosmici i zagarną dla siebie całą Polskę, tylko nie wiem po co. Co za bzdury!!! Mogli się postarać i jakieś konkretne argumenty wymyslić, znaczy się jakieś bardziej realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:51 Tacyście mądrzy, ale nie odpowiedzieliście na moje pytanie. Skoro Owsiak tak pilnie się rozlicza i wszystko robi zgodnie z prawem, to dlaczego o tym prawie głośno nie informuje społeczeństwa w czasie swojej styczniowej akcji? To właśnie wówczas powinien z ekranu tewizyjnego co godzinę płynąć komunikat o tym ile z zebranych pieniędzy przeznaczy się na sprzęt medyczny, ile na imprezy typu Woodstock, ile wreszcie będzie (i jak długo) leżało na koncie bankowym, aby zapewnić Owsiakowi i jego świcie wygodne życie przez cały rok? Ludzie powinni wiedzieć na co dają pieniądze. Dlaczego się ich nie informuje? Dlaczego pieniądze leżą na koncie do jesieni, albo i dłużej i dopiero wtedy robi się zakupy? Gdyby cel tzw. "Orkiestry" był rzeczywiście taki jak się nam wmawia, to do końca I kwartału sprzęt powinien być zakupiony i całą akcja rozliczona. Do następnego stycznia konto bankowe powinno pozostawać puste. Ktoś już dawno wyliczył, że gdyby cały ten czas antenowy poświęcony "Orkiestrze" przeznaczyć na reklamy - dochód byłby wyższy. Nie trzeba byłoby tworzyć fundacji i przede wszystkich oszukiwać ludzi. Szanowny RWerpie - o marcu 1968 to ty wiesz niewiele, pewnie tyle ile ci tow. Michnik przekazał za pośrednictwem "Wybiórczej". Nie czepiaj się komuchu o. Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają. Jak jest w przypadku tow. Owsiaka napisałem wyżej. I sprawa najważniejsza. Pierwszy walczy o Polskę, drugi o jej rozwalenie - to jest w moim głębokim przekonaniu zasadnicza różnica między nimi. Skoro tak podstawowych spraw dziejących się w naszej Ojczyźnie nie rozumiesz, to lepiej nie zabieraj głosu. Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: 217.98.64.* 13.07.04, 13:58 na stronie WOŚP sa sprawozdania finansowe za KAŻDY rok. Poczytaj sobie.Żałosny jesteś piszac,ze Rydzyk ma bardziej przejrzyste finanse niż Owsiak.Klapki na oczach.Czysty fundamentalizm.I jeszcze Michnika mieszasz i rok 1968.Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:08 Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do internetu, żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny 13.07.04, 14:28 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do internetu, > > żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze? i wg ciebie to jest argument zeby sie nie rozliczac? pokaz mi gdzie moge znalezc rozliczenie sie rm z piniedzy ktore dostala od ludzi , co sie stalo z kasa na stocznie ? gdyby rm mialo czyste sumienie to jak kazda fundacja, by publikowalo co kwartal raport finansowy , a tego nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:42 Ci co dawali na stocznię i słuchają radia wszystko wiedzą. Jeśli tez płaciłeś, co stoi na przeszkodzie, abyś napisał o wyjaśnienie? Być może nie powtażałbyś jak papuga za Michnikiem i towarzyszami. Powstaje jednak pytanie zasadnicze. Dlaczego nie interesuje cię w jaki sposób komuchy przemataczyły tę stocznię? Masz pełne pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiga Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 16.07.04, 22:43 hm. a odpowiesz mi na pytanie za jakie pieniadze Rydzyk. tfu. rydzyk jezdzi maybach'em ? za Twoje ? no to Ci wspolczuje. naprawde .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:31 to dlaczego na ekranie telewizji Trwam co godzine nie pojawiaja sie informacje ile pieniedzy lezy na koncie fundacji o. Rydzyka? Proszę o informacje drogi Pawle, w którym oddziale banku mogę otrzymać jawną informacje na co wpływają pieniadze ze zbiórki chociażby na stocznię? Zweryfikuj argumentację... Współczuje Twym Rodzicom, takiego durnia wychować to sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:14 A jakim prawem ingerujesz w to,na co ludzie kasę dają ?Dałeś im tą kasę? Jak dają, znaczy że ufają i nic ci do tego.I robią to z serca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 21:41 Myslę, że 99% z nich ma dostęp do sieci, przeciez to mlodzi ludzie sa. Nie wymyslaj sztucznych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWerp Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:16 Każdy, kto mieszka w mieście gdzie jest "Telepunkt". Można wejść do środka i za friko poklikać sobie po internecie. Wystarczy? Czy również każdy pustelnik w Puszczy Białowieskiej ma dostać listem poleconym sprawozdanie WOSP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustelnik Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:48 Mieszkam w Białowieży i mam internet! Wypraszam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:43 >Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do >internetu, > żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze? Jesli go rzeczywiście to interesuje i jeśli jedynym źródłem informacji jest Net,to cóż prostszego. Jak ma komp i dostęp,wiadomo. Jak nie ,a,kawiarenka internetowa,kolega z dostepem,.. Co Ty sugerujesz,ze dostęp do Netu w Polsce co jakiś nieosiągalny cud? Jka naprawdę chce się dowiedzieć,to dostęp do Net`u to żadna przeszkod. greetz -- Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV -- Stop War on Drugs & Start War on Siths Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:59 Dokladnie kazdy kto tego chce Nie trzeba miec stalego dostepu z TP czy innego operatora zeby wejsc do sieci i nie osmieszaj twierdzac takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:16 > Tacyście mądrzy, ale nie odpowiedzieliście na moje pytanie Powiem tak - pan chyba nie umie czytac, albo owszem, czyta pan, tylko ma problemy ze zrozumieniem. Status WOSP jest dostepny dla kazdego (!!!) w siedzibie WOSP, a takze na stronie internetowej. Ale dla ludzi leniwych intelektualnie Owsiak, zarowno podzczas trwania kwesty jak i podczas koncertow woodstokowych, mowi, co sie dzieje z tymi pieniedzmi. Trzeba tylko sluchac i CHCIEC USLYSZEC. Organizacja przetargow na sprzet medyczny jest calkowicie jawna, jak i forma i termin przelania pieniedzy za sprzet. Dla nikogo nie stanowi tajemnicy, ze dzieki oprocentowaniu w bankach mozna tego sprzetu kupic wiecej!!! Powtorze jeszcze raz - satut WOSP mowi o tym ile procent z pelnej puli uzbieranej podczas kwesty WOSP moze przeznaczyc na koszty swej dzialalnosci. A to nie to samo, co zamrozenie tych pieniedzy tylko po to aby "zyc z odsetek". Znow udawadnia pan, ze ma problemy ze zrozumieniem - tym razem zasad ksiegowania. Czas antenowy dla Owsiaka a reklamy. I znow nie wie pan o czym mowi. TV publiczna w swym statusie i warunkach koncesji ma dokladnie uwarunkowane ile czasu antenowego moze przeznaczyc na reklamy, wiec panska idea nawet nie ma szansy realizacji. Poza tym, czy takie aspekty spoleczne akcji WOSP jak wyksztalcenie odruchow solidarnosci spolecznej u mlodzierzy rowniez zalatwi "blok reklamowy"? Trzeba byc natomiast juz zwyklym chamem, aby twierdzic, ze Owsiak stworzyl WOSP aby utrzymac siebie i "swoja swite". Nie wtracam sie w polemike o o. Rydzyku, ale z pana poparcia dla akcji tegoz duchownego wnosze, ze jest pan katolikiem - przypominam wiec panu o istnieniu osmego przykazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:23 Tak bardzo bronisz Owsiaka i jego młodzieżowych zapędów, a nawet nie potrafisz poprawnie napisać słowa "młodzież". Wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: Gościu 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:31 A Stalin powiedzial: dajcie mi czlowieka, a znajde na niego paragraf. Faje ma pan wzorce zachowan Nie mniej, za swoj blad ortograficzny sie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:44 Cieszę się, że chociaż tyle zrozumiełeś. Będą jeszcze z ciebie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: Gościu 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:55 No widzi pan? Przyznanie sie do bledu nie jest takie trudne Proponuje isc w moje slady, a moze i z pana beda ludzie. Poniewaz jednak zapomnial pan o brzmieniu osmego przykazania, to tak na wszelki wypadek przypomne, ze sakrament pokuty sklada sie z kilku aktow - jednym z nich jest akt zadoscuczynienia. Spodziewam sie, ze w przyszlym roku wesprze pan WOSP, w ramach zadoscuczynienia wlasnie, pokazna suma pieniazkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala do Pawła, katolickiego stróża ortografii IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:20 Ty za to wiesz jak się pisze "młodzież".I na tym Twoja wiedza o młodzieży się kończy.Mam wrażenie że masz jakieś kompleksy.Pojedź z nami do Kostrzynia.Zobaczysz i ocenisz sam. Rydzyk nie jest obiektywny w ocenianiu Owsiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gościu 306 IP: 62.140.211.* 13.07.04, 17:13 ales madry. a sam napisales powtazac przez z z kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gościu 306 IP: 62.140.211.* 13.07.04, 17:37 dla wyjasnienia: to bylo do pawla, tylko wyszlo duzo pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:51 >Tak bardzo bronisz Owsiaka i jego młodzieżowych zapędów, a nawet nie >potrafisz > poprawnie napisać słowa "młodzież". Wstyd !!! P> Być może nie _p_o_w_t_a_ż_a_ł_b_y_ś I co,Pawełku??;-> Sam walisz błędy i to solidne,a innych strofujesz. To nie po chrześcijansku,belki w swoim oku nie widzieć. Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV -- Stop War on Drugs & Start War on Siths Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwierc Mrowki:) Re: Gościu 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 15:56 Jaki zwiazek ma jedno z drugim? Czepiasz sie bzdur, bo Ci brakuje argumentow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwierc Mrowki:) Re: Gościu 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 16:01 P.s. To bylo odnosnie wypowiedzi Pawla Odpowiedz Link Zgłoś
grruby wstydzisz się Pawle? 14.07.04, 18:01 a ty piszesz: "tewizyjnego" i powtażałbyś". Ciekawe, czy sam się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 13.07.04, 14:22 "Nie czepiaj się komuchu o. Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają" hmmm no tak oni dają rydzykowi pieniądze na nowe auta i mocniejsze nadajniki do zagłuszania wszystkiego co się da jeszcze w Europie zagłuszyć. To tak na marginesie odnośnie ojca Rydzyka który do dnia dzisiejszego nie chce się z niczego rozliczyć zasłaniając się dewotami z gromnicami w dłoniach. Woodstock jest potrzebnym koncertem bo mam dość zaściankowości tego cofniętego kraju. Nic tu już nie można zrobić nawet cholera prezerwatywy kupić żeby taki pajac nie zaglądał mi przez ramię. Ludzie piją palą sekszą się po krzakach na takich imprezach mają od nastu do kilkudziesięciu lat nie mam zamiaru im zabraniać w imię dziwnie pojętej moralności robić ze sobą co chcą. Ich życie skoro Bóg się nie wtrąca to po grzyba wy go chcecie wyręczać. Aż tak wam się nudzi do roboty się weźcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. 13.07.04, 14:38 Moim zdaniem normalna moralność niepraktykującego katolika. Spróbuj naprawdę fajna rzecz. Paweł tak bronisz tej inicjatywy a zastanawiałeś się co robi dzieciak idący na dyskoteke za pieniądze rodziców?? Myślę że w kostrzynie nie brak miejsc gdzie mogą sie wybrać młodzi gdzie bez problemu sprzedadzą im piwo dostaną maryśke lub coś mocniejszego. Bardzo łatwo przyczepić się do czegoś dużego, trudniej zauważyć że na własnym podwórku może twój sąsiad prowadzący dyskoteke sprzedaje dzieciakom narkotyki pozwala na gwałty w trakcie imprez... Tym czasem przyczepiłeś się do imprezy na której byłem zobaczmy nie zgwałcili mnie ja nikogo też nie zgwałciłem nie zostałem krisznowcem wypiłem trochę piwa wypaliłem pare papierosów zdrzemnąłem się na świerzym powietrzu i wróciłem do domu. Nie zostałem pobity zabity nie naruszono mojej godności. Powiedz mi o co ci biega. Owsiak jest jaki jest nie podoba mi się to co mówi nie podoba mi się że kreuje się na guru dzieciaków bo wiem że robi im krzywde ale robi coś naprawdę pożytecznego w tym kraju. Powiedz mi chociaż o jednej imprezie o podobnej skali prowadzonej np przez Rydzyka pokaż mi sprzęt szpitalny który ma nalepke kupione z tacy ojca naszego w niebiesiech i na fali Rydzyka... Ewentualnie poza Caritasem jakąkolwiek dużą fundacje robiącą coś podobnego do Owsiaka??? Potrafisz wskazać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:58 Niestety, muszę juz opuścić stanowisko komputerowe. Odpowiedź musiała by być obszerniejsza, a na to juz nie mam dzisiaj czasu. Z większością Twoich twierdzeń sie nie zgadzam. Chcę tylko odnieść się na koniec do tych licznych wypowiedzi proowsiakowych. Myślę, że kłania się tutaj nieznajomość naszej historii, obyczajów, religii. Chyba wszystko na raz. Daje o sobie znać wychowanie komunistyczne, nie uznawanie żadnych autorytetów, wartości itp. Jest to przykre i nie wróży naszej Ojczyźnie nic dobrego. Ludzie o takiej mentalności, nie wierzący w nic co pochodzi spoza ekranu telewizora głosują później na zdrajców Polski (trzeba rzecz nazywać po imieniu!). Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. 13.07.04, 15:15 Oj widzę że kolega pewnie na bieżąco prenumeruje Szczerbiec (czy jak się to czasopismo naszych narodowców nazywa) albo Nasz Dziennik. Piszesz o wartościach o autorytetach tylko powiedz mi dlaczego twoje wartości i autorytety mają być moimi dlaczego ma być jedna słuszna droga. Za komuny przerabialiśmy jedyną słuszną drogę do prawdy. Nie chcę tego powtarzać w wersji skrajnie prawicowej. Dlatego zawsze będe głosował na "zdrajców" Polski bo tylko oni są wstanie zapewnić mi wolność której Katolicka Polska tak się boi. Ale mówimy o Przystanku Woodstock, który jest nagrodą dla tych ludzi którzy się zaangażowali w sprawę. Wrzucając jedną złotówke do puszki mam przynajmniej poczucie, że z tymi pieniędzmi stało się coś dobrego jeżeli nawet mojej złotówki nie wydali na sprzęt to chociaż na impreze dla dzieciaków. Dziś chcą zakazać ogranizowania Woodstocku jutro nie pozwolą żeby w kinie poleciał jakiś kontrowersyjny film pojutrze zostanie zdjęty ze sceny spektakl który się nie spodobał paru Prawdziwym Polakom tydzień później moje dziecko nadal będzie w szkole uczone że Mickiewicz wielkim poetą był a Polska była i jest potęgą światową tylko że przez całe życie ONI wmawiali nam coś innego. Myślisz że twoje autorytety nie wykorzystają tv żeby ogłupić ludzi. Chłopie obudź się. Wszyscy dookoła kombinują ludzie nie są dobrzy lub źli nie ma białego i czarnego jest tylko kolor szary w różnych odcieniach. Ktoś robi coś dobrego ktoś inny podpina się pod to. Mogę się domyślać tylko jakie przekręty mogą odchodzić w trakcie takiej imprezy jak Woodstock tylko że najpierw złap za ręke, potem oskarżaj. W Polsce Patriotycznej Katolickiej ludzi skazuje się zaocznie jak za komuny najważniejsze to napluć na kogoś i na to co robi rzucić oszczerstwem niech on się broni. A głupi otumaniony naród wierzy nie temu oplutemu tylko tym plującym. Patrz Lepper patrz Rydzyk Giertych i cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudala I tak oto dowiedziałem się,że jestem komunistą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:31 cytat"Myślę, że kłania się tutaj nieznajomość naszej > historii, obyczajów, religii. Chyba wszystko na raz. Daje o sobie znać > wychowanie komunistyczne, nie uznawanie żadnych autorytetów, wartości itp. Jest > to przykre i nie wróży naszej Ojczyźnie nic dobrego. Ludzie o takiej > mentalności, nie wierzący w nic co pochodzi spoza ekranu telewizora głosują > później na zdrajców Polski (trzeba rzecz nazywać po imieniu! " Kazik spiewał o takich "narodowcach". "glupia duma narodowa i kompleksy od stuleci.Brudne twarze z wąsikami.Ci agresywni frustraci" Ty Pawle znasz zapewne historię.Znasz wszystkie daty bitew, powstań,upadków. Ale młodzież chce sie wyluzowac.Choć na chwile.Są wakacje.Woodstock jest najwspanialsza imprezą w roku.I historia to doceni.posrod setek tysiecy ludzi znajda sie czarne owce.Napewno.Ale czy w niedziele na mszy nie widzimy sąsiada, ktory wczoraj zarzygał klatkę, zlał żonę czy macał sąsiadkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plut Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 14.07.04, 01:01 spadaj cwoku z tego stanowiska komputerowego i nie przeciazaj sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precz z klechami Precz z RYDZYKIEM I JEGO FUNDAMENTALIZMEM i WIARĄ IP: 213.17.161.* 13.07.04, 18:30 w kasę bo tylko w to wierzy i niech świętojeb..iwy Pawełek nie p..oli takich farmazonów bo rzygać się chce w monitor jak się jego "mysli" czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Normalna, a nie katolicka IP: *.55.udn.pl 13.07.04, 23:31 Mam ciotkę, namiętną słuchaczkę rydzyjka. Pewnej niedzieli miałem okazję posłuchać jej komentarzy pod adresem rolnika jadącego na pole - dziwne, że od razu stosu nie rozpaliła Jeszcze jedno odnośnie moralności "katolickiej": mój kolega ze studiów regularnie uczestniczył we wszystkich pielgrzymkach, bo "tylu nagrzanych panienek to nigdzie indziej nie spotkał". Odpowiedz Link Zgłoś
goblin.girl Re: Normalna, a nie katolicka 14.07.04, 11:59 Gość portalu: zartie napisał(a): > Jeszcze jedno odnośnie moralności "katolickiej": mój kolega ze studiów > regularnie uczestniczył we wszystkich pielgrzymkach, bo "tylu nagrzanych > panienek to nigdzie indziej nie spotkał" W mieście Przemyslu i okolicach co roku znacząco wzrasta liczba urodzeń - równo w 9 miesięcy po pielgrzymce na Kalwarię Pacławską Fenomen socjologiczny nosi nawet nazwę "dzieci kalwaryjskich". Dziwnym nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 18.07.04, 23:38 lambert77 napisał: > Woodstock jest potrzebnym koncertem bo mam dość zaściankowości tego cofniętego kraju tzw woodstock jest wlasnie siedliskiem i ostoja zasciankowosci tego kraju. zasciankowosci muzycznej. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.twi.tudelft.nl 13.07.04, 15:02 Kurwa, gdybym cie gdzies spotkal to zwyczajnie bym przyjebal bez pytania. Zadne argumenty do ciebie nie docieraja. Ludzie pisza jak to jest z WOSP, a ty dalej pierdolisz swoje. Kiedy ostatni raz uzyles mozgu i odepchnales sie od odbiornika ustawionego na oszusta-rydzyka? Golym okiem widac, ze ta gnida cie okrada, tak jak okradal glupie babciny na Jasnej Gorze, gdzie porozstawial kilkanascie namiotow do zbierania mamony. Ale tego juz nie widzisz. Szkoda powietrza na takich kretynow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:11 W której szkole uczą tej pięknej łaciny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:44 ty pokrecony palancie twój idol o jaką polskie walczy to jest nawiekszy oszust 3RP nigdy nie rozliczył sie z ani jednego grosza jezdzi na rajskie wyspy na wczasy i sie nabija z was jego majątek to jakies parenascie miljonów złotych na róznych kontach na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:12 Prymityw z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.07.04, 16:26 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Nie czepiaj się komuchu o. > Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W > pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają. czyżby? jakieś rozliczenie tow. o. Rydzyk publicznie przedstawił? jakiś link może podrzucisz? Rozliczenie Orkiestry jest na stronie www.wosp.org.pl Może zadasz sobie trochę trudu przed napisaniem kolejnego maila i sam sprawdzisz? > Jak jest w przypadku tow. Owsiaka napisałem wyżej. o Wszechwiedzący! teraz i my już wiemy > I sprawa najważniejsza. Pierwszy walczy o Polskę, drugi o jej rozwalenie - to > jest w moim głębokim przekonaniu zasadnicza różnica między nimi. he he, - jeden coś robi dla ludzi potrzebujących i publicznie się z tego działania rozlicza (dla jasnosci - chodzi mi tu o Owsiaka). Drugi "walczy o Polskę" - co to znaczy? Bo to takie fajne słowo typu "worek". Leszek Miller też walczy o Polskę, wszyscy walczą o Polskę. A Owsiak nie, tylko robi to co tow. Rydzyk winien robić - pomaga biednym i chorym... Skoro tak > podstawowych spraw dziejących się w naszej Ojczyźnie nie rozumiesz, to lepiej > nie zabieraj głosu. Nie ośmieszaj się. chyba ty tez nie rozumiesz. Teraz to trzeba pracować i mądrze dzieci wychowywać. To jest "walka o Polskę" a nie głupie występy w TV gdzie wszyscy trzymają się za ręce i śpiewają piosenki Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWerp Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:14 www.wosp.org.pl/medic/zakupy_tab.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:29 Rozumiem, że zostajemy przy swoich pogladach. Z przykrością musze stwierdzić, że nie masz pojęcia ani o niepodległości, ani o suwerenności Polski. Nie wiem również skąd się bierze pogląd, jakoby o. Rydzyk chciał podporządkować Polskę Rosji. Nigdy takiego stwierdzenia nie usłyszałem ani z jego ust, ani od nikogo związanego z tym środowiskiem. Wszystkie fakty temu przeczą. Jest to bzdura wyssana z palca. Taka sama jak twierdzenie TARGOWICY: "Jeśli nie Unia to Białoruś". Takie poglądy głoszą wrogowie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWerp Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:23 Ogłądałem trochę TV Trwam. Zachód jest pokazywany jako be, a Rosja cacy. Tak jakby nie było Czeczenii itp. Pomijając kwestie polityki zagranicznej, to nadawcy takiego gniota jak TV Trwam (TV Kraśnik jest o niebo lepsza, bez urazy dla tej ostatniej) powinni zabrać koncesję. Fakt, że ją dostał, ewidentnie nie będąc przygotowanym do emisji, świadczy, że jakieś machlojki tu były albo KRRiTV tak się Rydzyka boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plut Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.range217-42.btcentralplus.com 14.07.04, 00:56 boze !!! widzisz i nie grzmisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwierc Mrowki:) Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 15:48 Nie wiem, od kiedy sledzisz poczynania Wielkiej Orkiestry i Owsiaka. Ja - od samego poczatku. I doskonale pamietam, ze byl kiedys program w telewizji panstwowej "Robta co chceta", prowadzony przez Jurka. Wlasnie w tym programie, do znudzenia, regularnie co tydzien, pojawialy sie dokladne rozliczenia orkiestry, z potwierdzeniami przedstawicieli roznych szpitali. Jesli Ty i Tobie podobni tego nie widzieli, niech glupio sie nie wypowiadaja na ten temat. A moze wiekszosc ludzi "zainteresowanych" nie ma tez dostepu do telewizji? Wkoncu Radio Maryja niektorym wystarczy... A jesli kogokolwiek tak bardzo rozliczenia interesuja a nie ma innej mozliwosci, by do nich dotrzec, chyba stac go na znaczek pocztowy? Niech wysle list z prosba do organizacji Owsiaka i te pieprzone dokumenty dostanie poczta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 195.117.82.* 13.07.04, 14:34 KGO radzę zająć się problemem KK w Polsce, tam zboczeńców ostatnio dostatek. Szczególnie w kontekście kontaktów duchowieństwa z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Pawła Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:54 kogo interesuje prawda o Owsiaku służę materiałami, które zbierałam kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.twi.tudelft.nl 13.07.04, 15:06 Kogo interesuje prawda o "popieram Pawla" to sluze materialami. Zbieralem przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 jakas moda? IP: 80.50.5.* 13.07.04, 15:10 Chorobcia, "zbieranie kwitow", "czarne teczki" - to jakas juz swiecka tradycja w tym narodzie Zamiast siac wiatr, proponuje - zaloz sobie darmowe konto na jakims serwerze WWW i opublikuj te "materialy". W przeciwnym razie Twoja wiarygodnosc jest rowna ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Pawła Re: jakas moda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:14 podaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: jakas moda? IP: 80.50.5.* 13.07.04, 15:23 Darmowe konto www mozna zalozyc, np. na portalu www.interia.pl (do moderatora - to jest przysluga a nie kryptoreklama ). Poszukaj w Google - znajdziesz wiecej. Wybacz - swojego adresu mailowego nie podam - nie lubie spamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiga Re: jakas moda? IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 16.07.04, 22:46 admin@bochnia.com.pl - chetnie poczytam. na prawde jestem ciekaw ile warte sa te Twoje 'materialy' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerryt Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:04 EMERYT RADZI TAK JAK ZA KOMUNY WSZYSTKO ZABRONIC A JEDYNE CO DOBRE TO ZALEZY KTO U WLADZY.ROCK,HONOR,OJCZYZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhjkk ciesze sie ze organizatorzy ignoruja takich oszolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.04, 15:49 mow poza tym, fajnie ze robia darmowa reklame woodstockowi (w stanach za taka promocje dostaje sie kase . dzieki temu bedzie jeszcze glosniej o woodstocku i przyjedzie jeszcze wiecej osob. do zobaczenia na! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 13.07.04, 16:31 Nie byłoby takich głupich protestów gdyby przystanek został w Zarach , atak ciemnogród i Radio Maryja w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock 13.07.04, 18:16 Duzo gorsze rzeczy dzieja sie na polskich stadionach, wiec proponuje zlikwidowac polska lige pilkarska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Gdzie film "Wodstock - przemilczana prawda" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:34 Czy ktoś wie może, czy z sieci można ściągnąć film jak w temacie? Wiem, że był rozsyłany do radnych/mieszkańców Kostrzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysiek Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 62.148.85.* 13.07.04, 18:46 cos śmierdzi mi tu giertychem i lepperem heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz www.petycje.pl - ZA kontynuacją Przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:22 Zobaczmy kto naprawde jest przeciw. Wstawilem petycję pod: www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=43 Miejmy nadzieje że petycja zadziala...podpisujcie petycję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedentaki Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 21:55 Dla mnie to wszystko jest ogolnie dziwne. dziwne jest to ile emocji wzbudza ta impreza..ja tego nie rozumiem. W nocy na woodstocku czulem sie bezpieczniej niz wieczorem w miescie. ze niby pijanstwo, narkomani itp..fakt, znajdzie sie tam takich,jak wszedzie, wyjde przed blok i takich znajde, polaze po miescie, setki... ze niby oni przez caly rok spia i sie budza na woodstock i robia tam wszystkie zle rzeczy? ze niby ich nie ma na ulicach miast, miasteczek, wsi codziennie? ciagle tylko jakas dyskusja,ze jakas boruta na woodstocku,ze owsiak cos tam zrobil , powiedzial...a ze niby tego nie mozna na ulicach miast zaobserwowac codziennie, zyczylbym sobie,zeby na codzien bylo tak spokojnie jak na woodstocku..juz nie mowiac,ze mamy przynajmniej chyba najwiekszy festiwal muzyczny w Europie..to moze przynajmniej z tego sie cieszyc? ze przynajmniej cos tam mamy wiekszego oprocz bezrobocia i glupoty)...zreszta po kiego grzyba ludzie , ktorych to kij obchodzi sobie zaprzataja glowe tym Kostrzynem? nie interesuje ich to nie jada, proste..narzekamy na brak wolnosci i takie tam a sami sie podkopujemy. poza tym, zanim zacznie sie cos oceniac wypadaloby sie to samemu osobiscie zobaczyc, prawda? dla mnie wypowiedz o negatywnym zabarwieniu ,kogos kto nie byl lub kogo zupelnie nie interesuja te klimaty i ta muzyka ( co roku badz co badz najrozniejsze gatunki) nie ma za duzej wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedentaki Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 21:57 Dla mnie to wszystko jest ogolnie dziwne. dziwne jest to ile emocji wzbudza ta impreza..ja tego nie rozumiem. W nocy na woodstocku czulem sie bezpieczniej niz wieczorem w miescie. ze niby pijanstwo, narkomani itp..fakt, znajdzie sie tam takich,jak wszedzie, wyjde przed blok i takich znajde, polaze po miescie, setki... ze niby oni przez caly rok spia i sie budza na woodstock i robia tam wszystkie zle rzeczy? ze niby ich nie ma na ulicach miast, miasteczek, wsi codziennie? ciagle tylko jakas dyskusja,ze jakas boruta na woodstocku,ze owsiak cos tam zrobil , powiedzial...a ze niby tego nie mozna na ulicach miast zaobserwowac codziennie, zyczylbym sobie,zeby na codzien bylo tak spokojnie jak na woodstocku..juz nie mowiac,ze mamy przynajmniej chyba najwiekszy festiwal muzyczny w Europie..to moze przynajmniej z tego sie cieszyc? ze przynajmniej cos tam mamy wiekszego oprocz bezrobocia i glupoty)...zreszta po kiego grzyba ludzie , ktorych to kij obchodzi sobie zaprzataja glowe tym Kostrzynem? nie interesuje ich to nie jada, proste..narzekamy na brak wolnosci i takie tam a sami sie podkopujemy. poza tym, zanim zacznie sie cos oceniac wypadaloby sie to samemu osobiscie zobaczyc, prawda? dla mnie wypowiedz o negatywnym zabarwieniu ,kogos kto nie byl lub kogo zupelnie nie interesuja te klimaty i ta muzyka ( co roku badz co badz najrozniejsze gatunki) nie ma za duzej wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:28 BRUDASOM MÓWIMY NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś