Dodaj do ulubionych

Protest przeciwników Przystanku Woodstock

IP: *.pronet.lublin.pl 13.07.04, 09:34
taak i jeszcze powinni napisac ze diably tam wyladuja
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.bas.roche.com 13.07.04, 09:57
      Dobre.. wyglada na to, ze burmistrz nie jest blisko zwiazany z miejscowym
      agentem KK i nie boi sie ze go wyklna i trafi do pieklasmile
      • Gość: Przemo Terrorysci przyleca na Woodstock zamiast do Klewek IP: 195.205.44.* 13.07.04, 10:10
        i przywioza waglika.Potem czarownice na miotlach do nich dolacza i beda gotowac
        dzieci w kotle. A pozniej przyjedzie Dyduch i Janik z SLD,zdejma
        lakierki,zaloza sandaly i beda namawiac do poparcia ich partii. Koniecznie
        musimy odwolac Przystanek Woodstock ! Burmistrzu, jestem z panem.
    • Gość: ner0s Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:08
      nie ma dobrze zabezpieczonych imprez i zawsze bedzie tak ze kogos na takiej
      imprezie spotka nieszczescie ... wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy ze sami dla
      siebie stanowia najwieksze zagrozenie a nie jacys tam islamscy bojownicy czy
      ekipa Bin Ladena ... takie imprezy powinny sie odbywac ... ale powinny tez
      uczyc ludzi tego ze mozna sie Bawic i bawic ..
    • Gość: direct to Hell.co. Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.netserv.net / *.netserv.net 13.07.04, 10:41

Elektorat Ligi wymysli kazda glupote,aby przekreslic wszystko co
      normalne,ludzkie,europejskie.Kostrzyn to sympatyczna miejscowosc nad Odra u
      ujscia Warty.To najwiekszy w tej okolicy polski sklep dka sasiadow zza Odry.A
      dlaczego raz do roku nie moglby sprzedac im za darmoche dobrej muzyczki i
      pokazac,ze Polak potrafi,nie tylko handlowac,zbierac szparagi,czy budowac.Polak
      potrafi tez ladnie sie bawic.Zaproscie Maklemburgie wraz z Branderburgia oraz
      caly Berlin.Miejsca starczy.Na oryginalnym Woodstocku bylo 300 tys.sluchaczy.I
      bylo O.K.
      • Gość: prom Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:16
        Czyli ktoś go wcześniej zaczarował. Coś w tym jest! Twój nick jest bardzo wymowny.

Zaprośmy tam nawet cały świat. Niech zobaczy, że polska młodzież uwiedziona też
        potrafi. Niech zobaczy ilu ludzi przeżyje tę imprezę tylko dzięki temu, że ktoś
        jedzie tam tylko po to, żeby ratować tych biedaków, którzy uwierzyli w hasło
        Guru "róbta co chceta". Niech zobaczy ile po takiej imprezie wywozi się
        kontenerów butelek i puszek po alkoholu, strzykawek, prezerwatych i tym
        podobnych atrybutów Owsiakowego modelu zabawy. Niech zobaczy, że można się
        pięknie bawić za pieniądze zebrane dla szpitali. Po ludzku i europejsku. Tylko
        nie wmawiaj, że normalnie.
        • Gość: Dudala Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 11:25
          Byłem na woodstocku i jakoś nie widziałem strzykawek ani prezerwatyw.Podczas
          koncertu obowiazywał całkowity zakaz wnoszenia butelek a takze zakaz sprzedaży
          alkoholu w całych Żarach ( oprócz piweczka w kubeczkach).Mogę się natomiast
          założyć,że TY idioto nie byłeś nigdy na woodstock a wiedze czerpiesz od kleru.

ps. Kazik kiedyś śpiewał:"Najbardziej mnie wkurwia teraz u mlodziezy to, ze juz
          wiecej do niej nie należe"
          I ten oto fragment najlepiej CIEBIE charakteryzuje.
          Najserdeczniejsze życzenia dla Jurka Owsiaka i całej woodstockowej wiary.
          • Gość: prom Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:47
            To, że ty nie widziałeś nie jest dla mnie dowodem. Na pewno bardziej wiarygodne
            jest to co mówią ludzie, którym przyszło sprzątać teren po zabawie. A nigdy nie
            słyszałem, żeby to robił kler.
            Fakt, że nazywasz mnie idiotą, świadczy tylko o tym, że jesteś emocjonalny - to
            jest dodatkowy argument, że mogłeś nie widzieć.
            • Gość: Dudala Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 11:51
              Wtedy uniosłem się, nazywajac cie idiotą.Teraz zaś jestem tego pewien.Teren po
              tej zabawie sprzatał pokojowy patrol.Ja tez zbieralem puszki,ktore pozniej
              sprzedałem ( pamietam 2zl/kg -1999r).A jezeli znalezli prezerwatywy, to nic w
              tym złego.Ludzie myślą.
              I powtarzam raz jeszcze, jak nie byles, to sie nie wypowiadaj.
              • Gość: Jaro Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.07.04, 12:05
                Lepiej znaleźć prezerwatywę teraz niż kilka lat później coś innego w beczce z
                kapustą. Ale klechostwo w tym momencie zawsze dziwnym trafem dostaje jakiejś
                niewyjaśnionej amnezji.

Za co muszę żyć w takim po**** kraju???
                • Gość: Monika Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:31
                  Słyszałeś może o tym,że wczoraj wyrzucili z pociagu dwóch chłopaków{ z których
                  jeden podobno zginął na miejscu}? ó tych dzieciach też słyszałam, ale to co się
                  dzieje w pociągu na Woodstock to po prostu paranoja!! Nie byłam na Woodstock,
                  bo mój chłopak nie chciał żeby mi sie coś stało(sam tam był w zeszłym roku).
                  Może to dobrze że nie pojechałam, bo moja koleżanka nie daje znaku życia i
                  strasznie się martwię....
              • Gość: Jurek.K Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.04, 16:19
                Gość portalu: Dudala napisał(a):
                [...]

cicho badz ty... ty - emocjonalny - ty!
            • Gość: after Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:39
              Ad prom
              Twój adwersarz nieco przesadził z epitetem. Ma jednak racje. Jestem pokoleniem
              Jarocina, który rozwaliły klechy. To samo robią cały czas z Woodstokiem. Na
              szczęście mamy takiego Porąbańca-Owsiaka, który ma to w d... i robi swoje dla
              paru setek tysięcy. Zamiast czepiać się tych ludzi, idź do czarnych, niech
              zrobią coś podobnego. Ale uwaga, byle za WŁASNE pieniądze, a nie wojewody(czyli
              moje), Polskiej Miedzi, TPSA i energetyki. Zamiast zwalczać Owsiaka, zacznijcie
              z nim UCZCIWIE konkurować a nie wysyłać mu pod namiot koloratki.
              Poza tym, pozdrawiam!
              PS
              Moje dzieci nie były na Woodstok. Z braku czasu. Jeśli powiedzą, że tam jadą,
              nie mam zamiaru się sprzeciwiać.
              • Gość: Kazek Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:21
                Moja żona usłyszawszy, że młodzież wszechpolska grozi najazdem niemieckich
                nazistów na woodstock zadała rozsądne pytanie: TO CHYBA ONI SAMI ICH ZAPROSZĄ?
                • Gość: Cinnamon Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:07
                  Sluchajcie no ludzie,ktorzy nigdy w zyciu na Woodstock nie byli...przysiegam,ze
                  jak czytam komentarze,zapyzialych fanow Rydzyka,to mnie krew zalewa!! Jak ktos
                  moze wypowiadac sie na temat Woodstocku,skoro nigdy w zyciu tam nie byl ??
                  Woodstock,w czasie jego trwania,to najbezpieczniejsze miasto w Polsce!!
                  Potwierdza to wszyscy Policjanci w Polsce!!!!!!!!!!!!!!
                  Nastepna sprawa...po obejrzeniu filmu Rydzyka o Woodstocku wymieklam...co to do
                  chuja za filozofia,nakrecic pare osob,ktore leza pod plotem,wyrwac z kontekstu
                  jakis tekst Sweet Noise,pokazac paru ludzi,ktorzy przegieli pale ??He??Pytam co
                  to za filozofia??!!Tam jest do cholery 400 000 ludzi!!!!Wsrod nich zawsze sie
                  znajdzie kilku frajerow,ktorzy nie umieja sie bawic bez alkoholu!!A zeby tam
                  sie schlac to naprawde trzeba miec silna wole,piwo ma mniej procentow i tam
                  jest TYLKO piwo,bo jest prohibicja!!Wiec,jak ktos chce powiedziec cos o
                  imprezie na ktorej nie byl,to niech sie zastanowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: dekiel Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.maxnet.66.pl / *.zgora.dialog.net.pl 28.07.04, 23:17
                    Świeta racja Cinnamon, pośród tych 400 000 tys ludzi zawsze znajdzie się ktoś
                    to się schleje lub zrobi cos głupiego a oni (media) uczepią sie wszystkiego by
                    zrobić z tego wielką aferę. Ja sam jestem z żar i nie byłem tylko na pierwszym
                    woodstocku w żarach, ale kiedy tam juz poszedłem to wierzcie mi jest tak
                    zajebista atmosfera , są tak przyjaźnie nastawieni ludzie ,że aż sie odchodzić
                    z tamtąd , a ktos mi tu kur** pisze że to miejce jest wylęgarnia jakiegoś tam
                    zła. Jak ktos ma zamiar pisac takie głupoty to lepiej niech wogóle nic nie
                    pisze. Gdyby przyjechała taka osoba do Żar i powiedziała że woodstock jest zły
                    na bank wyśmiali by ja jak ludzie smieją sie z naszych
                    polityków.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: 2yoo4yoo.co.uk Katastrofa promu IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.07.04, 13:20
            Post,ktory zaprezentowales Wasc,panie Prom,jest i dobry i oryginalny.Tak sie
            jednak sklada niestety,ze te czesci,ktore sa dobre,nie sa oryginalne;zas
            te,ktore sa dosc oryginalne ,nie sa dobre.Pana na Woodstock nie zapraszamy,ale
            moze pan przyjsc,bo to impreza dla kazdego,kto tylko chce...
          • Gość: JCK Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.biol.us.edu.pl 13.07.04, 13:41
            Goscu co ty pierdo.... jakie piwko tylko w kubeczkach?? ty byles na woodstock ?
            chyba jak sobie zrobiles w domu przy kubeczku piwka.
            Tam sie zytnia leje litrami tylko trzeba chciec to zauwazyc, a nie byc slepym.
            Nie jestem przciwny tego typu impreza, ale polska mlodziez nie dorosla do nich,
            bo oni pod hslem "dobra zabawa" rozumiej tylko to zeby narabac sie jak swinie.
            • Gość: Dudala Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 13:53
              To prawda.Ale to,ze wóda sie lała to nie jest wina organizatora tylko mlodzieży
              a także miejscowych żuli, ktorzy w czasie zakazu sprzedaży alkoholu łazili po
              polu i sprzedawali jabole.Idea woodstocku jest ok, ale masz racje.Niektorzy do
              niej nie dorosli lub jej nie rozumieja
            • Gość: garydj Re: Idiotów nie sieją, sami sie rodzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:26
              czy w tym kraju sa same ekstrema czy inne polityczni kretyni
        • Gość: Kazek Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 12:32
          Nie jestem bezkrytycznym fanem Owsiaka ale twój post jest naprawde nonsensowny.
          Zauwaz, że na imprezie, na której jest 300 tys ludzi wydazra sięmnie wypadków
          przemocy niz na przeciętnym meczu piłkarskim, na którym jest tych ludzi 100
          tysięcy, nie wspominając o przemocy towarzyszącej pochodom młodziezy
          wszechpolskiej w sile osób 100. Z tymi strzykawkami to oczywiście takie typowe
          farmazony, natomiast co jest złego w prezerwatywach czy puszcze po piwie, to
          nie wiem. Oczywiście lepiej byłoby sprzątac po sobie, no ale tam jest 300tys
          ludzi! Jeżeli ktoś dorosły (no, a tego to już ty nie stwierdzisz) uzywa
          prezerwatywy albo pije piwo to chyba jest to tylko jego sprawa? Czy wasza
          pseudochrześcijanska moralnośc nakazuje zabronić tego wszystkim?
          • Gość: Rebeli@nt Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 08:35
            Popieram w latach 90 jezdzilem na wiele koncertow, kilkakrotnie bylem takze na
            woodstocku i stwierdzam, ze pod wzgledem bezpieczenstwa wypada zdecydowanie
            lepiej od innych imprez masowych.
        • Gość: nielubiekremowek do "prom" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:40
          Sluchaj dyrydzyka 26 godzin na dobe, bo obecny etap pranie Twego mozgu nie daje
          odpowiedniego efektu.
          PAJAC!!
        • Gość: Krasus Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.bp.com.pl 14.07.04, 11:21
          no tak. bo lepiej, zeby ludzie uprawiali sex bez prezerwatyw i zjadali po sobie
          puszki od piwa!!! ROTFL! z ludzkiej glupoty.
        • Gość: Jacek Re: Trzeba odczarowac Woodstock IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:34
          A liczyles kiedys butelki po odpustach koscielnych
          Moze policzylbys tez doklatnie te same akcesoria o ktorych wspominasz po
          przejsciu pielgrzymek do Czestochowy.Proponuje troche pomyslec
      • Gość: Dudala Owsiak finansuje woodstock a Rydzyk kupił Maybacha IP: 217.98.64.* 13.07.04, 16:11
        zerknijcie na link www.wirtualnytorun.pl/aktualnosci/wiecej.php?
        temat=4147
    • Gość: adam Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:43
      jak chcecie uciec prze AL KAIDĄ NA Łuudstok przyjedżcie
      na OPEN HARD CORE FESTIWAL do PIASECZNA
      : w tym samym czasie....i też za friko
    • Gość: Sasza Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 10:58
      Mistrz Bareja w narodzie nie ginie. Tak trzymać! smile
    • Gość: valma chyba przeciwko PRZYSTANKOWI WOODSTOCK IP: *.crowley.pl 13.07.04, 11:00
      chyba przeciwko PRZYSTANKOWI WOODSTOCK
    • Gość: sERo Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 13.07.04, 11:34
      400 przeciwników?! 400?! Tyle podpisów co byle szczeniak pod byle pretekstem
      zdąży zebrać w kilka godzin?! No tak, to jest informacja warta odnotowania na
      pierwszej stronie serwisu.

Już widzę te miliony słuchaczy techno jak przyjeżdzają na imprezę o zupełnie
      innym charakterze muzycznym. Może na wszelki wypadek zrobimy protesty przeciwko
      występom filcharmonii wrocławskiej?! No też muzyka i też blisko Niemiec.

Eeech... Znowu się zaczyna. A ja miałem nadzieję, że przynajmniej "GW" będzie
      potrafiła podobne ogórkowe sensacje opatrzyć stosownym komentarzem.
    • Gość: raggi ;) Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.idea.pl 13.07.04, 11:40
      boze co za kraj i jakie oszolomy w nim mieszkaja... proponuje zbierac podczas
      woodstocku podpisy na liscie sprzeciwu handlu z potomkami ssmanów, zolnierzy
      wermachtu, czlonków gestapo, nsdap, itd... bo przeciez co 2 drugi Niemiec mial
      w rodzinie dziadka lub wujka ktorzy w 1939 napadli na Polske.. to jak teraz
      mozna z nimi utrzymywac jakiekolwiek kontakty???
    • Gość: genek z baniochy Owsiak musi odejść! IP: *.chello.pl 13.07.04, 12:04
      no normalnie sodomia i gomoria, kto wogole dopuścił do organizacji takiej
      imprezy powinien odpowiadac przed sadem, pewnie jeszcze te zboczence i pedofile
      z uni europejskiej przyjadom, precz z uniom europejskom, alleluja i do pszodu!
    • Gość: Paweł W pełni popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:12
      W pełni popieram tych wszystkich, którzy nie dają się wepchnąć w owsiakową
      propagandę. Czas skończyć z deprawacją młodych ludzi. Do czego te różne "róbta
      co chceta" doprowadziło widać na każdym kroku. Choćby to ostatnie morderstwo
      młodej dziewczyny. Jeżeli się jednemu czy drugiemu bałwanowi typu Owsiak Polska
      nie podoba - droga wolna.
      I następna sprawa. Jakim prawem pieniądze zbierane na sprzęt medyczny w
      stycznią są wydawane na tego typu eksesy? Dlaczego Owsiak bezczelnie oszukuje i
      tych zbierających i tych, którzy dają pieniądze w przekonaniu, że pójdzie to
      szczytny cel? Kto wreszcie uczciwie i publicznie rozliczy Owsiaka?
      Może na te pytania odpowie Pan Buburmistrz, skoro tak popiera tego typu akcję,
      a sam Owsiak nie raczy się wytłumaczyć.
      • Gość: 306 Re: tylko co mozna poprzec, jak sie nic nie wie.. IP: 80.50.5.* 13.07.04, 12:27
        Podejmuje sie skomentowania tylko tych slow (bo reszta to brednie):
        > I następna sprawa. Jakim prawem pieniądze zbierane na sprzęt medyczny w
        > stycznią są wydawane na tego typu eksesy? Dlaczego Owsiak bezczelnie oszukuje
        i
        > tych zbierających i tych, którzy dają pieniądze w przekonaniu, że pójdzie to
        > szczytny cel? Kto wreszcie uczciwie i publicznie rozliczy Owsiaka?
        Do informacji p. Pawla:
        - funcdacja WOSP ma w statusie zapisane ile procent z akcji idzie na
        dzialalnosc fundacji - to wlasnie z tych pieniedzy jest
        organizowany "Przystanek". Wszystko jest zgodnie z prawem. Statut WOSP jest
        jawny i wiekszosc ludzi zainteresowanych akcjami WOSP go zna.
        - kestia rozliczen - wszystkie pieniadze z ackji WOSP przechodza przez bank.
        Saldo bankowe konta WOSP jest rozliczane corocznie po zakonczeniu akcji.
        Pelne sprawozdanie jest przkazywane do MSW, ktory je weryfikuje. Owsiak nigdy
        nie spoznil sie z tym sprawozdaniem i nigdy MSW nie mialo do ktoregokolwiek ze
        sprawozdan zastrzezen.
        - wydatki WOSP na sprzet medyczny sa rowniez monitorowane, a co najwazniejsze -
        JAWNE!
        Na zakonczenie - trzeba byc karlem emocjonalnym i intelektualnym, aby wyrazac
        autoryterne sady o rzeczach, o ktorych sie nie ma bladego pojecia.
        Przepraszam za powyzsze slowa, ale mnie pan wnerwil.
      • Gość: Kazek Re: W pełni popieram IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 12:29
        Woodstock jest organizowany za bankowe procenty a nie pieniadze zebrane dla
        szpitali. I jest podziekowaniem dla ludzi, którzy te pieniądze dla szpitali
        zbieraja. W czasie gdi oni je zbieraja, tacy jak ty krytykuja ich za cokolwiek,
        byle tylko krytykowac. A już szczytem jest łaczenie ostatniego morderstwa
        dziewczyny z woodstokiem. Gdybym znizył sie do twojego poziomu, to bym
        krzyczał, że prosze, doszło do tego w tak katolickiej Polsce. Ale nie martw
        sie, do tego sie nie zniżę.
      • Gość: vege Re: W pełni popieram IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.04, 12:32
        posralo cie facet?
      • Gość: RWerp Re: W pełni popieram IP: *.ifpan.edu.pl / *.ifpan.edu.pl 13.07.04, 12:55
        > W pełni popieram tych wszystkich, którzy nie dają się wepchnąć w owsiakową
        > propagandę. Czas skończyć z deprawacją młodych ludzi. Do czego te różne
        "róbta
        > co chceta" doprowadziło widać na każdym kroku. Choćby to ostatnie
        morderstwo
        > młodej dziewczyny.

Trzeba być idiotą, żeby obciążać Owsiaka odpowiedzialnością za morderstwa.
        Jakim sposobem hasło "Miłość, przyjaźń, muzyka" może kogoś popchnąć do
        zbrodni? Założę się, że tych dwóch morderców co tę dziewczynę zabili, nigdy
        się nie utożsamiało z hasłami WŚOP.

Hasło "droga wolna" ćwiczyliśmu już w marcu 1968.

Jeżeli chodzi o rozliczenia: fundacja Owsiaka co roku jest rozliczana przez
        MSWiA. Wiadomo na co wydają pieniądze, wiadomo ile idzie na administrację
        (hint: dużo mniej niż budżet państwowej instytucji dysponującej taką kasą na
        służbę zdrowia), ile na Woodstock (to nie jest marnowanie pieniędzy: sam tam
        nie jeżdżę, bo wolę inną muzykę, ale dla wielu ludzi z biednych rodzin to
        jedyna fajna impreza na jaką mogą pojechać), a ile na sprzęt. Natomiast jeżeli
        chodzi o pewnego księdza z Torunia, to on się nigdy nie rozliczył z pieniędzy
        jakie wpłacają mu starsze panie z całej Polski, a chodzi o grubą forsę
        (pamiętamy zbiórkę na Stocznię?). Rydzyk pojawił się na Jasnej Górze i wokół
        pełno było kwestujących na Radio M. Piękne połączenie przeżyć religijnych z
        biznesem. Chrystus takich pogonił na kopach ze świątyni, ale niestety czasy
        nie te...
      • Gość: taki sobie Re: W pełni popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:33
        TY debilu jak mozesz podwarzac cały cel orkiestry jak nie widzis gzie sa
        pieniądze ze zbiórki to wejdz do bylejakiego szpitala i zobaczysz sprzent z
        naklejkami orkiestry a jak masz wotpliwosci to baranie odwiedz strone orkiestry
        tam rozliczenie co do grosza
      • Gość: Jacek Re: W pełni popieram IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:48
        Proponuje udac sie do spowiedzi Grzeszysz niewiedza i ignorancja
      • Gość: Karl J. Re: W pełni popieram IP: 62.181.161.* 21.07.04, 15:36
        Widać,że jesteś nieco niezorientowany,więc Ciebie nieco uświadomię.W statucie
        WOŚP jest zapis,że 10%(chyba,pewności nie mam)pieniędzy może ona przeznaczyć na
        WŁASNE cele,czyli na przykład organizację Przystanku Woodstock.
    • Gość: __ kostrzyn=klewki IP: 80.48.150.* 13.07.04, 12:25
    • Gość: Sober Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 80.51.242.* 13.07.04, 12:33
      Gość portalu: krzycho napisał(a):

> taak i jeszcze powinni napisac ze diably tam wyladuja

Wylądują kosmici i zagarną dla siebie całą Polskę, tylko nie wiem po co. Co za
      bzdury!!! Mogli się postarać i jakieś konkretne argumenty wymyslić, znaczy się
      jakieś bardziej realne.
    • Gość: Paweł W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:51
      Tacyście mądrzy, ale nie odpowiedzieliście na moje pytanie. Skoro Owsiak tak
      pilnie się rozlicza i wszystko robi zgodnie z prawem, to dlaczego o tym prawie
      głośno nie informuje społeczeństwa w czasie swojej styczniowej akcji? To
      właśnie wówczas powinien z ekranu tewizyjnego co godzinę płynąć komunikat o tym
      ile z zebranych pieniędzy przeznaczy się na sprzęt medyczny, ile na imprezy
      typu Woodstock, ile wreszcie będzie (i jak długo) leżało na koncie bankowym,
      aby zapewnić Owsiakowi i jego świcie wygodne życie przez cały rok?
      Ludzie powinni wiedzieć na co dają pieniądze. Dlaczego się ich nie informuje?
      Dlaczego pieniądze leżą na koncie do jesieni, albo i dłużej i dopiero wtedy
      robi się zakupy? Gdyby cel tzw. "Orkiestry" był rzeczywiście taki jak się nam
      wmawia, to do końca I kwartału sprzęt powinien być zakupiony i całą akcja
      rozliczona. Do następnego stycznia konto bankowe powinno pozostawać puste. Ktoś
      już dawno wyliczył, że gdyby cały ten czas antenowy poświęcony "Orkiestrze"
      przeznaczyć na reklamy - dochód byłby wyższy. Nie trzeba byłoby tworzyć
      fundacji i przede wszystkich oszukiwać ludzi.
      Szanowny RWerpie - o marcu 1968 to ty wiesz niewiele, pewnie tyle ile ci tow.
      Michnik przekazał za pośrednictwem "Wybiórczej". Nie czepiaj się komuchu o.
      Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W
      pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają. Jak
      jest w przypadku tow. Owsiaka napisałem wyżej.
      I sprawa najważniejsza. Pierwszy walczy o Polskę, drugi o jej rozwalenie - to
      jest w moim głębokim przekonaniu zasadnicza różnica między nimi. Skoro tak
      podstawowych spraw dziejących się w naszej Ojczyźnie nie rozumiesz, to lepiej
      nie zabieraj głosu. Nie ośmieszaj się.
      • Gość: Dudala Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: 217.98.64.* 13.07.04, 13:58
        na stronie WOŚP sa sprawozdania finansowe za KAŻDY rok. Poczytaj sobie.Żałosny
        jesteś piszac,ze Rydzyk ma bardziej przejrzyste finanse niż Owsiak.Klapki na
        oczach.Czysty fundamentalizm.I jeszcze Michnika mieszasz i rok 1968.Litości!
        • Gość: Paweł Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:08
          Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do internetu,
          żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze?
          • marceliszpak Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny 13.07.04, 14:28
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do
            internetu,
            >
            > żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze?

i wg ciebie to jest argument zeby sie nie rozliczac? pokaz mi gdzie moge
            znalezc rozliczenie sie rm z piniedzy ktore dostala od ludzi , co sie stalo z
            kasa na stocznie ? gdyby rm mialo czyste sumienie to jak kazda fundacja, by
            publikowalo co kwartal raport finansowy , a tego nie robi
            • Gość: Paweł Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:42
              Ci co dawali na stocznię i słuchają radia wszystko wiedzą. Jeśli tez płaciłeś,
              co stoi na przeszkodzie, abyś napisał o wyjaśnienie? Być może nie powtażałbyś
              jak papuga za Michnikiem i towarzyszami.
              Powstaje jednak pytanie zasadnicze. Dlaczego nie interesuje cię w jaki sposób
              komuchy przemataczyły tę stocznię? Masz pełne pole do popisu.
              • Gość: Tiga Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 16.07.04, 22:43
                hm. a odpowiesz mi na pytanie za jakie pieniadze Rydzyk. tfu. rydzyk jezdzi
                maybach'em ? za Twoje ? no to Ci wspolczuje. naprawde ..
              • Gość: lula Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:31
                to dlaczego na ekranie telewizji Trwam co godzine nie pojawiaja sie informacje
                ile pieniedzy lezy na koncie fundacji o. Rydzyka?
                Proszę o informacje drogi Pawle, w którym oddziale banku mogę otrzymać jawną
                informacje na co wpływają pieniadze ze zbiórki chociażby na stocznię?

Zweryfikuj argumentację...

Współczuje Twym Rodzicom, takiego durnia wychować to sztuka
          • Gość: Dudala Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:14
            A jakim prawem ingerujesz w to,na co ludzie kasę dają ?Dałeś im tą kasę? Jak
            dają, znaczy że ufają i nic ci do tego.I robią to z serca .
          • Gość: Kazek Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 21:41
            Myslę, że 99% z nich ma dostęp do sieci, przeciez to mlodzi ludzie sa. Nie
            wymyslaj sztucznych problemów.
          • Gość: RWerp Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:16
            Każdy, kto mieszka w mieście gdzie jest "Telepunkt". Można wejść do środka i
            za friko poklikać sobie po internecie. Wystarczy? Czy również każdy pustelnik
            w Puszczy Białowieskiej ma dostać listem poleconym sprawozdanie WOSP?
            • Gość: pustelnik Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:48
              Mieszkam w Białowieży i mam internet! Wypraszam sobie...
          • Gość: chilum Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:43
            >Kto z tych ludzi, którzy finansują nieświadomie Owsiaka ma dostęp do >internetu,
            > żeby mógł się dowiedzieć na co są wydawane jego pieniądze?

Jesli go rzeczywiście to interesuje i jeśli jedynym źródłem informacji jest Net,to cóż prostszego.
            Jak ma komp i dostęp,wiadomo.
            Jak nie ,a,kawiarenka internetowa,kolega z dostepem,..
            Co Ty sugerujesz,ze dostęp do Netu w Polsce co jakiś nieosiągalny cud?

Jka naprawdę chce się dowiedzieć,to dostęp do Net`u to żadna przeszkod.

greetz
            --

Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV

--

Stop War on Drugs & Start War on Siths
          • Gość: Jacek Re: Żałosny jesteś Dudala,żałosny IP: *.euron.pl 14.07.04, 19:59
            Dokladnie kazdy kto tego chce Nie trzeba miec stalego dostepu z TP czy innego
            operatora zeby wejsc do sieci i nie osmieszaj twierdzac takie brednie
      • Gość: 306 Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:16
        > Tacyście mądrzy, ale nie odpowiedzieliście na moje pytanie
        Powiem tak - pan chyba nie umie czytac, albo owszem, czyta pan, tylko ma
        problemy ze zrozumieniem.
        Status WOSP jest dostepny dla kazdego (!!!) w siedzibie WOSP, a takze na
        stronie internetowej.
        Ale dla ludzi leniwych intelektualnie Owsiak, zarowno podzczas trwania kwesty
        jak i podczas koncertow woodstokowych, mowi, co sie dzieje z tymi pieniedzmi.
        Trzeba tylko sluchac i CHCIEC USLYSZEC.
        Organizacja przetargow na sprzet medyczny jest calkowicie jawna, jak i forma i
        termin przelania pieniedzy za sprzet. Dla nikogo nie stanowi tajemnicy, ze
        dzieki oprocentowaniu w bankach mozna tego sprzetu kupic wiecej!!!
        Powtorze jeszcze raz - satut WOSP mowi o tym ile procent z pelnej puli
        uzbieranej podczas kwesty WOSP moze przeznaczyc na koszty swej dzialalnosci. A
        to nie to samo, co zamrozenie tych pieniedzy tylko po to aby "zyc z odsetek".
        Znow udawadnia pan, ze ma problemy ze zrozumieniem - tym razem zasad
        ksiegowania.
        Czas antenowy dla Owsiaka a reklamy. I znow nie wie pan o czym mowi. TV
        publiczna w swym statusie i warunkach koncesji ma dokladnie uwarunkowane ile
        czasu antenowego moze przeznaczyc na reklamy, wiec panska idea nawet nie ma
        szansy realizacji.
        Poza tym, czy takie aspekty spoleczne akcji WOSP jak wyksztalcenie odruchow
        solidarnosci spolecznej u mlodzierzy rowniez zalatwi "blok reklamowy"?
        Trzeba byc natomiast juz zwyklym chamem, aby twierdzic, ze Owsiak stworzyl WOSP
        aby utrzymac siebie i "swoja swite".
        Nie wtracam sie w polemike o o. Rydzyku, ale z pana poparcia dla akcji tegoz
        duchownego wnosze, ze jest pan katolikiem - przypominam wiec panu o istnieniu
        osmego przykazania.
        • Gość: Paweł Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:23
          Tak bardzo bronisz Owsiaka i jego młodzieżowych zapędów, a nawet nie potrafisz
          poprawnie napisać słowa "młodzież". Wstyd !!!
          • Gość: 306 Re: Gościu 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:31
            A Stalin powiedzial: dajcie mi czlowieka, a znajde na niego paragraf. Faje ma
            pan wzorce zachowan smile
            Nie mniej, za swoj blad ortograficzny sie wstydze.
            • Gość: Paweł Re: Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:44
              Cieszę się, że chociaż tyle zrozumiełeś. Będą jeszcze z ciebie ludzie.
              • Gość: 306 Re: Gościu 306 IP: 80.50.5.* 13.07.04, 14:55
                No widzi pan? Przyznanie sie do bledu nie jest takie trudne smile Proponuje isc w
                moje slady, a moze i z pana beda ludzie.
                Poniewaz jednak zapomnial pan o brzmieniu osmego przykazania, to tak na wszelki
                wypadek przypomne, ze sakrament pokuty sklada sie z kilku aktow - jednym z nich
                jest akt zadoscuczynienia. Spodziewam sie, ze w przyszlym roku wesprze pan
                WOSP, w ramach zadoscuczynienia wlasnie, pokazna suma pieniazkow wink
          • Gość: Dudala do Pawła, katolickiego stróża ortografii IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:20
            Ty za to wiesz jak się pisze "młodzież".I na tym Twoja wiedza o młodzieży się
            kończy.Mam wrażenie że masz jakieś kompleksy.Pojedź z nami do
            Kostrzynia.Zobaczysz i ocenisz sam. Rydzyk nie jest obiektywny w ocenianiu
            Owsiaka
          • Gość: Aga Re: Gościu 306 IP: 62.140.211.* 13.07.04, 17:13
            ales madry. a sam napisales powtazac przez z z kropka!
            • Gość: Aga Re: Gościu 306 IP: 62.140.211.* 13.07.04, 17:37
              dla wyjasnienia: to bylo do pawla, tylko wyszlo duzo pozniej.
          • Gość: chilum Re: Gościu 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:51

>Tak bardzo bronisz Owsiaka i jego młodzieżowych zapędów, a nawet nie >potrafisz
            > poprawnie napisać słowa "młodzież". Wstyd !!!

P> Być może nie _p_o_w_t_a_ż_a_ł_b_y_ś

I co,Pawełku??;->

Sam walisz błędy i to solidne,a innych strofujesz.
            To nie po chrześcijansku,belki w swoim oku nie widzieć.

Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV

--

Stop War on Drugs & Start War on Siths

• Gość: Cwierc Mrowki:) Re: Gościu 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 15:56
            Jaki zwiazek ma jedno z drugim? Czepiasz sie bzdur, bo Ci brakuje argumentow!!!
            • Gość: Cwierc Mrowki:) Re: Gościu 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 16:01
              P.s. To bylo odnosnie wypowiedzi Pawla
          • grruby wstydzisz się Pawle? 14.07.04, 18:01
            a ty piszesz: "tewizyjnego" i powtażałbyś".
            Ciekawe, czy sam się wstydzisz?
      • lambert77 Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 13.07.04, 14:22
        "Nie czepiaj się komuchu o.
        Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W
        pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają"
        hmmm no tak oni dają rydzykowi pieniądze na nowe auta i mocniejsze nadajniki do
        zagłuszania wszystkiego co się da jeszcze w Europie zagłuszyć.
        To tak na marginesie odnośnie ojca Rydzyka który do dnia dzisiejszego nie chce
        się z niczego rozliczyć zasłaniając się dewotami z gromnicami w dłoniach.
        Woodstock jest potrzebnym koncertem bo mam dość zaściankowości tego cofniętego
        kraju. Nic tu już nie można zrobić nawet cholera prezerwatywy kupić żeby taki
        pajac nie zaglądał mi przez ramię. Ludzie piją palą sekszą się po krzakach na
        takich imprezach mają od nastu do kilkudziesięciu lat nie mam zamiaru im
        zabraniać w imię dziwnie pojętej moralności robić ze sobą co chcą. Ich życie
        skoro Bóg się nie wtrąca to po grzyba wy go chcecie wyręczać. Aż tak wam się
        nudzi do roboty się weźcie
        • Gość: Paweł lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:26
          • lambert77 Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. 13.07.04, 14:38
            Moim zdaniem normalna moralność niepraktykującego katolika. Spróbuj smile naprawdę
            fajna rzecz. Paweł tak bronisz tej inicjatywy a zastanawiałeś się co robi
            dzieciak idący na dyskoteke za pieniądze rodziców?? Myślę że w kostrzynie nie
            brak miejsc gdzie mogą sie wybrać młodzi gdzie bez problemu sprzedadzą im piwo
            dostaną maryśke lub coś mocniejszego. Bardzo łatwo przyczepić się do czegoś
            dużego, trudniej zauważyć że na własnym podwórku może twój sąsiad prowadzący
            dyskoteke sprzedaje dzieciakom narkotyki pozwala na gwałty w trakcie imprez...
            Tym czasem przyczepiłeś się do imprezy na której byłem zobaczmy nie zgwałcili
            mnie ja nikogo też nie zgwałciłem nie zostałem krisznowcem wypiłem trochę piwa
            wypaliłem pare papierosów zdrzemnąłem się na świerzym powietrzu i wróciłem do
            domu. Nie zostałem pobity zabity nie naruszono mojej godności. Powiedz mi o co
            ci biega. Owsiak jest jaki jest nie podoba mi się to co mówi nie podoba mi się
            że kreuje się na guru dzieciaków bo wiem że robi im krzywde ale robi coś
            naprawdę pożytecznego w tym kraju. Powiedz mi chociaż o jednej imprezie o
            podobnej skali prowadzonej np przez Rydzyka pokaż mi sprzęt szpitalny który ma
            nalepke kupione z tacy ojca naszego w niebiesiech i na fali Rydzyka...
            Ewentualnie poza Caritasem jakąkolwiek dużą fundacje robiącą coś podobnego do
            Owsiaka??? Potrafisz wskazać??
            • Gość: Paweł Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:58
              Niestety, muszę juz opuścić stanowisko komputerowe. Odpowiedź musiała by być
              obszerniejsza, a na to juz nie mam dzisiaj czasu. Z większością Twoich
              twierdzeń sie nie zgadzam. Chcę tylko odnieść się na koniec do tych licznych
              wypowiedzi proowsiakowych. Myślę, że kłania się tutaj nieznajomość naszej
              historii, obyczajów, religii. Chyba wszystko na raz. Daje o sobie znać
              wychowanie komunistyczne, nie uznawanie żadnych autorytetów, wartości itp. Jest
              to przykre i nie wróży naszej Ojczyźnie nic dobrego. Ludzie o takiej
              mentalności, nie wierzący w nic co pochodzi spoza ekranu telewizora głosują
              później na zdrajców Polski (trzeba rzecz nazywać po imieniu!).
              • lambert77 Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. 13.07.04, 15:15
                Oj widzę że kolega pewnie na bieżąco prenumeruje Szczerbiec (czy jak się to
                czasopismo naszych narodowców nazywa) albo Nasz Dziennik. Piszesz o wartościach
                o autorytetach tylko powiedz mi dlaczego twoje wartości i autorytety mają być
                moimi dlaczego ma być jedna słuszna droga. Za komuny przerabialiśmy jedyną
                słuszną drogę do prawdy. Nie chcę tego powtarzać w wersji skrajnie prawicowej.
                Dlatego zawsze będe głosował na "zdrajców" Polski bo tylko oni są wstanie
                zapewnić mi wolność której Katolicka Polska tak się boi. Ale mówimy o
                Przystanku Woodstock, który jest nagrodą dla tych ludzi którzy się zaangażowali
                w sprawę. Wrzucając jedną złotówke do puszki mam przynajmniej poczucie, że z
                tymi pieniędzmi stało się coś dobrego jeżeli nawet mojej złotówki nie wydali na
                sprzęt to chociaż na impreze dla dzieciaków. Dziś chcą zakazać ogranizowania
                Woodstocku jutro nie pozwolą żeby w kinie poleciał jakiś kontrowersyjny film
                pojutrze zostanie zdjęty ze sceny spektakl który się nie spodobał paru
                Prawdziwym Polakom tydzień później moje dziecko nadal będzie w szkole uczone że
                Mickiewicz wielkim poetą był a Polska była i jest potęgą światową tylko że
                przez całe życie ONI wmawiali nam coś innego. Myślisz że twoje autorytety nie
                wykorzystają tv żeby ogłupić ludzi. Chłopie obudź się. Wszyscy dookoła
                kombinują ludzie nie są dobrzy lub źli nie ma białego i czarnego jest tylko
                kolor szary w różnych odcieniach. Ktoś robi coś dobrego ktoś inny podpina się
                pod to. Mogę się domyślać tylko jakie przekręty mogą odchodzić w trakcie takiej
                imprezy jak Woodstock tylko że najpierw złap za ręke, potem oskarżaj. W Polsce
                Patriotycznej Katolickiej ludzi skazuje się zaocznie jak za komuny
                najważniejsze to napluć na kogoś i na to co robi rzucić oszczerstwem niech on
                się broni. A głupi otumaniony naród wierzy nie temu oplutemu tylko tym
                plującym. Patrz Lepper patrz Rydzyk Giertych i cała reszta.
              • Gość: Dudala I tak oto dowiedziałem się,że jestem komunistą IP: 217.98.64.* 13.07.04, 15:31
                cytat"Myślę, że kłania się tutaj nieznajomość naszej
                > historii, obyczajów, religii. Chyba wszystko na raz. Daje o sobie znać
                > wychowanie komunistyczne, nie uznawanie żadnych autorytetów, wartości itp.
                Jest
                > to przykre i nie wróży naszej Ojczyźnie nic dobrego. Ludzie o takiej
                > mentalności, nie wierzący w nic co pochodzi spoza ekranu telewizora głosują
                > później na zdrajców Polski (trzeba rzecz nazywać po imieniu! "

Kazik spiewał o takich "narodowcach". "glupia duma narodowa i kompleksy od
                stuleci.Brudne twarze z wąsikami.Ci agresywni frustraci"
                Ty Pawle znasz zapewne historię.Znasz wszystkie daty bitew, powstań,upadków.
                Ale młodzież chce sie wyluzowac.Choć na chwile.Są wakacje.Woodstock jest
                najwspanialsza imprezą w roku.I historia to doceni.posrod setek tysiecy ludzi
                znajda sie czarne owce.Napewno.Ale czy w niedziele na mszy nie widzimy sąsiada,
                ktory wczoraj zarzygał klatkę, zlał żonę czy macał sąsiadkę ?
              • Gość: plut Re: lambert-ciku77, dziwna ta twoja moralność. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 14.07.04, 01:01
                spadaj cwoku z tego stanowiska komputerowego i nie przeciazaj sieci
          • Gość: Precz z klechami Precz z RYDZYKIEM I JEGO FUNDAMENTALIZMEM i WIARĄ IP: 213.17.161.* 13.07.04, 18:30
            w kasę bo tylko w to wierzy i niech świętojeb..iwy Pawełek nie p..oli takich
            farmazonów bo rzygać się chce w monitor jak się jego "mysli" czyta
          • Gość: zartie Normalna, a nie katolicka IP: *.55.udn.pl 13.07.04, 23:31
            Mam ciotkę, namiętną słuchaczkę rydzyjka. Pewnej niedzieli miałem okazję
            posłuchać jej komentarzy pod adresem rolnika jadącego na pole - dziwne, że od
            razu stosu nie rozpaliła uncertain
            Jeszcze jedno odnośnie moralności "katolickiej": mój kolega ze studiów
            regularnie uczestniczył we wszystkich pielgrzymkach, bo "tylu nagrzanych
            panienek to nigdzie indziej nie spotkał".
            • goblin.girl Re: Normalna, a nie katolicka 14.07.04, 11:59
              Gość portalu: zartie napisał(a):
              > Jeszcze jedno odnośnie moralności "katolickiej": mój kolega ze studiów
              > regularnie uczestniczył we wszystkich pielgrzymkach, bo "tylu nagrzanych
              > panienek to nigdzie indziej nie spotkał"

W mieście Przemyslu i okolicach co roku znacząco wzrasta liczba urodzeń - równo
              w 9 miesięcy po pielgrzymce na Kalwarię Pacławską wink Fenomen socjologiczny nosi
              nawet nazwę "dzieci kalwaryjskich". Dziwnym nie jest...
        • Gość: marcin Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 18.07.04, 23:38
          lambert77 napisał:

> Woodstock jest potrzebnym koncertem bo mam dość zaściankowości tego
          cofniętego kraju

tzw woodstock jest wlasnie siedliskiem i ostoja zasciankowosci tego kraju.
          zasciankowosci muzycznej. amen
      • Gość: Vaterland Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.twi.tudelft.nl 13.07.04, 15:02
        Kurwa, gdybym cie gdzies spotkal to zwyczajnie bym przyjebal bez pytania. Zadne
        argumenty do ciebie nie docieraja. Ludzie pisza jak to jest z WOSP, a ty dalej
        pierdolisz swoje. Kiedy ostatni raz uzyles mozgu i odepchnales sie od odbiornika
        ustawionego na oszusta-rydzyka? Golym okiem widac, ze ta gnida cie okrada, tak
        jak okradal glupie babciny na Jasnej Gorze, gdzie porozstawial kilkanascie
        namiotow do zbierania mamony. Ale tego juz nie widzisz. Szkoda powietrza na
        takich kretynow jak ty.
        • Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:11
          W której szkole uczą tej pięknej łaciny?
      • Gość: taki sobie Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:44
        ty pokrecony palancie twój idol o jaką polskie walczy to jest nawiekszy oszust
        3RP nigdy nie rozliczył sie z ani jednego grosza jezdzi na rajskie wyspy na
        wczasy i sie nabija z was jego majątek to jakies parenascie miljonów złotych na
        róznych kontach na swiecie
        • Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:12
          Prymityw z ciebie!
      • Gość: MS Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.07.04, 16:26
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Nie czepiaj się komuchu o.
        > Rydzyka i nie porównuj tego co robi o. Rydzyk z tym co czyni tow. Owsiak. W
        > pierwszym przypadku ci co dają pieniądze to doskonale wiedzą na co je dają.

czyżby? jakieś rozliczenie tow. o. Rydzyk publicznie przedstawił? jakiś link
        może podrzucisz? Rozliczenie Orkiestry jest na stronie www.wosp.org.pl
        Może zadasz sobie trochę trudu przed napisaniem kolejnego maila i sam
        sprawdzisz?

> Jak jest w przypadku tow. Owsiaka napisałem wyżej.

o Wszechwiedzący! teraz i my już wiemy

> I sprawa najważniejsza. Pierwszy walczy o Polskę, drugi o jej rozwalenie - to
        > jest w moim głębokim przekonaniu zasadnicza różnica między nimi.

he he, - jeden coś robi dla ludzi potrzebujących i publicznie się z tego
        działania rozlicza (dla jasnosci - chodzi mi tu o Owsiaka). Drugi "walczy o
        Polskę" - co to znaczy? Bo to takie fajne słowo typu "worek". Leszek Miller też
        walczy o Polskę, wszyscy walczą o Polskę. A Owsiak nie, tylko robi to co tow.
        Rydzyk winien robić - pomaga biednym i chorym...

Skoro tak
        > podstawowych spraw dziejących się w naszej Ojczyźnie nie rozumiesz, to lepiej
        > nie zabieraj głosu. Nie ośmieszaj się.

chyba ty tez nie rozumiesz. Teraz to trzeba pracować i mądrze dzieci
        wychowywać. To jest "walka o Polskę" a nie głupie występy w TV gdzie wszyscy
        trzymają się za ręce i śpiewają piosenki tongue_out

Pzdr. MS
      • Gość: RWerp Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:14
        www.wosp.org.pl/medic/zakupy_tab.php
        • Gość: Paweł Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:29
          Rozumiem, że zostajemy przy swoich pogladach. Z przykrością musze stwierdzić,
          że nie masz pojęcia ani o niepodległości, ani o suwerenności Polski. Nie wiem
          również skąd się bierze pogląd, jakoby o. Rydzyk chciał podporządkować Polskę
          Rosji. Nigdy takiego stwierdzenia nie usłyszałem ani z jego ust, ani od nikogo
          związanego z tym środowiskiem. Wszystkie fakty temu przeczą. Jest to bzdura
          wyssana z palca. Taka sama jak twierdzenie TARGOWICY: "Jeśli nie Unia to
          Białoruś". Takie poglądy głoszą wrogowie Polski.
          • Gość: RWerp Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:23
            Ogłądałem trochę TV Trwam. Zachód jest pokazywany jako be, a Rosja cacy. Tak
            jakby nie było Czeczenii itp. Pomijając kwestie polityki zagranicznej, to
            nadawcy takiego gniota jak TV Trwam (TV Kraśnik jest o niebo lepsza, bez urazy
            dla tej ostatniej) powinni zabrać koncesję. Fakt, że ją dostał, ewidentnie nie
            będąc przygotowanym do emisji, świadczy, że jakieś machlojki tu były albo
            KRRiTV tak się Rydzyka boi.
      • Gość: plut Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.range217-42.btcentralplus.com 14.07.04, 00:56
        boze !!! widzisz i nie grzmisz
      • Gość: Cwierc Mrowki:) Re: W odpowiedzi przeróżnym Kazkom, RWerpom, 306 IP: *.cable.wanadoo.nl 14.07.04, 15:48
        Nie wiem, od kiedy sledzisz poczynania Wielkiej Orkiestry i Owsiaka. Ja - od
        samego poczatku. I doskonale pamietam, ze byl kiedys program w telewizji
        panstwowej "Robta co chceta", prowadzony przez Jurka. Wlasnie w tym programie,
        do znudzenia, regularnie co tydzien, pojawialy sie dokladne rozliczenia
        orkiestry, z potwierdzeniami przedstawicieli roznych szpitali. Jesli Ty i Tobie
        podobni tego nie widzieli, niech glupio sie nie wypowiadaja na ten temat. A
        moze wiekszosc ludzi "zainteresowanych" nie ma tez dostepu do telewizji? Wkoncu
        Radio Maryja niektorym wystarczy...
        A jesli kogokolwiek tak bardzo rozliczenia interesuja a nie ma innej
        mozliwosci, by do nich dotrzec, chyba stac go na znaczek pocztowy? Niech wysle
        list z prosba do organizacji Owsiaka i te pieprzone dokumenty dostanie poczta!!!
    • Gość: wojtek Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 195.117.82.* 13.07.04, 14:34
      KGO radzę zająć się problemem KK w Polsce, tam zboczeńców ostatnio dostatek.
      Szczególnie w kontekście kontaktów duchowieństwa z dziećmi.
      • Gość: popieram Pawła Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:54
        kogo interesuje prawda o Owsiaku służę materiałami, które zbierałam kilka lat
        • Gość: Vaterland Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.twi.tudelft.nl 13.07.04, 15:06
          Kogo interesuje prawda o "popieram Pawla" to sluze materialami. Zbieralem przez
          wiele lat.
        • Gość: 306 jakas moda? IP: 80.50.5.* 13.07.04, 15:10
          Chorobcia, "zbieranie kwitow", "czarne teczki" - to jakas juz swiecka tradycja
          w tym narodzie smile
          Zamiast siac wiatr, proponuje - zaloz sobie darmowe konto na jakims serwerze
          WWW i opublikuj te "materialy". W przeciwnym razie Twoja wiarygodnosc jest
          rowna ZERO.
          • Gość: popieram Pawła Re: jakas moda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:14
            podaj adres
            • Gość: 306 Re: jakas moda? IP: 80.50.5.* 13.07.04, 15:23
              Darmowe konto www mozna zalozyc, np. na portalu www.interia.pl (do moderatora -
              to jest przysluga a nie kryptoreklama smile). Poszukaj w Google - znajdziesz
              wiecej.
              Wybacz - swojego adresu mailowego nie podam - nie lubie spamu wink
            • Gość: Tiga Re: jakas moda? IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 16.07.04, 22:46
              admin@bochnia.com.pl - chetnie poczytam.
              na prawde jestem ciekaw ile warte sa te Twoje 'materialy' ;]
    • Gość: emerryt Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:04
      EMERYT RADZI TAK JAK ZA KOMUNY WSZYSTKO ZABRONIC A JEDYNE CO DOBRE TO ZALEZY
      KTO U WLADZY.ROCK,HONOR,OJCZYZNA.
    • Gość: jkhjkk ciesze sie ze organizatorzy ignoruja takich oszolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.04, 15:49
      mow wink poza tym, fajnie ze robia darmowa reklame woodstockowi (w stanach za taka promocje dostaje sie kase smile. dzieki temu bedzie jeszcze glosniej o woodstocku i przyjedzie jeszcze wiecej osob.
      do zobaczenia na!
    • Gość: jack Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 13.07.04, 16:31
      Nie byłoby takich głupich protestów gdyby przystanek został w Zarach , atak
      ciemnogród i Radio Maryja w akcji.
    • nefil Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock 13.07.04, 18:16
      Duzo gorsze rzeczy dzieja sie na polskich stadionach, wiec proponuje
      zlikwidowac polska lige pilkarska!
    • Gość: asdf Gdzie film "Wodstock - przemilczana prawda" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:34
      Czy ktoś wie może, czy z sieci można ściągnąć film jak w temacie? Wiem, że był
      rozsyłany do radnych/mieszkańców Kostrzyna.
    • Gość: cysiek Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: 62.148.85.* 13.07.04, 18:46
      cos śmierdzi mi tu giertychem i lepperem heh
    • Gość: Lukasz www.petycje.pl - ZA kontynuacją Przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:22
      Zobaczmy kto naprawde jest przeciw. Wstawilem petycję pod:

www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=43

Miejmy nadzieje że petycja zadziala...podpisujcie petycję!
    • Gość: jedentaki Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 21:55
      Dla mnie to wszystko jest ogolnie dziwne. dziwne jest to ile emocji wzbudza ta impreza..ja tego nie rozumiem. W nocy na woodstocku czulem sie bezpieczniej niz wieczorem w miescie. ze niby pijanstwo, narkomani itp..fakt, znajdzie sie tam takich,jak wszedzie, wyjde przed blok i takich znajde, polaze po miescie, setki... ze niby oni przez caly rok spia i sie budza na woodstock i robia tam wszystkie zle rzeczy? ze niby ich nie ma na ulicach miast, miasteczek, wsi codziennie? ciagle tylko jakas dyskusja,ze jakas boruta na woodstocku,ze owsiak cos tam zrobil , powiedzial...a ze niby tego nie mozna na ulicach miast zaobserwowac codziennie, zyczylbym sobie,zeby na codzien bylo tak spokojnie jak na woodstocku..juz nie mowiac,ze mamy przynajmniej chyba najwiekszy festiwal muzyczny w Europie..to moze przynajmniej z tego sie cieszyc? ze przynajmniej cos tam mamy wiekszego oprocz bezrobocia i glupoty)...zreszta po kiego grzyba ludzie , ktorych to kij obchodzi sobie zaprzataja glowe tym Kostrzynem? nie interesuje ich to nie jada, proste..narzekamy na brak wolnosci i takie tam a sami sie podkopujemy. poza tym, zanim zacznie sie cos oceniac wypadaloby sie to samemu osobiscie zobaczyc, prawda? dla mnie wypowiedz o negatywnym zabarwieniu ,kogos kto nie byl lub kogo zupelnie nie interesuja te klimaty i ta muzyka ( co roku badz co badz najrozniejsze gatunki) nie ma za duzej wartosci.
    • Gość: jedentaki Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 21:57
      Dla mnie to wszystko jest ogolnie dziwne. dziwne jest to ile emocji wzbudza ta impreza..ja tego nie rozumiem. W nocy na woodstocku czulem sie bezpieczniej niz wieczorem w miescie. ze niby pijanstwo, narkomani itp..fakt, znajdzie sie tam takich,jak wszedzie, wyjde przed blok i takich znajde, polaze po miescie, setki... ze niby oni przez caly rok spia i sie budza na woodstock i robia tam wszystkie zle rzeczy? ze niby ich nie ma na ulicach miast, miasteczek, wsi codziennie? ciagle tylko jakas dyskusja,ze jakas boruta na woodstocku,ze owsiak cos tam zrobil , powiedzial...a ze niby tego nie mozna na ulicach miast zaobserwowac codziennie, zyczylbym sobie,zeby na codzien bylo tak spokojnie jak na woodstocku..juz nie mowiac,ze mamy przynajmniej chyba najwiekszy festiwal muzyczny w Europie..to moze przynajmniej z tego sie cieszyc? ze przynajmniej cos tam mamy wiekszego oprocz bezrobocia i glupoty)...zreszta po kiego grzyba ludzie , ktorych to kij obchodzi sobie zaprzataja glowe tym Kostrzynem? nie interesuje ich to nie jada, proste..narzekamy na brak wolnosci i takie tam a sami sie podkopujemy. poza tym, zanim zacznie sie cos oceniac wypadaloby sie to samemu osobiscie zobaczyc, prawda? dla mnie wypowiedz o negatywnym zabarwieniu ,kogos kto nie byl lub kogo zupelnie nie interesuja te klimaty i ta muzyka ( co roku badz co badz najrozniejsze gatunki) nie ma za duzej wartosci.
    • Gość: S. Re: Protest przeciwników Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:28
      BRUDASOM MÓWIMY NIE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka