Gość: Davidoff IP: *.pronet.lublin.pl 12.08.04, 02:06 To wejdź tu: www.haiducii.net/mp3.htm Nie wiem, czy to pięć wypitych piwek czy to ten kawałek sprawia, że dostaję głupawki. Pewnie jedno i drugie... Ło, matko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sstmcr$h Re: Chcesz odpocząć od Ozone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 02:28 doceniam twoje intencje ale to jest podobno oryginał a p-ierd (ehh sorry o-zone) to wlasnie k0wEr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidoff Re: Chcesz odpocząć od Ozone? IP: *.pronet.lublin.pl 12.08.04, 02:41 Ja tam nie wiem, co było pierwsze, ale MCM konsekwentnie ignoruje tych Haiduci, choć z dwa miesiące temu lecieli 24 godziny na dobę - czyli mniej więcej tyle samo, co teraz O-zone. Ale to dobrze, że są dwie wersje. Zawsze to jakieś urozmaicenie . A drugi kawałek z tej strony też jest godny polecenia i chyba cieszy się popularnością, bo ze znalezieniem tekstu nie było problemu: Руки Вверх - Мне с тобою хорошо На меня ты не сердись на-на-на... Уходить не торопись на-на-на... На секунду задержись на-на-на... Мне с тобою зае**сь на-на-на... На меня ты не сердись на-на-на... Уходить не торопись на-на-на... На секунду задержись на-на-на... Мне с тобою зае**сь на-на-на... На-на-на... Swoją drogą ciekawe, co autor miał na myśli - mnie z tobą zajebiście, czy ja się z tobą zajebię. W każdym razie nanana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Chcesz odpocząć od Ozone? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 08:59 Brrr, nie cierpie tej piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucyś Re: Chcesz odpocząć od Ozone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:43 ta piosenka mnie prześladuje przez całe wakacje.............ratunku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: Chcesz odpocząć od Ozone? IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 18.08.04, 13:06 Hehe, taki jest właśnie cel tego typu hitów: prześladować dzień i noc aż do obrzydzenia życia... Odpowiedz Link Zgłoś