Dodaj do ulubionych

UWAGA: Przecena!!!!!

IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 14.08.04, 12:41
Które - Waszym zdaniem - zespoły, utwory, płyty, są stanowczo przeceninanie
(to znaczy cieszą się uznaniem, na które nie zasługują)?
Obserwuj wątek
    • poznanianka Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 12:43
      o-zone, nie jestem w stanie napisac tytulu, bo nie umiem wink
      • Gość: Kasienia Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 81.15.254.* 14.08.04, 16:05
        nawet nie próbuj, bo nie warto...zresztą, to wielka porażka, mam nadzieję, że
        sezonowa....
    • Gość: devilevil321 Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 80.51.90.* 14.08.04, 15:25
      jak dla mnie U2. co prawda maja kilka swietnych i wciagajacych piosenek, ale
      wiekszosc jest jakby troche wiesniacka i nudna. (to jest oczywiscie moje zdanie
      i prosze mnie nie opieprzacwink
      • kondoreus Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 15:29
        .
        nie będe Cie opieprzał. napisze tylko ze dla mnie U2 to jeden z najwazniejszych
        zespołów, najciekawiej się rozwijających w czasie swej kariery. ale to też
        tylko moje zdanie wink
        .
        • eirinn Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 15:35
          I moje też. Trzeba ich naprawdę, tak do bólu się nasłuchać, od samego początku,
          od Boy'a. No i wiedzieć, o czym śpiewają, i nie chodzi mi tutaj o znajomość
          angielskiego, tylko o historie za każdą z piosenek. To nie są przypadkowe
          twory, pisane na zasadzie żeby się rymowało i łatwo wpadało w ucho.
          A 'przeceny'? Dla mnie to Celine Dion, Sara Connor i niestety ostatnie 10 lat
          Santany. Jak Krawczyk, nagrywa z kim popadnie.
          • Gość: devilevil321 Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 80.51.90.* 14.08.04, 15:50
            o takich zerach jak celine dion to nawet mi sie nie chce wspominac.
            moze zle sie wyrazilam o U2. po prostu jakos mi nie podchodzi wiekszosc ich
            utworow. moze nie sa zle, a nie w moim stylu.

ale przypomnialo mi sie cos jeszcze. COLDPLAY - zupelnie nie wiem dlaczego sa
            tak popularniuncertain w dodatku ich styl przypomina mi U2, tylko w gorszym wydaniu.
            • eirinn Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 16:02
              Nie nie nie! To ja nie wiem, czego Ty słuchałaś U2, ale nie kojarzę żadnego
              okresu, kiedy graliby tak jak Coldplay. To znaczy fakt, słyszałam, jak
              niektórzy porónywali głos Chrisa Martina do Bono, ale prawdę mówiąc ja nic
              takiego nie słyszę, a U2 słucha się u mnie w domu intensywnie, z kolei mój
              starszy syn grał swego czasu sporo Coldplay'a. Oni wyrastają raczej z britpopu
              i tam szukałabym podobieństw.
              • Gość: devilevil321 Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 80.51.90.* 14.08.04, 16:15
                no widzisz...? niezla jestem. slysze to, czego inni nie slyszatongue_out
                a tak serio, to wydaje mi sie, ze nawet jak nie zzynaja wprost, to kiedys
                musieli sie nasluchac U2 i tak im juz zostalo gdzies gleboko w psyche. teraz
                moze i graja inaczej ale ten klimat, ktorego nie lubie (a ktory przywodzi mi na
                mysl U2;P) wyczuwam. nic na to nie poradzesad
                • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:58
                  Oczywiście U2 nie musi wszystkim podchodzić, ale uważam, że to (conajmniej)
                  jeden z najważniejszych zespołów rockowych w historii. Już niejednokrotnie to
                  oni kształtowali rynek i wydzielali ścieżki którymi potem starali się podążać
                  inni smile
    • silesius.funkulo Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 15:43
      U2, Sting, Pat Metheny, George Micheal, Jay-Z, Fatboy Slim... a zreszta, wiela
      by sie rozwodzic smile
      • Gość: devilevil321 Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 80.51.90.* 14.08.04, 15:54
        haha, ciesze sie, ze nie tylko ja nie odczuwam uwielbienia dla U2.
        • eirinn Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 16:03
          Wybacz im Bono, nie wiedzą bowiem co czynią wink
          • Gość: Kasienia Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 81.15.254.* 14.08.04, 16:26
            Może zacznijcie nowy wątek na temat U2 i swoich sympatii lub pogardy dla nich?
            A tak na marginesie, to przeceną, z której nie korzystam nigdy są wszystkie
            boys- i girlsbandy oraz inne "talenty" odkryte w wyniku beznadziejnych
            progamów, które z muzyką mają tyle wspólnego co ja z baletem współczesnym...
            • Gość: devilevil321 Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 80.51.90.* 14.08.04, 16:31
              Kasienka nie wtracaj sie, jak nie wiesz o czym mowisz. po pierwsze o co ci
              chodzilo z ta pogarda? po drugie: kto ceni te girlbandy? to mial byc watek o
              zespolach, ktore SA CENIONE, a my nie wiemy dlaczego.
              • Gość: Kasienia Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: 81.15.254.* 15.08.04, 14:42
                Nie przekręcaj mego imienia, ignorancie!
                • Gość: devileviil321 blebleble IP: 80.51.90.* 15.08.04, 14:56
                  lepszych argumentow nie masz?
                  • Gość: Kasienia Re: blebleble IP: 81.15.254.* 15.08.04, 15:07
                    To nie argument tylko uwaga.Co do boysbandów i tego typu innych formacji, o
                    których napisałam a co zgnoiłeś, to po prostu dziwi mnie taki ślepy zachwyt nad
                    sezonową muzyczką. Moim zdaniem przecenione sa niektóre kapele grane tzw. nu
                    rocka: taki Limp Bizkit na przykład. Czas pokazał, że bez świetnego Wesa
                    Borlanda są ciency jak wojenna zupa. Ale to jest moje skromne zdanie, które cię
                    zapewne i tak przyprawi o ironiczny uśmiech, jeśli w ogóle...
                    • devilevil321 Re: blebleble 15.08.04, 15:39
                      a o co ci w ogole chodzi. to ty zaatakowalas w chamski sposob uzytkownikow
                      forum (w tym mnie) wmawiajac im jakies dziwne rzeczy.
                      a watek ma prawo ewaluowac i tylko zalozyciel watku ma prawo powiedziec, ze
                      sobie tego nie zyczy.

ps w gnojeniu jestes najlepsza. powinnam sie od ciebie uczyc.
                      • Gość: Kasienia Re: blebleble IP: 81.15.254.* 15.08.04, 19:11
                        No właśnie o to samo chciałam zapytać ciebie: o co ci chodzi? I co niby wmawiam
                        forumowiczom, jakie dziwne rzeczy, nie rozumiem tego. Jeśli kogoś uraziłam
                        swoją wypowiedzią-zwracam honor. A jeśli chodzi o chamskie komentarze, to twój
                        nie zostaja w tyle za moim.
                        • devilevil321 Re: blebleble 15.08.04, 20:40
                          >>Może zacznijcie nowy wątek na temat U2 i swoich sympatii lub pogardy dla
                          nich?

widze, ze lubisz czepiac sie ludzi bez powodu i koloryzowac wypowiedzi i
                          uczucia innych. nie zycze sobie, zebys mi wmawiala pogarde do jakiegokolwiek
                          zespolu. bo z mojej wypowiedzi (ani nikogo innego w tym watku) to nie wynikalo.
                          to samo dotyczy twojej wypowiedzi, jakobym zgnoila cie na tym forum (byla to
                          wierutna bzdura. ale tak jak juz powiedzialam: lubisz koloryzowac). nie zycze
                          sobie tez, zebys mowila mi co mam robic i w jakich watkach moge albo nie moge
                          sie wypowiadac.
                          niestety odpowiedzi na swoje czepialskie posty odbierasz jako niczym
                          niesprowokowany atak na swoja osobe.
                          przykro mi, zazwyczaj staram sie nikogo nie urazic. natomiast twoje wypowiedzi
                          sa agresywne i uzywasz wyrazow zupelnie nieadekwatnych (czyt. wyolbrzymionych).
                          wybacz, ale to moze wkurzac.
                          przyznaje sie tez do winy: byc moze odpowiedzialam za ostro, ale tylko dlatego,
                          ze wydawalo mi sie, ze ktos kto wypowiada sie w tak lekcewazacy sposob, nie
                          bedzie sie tez czul urazony moim postem. widac pomylilam sie. zreszta nic
                          dziwnego: moje rozumowanie nie bylo zbyt logiczne.
                          Amen. koniec. the end. nie zamierzam wracac wiecej do tego tematu.
                          • devilevil321 Re: blebleble 15.08.04, 20:46
                            p.s i uwazam, ze Kasienka brzmi lepiej niz Kasienia (tylko sie nie obrazaj
                            znowu, bo tego nie zniese). przekrecilam niechcacy, tez nie widze w tym nic tak
                            strasznego, zeby nazywac mnie ignorantem. ignorantem mozna nazwac ewentualnie
                            kogos, kto nie wie co to radiohead. ale wybacz...
                            • kondoreus Re: blebleble 15.08.04, 20:50
                              devilevil321 napisała:

> p.s i uwazam, ze Kasienka brzmi lepiej niz Kasienia (tylko sie nie obrazaj
                              > znowu, bo tego nie zniese). przekrecilam niechcacy, tez nie widze w tym nic
                              tak
                              >
                              > strasznego, zeby nazywac mnie ignorantem. ignorantem mozna nazwac ewentualnie
                              > kogos, kto nie wie co to radiohead. ale wybacz...

.
                              a do boju zaraz ruszą krzykacze że nie wolno nazywac ignorantem kogoś kto nie
                              zna jakiegoś zespołu wink
                              i wojna na słowa zacznie się od nowa. a historia krąg zatoczy. blablabla wink
                              .
                              • devilevil321 Re: blebleble 15.08.04, 20:59
                                masz racje.
                                OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC, ZE ODSZCZEKUJE SWOJE SŁOWA (te o radiohead i
                                ignorantachwink
        • silesius.funkulo Re: UWAGA: Przecena!!!!! 14.08.04, 16:24
          smile
          Wlasnie, uwielbienia. Rzecz w tym, ze "gwiazdy" pokroju U2 czy Stinga sa u nas
          przedmiotem niemalze kultu, a wszystko co tworza z zalozenia jest juz genialne
          i ponadczasowe...
          • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 17:00
            "wszystko co tworza z zalozenia jest juz genialne
            i ponadczasowe"

A co mamy poradzić na to, że często tak po prostu jest? wink
            • Gość: kioto Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 15.08.04, 00:42
              W przypadku Stinga? Wolne żarty.
              • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:42
                W przypadku Stinga niekoniecznie wink Chociaż Fragile jest ok...
          • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 15:44
            silesius.funkulo napisał:

> smile
            > Wlasnie, uwielbienia. Rzecz w tym, ze "gwiazdy" pokroju U2 czy Stinga sa u
            nas
            > przedmiotem niemalze kultu, a wszystko co tworza z zalozenia jest juz
            genialne
            > i ponadczasowe...
            >

Kto Ci tak powiedział ????
      • jesster Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 21:11
        Tylko dlaczego Pat Metheny?
    • soulbrother Norah Jones, Dido, Eminem, Ashanti 14.08.04, 16:33
      NORAH JONES to dla mnie melancholia, wszystko na jedno kopyto, przecietny
      wokal. W sumie nie można sie do niej przyczepić, ale nie jest to żadna
      rewelacja, warta tylu nagórd Grammy. No i DIDO lansowana przez TVP... ona leci
      również na jedno kopyto, większość jej singli to jedno i to samo... głosik ma
      taki sobie, ładna według mie to za bardzo nie jest, tak więc dlaczego obie
      paniusie spijają śmietankę, bijąć wsze4lkie rekordy sprzedawalności??? WHY? (No
      i przypomniał mi się ten cały EMINEm, co z tego, że biały, jak jego twórczość
      to odgrzewane patenty, które już się kiedyś sprzedały. Dla mnie Em, to taki
      Vanilla Ice skrzyżowany z jakimś down-to-eart-mother-fucker-brooklyn-nigga...
      ale każdy ma własne zdanie... p.s.2. swego czasu ASHANTI biła rekordy
      popularności, a prezcież ona to amerykańskie disko-polo ze stajni MURDERców
      i "irw gotiego"...
      • Gość: pszemcio Re: Norah Jones, Dido, Eminem, Ashanti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:53
        metallica- ....i nie boję się was fani
        • jesster Re: Norah Jones, Dido, Eminem, Ashanti 15.08.04, 21:23
          Bać się? A dlaczego? A co mi przeszkadza?To że są jednym z najważniejszych,
          najbardziej wpływowych zespołów w muzyce metalowej to jest fakt.Zespoły które
          bardziej przyczyniły się do jego rozwoju można policzyć na palcach jednej
          ręki.A naśladowców jest wielu(w końcu nie na darmo w niektórych sklepach
          muzycznych wywieszają kartkę"Zakaz grania utworu Enter Sandman)A że jeden ludek
          nie lubi ich muzyki to mamy sie przejmować? Nie lubisz nie słuchaj, mnnie też
          już trochę okres uwielbienia dla nich minął, ale wciąż lubie wrócić do kilku
          utworów. Więc nie mam zamiaru toczyć z tobą jakiejś wojny. Ich miejsca w
          historii cięzkiej muzyki rockowej nie podważysz za cholerę.Miliony sprzedanych
          płyt, ludzi na koncertach, miliony naśladowców grających w garażach ich covery
          mówią same za siebie(a nie stało za nimi MTV,spece od marketingu, nie są
          pięknymi chłopcami do których się wdzięczą panienki) A zmuszać cię żebyś ich
          lubił nie zamierzam ani nie dałbym rady.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Norah Jones, Dido, Eminem, Ashanti 15.08.04, 15:43
        soulbrother napisał:

> NORAH JONES to dla mnie melancholia, wszystko na jedno kopyto, przecietny
        > wokal. W sumie nie można sie do niej przyczepić, ale nie jest to żadna
        > rewelacja, warta tylu nagórd Grammy.

To nagrody Grammy nie są Jej warte.
    • Gość: jacek Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 14.08.04, 23:17
      słuchajcie ludziska tego co wam się podoba, ty co wam nie leży nie zawracajcie
      sobie głowy...
      • Gość: t Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 14.08.04, 23:45
        Ja dodam "Autostradę do nieba" Led Zeppelin. Zbyt nadęte. Led Zeppelin nagrali
        całą masę lepszych rzeczy.
        • Gość: morfisz Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 15.08.04, 00:30
          Autostrada do nieba, nie znam!?
          Możesz coś bliższego na temat tego albumu? utworu?
          • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:45
            lol
          • eirinn Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 13:12
            Może mi się tylko wydaje, ale czy to przypadkiem nie są 'Schody do nieba'? Taka
            drobna różnica między stairway a highway...
            • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:41
              no schody, schody... ale wiadomo o co chodzi wink
              • Gość: t Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:01
                schody, czy autostrada - nadęta kicha.
            • eirinn Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 15:44
              Bo jest jeszcze 'Highway to Hell' AC/DC
              • kondoreus Klubbingman - Highway to the sky 15.08.04, 19:00
                .
                moze o to chodziło?
                .
                • Gość: bono-man Re: Klubbingman - Highway to the sky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:06
                  Na pewno chodziło o to, zwłaszcza, ze było napisane 'Led Zeppelin'
                  • kondoreus Re: Klubbingman - Highway to the sky 15.08.04, 19:10
                    .
                    no wiesz... cover wykonywany przez LZ wink
                    .
                    • Gość: bono-man Re: Klubbingman - Highway to the sky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:29
                      chyba, że tak wink ;p
    • tomcio6776 Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 00:48
      O-ZONE , to jakiś Gejowski zespół ???
      Nie żebym coś miał do gejów,lecz ci kolesie z zespołu na takich właśnie wyglądają...
      • Gość: kioto Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 15.08.04, 01:18
        tomcio 6776, to jakiś idiota???
        Nie żebym coś miał do idiotów,lecz ten koleś z forum na takiego wygląda...
        • tomcio6776 Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 11:18
          Gość portalu: kioto napisał(a):

> tomcio 6776, to jakiś idiota???
          > Nie żebym coś miał do idiotów,lecz ten koleś z forum na takiego wygląda...

kioto kolega Gejopodobny ? smile)
          • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 15:47
            A propos: to prawda, że U2 są przeceniani, i bardzo dobrze: wczoraj kupiłem np.
            The Best Of 1990-2000 za 9 zł, a w niektórych sklepach można jeszcze dostać
            ATYCLB nawet za 2,99 zł. Tak dalej.
            • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:50
              chyba kasety ;p
              • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 16:30
                Gość portalu: bono-man napisał(a):

> chyba kasety ;p

Kasety. Ale np. CD " The Best Of 1990-2000 " ( limitowana edycja, CD+DVD !!! )
                widziałem za 32 zł. Coś to z tym uwielbianiem to cienko w naszym kraju...
                • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:30
                  na promocje wystawiany jest każdy towar. poza tym spróbuj kupić za tyle achtung
                  baby albo joshua tree.
                  • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 17:39

> na promocje wystawiany jest każdy towar. poza tym spróbuj kupić za tyle
                    achtung
                    >
                    > baby albo joshua tree.

The Beatles cały czas są drodzy jak jasny .... Co z tego że Achtunga i Joshua
                    nie ma ?
                    • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 17:40
                      ihopeyouwilllikeme napisał:

>> The Beatles cały czas są drodzy jak jasny .... Co z tego że Achtunga i
                      Joshua
                      > nie ma ?

Nie ma w promocjach. Widocznie te płyty ciągle idą, i nic dziwnego.
                      • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:56
                        no to o czymś świadczy.

The Best z DVD staniał (też tylko w niektórych sklepach, u mnie ciągle jest po
                        normalnej cenie, tak jak ATYCLB) z dwóch powodów: po pierwsze, ludzie mając do
                        wyboru tańczą "zwykłą" wersję składanki za 55zł i droższą z dodatkami za 90,
                        które niekoniecznie potrzebują, wybierają pierwszy wariant. Po drugie TBO90-00
                        jest źle zabezpieczone przed kopiowaniem (albo źle wytłoczone) w wyniku czego
                        płyta nie działa na wielu odtwarzaczach (m.in. na moim) czyli jest po prostu
                        wadliwa.

Co do ATYCLB - w Polsce płyta ta jest uważana za słabą, w innych krajach ocenia
                        się ją jako dzieło i kolejną po TJT i AB wielką produkcję U2. No a ponieważ,
                        jak napisałem, w Polsce tak nie jest to i płyta może w niektórych sklepach
                        tanieje.
                        • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 18:01

>> Co do ATYCLB - w Polsce płyta ta jest uważana za słabą,

Niekoniecznie, np. w Tylko Rocku dostała maxa.
                          • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:29
                            Recenzje są różne. Ale większość (albo przynajmniej bardzo wielu) fanów uznaje
                            tą płytę za coś tragicznego. Moim zdaniem płyta jest świetna, ale nie zmienia
                            to faktu, że w naszym kraju płyta nie została za dobrze przyjęta.
                            • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 18:34

> Recenzje są różne. Ale większość (albo przynajmniej bardzo wielu) fanów
                              uznaje
                              > tą płytę za coś tragicznego. Moim zdaniem płyta jest świetna, ale nie zmienia
                              > to faktu, że w naszym kraju płyta nie została za dobrze przyjęta.

Też uważam że jest świetna.
    • oxygen78 Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 16:04
      Nie uwazam by U2 bylo zespolem przecenianym. Faktycznie to jeden z
      najwazniejszych rockowych bandow wszechczasow. Malo istotne jest tez, ze
      ostatnia plyta, ktora nagral byla po prostu slaba.
      Dla mnie kandydatami sa:
      Bush
      Jet
      The Coral
      The Vines
      Snow Patrol
      i w koncu ELastica
      • ihopeyouwilllikeme Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 16:37
        oxygen78 napisał:

> Jet

Tak.
    • Gość: bonemach Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 21:02
      Jak dla mnie the Strokes i te ich retro wygłupy są zupełnie nieprzekonujące. I
      wszyscy ich epigoni
    • kondoreus Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 21:15
      .
      jak dla mnie to Oasis i ten cały brit-pop (czy jak to tam się nazywa). dla mnie
      powtarzam (uwaga dla zatwardziałych fanów).
      .
    • jesster Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 21:33
      "Paranoid" Black Sabbath. Prymitywny toporny riff. Sabbaci mieli dużo znacznie
      lepszych kawałków. Żeby daleko nie szukać, fajniejszy jest chociaż "War Pigs" z
      tej płyty. Lepsze,bardziej urozmaicone a jednocześnie nie tracące na ciężkości
      riffy są w "Into The Void" i "Sweet Leaf"
      • Gość: bono-man Re: UWAGA: Przecena!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:05
        Patranoid jest dynamiczny i to ogromnie...
        • jesster Re: UWAGA: Przecena!!!!! 15.08.04, 22:11
          No cóż rzecz gustu, dla mnie jest to toporne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka