Gość: UUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 17:20 Co sądzicie o tej płycie, kompletnie pojechana! Trudna, surowa, chirurgiczna, nie da się teog słuchać do każdej okazji.. cholernie pociągająca, cholernie dobra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Bjork - Medulla 20.08.04, 17:22 rozumiem, ze sciagnieta z sieci ;>? bo w sklepach to bedzie 30 sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Bjork - Medulla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 17:52 Hi, hi Ja tez mam od wczoraj. Ale jeszcze nie zdazylam sie wsluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Bjork - Medulla 20.08.04, 18:03 ja tam do sciagania z sieci nic bron boze nie mam ;>. sama czasem cos *zwlekam* do siebie. ale na bjork czekam z namaszczeniem, az sie pojawi w sklepach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UUUU Re: Bjork - Medulla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:43 JAsne że z www.mp3shits.com ... czeakm jeszcze na nową Jill Scott.. BJORK pojechana jak zawsze,.,, Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: Bjork - Medulla 21.08.04, 12:57 Przesluchalam, jest obledna ! i ja bym ja kupila, bo pewne plyty MUSZE miec kupione a nie sciagniete, ale zwyczajnie dostalam ja -sciagnieta- w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś