Dodaj do ulubionych

Nowa Nosowska...

29.08.11, 20:17
... już niedługo. Sądząc po singlu - płyta będzie zacna.
www.youtube.com/watch?v=U2TC0QoiQNg
I pani Bjork też się jesienią "wydaje".
www.youtube.com/watch?v=LRcNYOHpYoc
A tak w ogóle to cieszę się na jesień. Nie to, żeby lato jakoś szczególnie mi przeszkadzało, ale jesień to jesień. Można bezkarnie usiąśc z książką i kubkiem-nocnikiem w fotelu oraz chodzic z kolorową parasolką oraz zbierac grzyby do wiklinowego kosza :) Można też hasac po kałużach, jeśli się ma kalosze... (ech, znowu wracam do punktu wyjścia :P )
Obserwuj wątek
    • vidmo76 Re: Nowa Nosowska... 29.08.11, 21:56
      Przy tej hordzie nadmiernie utalentowanych wokalnie, których lansują polskie stacje telewizyjne. Podejrzewam, że owe gwiazdy mogą się nie wybić. :)
      • sru_karka Re: Nowa Nosowska... 29.08.11, 22:00
        Ale przeca to nie są wschodzące gwiazdki. Raczej utalentowane kobiety, które już dawno, dawno temu ugruntowały swoją pozycję na rynku muzycznym i maja rzeszę wiernych odbiorców. A i ciągle dochodzą nowe pokolenia świadomych słuchaczy.
    • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 09:19
      piękna Pani Kasia.

bjork nie sprawdzam bo nie umiem jej kochać, wybaczcie.
      • sru_karka Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 09:29
        Piękna Pani Kasia obchodzi dzisiaj 40 urodziny :)

Co do Bjork - ją się albo uwielbia albo nie znosi. W jej przypadku raczej nie ma półśrodków.
        • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 09:46
          są.
          • sru_karka Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 10:38
            Wśród moich znajomych jest taka tendencja, że albo ktoś się zachwyca jej głosem albo nie może go zdzierżyć.
            • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 11:35
              podoba mi się jej głos, ale nie o wokal mi chodzi.
              jej muzyka mnie po poprostu nudzi, poza paroma wyjatkami, kiedy zaczyna się jakaś jej piosenka, nie mogę się doczekać aż się skończy, a minuty dłużą mi się w nieskończonośc.

w przypadku tej nowej, którą wrzuciłaś jest tak samo. najpierw zobaczyłam - 4 minuty i pomyslałam sobie - O NIE! przewinęłam do środka - nuda, potem postanowiłam okazac trochę serca i postanowiłam wysłuchać całej. od poczatku do końca. no i słucham i słucham i się nudzę. podoba mi sie tylko ten głeboki bas, który pojawia się co chwilę. poza tym to mnie usypia. może do łóżka fajnie.
              • sru_karka Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 11:58
                Wiesz co N, masz trochę racji z tym, że jest to muzyka do łóżka ;) ja Bjork bardzo cenię, podoba mi się jej głos, utwory, sposób w jaki je śpiewa, ale zgadzam się, że aby jej słuchać, muszę być w odpowiednim nastroju, w jakimś specyficznym momencie. Nie słucham jej na co dzień, tylko np. wtedy gdy chcę coś przemyśleć, albo totalnie się wyciszyć. Zazwyczaj wieczorami, po ciemku i gdy jestem sama.
                • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 12:02
                  ja też ją cenię! i szanuję! i naprawdę podoba mi się jej głos, jej maniera.

ale nie chce mi sie jej słuchać :)
    • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 10:24
      jejkuk ciągle nie przestalam jej słuchać.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 10:38
      Nie lubię Bjork, ale tu niestety wypada lepiej niż Nosowska.
      • 8n Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 11:29
        czyli mam jednak posłuchać? :)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Nowa Nosowska... 30.08.11, 14:03
          Nie, to będzie niepotrzebne ryzyko, nic Ci to nie da :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka