Gość: ulotok IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 25.08.04, 23:55 Radocha wielka. Bedzie ktos? www.independent.pl/koncerty/zapowiedzi/z/strona_zegota.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 10:56 a już myślałem, że nikt ich na tym forum nie zna... niestety, dla mnie za daleko, ale bardzo bym chciał oto mój wątek o nich - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14818&w=14311129 a poza tym zapraszam na moje forum Polski Undreground pozdrosy oratio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulotok Re: ŻEGOTA (USA) - koncert IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.08.04, 10:59 grają jeszcze jeden koncert w Polsce - może masz bliżej. 11.09 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 11:09 ja praca pozwoli, to na pewno pójdę mógłby jeszcze się kiedyś lumen odrodzić albo la aferra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulotok Re: ŻEGOTA (USA) - koncert IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.08.04, 11:24 Być może Lvmen odrodzi sie, kraza przynajmniej takie plotki.Czeska scene natomiast w zamian za Lvmena wydala nam THEMA 11 thema11.czechcore.cz/. Miażdży, szczególnie live. Dwóch kolesi z La Affery gra w NOISESESSION. Mnie to jednak średnio podchodzi. Zresztą bardziej lubiłem kaliszan z okresu hc/punk, niż tych z plyty "Miłość". Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 12:13 właśnie ściągam sobie THEMA 11, a Noisesession kiepsko odbiera na ich stronie, ale faktycznie gra tam Patryk Connon - wspaniała robota na "Miłości" - dla mnie to najlepsza płyta la aferry. Wiesz, jest sporo ciekawych punk-noise-hc kapel: Krzycz "Trauma", Piata Strona Świata, czeski Ember, legendarne Neurosis. Tylko, że takiej muzy jest dużo, ale tylko pod ziemią Jeżeli w ogóle słucha się publicznie muzyki gitarowej to rock, metal, nu-metal, a stary dobry noise gdzieś tam ginie. Ostatnio odkryłem kapelkę Culture Of Noise z Wawy - www.cultureofnoise.band.pl - naprawdę cieakwie grają. Odpowiedz Link Zgłoś