Dodaj do ulubionych

ŻEGOTA (USA) - koncert

IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 25.08.04, 23:55
Radocha wielka. Bedzie ktos?

www.independent.pl/koncerty/zapowiedzi/z/strona_zegota.php
Obserwuj wątek
    • oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 10:56
      a już myślałem, że nikt ich na tym forum nie zna...
      niestety, dla mnie za daleko, ale bardzo bym chciał
      oto mój wątek o nich -
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14818&w=14311129
      a poza tym zapraszam na moje forum Polski Undreground

pozdrosy
      oratio
      • Gość: ulotok Re: ŻEGOTA (USA) - koncert IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.08.04, 10:59
        grają jeszcze jeden koncert w Polsce - może masz bliżej. 11.09 w Warszawie.
        • oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 11:09
          ja praca pozwoli, to na pewno pójdę smile
          mógłby jeszcze się kiedyś lumen odrodzić albo la aferra wink
          • Gość: ulotok Re: ŻEGOTA (USA) - koncert IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.08.04, 11:24
            Być może Lvmen odrodzi sie, kraza przynajmniej takie plotki.Czeska scene
            natomiast w zamian za Lvmena wydala nam THEMA 11 thema11.czechcore.cz/.
            Miażdży, szczególnie live.

Dwóch kolesi z La Affery gra w NOISESESSION. Mnie to jednak średnio podchodzi.
            Zresztą bardziej lubiłem kaliszan z okresu hc/punk, niż tych z plyty "Miłość".
            • oratio Re: ŻEGOTA (USA) - koncert 26.08.04, 12:13
              właśnie ściągam sobie THEMA 11, a Noisesession kiepsko odbiera na ich stronie,
              ale faktycznie gra tam Patryk Connon - wspaniała robota na "Miłości" - dla mnie
              to najlepsza płyta la aferry.
              Wiesz, jest sporo ciekawych punk-noise-hc kapel: Krzycz "Trauma", Piata Strona
              Świata, czeski Ember, legendarne Neurosis.
              Tylko, że takiej muzy jest dużo, ale tylko pod ziemią wink Jeżeli w ogóle słucha
              się publicznie muzyki gitarowej to rock, metal, nu-metal, a stary dobry noise
              gdzieś tam ginie.
              Ostatnio odkryłem kapelkę Culture Of Noise z Wawy - www.cultureofnoise.band.pl -
              naprawdę cieakwie grają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka