Dodaj do ulubionych

MIKE PATTON & RAHZEL

26.08.04, 08:41
czy ktos widzial ten koncert?
Obserwuj wątek
    • Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:19
      totalny luz, wokalna perfekcja, zabawa na scenie i pod sceną...smile
      świetny koncert!
      • Gość: ton2 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 81.210.22.* 26.08.04, 10:08
        To prawda swietny koncert.
        Mnie pozytywnie zaskoczył Rahzel, ktory naprawde dal ognia. Byla tez nerwowka,
        po pamietajac koncert Naked City, na ktorym Patton oplul fotoreportera, troche
        sie spialem, jak kazal ludziom powylaczac kamery i dyktafony, ale na szczescie
        na słowach sie skonczylo. Tak czy owak fajne doswiadczenie i kupa dobrej
        zabawy. Ci co nie byli niech zaluja.
        • humbak Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 10:10
          Ja żałuje już od tygodnia. Jestem na skraju załamania szczerze mówiąc.
    • Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 10:32
      mistrzostwo świata !!!!!!!!!!

po basach rahzela do dzisiaj "brzęczy" mi jeszcze w brzuchuwink patton
      fantomasowaty - jęki, kwilenia, prychanie, darcie mordy na maksa, choć parę
      razy zaśpiewał też "normalnie" (kapitalna wersja "papa was a rolling stone").
      nieziemska była akcja z improwizowaniem z polskim radiem (m. in. transmisja z
      siatkarskiego meczu polska-brazylia i drący się wniebogłosy patton "gol !!!
      gol !!! gol !!!"). patton tryskał humorem, rahzel na początku trochę spięty,
      ale po małym "beef'ie" z nagrywaczami (tu, o dziwo, właśnie patton próbował
      żartem rozładować trochę napiętą atmosferę) rozkręcił się. kontakt z publiką
      znakomity, publika też wporzo (mimo niemiłosiernego ścisku zabawa była
      przednia). módlmy sięwink, aby panowie uwiecznili swoje głosowe eksperymenty na
      jakiejś płytce.
      • Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:40
        patent z meczem prze radio - masakra smile)))
        a płyta ma być! mam zassany koncert szacownego duetu z Colorado z listopada ub.
        roku i tam Rahzel parokrotnie zapewnia publikę, że pojedynki wokalne panów mają
        zostać studyjnie zarejestrowane. trzeba śledzić zapowiedzi Ipecac smile
        • Gość: Helga0 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 195.245.213.* 26.08.04, 20:10
          Koncert fantastyczny. Obaj panowie rewelacyjni. I na dodatek goedzinę po
          koncercie Patton rozdawał autografy, robił sobie zdjęcia, gadał ze wszystkimi.
          Był super. Niestety Rahzel nie wyściubił nosa spoza kulis.
    • magdowka Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 10:50
      tak bardzo zaluje, ze chyba sie zaraz rozplacze crying
      • Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:16
        ja wciąż jestem jeszcze w małym szokuwinkpowiedzcie mi proszę jak można z siebie
        TAKIE dzwięki wydawać?koncert kapitalny i rzeczywiście-nic tylko czekać na
        płytęsmile
        • humbak Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 11:18
          Patton jest niesamowity. Ale przestańcie już zachwalać ten koncert bo się wezmę
          i pochlastam.
          • Gość: kozica Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:37
            no właśnie juz przestańcie!!!!!!tez sie pochlastam.a rycze od dnia kiedy
            postanowiłam sie na koncert wybrac a z Tv sie dowiedziałam że juz bilety
            wyprzedane;-(
            • Gość: ton2 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 81.210.22.* 26.08.04, 13:29
              Zalamie cie jeszcze bardziej,
              bo bilety sprzedawali w kasie tuz przed koncertem za 66.
              • Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:42
                nie od dziś wiadomo, że telewizja kłamie smile

• Gość: wera Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:09
      wsrod publicznosci mignela mi Urszula Dudziak z corka Mika smile
      • Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:22
        i co z tego ze sie tak zapytam?tongue_out
        • Gość: wera Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:00
          a to ze moglaby spokojnie dolaczyc do panow na scenie tongue_out
          • Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:35
            oj niewinkTAKI męski duet był absolutnie wystarczającywink
    • Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 11:39
      na www.cgm.pl/media/wyswietl.php?
      O_MEDIA=3002044&PHPSESSID=e48f567618fcedc75555f145aa0edf41 dwa fragmenty
      koncertu na wideo
    • Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 11:40
      na www.cgm.pl/media/wyswietl.php?
      O_MEDIA=3002044&PHPSESSID=e48f567618fcedc75555f145aa0edf41 dwa fragmenty
      koncertu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka