Gość: ka IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:33 O czym jest piosenka La promesse, ktora spiewa Kate Ryan? Wiem ze o obietnice, ale dokladniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: "La promesse" 26.08.04, 15:48 dobra. przetlumaczylam wyzej "milord" moge i to zaraz bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: "La promesse" 26.08.04, 15:57 przyjde ci na pomoc zostawie me milosci jesli tylko od razu mi zrobisz miejsce w twym sercu moge zyc tylko w twym swietle z toba poszlabym az na kraniec swiata codzien przypomnij sobie o naszych idealach slodki zapach z przeszlosci trzymalam nasze marzenia w cieple obietnica nie zostala zapomniana obietnica nie zostala zapomniana pragnienia mnie rozdzieraja tajemnice mnie pozeraja trzymaj mnie, tone kiedy mam goraczke w ciele (???) ty rozumiesz ma cisze uderzenie serca, podmuch opatrznosci codzien moge zyc tylko w twoim swietle z toba poszlabym az na kraniec swiata codzien poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Rozplakalem sie... IP: 62.29.248.* 26.08.04, 17:06 ..lzy ciekna mi po plecach.... Co za wzruszajacy tekst pelen nostalgii... Nie chowajcie swych uczuc, podzielcie sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś