haribo_goldbaren 14.09.04, 18:18 Widze,ze zastoj na forum,to wrzuce jakies nie wymagajace watki Wpisujce piosenki ktore was najbardziej doluja,ktore sa najsmutniejsze na swicie,po wysluchaniu ktorych moza sobie podcinac zyly Zaczynam: King Crimson "Epitaph" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crazy seed Re: Pesymistyczne piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:58 Sekwencja śmierci, w kolejnosci od najmniej do najbardziej: 1) Greg Lake "C'est la vie" (Like a song, Out of tune and out of time, All I needed was a rhyme for you, C’est la vie) 2) Rare Bird "Sympathy" ("Sympathy is all you need my friend, 'cause there's not enough love to go round") 3) Kayak "A Million Years - ta jest najstraszniejsza... Pesymizm trzeciego stopnia ) (The time had come for you to go, and my whole world came crashing down around me. I could hardly sleep and breathe, just thinking how it could have been if only you were here tonight) Inne, choc pozornie pesymistyczne, tak naprawde sa optymistyczne ) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 19:44 Bad Religion 'Haribo strikes back' Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 19:57 homohedonistus napisał: > Bad Religion 'Haribo strikes back' Winszuje wpisow,pokazales mamie,pochwalila? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:01 haribo_goldbaren napisał: > Winszuje wpisow,pokazales mamie,pochwalila? ja się tylko próbuję dostosować. Przyznam, że przyszło mi to bez problemu. I nawet mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
blackened1 Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:02 Alphaville - For A Million. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:06 homohedonistus napisał: > ja się tylko próbuję dostosować. Przyznam, że przyszło mi to bez problemu. I nawet mi się podobało. Do czego sie dostosowac?do wysokiego poziomu forum?jakos ci nie wyszlo,zanizasz caly czas srednia,przez takich debili jak ty kibasa bluzga nasze forum z blotem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:18 > Do czego sie dostosowac?do wysokiego poziomu forum?jakos ci nie wyszlo,zanizasz > > caly czas srednia,przez takich debili jak ty kibasa bluzga nasze forum z blotem Z tego co wiem to forum publiczne, czyli wedle rodzimej nomenklatury niczyje i kazdy moze tu wrzucac to, co mu sie zywnie podoba. Czego i Ty jestes dobrym przykladem. A zainspirowany Twoja kreatywnoscia podrzucam tematy na dwa kolejne watki: "Piosenki w ktorych spiewa mezczyzna" "Piosenki w ktorych spiewa kobieta" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:39 ))) bardzo sluszna uwaga! w sumie nie wiem o co haribo sie rzuca skoro hh napisal post na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 20:59 Ta, przeciez my wszyscy tu jestesmy merytoryczni ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 21:02 no jasne, jedni mniej drudzy bardziej)) Twoj poprzedni wpis smialo moglby robic za tytul jakiejs pesymistycznej piosenki)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 21:06 Powiedzmy, ze to bedzie tytul mojego pierwszego singla (kiedy juz naucze sie na czyms grac i znajde wydawce) Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 22:45 Silesius przestan w tym watku bajerowac Malline,idzcie sobie na czata,albo piszcie na priv.zycze powodzenia i sukcesu Silesius. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pesymistyczne piosenki 14.09.04, 22:53 no Haribo, tylko nie mow ze Ty w kazdym watku masz same wpisy na temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pesymistyczne piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:55 moze nie pesymistyczna , ale czasami dolujaca : Jon Secada-Just Another Day Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Pesymistyczne piosenki 15.09.04, 00:41 haribo_goldbaren napisał: > Silesius przestan w tym watku bajerowac Malline,idzcie sobie na czata,albo > piszcie na priv.zycze powodzenia i sukcesu Silesius. Dopsze. Pszepraszam. Mallina, zbieramy zabawki i idziemy do innej piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pesymistyczne piosenki 15.09.04, 00:45 yes..blogoslawienstwo jak widze od naczelnego jestPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: Pesymistyczne piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:55 Steve Hackett "In memoriam". Utwor rownie piekny, co smutny. No i zawsze bedzie mi sie kojarzyl z Tomkiem Beksinskim... Odpowiedz Link Zgłoś
overfloater Re: Pesymistyczne piosenki 15.09.04, 00:04 Temple of the Dog - Call Me a Dog - może dlatego że wiem w jakich okolicznościach napisana The Afghan Whigs - When We Two Parted - jedna z najsmutniejszych ballad o miłości jakie słyszałem poza tym podpisuję się pod Crimsonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka The Cure - " To wish impossible things" IP: 217.11.147.* 15.09.04, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaw_szuka_zony Re: Pesymistyczne piosenki 07.11.04, 14:50 haribo_goldbaren napisał: > Widze,ze zastoj na forum,to wrzuce jakies nie wymagajace watki > Wpisujce piosenki ktore was najbardziej doluja,ktore sa najsmutniejsze na > swicie,po wysluchaniu ktorych moza sobie podcinac zyly > > Zaczynam: > King Crimson "Epitaph" Dobry wybor. Bardzo pesymistyczna piosenka. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalalaa Re: Pesymistyczne piosenki 07.11.04, 17:03 Hmm.. znam mało takich bardzo dołujących piosenek Ale może "Don't speak" No Doubt.. I "Big exit" PJ Harvey? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Pesymistyczne piosenki 07.11.04, 17:52 Cała dyskogragfia Type o'negative. Odpowiedz Link Zgłoś
emilaya Re: Pesymistyczne piosenki 07.11.04, 18:08 NIN 'Hurt' ... Marilyn Manson 'Man That You Fear' ... 'Epitaph' zdecydowanie ... może jeszcze 'Black God' My Dying Bride Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszyrok Re: Pesymistyczne piosenki IP: *.toya.net.pl 08.11.04, 04:26 Kury: Jesienna deprecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Tangerine Dream - z płyty Phaedra IP: *.chello.pl 08.11.04, 11:21 Mysteriuos Semblance at the Strand of Nightmares. Epitaph przy tym to "mały kazio" Odpowiedz Link Zgłoś