piotrek-smierdzipotek 21.09.04, 23:19 Mam ciary pszy Bonie Jowi bo jak go zawsza sucham to mi sie tak dobze robi. Jak libicie Bona Jowi to sie tez wpisujcie. Ciekawe ile jest fanof Bona Jowi w Polsce :_) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Ciary pszy Bonie Jowi IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 22.09.04, 19:54 Jako że wątek w zamierzeniu prześmiewczy, to ja się wpiszę na poważnie. Ciary mnie zawsze przechodzą podczas słuchania "Dry County" z płyty "Keep The Faith". Uwaga - kto nie zna tego kawałka niech lepiej nie zabiera głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Ciary pszy Bonie Jowi 22.09.04, 23:10 mnie co prawda ciary przy paru innych piosenkach (niekoniecznie BJ), ale faktycznie "dry county" jest niesamowitym kawałkiem, a zwłaszcza "ta część w środku" (bo nazwa "solówka" to nie całkiem to Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Ciary pszy Bonie Jowi 23.09.04, 12:16 Gość portalu: As napisał(a): > Uwaga - kto nie zna tego kawałka niech lepiej nie zabiera głosu. OK, zainteresowales mnie, zaraz poznam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Ciary pszy Bonie Jowi 23.09.04, 12:53 a tak, ja sie zgodze, ze to niezle bylo, z tego co pamietam (jejcia, kiedy to bylo, jak ostatni raz slyszalam keep the faith, hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Ciary pszy Bonie Jowi 23.09.04, 13:03 Sciagnalem, przesluchalem. Typowy kawalek Bon Jovi, z tym ze bardzo dlugi ( ale sie nie dluzy ) i ze swietna solowka. Niezle, choc nie powalajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ciary pszy Bonie Jowi IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.09.04, 13:33 To ściągnij i posłuchaj jeszcze "If I was your mother" z tej samej płyty. Też ciary, ale innego rodzaju - to chyba najcięższy kawałek BJ z tych co słyszałem. Też znakomity utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Ciary pszy Bonie Jowi 23.09.04, 13:52 w ogole keep the faith sie calkiem trzyma kupy. a "if i was your mother" to byl jeden z moich ulubionych kawalkow bj)) wspanilae powspominac stare czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś