Gość: jj IP: *.chello.pl 01.10.04, 19:50 Wysłucham i powiem! A poza tym, GRZEGORZ jest najlepszy (mam wszystko) i mam nadzieje, że taki pozostał i na tym albumie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: innystarszypan Re: Grzegorz Turnau "Café Sułtan. Piosenki Jeremi IP: *.bredband.comhem.se 01.10.04, 21:12 Powstala rowniez sztuka w konwencji Kabaretu ST Panow jako hold dla Jeremiego Przybory. Fragmenty: www.vido.net/kabaret/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruku Koncert Turnaua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:21 A czy wiecie czy koncert jego xxlecia pracy był rejestrowany przez tvp na dvd? jesli tak to kiedy bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafinka Re: Grzegorz Turnau "Café Sułtan. Piosenki Jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:13 Turnau to klasa, styl ... atmosfera i osobowość. Piosenki Turnaua mają swoją atmosferę i ciepło. Uwielbiam go ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Grzegorz Turnau "Café Sułtan. Piosenki Jeremi IP: 80.51.233.* 26.12.04, 09:04 A ja to nazwę "obcinaniem kuponów". Widać Turnauowi brakuje inwencji (od wielu lat) i odgrzewa cudze kotlety. Parę sukcesów i szybka zadyszka. Kiepsko z kondycją. A tak dobrze się zapowiadało w połowie lat 90 ....... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Grzegorz Turnau "Café Sułtan. Piosenki Jeremi 26.12.04, 12:32 Bardzo dobra płyta, genialne piosenki, profesjonalne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś