grochalska 06.10.04, 19:05 Co sądzicie o tej artystce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libertine Re: Joss Stone 06.10.04, 19:11 znam tylko 1 ('the soul sessions') płytę i jest całkiem fajna. ładna dziewczyna, ładny głos, ciekawe wersje znanych utworów. miło posłuchać, ale nie za często... Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Joss Stone 06.10.04, 19:15 Wiadomo, że jak się czegoś słucha za często to zbrzydnie. Zresztą - nie tylko słucha. Słyszałam płytę "mind body & soul", ale niestety jest już troszkę gorsza. Ale jak sama Joss powiedziała " to jej właściwy debiut, więc wybaczyć można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemrrod Re: Joss Stone IP: *.intelline.pl / 195.136.49.* 06.10.04, 19:19 Swego czasu bardzo podekscytowała mnie ta... wokalistka ) Założyłem nawet w związku z tym wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=12211254&v=2&s=0 Teraz mi przeszło, ale uważam że nic nie przebije sposobu w jaki śpiewa "peeping" i w ogóle wszystkie wyrazy zakończone na "-ing" w Fell In Love With A Boy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Joss Stone IP: 195.245.217.* 06.10.04, 21:36 Pseudosoulowa konfekcja. Spójrzcie, jaką desperację speców od PR z jej firmy płytowej znamionuje usilne umieszczanie w tytułach płyt Joss Stone słowa "soul". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret masz trochę racji ale... IP: *.chello.pl 06.10.04, 23:16 ..każdy dobry debiut mozna ocenić w kategoriach konfekcji. Myslę ze Joss świetnie sie broni przed t6akimi ocenami. Osobiscie czekam kiedy zasiewa coś z repertuaru Janis Joplin. Bo głos ma porównywalny - jeśli nie lepszy. A spiewa podobny repertuar. Pytanie - czy gdyby JJ żyła i śpiewało to było by to soulem? może tak, moze nie - jakie ma to tak naprawde znaczenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tragiczna ona jest Re: Nie lubię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:20 pseudoartystka, gorsza od ashanti!bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Joss Stone 07.10.04, 13:25 Moze i jest muzykalna, ale irytuje mnie jej sposób śpiewania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Joss Stone IP: *.chello.pl 11.10.04, 11:54 jeśli Cie irytuje to po co słuchsz. Ja też jej nie słucham bo juz wyrosłem z klimatów lat 70-tych, ale uważam że jest dobra. A porównanie z Ashanti swiadczy o tym że osoba która to robi nie słucha ani jednej ani drugiej. Dyletanctwo Odpowiedz Link Zgłoś