aasiek Re: dzien dobry! 22.11.04, 08:39 I znowuż, jak zwykle: dzień dobry wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 22.11.04, 09:10 to ja szybko dzien dobry i musze leciec((( Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: dzien dobry! 22.11.04, 13:59 Dzień dobry, ale mnie dzisiaj zawiało!!! Buty mnie na dodatek cisną,a spory kawałek od przystanku do pracy i z pracy na przystanek i tak dalej... Chebzie rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 23.11.04, 06:42 eee tam, do dupy wole zeby bylo z 10stopni mrozu i ladny sniezek, a nie tak jak teraz pada, snieg sie topi spac chce!!!!!! a tu taki troche popieprzony dzien sie zapowiada i dlugi na sniadanie wczorajsza slodka bulka + szklanica kawy, ktora pewnie i tak nie pomoze, bo na mnie takie wynalazki jakos nie dzialaja moze reszta z Was bedzie miala lepszy nastroj. ale jak bym mogl wstac chociaz z godzine pozniej tez bym byl usmiechniety milego dnia i w ogole takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dzien dobry! 23.11.04, 06:47 tez se mysle za taka pora to najlepsza jest do spania.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dzien dobry! 25.11.04, 07:12 ciemno i pewnie zimno chyba zaraz wroce do pokoju w ktorym czeka lozko Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 25.11.04, 07:57 ciezka noc... teraz chcialbym isc spac dopiero, kiedy juz lepiej, a tu trzeba sie juz zbierac. milego dnia ewribadi! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 08:17 Czyż nie??? Dzisiaj mam w zanadrzu pracę do 19 czy cuś... <jeb> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 08:33 a ja kolejny uroczy dzien z anatomia... bleeehhh... dzien dobry h8red i reszte spiochow rowniez witam)) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 08:42 dziewczyna_mickiewicza napisała: > a ja kolejny uroczy dzien z anatomia... Może czaszeczkę chcesz kupić??? )) A tak BTW to jakiś miesiąc temu jechałem sobie autobusem do Katowic (z Łodzi) i przysnąłem sobie słodko. Obudziłem się między Piotrkowem i Częstochową. Zaspany mój wzrok skierowałem lekko w bok i stwierdziłem, że siedzi koło mnie osoba, która czyta sobie książkę. Moje zaspane oczy nie miały jeszcze kontaktu z mózgiem i może dlatego poleciały mimowolnie na tekst (książka leżała na kolanach, jak sie później okazało, dziewczyny) i w tym momencie obudziłem się momentalnie. Pierwsze co przeczytałem to wytłuszczone: "Przekrój klatki piersiowej". Dla tak delikatnego człowieka jak ja to szok był )) Obudzić się i takie od razu z grubej rury )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 09:17 czaszeczke mam swoja, uprzejmie dziekuje to jedna z obowiazkowych pomocy naukowych... mnie chwilowo interesuja glownie przekroje mozgowia, jako ze jutro pieprzone kolokwium z nerwowego, ktore doprowadza mnei do szalu...tym niemniej zycze wszystkim pozostalym milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 13:19 dziewczyna_mickiewicza napisała: > mozgowia to jakas czesc tego rozowego miedzy uszami? jak nie masz materialow, ja sie chetnie swoje odstapie, nieuzywane. zawsze mozna pokroic, pogrzebac jakas lyzeczka czy co tam sie robi z tym. witam, choc juz 13, od ponad 6 godzin na nogach i ide pospac gdzies na godzine przed publicystyka telewizyjna mialem wywiad nakrecic, ale oczywiscie nie nakrecilem. moze jak za dwa tygodnie oddam to sie zbytnie nie wkurzy. ide, bo minut snu uciekaja i zycze wszystkim milszego dnia niz moj. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Another lovely day ahead!!! 07.12.04, 13:32 materialy chwilowo zbedne, bo to bedzie pisemnie, niestety... ale gdyby twoja oferta mame byla wazna za jakies pol roku, to bardzo chetnie pokroje, bo w czerwcu egzamin praktyczny mam nadzieje, ze dzien ci sie milszym bedzie stawal w miare trwania - wszystkim takowego zycze i spadam niniejszym zakuwac drogi czucie prioproceptywnego albo cos w tym guscie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota biedny Yorrick! 07.12.04, 12:15 czy jakoś tak... kto mnie namówi, żebym w ogóle wytelepała się dzisiaj z domu? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Dobrze masz 07.12.04, 13:26 szprota napisała: > kto mnie namówi, żebym w ogóle wytelepała się dzisiaj z domu? Daj spokój, nie wychodź nigdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 08.12.04, 07:59 witam wszystkich szarym porankiem i zycze dnia wypelnionego przyjemniejszymi czynnosciami niz te, ktore mnie czekaja dzis... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 08.12.04, 08:47 powodzenia z tym mozdzkiem i innymi obrzydliwosciami daj znac lejter jak poszlo poranek rzeczywiscie szary, ale slyszalem ze jutro ma sie pojawic troche slonka koncze sniadanie i spadam. wlasnie jestem w polowie ekonomii. hmmm... milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 08.12.04, 22:39 ha! jestem skuta w 4 dupy, ale zaliczylam))) najle[piej z calej grupy - na cztery (piatek ten pacan nasz asystent nie stawial)!!!! najchetniej polozylabym sie spac i wstala w jakas sobote co najmniej, ale niestety po drodze pare innych rzeczy do odbebnienia... la vita e bella..czasami)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 08.12.04, 22:52 widzisz gratulejszyns chyba za mnie nadrabiasz tymi dobrymi ocenami chociaz ja nie mam jeszcze zadnych, ale te co sie pojawia dobre na pewno nie beda. moj mozdzek juz dla Ciebie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No to przerąbane 09.12.04, 08:44 Portishead od rana to nigdy nie był dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 10.12.04, 09:11 hello wszystkim popijam wlasnie kawke i zastanawiam sie, jak to zrobic, zeby za pol godziny byc na przestanku, skoro jeszcze siedze w pizamie... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dzien dobry! 10.12.04, 10:04 Na przestanku? To proste- wystarczy przestać pić kawę Wiatm ol ju hapi pipul Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 10.12.04, 10:23 ja bez kawy tylko jakims cudem zdazylem, wiec smiem watpic ze czynnikiem powodujacym spoznienia jest kofeina (i co tam jest jeszcze w tym ciemnobrazowym proszku) przybrana w wode, mleko, cukier (w moim przypadku, jesli juz sie zdarzy, tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 10.12.04, 10:47 bo ja delikany chopiec jestem uciekam, bo znow bez kawy, a wyklad za 43 minuty, a trzeba sie jeszcze do Kortowa dostac Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 10.12.04, 14:52 no a mi sie udalo zdazyc jeszcze na dodatek bylam wczesniej)) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red YEAH!!! 16.12.04, 08:37 Imprezki w środku tygodnia rulezzz!!! I się nawet dobrze czuję i wogóle życie jest piękniejsze. YEAH!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Witam pipul. 16.12.04, 08:53 A ten wpis drogi Hartowny to może do wątku o fenomenologii kaca A wogóle imprezki na tygodniu nie są złe. Zwłaszcza, że nie trza się do lokali wbijać na chama Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dzien dobry! 20.12.04, 08:50 Czyż nie jest ślicznościowo dziś na ałtsajdzie??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Dzien dobry! 20.12.04, 10:40 nie no rewelacja chlapa po kostki, mokry snieg oblepia gebe, samochody chlapia na prawo i lewo, jest zimno i wieje... piekny dzien dzis mamy)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Dzien dobry! 20.12.04, 12:18 adzien dobry, dzien dobry za pozno ostatnio wracam do domu, zeby dawac jeszcze jakies oznaki zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dzien dobry! 07.01.05, 09:57 Hello wszystkim )) Jakoś mi tak dzisiaj lepiej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dzien dobry! 07.01.05, 10:12 No łelkom. A mnie się tam dzisiejszy dzień nie uśmiecha, ale co tam?! Będzie topsz. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Dla kogo dobry, dla tego dobry 07.01.05, 12:40 Ja dzisiaj czuję się wujowo, więc na poprawę i w ogóle polecam jeden kawałek Piatnicy, który wrzuciłem na Wiadomą Skrzynkę, co to ma nazwę od forum, które się już inaczej nazywa (boże, ale konspira) Endżoj! Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Dobry! 07.01.05, 12:52 5'nizza - LOL Mimo, że nie rozumiem, co oni śpiewają Poza "big badda boom" i "boom shake shake shake the room" )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Nawet dobry, tak od rana 11.01.05, 09:09 Ale jaki zajebany robotą. Już się cieszę na samą myśl. Od 8 w robocie, a dopiero teraz usiadłem do kompa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nawet dobry, tak od rana 11.01.05, 10:03 a ja wlasnie wstalem, zajec niet, ale za to beda podejmowane proby wbicia do lba doktryn polityczno prawnych sesje pora zaczac! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak No gooooodmmmmorrnyn 11.01.05, 11:28 Sesja? Ja już od tygodnia mam przedsmak Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Dobry 11.01.05, 12:46 Też tak kiedyś miałem... dzisiaj tylko kotem w głowę dostałem na dzieńdobry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu miło 11.01.05, 13:31 lubię małe rozpierduszki z samego rana [dawn mnie tu nie było, więc dzień dobry] Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dzień dobry 12.01.05, 14:16 szprota napisała: > rozwiniesz myśl? Kubuś Fatalista ver. 8.13 Wszystko co złe jest zapisane w górze. Nie możesz wygrać, nie możesz zremisować, nie możesz nawet wycofać się z gry. I tak naprawdę w tym należy upatrywać czystości umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: a dzisiaj 13.01.05, 15:10 szprota napisała: > mam okropecznego lenia Dobrze, że nie okracznego lub pokracznego )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dobrze 13.01.05, 15:46 ale proszę mnie uprzejmie kopnąć w mój jędrny tyłeczek, bym cośkolwiek zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dobrze 13.01.05, 15:49 szprota napisała: > ale proszę mnie uprzejmie kopnąć w mój jędrny tyłeczek, bym cośkolwiek zrobiła. > .. Przecież będziesz miała bardzo pracowite popołudnie and wieczór. Czym się martwisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota w sumie fakt 13.01.05, 16:04 mogę wszystko jutro, pomiędzy dentystą a treningiem łuczniczym, a dziś się polenię (bo mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Najważniejsze to podejśćie!!! :))) 13.01.05, 16:07 szprota mając dobre podejście do tematu napisała: > mogę wszystko jutro, pomiędzy dentystą a treningiem łuczniczym, a dziś się > polenię (bo mogę) YEAH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota podjeście jest równie ważne 13.01.05, 16:15 naleśniczka z nutellą, drogi Hejcie? zaraz, czy to jest najdłuższy wątek w historii czy tamten, bojajużnicniewiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 tamten, ale... 13.01.05, 16:18 tak sobie myślę, że dwa konkurencyjne najdłuższe w historii wątki to byłoby coś Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: tamten, ale... 13.01.05, 16:21 pagaj_75 napisał: > tak sobie myślę, że dwa konkurencyjne najdłuższe w historii wątki to byłoby coś > Ale i tak tajming i wyjście z progu są najważniejsze. Z czasem zobaczymy, który jest większym fajterem )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red newermajnd 13.01.05, 16:19 szprota napisała: > naleśniczka z nutellą, drogi Hejcie? Nie dziękuję. Dziś jadłem placuszka po węgiersku w Geanie (w Galerii mają lepsze). > zaraz, czy to jest najdłuższy wątek w historii czy tamten, bojajużnicniewiem... > . To nie rzutuje. Kużden jeden może być dugi )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a ja wcale nie twierdzę, że mnie nie chodzą 13.01.05, 16:45 biegają, panie tego, jak szalone Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 I bardzo dobrze, że biegają! 13.01.05, 16:48 To znaczy, żeście zdrowa, obywatelko Odpowiedz Link Zgłoś
szprota tam od razu zdrowa 13.01.05, 16:50 czy ja twierdzę, że to zdrowo kudłate myśli? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 zależy co kto rozumie przez zdrowo kudłate 13.01.05, 17:00 azaliż nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no właśnie 14.01.05, 01:45 wszystko jest względne względem pewnych względów Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza a tak w ogole 14.01.05, 11:53 to dzien dobry wszystkim tuz przed poludniem Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dzień dobry 14.01.05, 12:06 szprota napisała: > równo w półudnie Minimalistycznie się rozjechałaś )) Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 to była odpowiedź na jedno z dwóch pytań 14.01.05, 12:19 a co z "do czego?" Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a to już jest względne 14.01.05, 12:24 ja na ten przykład dziś do dentysty i do treningu łuczniczego Odpowiedz Link Zgłoś
szprota aboja 14.01.05, 12:14 myślałam, że zdążę czy w tym kraju jest dzisiaj jakieś ciśnienie?! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dobry to on będzie 14.01.05, 12:24 Jak mi się uda imprezkę przełożyć o tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Czy ktos ma zapałki??? 18.01.05, 08:44 Potrzebuję, żeby włożyć sobie w oczy. Chyba się nie wyspałem (( A wogóle to dzień dobry )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota życzliwe JAMAM 18.01.05, 13:21 a dzień dobry jestem zła, bo nie umiałam zdjąć simlocka z alcatela Odpowiedz Link Zgłoś
szprota w ramach pracy nie 19.01.05, 00:18 ale hobbystycznie z nokii umiem, a z alcatela ni Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza witam:) 19.01.05, 09:58 ale dzis mi sie udalo dobrze dzien rozpoczac - prawie tak dobrze, jak poniedzialek dostalam maila od pewnego mlodego muzyka, ktory w kwietniu wydaje swoja oficjalnie debiutancka plyte z obietnica, ze jesli do tej pory nie pojawie sie w city (czytaj: jesli adams nie przyjedzie do kwietnia na koncerty), to wysle mi odlozony fri-egzemplarz ale fajnie dzien dobry wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 10:10 dziewczyna_mickiewicza napisała: > dostalam maila od pewnego mlodego muzyka, ktory w kwietniu > wydaje swoja oficjalnie debiutancka plyte a to paskudnik! Rajanowi bedzie konkurencje robic? i Ty na to pozwalasz? no i dzien dobry tak poza tym. za 3 godziny zerowka, a jedyne co zrobilem do tej pory to pociecie sciag i spis tresci zebym sie w nich nie pogubil. tylko klopot w tym ze egzam bedzie w nowej wypasionej auli naszpikowanej kamerami kiedys na wykladzie wolal tajemniczy glos, zeby pan w rzedzie x miejsce y przestal jesc wiec ze sciagami pewnie latwo tez nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 10:52 Może uda się na odległość zakłócic pracę kamer, ale niczego nie obiecuję... Dobra, godzina 13., Olsztyn, kamery w auli... Zatrudnie obstawe Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 10:59 wyslij obstawe zeby uwiodla tych panow z kamerowni snieg pada! taki slaby i pewnie z deszczem i pewniezaraz pojdzie w pizdu, ale liczy sie sam fakt chociaz tak naprawde do poniedzialkowego popoludnia zyczylbym sobie ladnej pogody, 0 sniegu, deszczu i takich tam. ale mi zawsze wiater po oczach daje, teraz jeszcze ze sniegiem Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 11:12 A co będzie w poniedziałek po południu? Trzeba było wcześniej napisać, że mamy uwieść panów z kamerowni, bysmy przyjechały. I tak nie mamy nic do roboty )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: witam:) 19.01.05, 11:14 aasiek napisała: > I tak nie mamy nic do roboty )) Ja też tak chcę!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 11:16 Oj, nie wiem, nie wiem... Teoretycznie piszemy prace magisterskie Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: witam:) 19.01.05, 11:21 aasiek napisała: > Oj, nie wiem, nie wiem... > Teoretycznie piszemy prace magisterskie Ja też tak chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 16:42 Eeeeeee, coś Ty? Myślałam, że to będzie fajniejsze zajęcie (niż obecnie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: witam:) 19.01.05, 16:44 aasiek napisała: > Eeeeeee, coś Ty? Myślałam, że to będzie fajniejsze zajęcie (niż obecnie jest). Wolę magisterkę niż doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 11:16 h8red napisał: > aasiek napisała: > > > I tak nie mamy nic do roboty )) > > Ja też tak chcę!!! )) > a ja jeszcze bardziej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 11:15 bo Rodzinka ma wyjezdza na drugi koniec Polszy (wiesz gdzie i wiesz dlaczego strasznie mi smutno... chyba bede sie musial do watku-gabki, wchlaniajacego zale sie wpisac no i wolalbym zeby spokojnie se tam dojechali i wrocili, a nie w deszczu, sniegu i takich tam niebezpiecznych drogowych rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 11:17 A, no pwenie, że tak lepiej. Bidulku, sam będziesz siedział? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 11:19 nie no, z psinka, rybkami i prawem cywilnym chyba sie zalamie. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 11:21 O prawie cywilnym moge Ci bajki poopowiadać Takie, że każdy cywilista trupem padnie Idę już, bo musze do czytelni... Cos skseruję... Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: witam:) 19.01.05, 11:24 to przyjezdzajcie, wolne mieszkanie, zmiescicie sie a ja nie bede musial czytac, tylko poslucham, moze latwiej wejdzie. w ogole na zaliczenie tez bys za mnie mogla pojsc, nie zorientuja sie, to caly rok bedzie razem. wiec jak? wychodzic rano na dworzec? hew e najs dej! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: witam:) 19.01.05, 16:41 Nie podpuszczaj... Przecież wiesz, że jedno Twoje słowo i zaraz będziemy Nas nie trzeba długo namawiać. Pozwiedzałoby sie to i owo... Pewne osiedle ;DD Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: witam:) 19.01.05, 18:16 > a to paskudnik! Rajanowi bedzie konkurencje robic? i Ty na to pozwalasz? ech, mame, przeciez doskonale wiesz, ze rajanowi to nikt nie moze konkurencji zrobic))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Z samego rana 20.01.05, 06:38 Sobie wstałem i już miałem właczony kmputer to co se miałem żałować??? )) Dzień dobry wszystkim!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z samego rana 20.01.05, 06:41 h8red napisał: > Sobie wstałem i już miałem właczony kmputer danke danke > > Dzień dobry wszystkim!!! )) i dzien dobry! ale jeszcze chwile ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jeszcze nie całkiem 20.01.05, 15:06 znowu nie ma ciśnienia, no nie ma w ogóle at all kompletnie cześć, Hejciku, cześć, miło cię czytać (byś przyszedł dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Więc tak... 20.01.05, 15:10 szprota napisała: > cześć, Hejciku, cześć, miło cię czytać (byś przyszedł dzisiaj) Również mi miło. Dziś próbuję troszku na RU (zresztą wczoraj też skrobnąłem to i owo) )) A co do przyjścia... może ja jakiś dziwny jestem ale tak bez Kota??? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Pewnikiem się nie obrazi 20.01.05, 15:36 szprota napisała: > ale może jednak? chyba się Kot nie obrazi Ale też nie będzie protestów jeśli nie pójdę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert No doooobra 20.01.05, 16:00 to może ja się wtrącę i rozstrzygnę tę sprawę. Idź. Nie idź. Możesz sobie wybrać. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Kotbert :) 20.01.05, 16:12 no to jak ty się wtrancasz, to ja już Hejtowi głowy nie zawracam, żeby nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red surfing the wave of paranoya 20.01.05, 16:28 Brak treści myślowej trwale nadającej się do zaprezentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: surfing the wave of paranoya 20.01.05, 16:39 znaczy myślisz nadal albo ukrywasz się z jakiegoś powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: surfing the wave of paranoya 20.01.05, 16:44 kotbert napisała: > znaczy myślisz nadal albo ukrywasz się z jakiegoś powodu? Zmywałem. Decyzja została podjęta wcześniej. Nie idę, cały czas z tych samych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 21.01.05, 09:08 a to rzeczywiscie bedzie dobry dla pana, panie h8red zazdroszcze i witam wszystkich znad skryptu do biologii medycznej - rozdz. II: genetyka. fascynujace wrecz. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: dzien dobry! 21.01.05, 15:46 dziewczyna_mickiewicza napisała: witam > wszystkich Witam takoż znad skryptu do biologii medycznej - rozdz. II: genetyka. > fascynujace wrecz. Brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie to, żebym się dopiero teraz obudziła... 21.01.05, 15:01 a do Mieszczańskiej wczoraj z nami nie chciałeś iść <foch!> Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: nie to, żebym się dopiero teraz obudziła... 21.01.05, 15:40 szprota napisała: > a do Mieszczańskiej wczoraj z nami nie chciałeś iść <foch!> W ramach tłumaczenia (które of kors nie zostanie przyjęte) napiszę tylko, że mnie nie było ale za to: skończyłem artikla, Kot był szczęśliwy )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: nie to, żebym się dopiero teraz obudziła... 21.01.05, 16:00 tłumaczenie przyjęte, bo Kot był szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert W ramach towarzyskiej konwersacji dodam 21.01.05, 21:20 tak bardziej OT, że dziś występuje skrajne przeciwieństwo stanu wczorajszego, bo mój komputer kurwa kurwa kurwa zwariował i nie potrafię sobie z nim poradzić. Życzę miłego wieczora wszystkim i przepraszam za małą eksplozję moich uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry! 22.01.05, 13:18 dobry, dobry. ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dzien dobry! 22.01.05, 13:52 zła dziewczyna_mickiewicza napisała ździebko złośliwie: > ja nie mam. Ale kurwa śmieeeszneee ;p Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dzien dobry! 22.01.05, 16:17 neochuan napisał: > dobry??? Teraz to juz nawet zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Sniadanie nie wystąpi, 23.01.05, 09:47 ale za to za oknem słońce i nie ma wiatru. Czy na pewno jestem w Gdyni? Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Sniadanie nie wystąpi, 23.01.05, 10:03 h8 - smacznego zazdroszcze tych nalesnikow. ja zbyt leniwa jestem z rana, zeby cos pichcic... ech... i kolejny dzien wraz ze skryptami z biologii medycznej... czeka mnie fascynujaca niedziela, nie ma co... milego dnia zycze wszystkim)) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota odpowiednia pora do wstawania w niedzielę 23.01.05, 15:28 zwłaczcza po nocnym seansie Las Vegas Parano Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: odpowiednia pora do wstawania w niedzielę 23.01.05, 15:41 No to po takim seansie to zdecydowanie dobra pora. Jakby to poprzeć jakimś horrorem odpowiednim to już wogóle byłoby świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota horror był dzień wcześniej 23.01.05, 16:21 i to na maxa defaultowy, bo japońska wersja "Kręgu" Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: horror był dzień wcześniej 23.01.05, 16:34 Nie widziałem anglosaskiej. Japoński jest fajny. Ostatnio (na sylwestra) obajrzałem sobie Dark Water- baaaaardzo podobne... niestety. Ale i tak miałem trochę nerwówki Ale po LVP jest i tak większa jazda Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu oczywiście, że będzie gorzej 23.01.05, 16:43 będzie poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: oczywiście, że będzie gorzej 23.01.05, 17:33 w moim przypadku jedyna różnica pomiędzy niedzielą, a poniedziałkiem wynosi: 85-1=84. oraz to, że nie robota mnie wita rano, a ja robotę. co bez rurznicy. a także żebranie katedry, konsultacje i wizyta cotygodniowa w liderszajsie, żeby dłużej umierać z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry! 24.01.05, 06:35 Czyż nie fajniście wstać o 6??? Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dzien dobry! 24.01.05, 19:33 pociesze cię może tym, że wstałam ledwo godzinę później... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Phi 24.01.05, 19:51 tym razem szprocie się nie udało gdy napisała: > pociesze cię może tym, że wstałam ledwo godzinę później... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota wzruszająceramionami PHI 24.01.05, 19:59 ale przynajmniej się starałam... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Małościemniające ??? 24.01.05, 20:08 Jak tam Kane??? Mam podsyłać resztę??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota entuzjastyczne OCZYWIŚCIE 24.01.05, 20:21 co prawda tego jeszcze nie skończyłam, ale to kwestia jednego (być może dzisiejszego) wieczora Odpowiedz Link Zgłoś