rafi.raf 09.11.04, 21:35 ja bylem tylko na koncercie psb w gliwicach... bylo super. czy ktos z was jeszcze byl tam? a moze byliscie na innych koncertach? co myslicie o "chlopcach" performing live? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balshoy Re: kto byl na koncertach PSB? 09.11.04, 23:02 Tak! Tylko i aż w Gliwicach...Zaraz po służbie w pociąg(akurat byłem żołnierzem kontraktowym).Byłem i to nie sam - moja żona Asia, kolega Tomek( jako sympatycy grupy)a w Warszawie dołączyli do nas fani : Ewa z Radomia, Piotrek ze Skierniewic i Michał z Warszawy. Sam początek fascynujący, CAFE DEL MAR klasyczny kawałek z Ibizy, co za klimat!Mam nawet swojego własnego...bootlega, bo zabrałem dyktafon; co prawda za dużo śpiewałem i gwizdałem na maydayowskim gwizdku, ale pamiątkę mam! ...Szkoda,że nie miałem kamery video!!! Świetna rzecz, chciałbym móc jeszcze raz być na ICH koncercie; rok później z okładem byliśmy na depeche mode w Warszawie i powiedzmy od strony technicznej wyglądało to bardzo podobnie np. ustawienie telebimów; no niestety i tu i tu organizacja, zabezpieczenie były na fatalnym poziomie( w Gliwicach za dużo piwska wkoło i pijanej gawiedzi) choć naprawdę były chóralne śpiewy, tak jakby wszyscy znali słowa piosenek ( może właśnie dlatego,że wcześniej coś łyknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: kto byl na koncertach PSB? 10.11.04, 00:04 no prosze! jesli znasz Michala z Warszawy to mamy wspolnego znajomego rzeczywiscie gawiedz sama troche siebie osmieszyla swoim zachowaniem podczas koncertu PSB. Trzeba jednak przyznac, ze porownujac koncert w Gliwicach z innymi wystepami PSB (ktore znam tylko z VHS i DVD) byl rownie dobry. widac, ze chlopcy szanuja fanow. ja tylko czekam na spelnienie danej nam obietnicy, ze wroca tu. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: kto byl na koncertach PSB? 24.11.04, 13:33 Hehe ja tak samo, widziałam ich tylko w Gliwicach. Wrażenia mam jak najbardziej pozytywne, choć faktycznie, niektórzy ludzie nie powinni byli się tam znaleźć... no i ten deszcz był trochę dobijający.. Tez mam nadzieję, że chłopaki wrócą do nas na kolejne występy. Odpowiedz Link Zgłoś
j.wojak Re: kto byl na koncertach PSB? 10.12.04, 12:43 Byłęm w Gliwicach, wrażenia wyłącznie pozytywne. Szkoda tylko, że koncerty bywają w Berlinie, Pradze a Polskę PSB omijają. To chyba wina firm muzycznych- podobnie mam wrażenie, że szwankuje marketing i zwykle o nowych produkcjach PSB prawie nic nie słychać (zero plakaktów w sklepach itp). Wielu ludzi sądzi, że PSB już nie istnieją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: kto byl na koncertach PSB? 10.12.04, 21:18 I w radiu nie lecą... chociaż przyznaję, że radia ostatnio puszczają same przedziwne rzeczy w rodzaju Bajmu, Borysewicza i tym podobnych... No i mamy jeszcze w Polsce ładnie rozwinięte piractwo (nei tylko muzyczne, przecież i filmowe a i inne też), toż nie dziwię się w sumie Neilowi i Chrisowi, że nas omijają szrokim łukiem... szkoda, ale to rozumiem ( Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: kto byl na koncertach PSB? 11.12.04, 18:22 przeciez koncerty to czysty zysk! nie da sie "ukrasc" koncertu Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Praga w ostateczności :P 11.12.04, 21:38 Niby tak... no to nie wiem... hehe może wiedzą, że u nas to lekki bajzel jest.. nie wiadomo, czy doszłaby taka impreza do skutku... wiadomo, jaka u nas jest organizacja.. A swoją drogą, ciekawe, ilu ludzi by przyszło... bo ten koncert w Gliwicach to był za friko w sumie, wiec trudno porównywać... sądzicie, że przyszłoby choć kilka tysięcy widzów? nie wiem, ilu fanów mają N&C w Polsce, szczerze mówiąc.. a może po prostu kiedyś chłopaki tu wrócą, a my niepotrzebnie się przejmujemy. zresztą zawsze mamy blisko do Pragi - a tam chyba są większe szanse na PSB live..? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: Praga w ostateczności :P 13.05.05, 13:47 próbowałam tate wyciagnąć do Pragi... Cytuję jego słowa; "och, kiedyś cie musze tam zabrac, takie piekne zabytki stare koscioły i w ogóle, pięknie..." bylam wtedy w 2 klasie chyba coś mu pamięć szwankuje - wszędzie chce mnie zabrać, a potem zapomina... Nawet mi "pancernika" obiecał na dvd, ale zanim bedzie mozna go dostac, to chyba wieki miną. A najlepsze jest to, że on nie wie że w pradze są koncery psb ani ze napisali muzyke do pancernika bo by nawet nie chcial slyszec. Odpowiedz Link Zgłoś