Dodaj do ulubionych

kto byl na koncertach PSB?

09.11.04, 21:35
ja bylem tylko na koncercie psb w gliwicach... bylo super. czy ktos z was
jeszcze byl tam? a moze byliscie na innych koncertach? co myslicie o
"chlopcach" performing live?
Obserwuj wątek
    • balshoy Re: kto byl na koncertach PSB? 09.11.04, 23:02
      Tak! Tylko i aż w Gliwicach...Zaraz po służbie w pociąg(akurat byłem żołnierzem
      kontraktowym).Byłem i to nie sam - moja żona Asia, kolega Tomek( jako sympatycy
      grupy)a w Warszawie dołączyli do nas fani : Ewa z Radomia, Piotrek ze
      Skierniewic i Michał z Warszawy. Sam początek fascynujący, CAFE DEL MAR
      klasyczny kawałek z Ibizy, co za klimat!Mam nawet swojego własnego...bootlega,
      bo zabrałem dyktafon; co prawda za dużo śpiewałem i gwizdałem na maydayowskim
      gwizdku, ale pamiątkę mam! wink...Szkoda,że nie miałem kamery video!!! Świetna
      rzecz, chciałbym móc jeszcze raz być na ICH koncercie; rok później z okładem
      byliśmy na depeche mode w Warszawie i powiedzmy od strony technicznej wyglądało
      to bardzo podobnie np. ustawienie telebimów; no niestety i tu i tu organizacja,
      zabezpieczenie były na fatalnym poziomie( w Gliwicach za dużo piwska wkoło i
      pijanej gawiedzi) choć naprawdę były chóralne śpiewy, tak jakby wszyscy znali
      słowa piosenek ( może właśnie dlatego,że wcześniej coś łyknęli?smile
      • rafi.raf Re: kto byl na koncertach PSB? 10.11.04, 00:04
        no prosze! jesli znasz Michala z Warszawy to mamy wspolnego znajomego wink

rzeczywiscie gawiedz sama troche siebie osmieszyla swoim zachowaniem podczas
        koncertu PSB. Trzeba jednak przyznac, ze porownujac koncert w Gliwicach z innymi
        wystepami PSB (ktore znam tylko z VHS i DVD) byl rownie dobry. widac, ze chlopcy
        szanuja fanow.

ja tylko czekam na spelnienie danej nam obietnicy, ze wroca tu.
    • krikra Re: kto byl na koncertach PSB? 24.11.04, 13:33
      Hehe ja tak samo, widziałam ich tylko w Gliwicach. Wrażenia mam jak najbardziej
      pozytywne, choć faktycznie, niektórzy ludzie nie powinni byli się tam
      znaleźć... no i ten deszcz był trochę dobijający..
      Tez mam nadzieję, że chłopaki wrócą do nas na kolejne występy.
    • j.wojak Re: kto byl na koncertach PSB? 10.12.04, 12:43
      Byłęm w Gliwicach, wrażenia wyłącznie pozytywne. Szkoda tylko, że koncerty
      bywają w Berlinie, Pradze a Polskę PSB omijają. To chyba wina firm muzycznych-
      podobnie mam wrażenie, że szwankuje marketing i zwykle o nowych produkcjach PSB
      prawie nic nie słychać (zero plakaktów w sklepach itp). Wielu ludzi sądzi, że
      PSB już nie istnieją!!!
      • krikra Re: kto byl na koncertach PSB? 10.12.04, 21:18
        I w radiu nie lecą... chociaż przyznaję, że radia ostatnio puszczają same
        przedziwne rzeczy w rodzaju Bajmu, Borysewicza i tym podobnych...
        No i mamy jeszcze w Polsce ładnie rozwinięte piractwo (nei tylko muzyczne,
        przecież i filmowe a i inne też), toż nie dziwię się w sumie Neilowi i
        Chrisowi, że nas omijają szrokim łukiem... szkoda, ale to rozumiem sad(
        • rafi.raf Re: kto byl na koncertach PSB? 11.12.04, 18:22
          przeciez koncerty to czysty zysk! nie da sie "ukrasc" koncertu wink
          • krikra Praga w ostateczności :P 11.12.04, 21:38
            Niby tak... no to nie wiem... hehe może wiedzą, że u nas to lekki bajzel jest..
            nie wiadomo, czy doszłaby taka impreza do skutku... wiadomo, jaka u nas jest
            organizacja.. uncertain
            A swoją drogą, ciekawe, ilu ludzi by przyszło... bo ten koncert w Gliwicach to
            był za friko w sumie, wiec trudno porównywać... sądzicie, że przyszłoby choć
            kilka tysięcy widzów? nie wiem, ilu fanów mają N&C w Polsce, szczerze mówiąc..
            a może po prostu kiedyś chłopaki tu wrócą, a my niepotrzebnie się przejmujemy.
            zresztą zawsze mamy blisko do Pragi - a tam chyba są większe szanse na PSB
            live..?
            • wielkafankapetshopboys Re: Praga w ostateczności :P 13.05.05, 13:47
              próbowałam tate wyciagnąć do Pragi... Cytuję jego słowa; "och, kiedyś cie
              musze tam zabrac, takie piekne zabytki stare koscioły i w ogóle, pięknie..."
              bylam wtedy w 2 klasiesmile chyba coś mu pamięć szwankuje - wszędzie chce mnie
              zabrać, a potem zapomina... Nawet mi "pancernika" obiecał na dvd, ale zanim
              bedzie mozna go dostac, to chyba wieki miną. A najlepsze jest to, że on nie wie
              że w pradze są koncery psb ani ze napisali muzyke do pancernika bo by nawet nie
              chcial slyszec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka