Gość: iwona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 22:28 szukam freedownloads wszystkich utworów Talk Talk czekam na adresy stron Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strange Re: szukam Talk Talk IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 06.12.04, 23:16 ja akurat mam ich wszystkie płyty, ale na CD. No, chyba że chodzi ci o kapelę Tok Tok (tylko że to całkiem inna muzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienfiend Re: przyjmę kradzione DVD w każdej ilości (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reżyser Gluś To trzeba iść do sklepu i se kupić!!! (n/txt) IP: 81.210.121.* 08.12.04, 09:18 Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: To trzeba iść do sklepu i se kupić!!! (n/txt) 08.12.04, 13:23 dobre. ale pójdz do sklepu i kup. I co znajdziesz? głównie składaki. mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Można zamówić przez net, mądralo. IP: *.chello.pl 08.12.04, 15:36 mozna. Ale ja lubię wziąc do ręki, obejrzeć, przesluchać dłuższe fragmenty. Dlatego nie kupuje przez net i nie biore tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Można zamówić przez net, mądralo. 08.12.04, 16:24 Gość portalu: maff1 napisał(a): > mozna. Ale ja lubię wziąc do ręki, obejrzeć, przesluchać dłuższe fragmenty. > Dlatego nie kupuje przez net i nie biore tego pod uwagę. Zależy w jakim sklepie kupujesz. W takim EMPiKu to sprzedawca prawdopodobnie nie odróżni Talk Talk od Talking Heads (i Modern Talking przy okazji), a poza wszystkim normalnych płyt może tam nie być. Ale w Media Markcie owszem. Ostatnio byłem i widziałem kilka katalogowych płyt plus dwupłytowy boks, zdaje się że "It's My Life" połączone z "Spirit of Eden", za całe 40-coś złotych... Można wziąć do ręki, posłuchać dłuższych fragmentów... Odpowiedz Link Zgłoś