Dodaj do ulubionych

szukam Talk Talk

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 22:28
szukam freedownloads wszystkich utworów Talk Talk czekam na adresy stron
Obserwuj wątek
    • Gość: strange Re: szukam Talk Talk IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 06.12.04, 23:16
      ja akurat mam ich wszystkie płyty, ale na CD. No, chyba że chodzi ci o kapelę
      Tok Tok (tylko że to całkiem inna muzyka)
      • Gość: alienfiend Re: przyjmę kradzione DVD w każdej ilości (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:19
        • Gość: Reżyser Gluś To trzeba iść do sklepu i se kupić!!! (n/txt) IP: 81.210.121.* 08.12.04, 09:18
          • maff1 Re: To trzeba iść do sklepu i se kupić!!! (n/txt) 08.12.04, 13:23
            dobre. ale pójdz do sklepu i kup. I co znajdziesz? głównie składaki.
            mądralo
            • pasek_xxl Można zamówić przez net, mądralo. 08.12.04, 14:59
              • Gość: maff1 Re: Można zamówić przez net, mądralo. IP: *.chello.pl 08.12.04, 15:36
                mozna. Ale ja lubię wziąc do ręki, obejrzeć, przesluchać dłuższe fragmenty.
                Dlatego nie kupuje przez net i nie biore tego pod uwagę.
                • t.o.m.e.k Re: Można zamówić przez net, mądralo. 08.12.04, 16:24
                  Gość portalu: maff1 napisał(a):

> mozna. Ale ja lubię wziąc do ręki, obejrzeć, przesluchać dłuższe fragmenty.
                  > Dlatego nie kupuje przez net i nie biore tego pod uwagę.

Zależy w jakim sklepie kupujesz. W takim EMPiKu to sprzedawca prawdopodobnie
                  nie odróżni Talk Talk od Talking Heads (i Modern Talking przy okazji), a poza
                  wszystkim normalnych płyt może tam nie być.
                  Ale w Media Markcie owszem. Ostatnio byłem i widziałem kilka katalogowych płyt
                  plus dwupłytowy boks, zdaje się że "It's My Life" połączone z "Spirit of Eden",
                  za całe 40-coś złotych... Można wziąć do ręki, posłuchać dłuższych fragmentów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka