Gość: (*L*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:46 CZEKAM NA PROPOZYCJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 11.12.04, 18:08 Np. Tribute autorstwa Tenacious D. Tak przy okazji, chyba nie 1. raz poruszany jest ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajm e wsiór Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.chello.pl 15.12.04, 01:22 Sexy-Marianna Jazdy-Bananowa kochanka Dr Alban-Long time ago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.12.04, 18:41 Może nie jest najśmieszniejsza, ale jest OK: mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/75840.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:06 siabadabada mydełko faa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:29 najśmieszniejsza jest piosenka Kazika o Gołocie....... tak śmieszna jak sam autor Odpowiedz Link Zgłoś
ad.no Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 17:21 piosenka o Golocie moze i jest troche smieszna, ale nie pisz ze kazik jest smieszny. chyba nieslyszales jego najnowszej plyty. a jesli chodzi o smieszne piosnenki to zdecydowanie najlepszą jest Dziub-Dziub w wykonaniu Kaczki z Nowej Paczki ("czy ktoś widzial dziub dziuba?? jak wyglada dziub dziub?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
screeminginside Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 25.12.04, 19:47 UBM - polecam, jak NIE powinno sie robic muzyki. np. wild thing - to jest tak głupie, ze az smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 11:47 Bezkonkurencyjny jest niegdysiejszy number one na liście Niedźwieckiego "Ja wiedziałem, że tak będzie" Grzegorza Halamy. Zaczyna się: "Szliśmy sobie kiedyś z Panią na wycieczkę, Pani mówi do nas: Zabierzcie śpiworki..." Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 11:54 I jeszcze "Jestem sam". Maleńczuk to śpiewał, ale nie wiem, z jakim składem. "Chciałem, umrzeć, Ale nie umarłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 11:57 Nie wiem czy to nie jest to o czym wspomniał Humbak, ja to znam jako 'the best song in the world', chyba właśnie tenacious d. rewelacja. Pogodno ma parę przezabawnych piosenek (SP****acz, Na rozstaju dróg) Kury 'jesienna deprecha' z niezamierzonych - modern talking Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 12:12 Owszem, to ta sama pieśń Jeśli chodzi o Pogodno, to oni mieli jeszcze taki bzdecik- Oglądamy się (choć nie jestem na stówę przekonany, czy to ich), poza tym jest jeszcze piosenka o muchach zespołu Nervy, ale słyszałem ją raz i dłuższy czas temu- przezabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 12:15 Chyba pełen tytuł to: "Tribute (the best song in the world)". Czyli obaj macie rację. Na płycie P.O.L.O.V.I.R.U.S. znajdziecie jeszcze kilka ciekawych numerów na zadany temat oprócz "Jesiennej". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 12:42 Co do Modern Talking, to był czas, że mnie wcale nie śmieszył. Będąc jako 6latek z rodzicami na wczasach w Ustroniu Morskim, próbowałem z pogiętej śrutówki wygrać na strzelnicy fotos MT (szczytowy okres ich popularności). Niestety chybiłem i dostał Limahl. Też nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:57 Zakk Wylde - Beer Star One - Intergalactic Laxative (znany jako "Hidden Track") na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.chello.pl 13.12.04, 13:16 Mystery Science Theater 3000 (MST3k) - Master Ninja Theme Song zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 17:08 A za teledysk z filmu polecam też "Always look on the bright side of life" Monthy Pythona. Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 17:23 Acha, a generalnie w kategorii pastisz rządzi DYSZCZ, czyli dyskoteka szarego człowieka uprawiana niegdyś w programie KOC. Było to zresztą wydane na płycie, nieziemskie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 17:46 Zgadza się, ha, ha... "Ero, erodisco, oto dla zakochanych dance..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK "Leżę" Piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 20:02 Jak w temacie. Po pierwszym przesłuchaniu (parę lat temu) wymiękłam ze śmiechu, zresztą nie tylko ja, i rozpuściłam po wszystkich znajomych. Zwłaszcza tych co bardziej towarzyskich. Kawałek zrobił wśród moich znajomych olbrzymią karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 13.12.04, 21:02 "Mój jazz" - Kury Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 14.12.04, 13:57 zjeb od dorotybigcyca i janek kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 14.12.04, 17:06 kilka zabawnych songow: łona: biznesmen, konewka, dobranoc - do ciebie aniu szłem, kaliber 44: gruby czrny kot, pogodno: spierdzlacz, supergrass: sometimes i make you sad, the streets: irony of it all, super furry animals: herman loves pauline, nouvelle vague: i just can't get enough /dm cover/, richard cheese: (you drive me) crazy, fall in love with a girl, creep - zreszta cheese ma takich coverow dziesiatki. nie wszystkie sa jednak rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOŻA SZYDERCÓW Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:06 JUST 5 - KOLOROWE SNY HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutuska Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:22 Zlad- Supersonik (pewnie coś pokręciłam w pisowni) Tenacious D - Fuck her gently Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 15.12.04, 10:15 jak moglem zapomniec o tej chyba najbardziej pojechanej i zabawnej. a taka wlascnie jest piosenka grupy Ween "Push th' Little Daisies" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon łejn Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:31 Aqua "Barbie girl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesiotr77 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 13:30 Znudzony onanizmem 7-letni Franio ujrzal swa naga siostre i rzucil sie na nia. Skutek tego zajscia byl bardzo zalosny dostal wpier..ol od ojca i syfa od siostry. W ten oto sposob Franio zrazil sie do kobiet, namowil kumpla z lawki i zlozyli rower. Zlozyli sobie sluby, milosc az po smierc, lecz z braku dentek eros rower popsul AIDS. (dalej nie pamietam) - Fort BS Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 15.12.04, 15:21 Deirdre Flint - The boob fairy Ann Reed - Power tools Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśnia Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:40 wszystkie piosenki ich troje hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaun Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:59 wszystkie piosenki z kabaretu ani mru mru i grzegorza halamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1948 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neonet.gliwice.pl 17.12.04, 22:59 El Dupa - "Prohibicja" El Dupa - "220 V" KNŻ - "Pieśń solidarności bluesmenów" (czy jakoś tak) Kazik - "Mars napada" Kazik - "Maciek ja tylko żartowałem" Piersi - "Ajron Men" Piersi - "Nie jestem cham" Big Cyc - "Wielka miłość do babci klozetowej" Big Cyc - "Ballada o smutnym skinie" Odpowiedz Link Zgłoś
pikpok0 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 17.12.04, 23:52 Kazik - idol Odpowiedz Link Zgłoś
nejmlez Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 20.12.04, 23:01 zdecydowanie Zacier - Piesn o rzodkiewkach, czad ...no bo to wlasnie sa rzodkiewki param pam pam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajm Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:47 paw taty - "mietek" arka satana - "wino" fasolki - "puszek okruszek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:28 "Puszka Okruszka" w oryginale śpiewała Natalka Kukulska. W ogóle cała jej tzw twórczość z tamtych lat to komedia. Pamiętacie "Co powie Tata?" albo "ET wróć, wróć na ziemię słoneczną za dnia, a ta mała kropeczka to ja!" Odpowiedz Link Zgłoś
przemas83 Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 25.12.04, 14:04 Gość portalu: Eliza napisał(a): > "Puszka Okruszka" w oryginale śpiewała Natalka Kukulska. W ogóle cała jej tzw > twórczość z tamtych lat to komedia. Pamiętacie "Co powie Tata?" albo "ET wróć, > wróć na ziemię słoneczną za dnia, a ta mała kropeczka to ja!" Masz rację. Tamto to była komedia a od kolejnej płyty tragedia i nic śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
intergalactic Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) 25.12.04, 19:54 ciągnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOYO Re: :) :) :) NAJŚMIESZNIEJSZE PIOSENKI :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:43 JESLI PUSZEK OKRUSZEK TO I BURSZTYNEK BURSZTYNEK HIHIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIH YOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYYO Odpowiedz Link Zgłoś