agnes_xxx 14.12.04, 17:55 Tamten wątek zrobił się strasznie długi i trudny w obsłudze, to tutaj kontynuacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_xxx "Nie zabieraj dziewczyny" 14.12.04, 18:15 Don't take the girl - piosneka Tim'a McGraw porusza mnie szczególnie oglądana na teledysku. Za każdym razem wyciska mi łzy... ( mp3: www.effekt.pl/country ) Tim McGraw "Nie zabieraj dziewczyny" Tata Johnego zabierał go na ryby, kiedy ten miał 8 lat Mała dziewczynka przeszła przez furtkę, niosąc w ręku wędkę Jego tata spojrzał się i usmiechnął - powiedział: no przecież nie możemy jej zostawić, wiem, że ty nie chcesz, żeby on z nami szła, ale kiedyś zmienisz zdanie. A Johny odpowiedział: Weź Jimmiego Jonhsona, weź Tommiego Tompsona, weź moich dwóch najlepszych kumpli Weź kogokolwiek, byle nie ją Weź dowolnego chłopaka Ale tato - proszę - nie zabieraj dziewczyny! Ten sam chłopak - ta sama słodka dziewczyna 10 lat później On trzyma ją czule i całuje przed wystawą sklepową Zjawił się bandzior i przystawił do niej pistolet Chycił mocno za ramię Powiedział: Jeżeli zrobisz, to co ci każę, to nic się nie stanie I Johny odpowiedział: Weź pieniądze, weź portfel, weź moje karty kredytowe Tu jest zegarek, który dostałem od dziadka A oto kluczyki do samochodu Zabieraj to wszystko Ale proszę! Nie zabieraj dziewczyny! Ten sam chłopak, ta sama słodka dziewczyna Pięć lat później Niedługo przyjdzie na świat maleństwo i ona mówi, że już czas Lekarze powiedzieli Johnemu, że z dzieckiem wszystko w porządku Ale on musi wyjść Bo mama jest w ciężkim stanie, tracą ją A Johny padł na kolana i zaczął się modlić: Weź mój ostatni oddech, który mi dałeś Wyrwij mi serce Chętnie zajmę jej miejsce, jeśli tylko pozwolisz Przyjmij tą moją ostatnią prośbę Zabierz mnie z tego świata Ale Boże, proszę! Nie zabieraj dziewczyny... Tata Johnego zabierał go na ryby, kiedy ten miał osiem lat... ********************************** Tim McGraw "Don't take the girl" Johnny’s daddy was taking him fishin’ When he was eight years old A little girl came through the front gate holdin’ a fishing pole His dad looked down and smiled, said we can’t leave her behind Son I know you don’t want her to go but someday you’ll change your mind And johnny said take jimmy johnson, take tommy thompson, take my best friend bo Take anybody that you want as long as she don’t go Take any boy in the world Daddy please don’t take the girl Same old boy Same sweet girl Ten years down the road He held her tight and kissed her lips In front of the picture show Stranger came and pulled a gun Grabbed her by the arm said if you do what I tell you to, there won’t be any harm And johnny said take my money, take my wallet, take my credit cards Here’s the watch that my grandpa gave me Here’s the key to my car Mister give it a whirl But please don’t take the girl Same old boy Same sweet girl Five years down the road There’s going to be a little one and she says it’s time to go Doctor says the baby’s fine but you’ll have to leave ’cause his momma’s fading fast and johnny hit his knees and there he prayed Take the very breath you gave me Take the heart from my chest I’ll gladly take her place if you’ll let me Make this my last request Take me out of this world God, please don’t take the girl Johnny’s daddy Was taking him fishin’ When he was eight years old Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 05.01.05, 00:11 no i co, na jednej piosence się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 05.01.05, 00:11 tamten wątek był lepszy, bo coraz była nowa piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 05.01.05, 17:07 Asiak mamy Nowy Rok- a z Nowym Rokiem jak mówia nowym krokiem. Proszę mi tu nie narzekać na Agnes, bo dziewczyna pracowita jest i kto wie, czy nie walczy z jakąs inwenturą tudzież innym styczniowym problemem . A po drugie podobno tak jak sie coś zaczyna tak bedzie cały rok- wiec nie kuśmy losu i z usmiechem Proponowałabym raczej żebyś Asiak podrzuciła nam jakieś tłumaczenie skoro tak lubisz ten wątek albo choć wersję oryginalną tekstu, piosenki która cię szczególnie porusza- możemy spróbować potłumaczyć, choć ja nie jestem żadnym specjalistą w tej dziedzinie. A ja proponuję coś z The Medley, których bardzo lubię -na szczeście piosenka jest polska i bardzo na czasie Stuttgart ( z płyty "Trzy kilometry") Jeszcze dobrze się nie zaczął Nowy Rok a ty juz wyjeżdzasz stąd Port lotniczy Stuttgart pożegnania kilka słów Zadzwoń jeśli będziesz mogła jesli będziesz chciała wrócić Jeszcze dobrze się nie zaczął nowy dzień Wczoraj byłaś ze mną a dzisiaj Bóg wie gdzie Zrobiło się pusto na półce pod lustrem Tak się nagle tu zrobiło smutno Bo życie każe wybierać najlepszą z możliwych dróg Tę co prowadzi do celu mimi zakrętów i prób Zycie wystawia rachunek i nie uznaje pomyłek Jeśli zbyt długo będziesz stać w miejscu daleko zostaniesz w tyle Tyle wiary i nadzieji ciągle w nas Już tyle wojen i bitew gdzieś za nami Nasza miłość nie jest autostradą co bez przeszkó wiedzie nas Nasza miłóść jest lokalą drogą z zakrętami Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 06.01.05, 20:44 Garthanaka - dzięki za wstawienie się za mną )) Rzeczywiście nie mam za bardzo czasu, poza tym Joanna też zniknęła, a tak w pustkę pisac to się nie chce. Ponadto ogólnie nie mam nastroju... Ostatnio popularna jest pewna piosenka country z tekstem: "Tonight I think, I hate everything" czyli w wolnym tłumaczeniu: Dzisiaj to mi się wydaje, wszystko jest do chrzanu... pa a. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 07.01.05, 22:57 Ja nie narzekam, tylko to zawsze taka fajna niespodzianka, jaka dzisiaj piosenka będzie. Jestem wdzięczna za te piosenki. Rozumiem, że można mieć w pracy urwanie głowy. Mam tak u siebie. Myślałam, ze koniec roku był szalony, ale okazało sie że początek jest jeszcze bardziej zwariowany. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 13.01.05, 14:30 cześć dziewczyny! sorki że tyle czasu mnie tu nie było... - ale jak tu było wcześniej powiedziane - urwanie głowy było w robocie! w nowym roku postaram się więcej włączać ) (no i przyda się poszperać w tekstach.. ) ) noworoczne pozdrówki dla wszystkich od wróbelka ! Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 13.01.05, 14:41 w temacie 'zabierania dziewczyny' ) podrzucam od razu mojego ulubieńca - Tracy Byrd "Don`t Take Her She`s All I Got" (zamieszczam na razie sam oryginał, bo z czasem krucho żeby to przełożyć, chyba że ktoś z was się zajmie ) ) -wróbelek a oto rzeczony kawałek: Don`t Take Her She`s All I Got Well I said friend Don`t take her she`s all I`ve got Please don`t take her love away from me I`m beggin` you friend Don`t take her she`s all I`ve got She`s everything in life I`ll ever need She is life when I want to live She`s everything to me in life that life can give She`s my water when I need a drink She`s the first thought in my mind Each time I try to think Let me tell you now... Well I said friend Don`t take her she`s all I`ve got Please don`t take her love away from me I`m beggin` you friend Don`t take her she`s all I`ve got She`s everything in life I`ll ever need She`s my fingers when I want to feel She`s the only thing in life to me that`s really real She is love she`s all the love I know She could kiss the ground in the wintertime And make a flower grow Well I said friend Don`t take her she`s all I`ve got Please don`t take her love away from me I`m beggin` you friend Don`t take her she`s all I`ve got She`s everything in life I`ll ever need. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 14.01.05, 22:51 wielkie sorry...!! ale nie wiem gdzie i jak udostępnić......... ?? ćwir ćwir... Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 14.01.05, 23:18 może nie jest to zbyt poetyckie ) wybaczcie to dosłowne tłumaczenie (ale to już ta pora nocy i zmęczenie) obiecałam, to przesyłam przełożony tekst Tracy Byrd'a ) -wróbelek p.s. ale niestety nie wiem jak i gdzie ten kawałek udostępnić do odsłuchania. 'Nie zabieraj jej, ona jest wszystkim co mam' Przyjacielu, nie zabieraj jej, ona jest wszystkim co mam. Proszę, nie odbieraj mi jej miłości, błagam cię przyjacielu nie zabieraj mi jej, ona jest wszystkim co mam, jest wszystkim czego kiedykolwiek w życiu bym potrzebował. Ona jest życiem kiedy chcę żyć, jest dla mnie wszystkim w życiu, co życie może dać, jest dla mnie wodą gdy jestem spragniony, jest pierwszą myślą za każdym razem kiedy próbuje pomyśleć. Pozwól że ci powiem... Przyjacielu mówię ci nie zabieraj jej, ona jest wszystkim co mam, Proszę nie odbieraj mi jej miłości, błagam cię przyjacielu nie zabieraj mi jej, ona jest wszystkim co mam jest wszystkim czego kiedykolwiek w życiu bym potrzebował. Jest dotknięciem kiedy chcę czuć, jest jedyną rzeczą w życiu dla mnie, która jest naprawdę prawdziwa, jest miłością, jest całą miłością którą znam, może pocałować ziemią w czasie zimy i sprawić tym, że kwiaty wyrosną. No i przyjacielu mówię ci, nie zabieraj mi jej, ona jest wszystkim co mam, Proszę nie odbieraj mi jej miłości, błagam cię przyjacielu nie zabieraj mi jej, ona jest wszystkim co mam jest wszystkim czego kiedykolwiek w życiu bym potrzebował. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 17.01.05, 17:20 Wroobelek - Dzieki wielkie za tekst!!! Joanno - postaram się wrócić jak najszybciej z jakimś dobrym tekstem i wroobelek - możesz skorzystać z konta na edysku: www.edysk.pl górna zakładka "logowanie" potem z lewej logowanie na edysk: nick: country hasło: qwerty i guziki "załaduj" (dla ladujących), "ściagaj" (dla ściagających) ok? ) a. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: "Nie zabieraj dziewczyny" 20.01.05, 14:18 hmmm.... ale tam zostało tylko 2 MB wolnego miajsca, a ta piosenka ma ponad 3! co robić? - wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: edysk 26.01.05, 12:06 no doszłam do takiego wniosku ) i pozwoliłam sobie skasować jeden starszy kawałek ale nie mogę się dorwać do domowego kompa żeby wrzucić Tracy Byrd'a ) miejsce już jest, jak tylko zdołam znaleźć chwilę - to wstawię "Don't take her" ) to do usłyszonka ) Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek edysk - Don't take her she's all I've got 26.01.05, 20:12 hejki - dorwałam się już do kompa i na edysku już jest załadowany do odsłuchania Tracy Byrd "Don't take her she's all I've got". -> www.edysk.pl górna zakładka "logowanie" potem z lewej logowanie: nick: country hasło: qwerty - miłego odsłuchu życzy wróbelek ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx God, don't give up on us 18.01.05, 14:29 Dużo piosenek country mają odwołania religijne, ale robią to naprawdę pięknie. Posłuchajcie: www.effekt.pl/country JESSICA ANDREWS "Boże, nie rezygnuj z nas" Kto wygra świętą wojnę? Możesz mi powiedzieć, o co oni walczą? Czy patrzysz na to w dół z obrzydzeniem? Boże, nie rezygnuj z nas. Matka natura zawstydzona i zbrukana Odrzucone jej cenne dary Jej lasy płoną, rzeki rdzewnieją Boże, nie rezygnuj z nas. Nie rezygnuj ze mnie Nie rezygnuj z miłości Nic, co kochane, nie przepadnie Boże, nie rezygnuj z nas. Trzymamy nasze dzieci w ramionach I modlimy się, abyś zachowal je od krzywdy W świecie tak niesprawiedliwym Boże, nie rezygnuj z nas. Nie rezygnuj ze mnie Nie rezygnuj z miłości Nic, co kochane, nie przepadnie Boże, nie rezygnuj z nas. Za każdą wystrzeloną kulę Za każdą straconą duszę Wybacz na nasze mroczne pragnienia I ból, który zadajemy Proszę, nie zamykaj oczu Na tą część z nas, która jest piękna Wciąż piękna Jak możemy odzyskać Twoje zaufanie? Boże, nie rezygnuj Boże, nie rezygnuj z nas. ******************************* ****** JESSICA ANDREWS "God Don't Give Up On Us" Who will with the holy war Can you tell me what they’re fighting for And do you look down in disgust God don’t give up on us Mother Nature’s ashamed and bruised All her precious gifts abused Her forest burns, her rivers rust God don’t give up on us Don’t give up on me Don’t give up on love Nothing loved is ever lost God don’t give up on us We hold our babies in our arms And pray you’ll keep them safe from harm In a world that’s so unjust God don’t give up on us Don’t give up on me Don’t give up on love Nothing loved is ever lost God don’t give up on us For every bullet fired, for every soul That’s lost Forgive our dark desires and the pain We’ve caused Please don‘t close your eyes, to the part of us That’s beautiful...still beautiful How can we regain your trust God don’t give up God don’t give up on us Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: God, don't give up on us 04.02.05, 10:54 Hej, dziewczyny, gdzie jesteście? Chłopaki też mogą jakiś tekst wrzucić Nie ma żadnej nowej piosenki, może coś o zabawie, tańcu - bo to jeszcze karnawał. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: God, don't give up on us 06.02.05, 13:33 Agnes, co się z Tobą dzieje? Mam nadzieję, że nie jesteś chora? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Jestem ;) 07.02.05, 18:09 Jestem, jestem Trochę mi po prostu brakowało Twojego ponaglania. Zabiłaś mi niezłego ćwieka z tą piosenką karnawałową Próbowałam cos wymyśleć naprędce, bo mało czasu, ale jakos mi nie idze, a nie chcę tu umieszczać pierwszego lepszego tekstu - tu chodzi przecież o treści wyjątkowe Poszukam w domu, postaram się na jutro coś umieścić a. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx W taką noc 08.02.05, 13:48 Hmm, no nie było łatwo z tą piosenką karnawałową, no bo przecież nie chodzi o piosenke typu "I love you, yea, yea, yea", nie? Poza tym, mnie osobiście karnawałowe piosenki kojarzą się głównie z latynoskimi No ale mam nadzieję, że ta bedzie ok... ( www.effekt.pl/country ) Trick Pony "W taką noc" Kiedy byłam małą dziewczynką Tata ostrzegał mnie przed płcią przeciwną Mówił, no tak, właśnie tego ci trzeba Jakiegoś szalonego chłopaka ze zwariowanymi pomysłami Wiesz co potem się dzieje... Próbowałam się trzymać jego rad Teraz myślę, że to brzmi całkiem miło: Bo właśnie to czego potrzebuję w taka noc To długi spacer o zmroku z kimś, komu nie mogę się oprzeć Małe rendezvous, trochę tajemniczości Kiedy patrzę na ciebie, myślę, że tego właśnie potrzebuję Mama mówiła mi, że w tym świecie, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem Musisz pracować ciężej niż mężczyźni Mówiła, no tak, właśnie tego ci trzeba Jakiegoś Romea z romansów, wydzwaniającego do pracy i mieszającego twoje plany Noc zapadła, zwolniłam tempo I zaczęłam marzyć o twojej obecności Bo właśnie to czego potrzebuję w taką noc To długi spacer o zmroku z kimś, komu nie mogę się oprzeć Małe rendezvous, trochę tajemniczości Kiedy patrzę na ciebie, myślę, że tego właśnie potrzebuję Blask księżyca, słodka błogość Mieszająca się z każdym pocałunkiem Wolny taniec Bo kiedy trzymasz mnie blisko to wiem: Właśnie to czego potrzebuję w taką noc To długi spacer o zmroku z kimś, komu nie moge się oprzeć Małe rendezvous, trochę tajemniczości Kiedy patrzę na ciebie, myślę, że tego właśnie potrzebuję To właśnie, czego potrzebuję! **************************************** Trick Pony "On a night like this" Now when I was a young girl My dad warned me about the opposite sex He'd say, yeah, that's just what you need Some crazy boy with wild ideas You know what always happens next I tried to heed his advice Now I'm thinkin' it sounds kinda nice It's just what I need on a night like this A long walk in the dark, someone I can't resist A little rendezvous, a little mystery When I look at you I think that's just what I need Now my momma told me in this dog-eat-dog world You gotta work harder than a man She'd say, yeah that's just what you need Some romance book Romeo callin' you at work and messin' up your plans Night falls, I slow down I start dreamin' of you comin' around It's just what I need on a night like this A long walk in the dark, someone I can't resist A little rendezvous, a little mystery When I look at you I think that's just what I need Moonlight, sweet bliss Melting with every kiss Dancin' real slow When you hold me close I know It's just what I need on a night like this A long walk in the dark, someone I can't resist A little rendezvous, a little mystery When I look at you I think that's just what I need Just what I need Just what I need Oh yeah Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: W taką noc 12.02.05, 19:15 hej ach dziewczyny, jak wy tu działacie fantastycznie. piosenka karnawałowa jest niesamowita. trafiona dla mnie akurat czasowo dzieki nie moge sobie poradzić z edyskiem - Agnieszko czy tam wszystko poznikało, czy ja nic nie mogę dojrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: W taką noc 12.02.05, 20:01 hejki! ja też nie mogę sobie poradzić z edyskiem - z folderem z piosenkami. Co tam się porobiło? a jak już się chwalić, to się chwalić )))) - z ostatnich osiągnięć ) www.wrobelek28.webpark.pl zapraszam! - pozdrówki! - wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx edysk 14.02.05, 10:46 Hej Na edysku była tylko ta piosenka wsadzona przez wroobelek. Ale rzeczywiście zniknęła, bo potrzebwałam konta, żeby ktoś mi coś udostępnił i powiedziałam, żeby wykasował to co przeszkadza, żeby się zmieściło. "Moje" piosenki są na www.effekt.pl/country a. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Walentynkowo 14.02.05, 19:35 Och -piosenek o miłości z dobrymi tekstami jest MNÓSTWO!!! Oto jedna z nich: ( www.effekt.pl/country ) Clint Black "Coś, co robimy" Pamiętam dobrze dzień naszego ślubu Widzę ten obraz w mojej głowie Wciąż wierzę w wypowiedziane wtedy słowa Że na zawsze Miłość jest ostoją, miłość jest miła Miłość jest moja i twoja Ale to nie jest coś, co znaleźliśmy To coś, co robimy Trzyma blisko, daje luz Lata wysoko i ściele się nisko Ukazuje twoje najmocniejsze uczucia I twoją słabość również To mało i wiele by prosić Niekończące się i wciąż witane zadanie Miłość to nie coś co mamy To coś, co robimy. Pomagamy sobie wzajemnie być tym kim możemy być Choć potrafimy odnaleźć naszą siłę i inspiracje również niezależnie Sposób w jaki razem pracujemy to to, co rezerwuje naszą miłość Tak blisko, że nie sposób powiedzieć, gdzie ja się kończę, a ty się zaczynasz Pozwala mojemu sercu pamietać Że zaczynaliśmy od prostej przysięgi Nie ma co patrzeć wstecz Bo to wciąż jest w nas całkiem nowe Jesteśmy na drodze, co nie ma końca I każdego dnia zaczynamy od nowa Miłośc to nie coś co nas otacza To coś co robimy Miłość jest szeroka, miłość jest długa Miłość jest głęboka i jest silna Miłość sprawia, że kocham tą piosenkę I mam nadzieję, że ty też ją kochasz Pamiętam dobrze dzień naszego ślubu Widzę ten obraz w mojej głowie Miłość to nie są te słowa wtedy wypowiedziane To cos, co robimy Nie ma prośby zbyt dużej lub małej Oddajemy siebie, dajemy wszystko Miłość to nie miejsce, w którym się znaleźliśmy To coś, co robimy. *********************** Clin Black "Something that we do" I remember well the day we wed I can see that picture in my head I still believe the words we said Forever will ring true Love is certain, love is kind Love is yours and love is mine But it isn’t something that we find It’s something that we do It’s holding tight, lettin’ go It’s flying high and laying low Let your strongest feelings show And your weakness, too It’s a little and a lot to ask An endless and a welcome task Love isn’t something that we have It’s something that we do We help to make each other all that we can be Though we can find our strength and inspiration independently The way we work together is what sets our love apart So closely that you can’t tell where I end and where you start It gives me heart remembering how We started with a simple vow There’s so much to look back on now Still it feels brand-new We’re on a road that has no end And each day we begin again Love’s not just something that we’re in It’s something that we do We help to make each other all that we can be Though we can find our strength and inspiration independently The way we work together is what sets our love apart So closely that you can’t tell where I end and where you start Love is wide, love is long Love is deep and love is strong Love is why I love this song And I hope you love it too I remember well the day we wed I can see that picture in my head Love isn’t just those words we said It’s something that we do There’s no request too big or small We give ourselves, we give our all Love isn’t someplace that we fall It’s something that we do Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Walentynkowo 24.02.05, 18:39 A może coś wesołego. W pracy ostatnio same doły, w domu nie lepiej, choroby, lekarstwa po 160 zł musze kupować, więc może coś dla rozweselenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Drink, swear, steal and lie 01.03.05, 13:52 Joanna dopomina się o coś zabawnego... Ja teraz nie mam za bardzo czasu się nad tym zastanawiać, ale ostatnio wpadła mi w ucho piosenka, która bawi się słowami - wprawdzie ma to sens jedynie po angielsku, ale spróbuję wam to przybliżyć. Zabawa opiera się na tym, że niektóre słowa mają podwójne znaczenia i tak: "swear" to "przeklinać" ale też "przysięgać", "zaklinać się" "lie" to zarówno "kłamać" jak i "leżeć" no ale do rzeczy: ( www.effekt.pl/country ) Kenny Chesney "Piję, przeklinam/zaklinam, kradnę i lżę/leżę" "Drink, swear, stael, lie" Miałem 12 lat gdy tata mi powiedział "Nie bierz się za picie chłopcze, to donikad nie prowadzi" I niech ja nigdy nie usłyszę jak przeklinasz (nie waż się) Powiedział, że kradzież, to sposób dla leniwych Coś za nic osadzi cię na miejscu I nie lżyj, wtedy możesz spojrzeć całemu swiatu w oczy Ale odkąd cię spotkałem dziewczyno, łamię wszystkie zasady Muszę to wyznać REF: Chcę pić (drink) z pucharu twojej miłości Zaklinać (swear), że z ciebie nigdy nie zrezygnuję Kraść (steal) wszystkie twoje pocałunki pod księżycem I chcę leżeć ("lie" = "kłamać" i "leżeć") tu przy tobie Spójrz co ze mną zrobiłaś Kochanie, jesteś powodem dlaczego Ja piję, zaklinam, kradnę i l(e)żę Ostatniej nocy wyrzuciłem (hmm "12-step book" - poradnik???) Wreszcie stawiłem czoła faktowi, że jestem napalony na ciebie Już nic nie mogę zrobić (nie ma sensu) Gdyż zawsze, gdy widzę twoją twarz anioła Mój gniew przemija bez śladu, przysiegam Dziewczyno, przyznaję, że nie otrzymałem modlitwy (nie ważne) Wiem, że rozumiesz, jak byłem wychowany Ale niebiosa pomagają mi kochanie, nie zmieniam stylu REF: Chcę pić (drink) z pucharu twojej miłości Zaklinać (swear), że z ciebie nigdy nie zrezygnuję Kraść (steal) wszystkie twoje pocałunki pod księżycem I chcę leżeć ("lie" = "kłamać" i "leżeć") tu przy tobie Spójrz co ze mną zrobiłaś Kochanie, jesteś powodem dlaczego Ja piję, zaklinam, kradnę i l(e)żę ******************************************** Kenny Chesney Title: Drink, Swear, Steal and Lie I was 12 when Daddy said to me "don't take to drinking boy that road don't lead nowhere" And don't you ever let me hear you swear (don't you dare) He told me stealin is a lazy mans way Something for nothin' leaves you held in place So don't lie, then you can look the whole world in the eye But since I met you, girl I'm breakin every rule I must confess I'm just a backstabbin' fool (Chorus) I wanna drink from your loving cup Swear I'll never give you up Steal all your kisses underneath the moon I wanna lie here close to you Look at what you make me do Darling you're the reason why I drink swear steal and lie (Verse 2) Last night I threw away my 12-step book I finally faced the fact that I am hooked on you There's nothing more that I can do (ain't no use) Cause every time I see your angel face My anger disappears without a trace, I swear Girl I admit I haven't got a prayer (I don't care) I know you've seen exactly how i was raised But heaven help me honey, I ain't changing my ways Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 hej dziewczęta, gdzie jesteście? 15.05.05, 12:42 Nie ma piosenek a przecież juz wiosna prosze o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: hej dziewczęta, gdzie jesteście? 17.05.05, 20:33 hej hej gdzie się podziałyście???????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: hej dziewczęta, gdzie jesteście? 23.05.05, 13:57 no właśnie - wszyscy sobie poszli, miałam wrażenie, że piszę do siebie, to przestałam pisać... poza tym miałam "małe" urwanie głowy... postaram się mimo wszystko coś nowego wrzucić niebawem może jeszcze ktoś się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Kathy Mattea "Listen to the radio" 24.05.05, 13:56 hejki! podrzucam tekst do piosenki Kathy Mattea "Listen to the radio" <było o tym w innym wątku>. W jednnym miejscu miałam kłopot z przekładem - nie mogę dojść co to za słówko "pontchartrain" -także w tym miejscu jest luka ) Ale poniżej jest oryginalny tekst. Od razu możecie posłuchać -wstawiłam ten kawałek na edysk: www.edysk.pl/log.html nick: country hasło: qwerty pozdrówki! i włączcie radio! ) - wróbelek Anita Cochran : "Słuchaj radia" Opuszczam Mississippi w strugach wieczornego deszczu, te miasteczka nad Deltą <deltowe> noszą atłasowe suknie w wysokiej, oświetlonej zabudowie. Loretta Lynn kieruje przez radio moimi rękami, gdzie byłabym w tym czasie, o tej porze bez tych piosenek, które napisała Loretta? Bo kiedy nie możesz znależć przyjaciela, nadal masz radio, i kiedy dalej nie możesz znaleźć przyjaciela, nadal masz radio, radio ... słuchaj radia Zostawiłam przystojnego chłopca w Tennessee, teraz siedzi na kanapie, czekając na kolację zastanawiajac się co się ze mną stało . A ja mam podwójną 0- osiemnasto <strunową?> *Martin* *guitar* na tylnym siedzeniu samochodu i opuszczam Mississippi... z włączonym radiem Bo kiedy nmie możesz znaleźć przyjaciela nadal masz radio i kiedy dalej nie możesz znaleźć pzryjaciela, nadal masz radio, radio ... słuchaj radia Świeci księżyc na niebie nad Luizjaną czuję .... , słysze szmer srebrnych skrzydeł i wtedy odfrunął Merle Haggard ten dobry człowiek znajdzie złoty zespół w stereo Hey, wtedy moja mama zawoła i powie: 'Gdzie ona zniknęła?' on odpowie: 'Pośród drogi z włączonym radiem' Bo kiedy nie możesz znaleźć przyjaciela nadal masz radio i kiedy dalej nie możesz znaleźć pzryjaciela, nadal masz radio, radio ... słuchaj radia Artist: Kathy Mattea Song: Listen To The Radio Lyric: (Nanci Griffith) I am leaving Mississippi in the evening rain Well those Delta towns wear satin gowns In a high beamed frame Loretta Lynn guides my hands through the radio Where would I be in times like these Without the songs Loretta wrote? 'Cause when you can't find a friend You've still got the radio And when you can't find a friend You've still got the radio The radio...listen to the radio The radio I left a handsome two-stepping good ole boy in Tennessee Now, he's sittin' on the sofa, he's lookin' for his supper, Wonderin' what's become of me I've got a double-0-eighteen Martin guitar in the back seat of the car And, I am leaving Mississippi... With the radio on 'Cause when you can't find a friend You've still got the radio And when you can't find a friend You've still got the radio The radio...listen to the radio The radio There's a moon across the border in the Louisiana sky I smell the pontchartrain, I hear silver wings And then, away Merle Haggard flies That good ole boy will find a band of gold On the stereo Hey, then my mama's gonna call and say, "Where's she gone?" He'll say, "Down the road with the radio on." 'Cause when you can't find a friend You've still got the radio And when you can't find a friend You've still got the radio The radio...listen to the radio The radio Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 26.07.05, 17:37 na edysku niestety nic nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 26.07.05, 17:37 a dziewczyn jak nie było, tak nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 26.07.05, 17:38 i piosenek nie ma, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 30.08.05, 19:30 hejki! Kathy Mattea "Listen to the radio" wrzucone spowrotem na edysk! pourlopowe pozdrówki! ) (co tam jeszcze było już nie pamiętam... ale jak znajdę coś ciekawego to wrzucę ) -wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 18.09.05, 10:06 na tym edysku nie umiem nic znależć... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 18.09.05, 10:10 Jak było umieszczane na www.effekt.pl/country było lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 19.09.05, 14:23 www.edysk.pl/log.html następnie wpisujesz nick: country hasło: qwerty i klikasz "zaloguj" po lewej stronie pokaże się drzewko, trzeba kliknąć w plik COUNTRY a tam są 2 pisenki - Kathy Mattea i Tracy Byrd powodzenia! pozdrówki! - wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kathy Mattea "Listen to the radio" 19.09.05, 22:44 Agnes i Garthanko, gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Shania Twain - "Shoes" 20.09.05, 17:37 hejki! udało mi się dorwać wreszcie piosenkę z nowego singla Shani Twain - "Shoes". - wrzuciłam na edysk www.edysk.pl/log.html - fajny kawałek ) pozdrówki! - wróbelek p.s. logowanie: country qwerty i po lewej: country Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Shania Twain - "Shoes" 25.09.05, 12:45 dzięki. Mimo wszystko jestem ciekawa: co sie stało z naszymi paniami? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Shania Twain - "Shoes" 04.10.05, 22:52 Dalej ich nie ma. Proszę odezwijcie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka The Medley 11.10.05, 21:42 Witam, nie wiem, co z dziewczynami ale ja sie postanowiłam zjawić przegarniając pajęczyny,które porastały moje drzwi do tego wątku Coś dla Was z polskiej muzyki.The Medley z "Czy wiesz, czy nie": "Czy wiesz czy nie Ile trzeba w życiu przejść Ile razy zwątpisz w to co wiesz Nim ogarniesz prawdy sens Czy wiesz czy nie Komu wierzyć komu mówić że łże Nie od razu poznasz kim kto jest Gdy ukrywa twarze dwie..." Tym razem nie o miłości. Ale słowa piękne, prawdziwe. Poza tym wydaje mi się, że to jest prawdziwa piosenka drogi- o tym jak zmienia się nasze życie, my sami a nie o kawałku asfaltu, czy rozwijanej prędkości pozdrawiam Garthanka Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: The Medley 06.11.05, 20:55 może nie do końca.... www.themedley.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 co sie stało z piszącymi tutaj? 09.02.06, 23:45 co sie stało z piszącymi tutaj? tyle czasu juz minęło... i nikt sie nie odzywa, szkoda takiego fajnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 24.04.06, 15:12 zakręcenie totalne....... )) no ja jakoś się nie wyrabiam.. - pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 06.07.06, 12:54 a gdzie reszta forumowiczów??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 06.08.06, 18:49 wszyscy przepadli, straszne..... Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynkajagi Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 07.08.06, 15:10 ja tu sie probuje odzywac, ale glucho cos... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 23.08.06, 14:09 bardzo głuchoooo... straaach.... niemozliwe,żeby nikt nie znalazł pieciu minut wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jamborek2001 Re: co sie stało z piszącymi tutaj? 29.08.06, 21:16 Witam Wszedłem na tę strone i szczerze mówiac jestem rozczarowany-nic tu sie nie dzieje. Proponuje wejśc na streonę: free4web.pl/3/0,121792,default.html;jsessionid=A64E5FC265D5A4E75EC108999A74A089 jest tam również dział poświęcony muzyce country. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Fall in love" - Kenny Chesney 09.10.06, 00:01 Czesc wszystkim! rozruszam was troche ) siedzialam i sie zabawialam tekstami, i mam troche kawalkow na chlodne wieczory do poczytania i posluchania pozdrowki! a to powyciagane i odkurzone kawalki "Fall in love" - by Kenny Chesney -"(A MOŻE) TAK SIĘ ZAKOCHAĆ..." A little country church on a two lane road MAŁY KOŚCIÓŁEK NA WSI PRZY SZOSIE A bride and groom coming out the door PAŃSTWO MŁODZI WYCHODZĄ NA ZEWNĄTRZ White lace dress and a red bouquet BIAŁA KORONKOWA SUKIENKA I CZERWONY BUKIET Just married written on a blue Chevrolet I NAPIS NA BŁĘKITNYM CHEVROLECIE - 'WŁAŚNIE POŚLUBIENI' Don't that make you want to fall in love CZY TEN WIDOK NIE SPRAWIA ŻE CHCESZ SIĘ ZKOCHAĆ? Don't that look like a picture of us CZY TO NIE WYGLĄDA JAK NASZE ZDJĘCIE? A match made in heaven if there ever was MAŁŻEŃSTWA STWORZONEGO W NIEBIE JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁO Don't that make you want to fall CZY TO NIE SPRAWIA ŻE CHCESZ ... That just makes me want to give you my heart BO TO SPRAWIA ŻE CHCĘ CI ODDAĆ CAŁE SWE SERCE Ever forever needs a place to start ZAWSZE JEST JAKIŚ POCZĄTEK Gotta be a sign from up above TO MUSI BYC ZNAK Z NIEBA Don't that make you want to fall in love CZY TO NIE SPRAWIA ŻE CHCESZ SIĘ ZAKOCHAĆ? Old folks sittin' in a front porch swing STARUSZKOWIE SIEDZĄ NA GANKU KOŁYSZĄC SIĘ Still holdin' hands like they were sixteen CIĄGLE TRZYMAJĄC SIĘ ZA RĘCE JAKBY MIELI PO 16 LAT Fifty good years they're a lover's dream PRZEZ 50 POMYŚLNYCH LAT ONI NADAL SIĘ KOCHAJĄ Darlin' that could be you and me KOCHANIE, TO MOGLIBYŚMY BYĆ TY I JA Don't that make you want to fall in love CZY TO NIE SPRAWIA ŻE CHCESZ SIĘ ZAKOCHAĆ Don't that look like a picture of us CZY TO NIE WYGLĄDA JAK ZDJĘCIE NAS OBOJGA? A match made in heaven if there ever was MAŁŻEŃSTWO STWORFZONE W NIEBIE JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁO Don't that make you want to fall CZY TO CIĘ NIE PORUSZA? That just makes me want to give you my heart BO TO SPRAWIA, ŻE CHCĘ CI ODDAĆ MOJE SERCE Ever forever needs a place to start GDZIEŚ KIEDYŚ TO MUSI WZIĄĆ POCZĄTEK Gotta be a sign from up above TO MUSI BYĆ ZNAK Z NIEBA Don't that make you want to fall in love CZY TO NIE SPRAWIA ŻE NIE CHCESZ SIĘ ZAKOCHAĆ? Yeah, yeah. TAK, TAK Don't that make you want to fall in love CZY TO NIE SPRAWIA ŻE NIE CHCESZ SIĘ ZAKOCHAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Terri Clark - "I'm an emotional girl" 09.10.06, 00:06 Terri Clark - "I'm an emotional girl" - "Uczuciowa dziewczyna" I've been looking at you looking me PATRZĘ NA CIEBIE PATRZĄCEGO NA MNIE Bet you're thinking that what you get ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE UWAŻASZ, Is what you see ŻE DOSTAJESZ TO CO CHCESZ But underneath this cool exterior ALE POD TĄ ZIMNĄ POWIERZCHOWNOŚCIĄ A raging river flows PŁYNĄ WZBURZONE WODY So before you get any nearer WIĘC ZANIM SIĘ ZBLIŻYSZ I better let you know LEPIEJ ŻEBYŚ WIEDZIAŁ Chorus: I'm an emotional girl ŻE JESTEM UCZUCIOWĄ DZIEWCZYNĄ I can't help myself I NIC NA TO NIE PORADZĘ Sometimes I laugh CZASAMI ŚMIEJĘ SIĘ W GŁOS Sometimes I cry CZASAMI PŁACZĘ ŻEWNIE Sometimes I do both and I don't know why A CZASAMI, NIE WIEDZĄC DLACZEGO, ROBIĘ OBIE TE RZECZY NA RAZ I got a Passionate heart MAM SERCE NAMIĘTNE /PORYWCZE And that's just the way things are I DLATEGO RZECZY TAK SIĘ MAJĄ You and me could give it a whirl TY I JA MOŻEMY 'STRACIĆ GŁOWĘ' But I'm warning you, boy ALE OSTRZEGAM CIĘ, CHŁOPCZE I'm an emotional girl ŻE JESTEM UCZUCIOWĄ DZIEWCZYNĄ I like music that's loud and lights down low LUBIĘ GŁOŚNĄ MUZYKĘ I PRZYGASZONE ŚWIATŁA I like driving my car too fast LUBIĘ ZBYT SZYBKO PROWADZIĆ SAMOCHÓD And dancing slow I WOLNE TAŃCE Some folks may say I抦 too extreme NIEKTÓŻY MOGĄ MÓWIĆ ŻE POPADAM W ZBYTNIE SKRAJNOŚCI 慍ause I can抰 stop once I start BO NIE POTRAFIĘ PRZRESTAĆ CO JUŻ ZACZĘŁAM But I never could do anything ALE JA NIE POTRAFIĘ ZROBIĆ NICZEGO With half my heart NIE WKŁADAJĄC W TO CAŁEGO SERCA (Repeat Chorus) (Instrumental Break) (Repeat Chorus) You and me could give it a whirl TY I JA MOŻEMY STRACIĆ GŁOWĘ But I'm warning you, boy ALE OSTRZEGAM CIĘ, CHŁOPCZE I'm an emotional girl ŻE JESTEM UCZUCIOWĄ DZIEWCZYNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Crazy" - Patsy Cline 09.10.06, 00:07 Lyrics for Song: "Crazy" - Patsy Cline ( Classic Country: 1950-1964 ) Crazy, I'm crazy for feeling so lonely SZALONA, JESTEM SZALONA CZUJĄC SIĘ TAK SAMOTNIE I'm crazy, crazy for feeling so blue NIESZCZĘŚLIWA - CZUJĄC SIĘ TAK PODLE/ ŹLE I knew you'd love me as long as you wanted WIEM ŻE KOCHAŁBYŚ MNIE TAK DŁUGO JAK TYLKO MIAŁBYŚ NA TO OCHOTĘ And then someday you'd leave me for somebody new A POTEM ZOSTAWIŁBYŚ MNIE DLA KOGOŚ NOWEGO Worry, why do I let myself worry? DLACZEGO WCIĄŻ SIĘ MARTWIĘ? Wond'ring what in the world did I do? ZASTANAWIAJĄC SIĘ CO JA U LICHA ZROBIŁAM?! Crazy for thinking that my love could hold you SZALONA, MYŚLĄC, ŻE MOJA MIOŚĆ MOGŁABY CIĘ ZATRZYMAĆ PRZY MNIE I'm crazy for trying and crazy for crying ZROZPACZONA PRÓBUJĄC I NIESZCZĘŚLIWA PŁACZĄC And I'm crazy for loving you I SZALONA KOCHAJĄC CIEBIE Crazy for thinking that my love could hold you SZALONA, MYŚLĄC ŻE MOJA MIOŚĆ MOGŁABY CIĘ ZATRZYMAĆ PRZY MNIE I'm crazy for trying and crazy for crying ZROZPACZONA PRÓBUJĄC I NIESZCZĘŚLIWA PŁACZĄC And I'm crazy for loving you. ZWARIOWAŁAM - BO DALEJ KOCHAM CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Josh Turner : "Angels Fall Sometimes" 09.10.06, 15:44 Josh Turner : "Angels Fall Sometimes" - "Anioly schodzą czsami na ziemię..." My chances weren't good she was way out of my reach NIE MIAŁEM WIELKICH SZANS, ONA BYŁA DLA MNIE NIEDOSTĘPNA How could she ever fall for some ol' boy like me JAK MOGŁABY W OGÓLE ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TAKIEGO CHŁOPAKA JAK JA? But here she lies asleep tonight in these arms of mine ALE OTO DZISIAJ ZASYPIA W MOICH RAMIONACH And that goes to show angels fall sometimes I TO POKAZUJE MI ŻE ANIOŁY CZASEM SPADAJĄ NA ZIEMIĘ She's been here long enough to see that I'm no saint by now ONA JEST TU JUŻ NA TYLE DŁUGO ABY WIDZIEĆ, ŻE NIE JESTEM TAKI ŚWIĘTY Every mornin' I wake surprised to find her still around KAŻDEGO RANKA BUDZĘ SIĘ ZADZIWIONY ŻE ONA WCIĄŻ JEST OBOK The love that she give to me could be no truer sign MIŁOŚĆ KTÓRĄ MI DAJE NIE MOŻE BYĆ PRAWDZIWSZYM ZNAKIEM Every now and then angels fall sometimes ŻE CO JAKIŚ CZAS ANIOŁY CZASAMI SCHODZĄ NA ZIEMIĘ She brings pieces of heaven every day into my life KAŻDEGO DNIA PRZYNOSI MI JAKIEŚ ODROBINY NIEBA She's been my inspiration with her by my side BĘDĄC PRZY MNIE JEST MOIM NATCHNIENIEM I'm not afraid to dream high I NIE OBAWIAM SIĘ ŚNIĆ The love that she gives to me could be no truer sign MIŁOŚĆ KTÓRĄ MI DAJE NIE MOŻE BYĆ PRAWDZIWSZYM ZNAKIEM Every now and then angels fall sometimes ŻE CO JAKIŚ CZAS ANIOŁY SCHODZĄ CZASEMI NA ZIEMIĘ Yeah, I thank the Lord angels fall sometimes TAK, DZIĘKUJĘ BOGU, ŻE ANIOŁY SCHODZĄ NA ZIEMIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "The Keeper Of The Stars" - Tracy Byrd 09.10.06, 15:45 "The Keeper Of The Stars" - Tracy Byrd It was no accident me finding you TO NIE BYŁ PRZYPADEK ŻE ZNALAZŁEM CIEBIE Someone had a hand in it KTOŚ 'MACZAŁ W TYM PALCE' Long before we ever knew NA DŁUGO PRZED TYM JAK SIĘ POZNALIŚMY Now I just can't believe you're in my life TERAZ NIE MOGĘ WPROS UWIERZYĆ ŻE ZNALAZŁAŚ SIĘ W MOIM ŻYCIU Heaven's smilin' down on me NIEBIOSA UŚMIECHAJĄ SIĘ DO MNIE As I look at you tonight KIEDY TAK NA CIEBIE PATRZĘ DZIŚ WIECZOREM I tip my hat to the keeper of the stars UŚCISNĘ RĘKĘ STWÓRCY He sure knew what he was doin' BO Z PEWNOŚCIĄ WIEDZIAŁ CO ROBI When he joined these two hearts KIEDY POŁĄCZYŁ TE DWA SERCA I hold everything MAM JUŻ WSZYSTKO When I hold you in my arms KIEDY TRZYMAM CIĘ W RAMIONACH I've got all I'll ever need MAM WSZYSTKO CO KIEDYKOLWIEK BYM POTRZEBOWAŁ Thanks to the keeper of the stars DZIĘKI WŁAŚNIE STWÓRCY Soft moonlight on your face oh how you shine DELIKATNE ŚWIATŁO KSIĘŻYCA ROZŚWIETLA TWĄ TWARZ It takes my breath away TO ZAPIERA MI DECH W PIERSIACH Just to look into your eyes GDY PATRZĘ W TWOJE OCZY I know I don't deserve a treasure like you WIEM ŻE NIE ZASŁUGUJĘ NA TAKI SKARB JAKIM TY JESTEŚ There really are no words BRAK MI PO PROSTU SŁÓW To show my gratitude ABY WYRAZIĆ MOJĄ WDZIĘCZNOŚĆ So I tip my hat to the keeper of the stars UŚCISNĘ WIĘC RĘKĘ STWÓRCY He sure knew what he was doin' BO Z PEWNOŚCIĄ WIEDZIAŁ CO ROBI When he joined these two hearts KIEDY POŁĄCZYŁ TE DWA SERCA I hold everything MAM JUŻ WSZYSTKO When I hold you in my arms KIEDY TRZYMAM CIĘ W RAMIONACH I've got all I'll ever need MAM WSZYSTKO CO KIEDYKOLWIEK BYM POTRZEBOWAŁ Thanks to the keeper of the stars DZIĘKI WŁAŚNIE STWÓRCY It was no accident me finding you TO NIE BYŁ PRZYPADEK ŻE ZNALAZŁEM CIEBIE Someone had a hand in it KTOŚ 'MACZAŁ W TYM PALCE' Long before we ever knew NA DŁUGO PRZED TYM JAK SIĘ POZNALIŚMY Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tammy Wynette - "Stand by Your Man" 11.10.06, 15:42 Artist: Tammy Wynette Song: "Stand by Your Man" Sometimes it's hard to be a woman CZASAMI TRUDNO JEST BYĆ KOBIETĄ Giving all your love to just one man I KOCHAĆ CAŁYM SERCEM TYLKO JEDNEGO MĘŻCZYZNĘ You'll have bad times NADEJDĄ DLA CIEBIE ZŁE CHWILE And he'll have good times A ON BĘDZIE CIESZYŁ SIĘ DOBRYM CZASEM Doing things that you don't understand ROBIĄC RZECZY KTÓRYCH TY NIE POTRAFISZ ZROZUMIEĆ But if you love him you'll forgive him ALE JEŚLI GO KOCHASZ - WYBACZYSZ MU Even though he's hard to understand NAWET POMIMO JEGO NIEZROZUMIENIA And if you love him I JEŚLI GO KOCHASZ Oh be proud of him BĄDŹ Z NIEGO DUMNA 'Cause after all he's just a man BO PO TYM WSZYSTKIM CO SIĘ STAŁO - ON JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM Stand by your man TRFAJ PRZY SWOIM MĘŻCZYŹNIE Give him two arms to cling to PODARUJ MU SWOJE RAMIONA ABY SIĘ W NIE WTULIŁ And something warm to come to I CIEPŁO, GDZIE MÓGŁY PRZYJŚĆ When nights are cold and lonely GDY NOCE SĄ ZIMNE I SAMOTNE Stand by your man TRZYMAJ SIĘ SWOJEGO FACETA And tell the world you love him I POWTARZAJ MU, ŻE GO KOCHASZ Keep giving all the love you can NIE PRZESTAWAJ GO KOCHAĆ Z CAŁYCH SIŁ Stand by your man TRFAJ PRZY SWOIM MĘŻCZYŹNIE Stand by your man TRZYMAJ SIĘ SWOJEGO FACETA And show the world you love him POKAŻ ŚWIATU ŻE GO KOCHASZ Keep giving all the love you can NIE PRZESTAWAJ GO KOCHAĆ CAŁYM SERCEM Stand by your man TRFAJ PRZY SWOIM MĘŻCZYŹNIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Holdin' Heaven" - Tracy Byrd 16.10.06, 15:26 I'm face to face with an angel JESTEM TWARZĄ W TWARZ Z ANIOŁEM How'd you get those eyes so blue SKĄD U CIEBIE TAK NIEBIESKIE OCZY? You're a vision in white JESTEŚ ZJAWĄ W BIELI And I've been waitin' all night A JA CZEKAŁEM CAŁĄ NOC (NA TĘ CHWILĘ) Just to have one dance with you NA JEDEN TYLKO TANIEC Z TOBĄ Now all my dreams are comin' true A TERAZ WSZYSTKIE MOJE SNY SIĘ SPEŁNIAJĄ I'm holdin' heaven in my arms tonight BO TRZYMAM NIEBIOSA W RAMIONACH DZIŚ WIECZÓR Everything about you so perfectly right WSZYSTKO W TOBIE JEST PERFEKCYJNE I've never been there but I think I might NIGDY TU NIE BYŁEM, ALE MYŚLĘ ŻE MOGŁBYM Be holdin' heaven in my arms tonight TRZYMAĆ NIEBIOSA W SWYCH RAMIONACH DZIŚ WIECZÓR I'm not sure where you came from NIE JESTEM PEWIEN SKĄD SIĘ WZIĘŁAŚ But I thank my lucky stars above ALE DZIĘKUJE MEJ SZCZĘŚŁIWEJ WIEŻDZIE That I got the chance to have a dance ZA SZANSĘ ZATAŃCZENIA Z TOBĄ But one dance just ain't enough ALE JEDEN TYLKO TANIEC NIE WYSTARCZY I think I'm fallin' in love SĄDZĘ, ŻE ZAKOCHAŁEM SIĘ I'm holdin' heaven in my arms tonight TRZYMAJĄC NIEBIORA W RAMIONACH DZIŚ WIECZÓR Everything about you so perfectly right WSZYSTKO W TOBIE JEST PERFEKCYJNE I've never been there but I think I might NIGDY TU NIE BYŁEM, ALE MYŚLĘ ŻE MOGŁBYM Be holdin' heaven in my arms tonight TRZYMAĆ NIEBIOSA W SWYCH RAMIONACH DZIŚ WIECZÓR I'm holdin' heaven in my arms tonight TRZYMAJĄC NIEBIORA W RAMIONACH DZIŚ WIECZÓR Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Anita Cochran - "I can love a man like that" 17.10.06, 12:36 Anita Cochran - "I can love a man like that" - "Takiego faceta moge pokochać!" Staring out my window, who is that I see KOGÓŻ TO WIDZĘ GAPIĄC SIĘ PRZEZ OKNO? He sure does look familar, and he's wearing boots and jean WYGLĄDA TAK ZNAJOMO, W TYCH BUTACH I JEANSACH Can't tell you where I saw him, was it on a late night screen NIE POWIEN CI GDZIE GO WIDZIAŁAM, CZY MOŻE GDZIEŚ NA FILMIE A cowboy in this city's something I ain't never seen NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM W TYM MIEŚCIE KOWBOJA He's kockin' on the door of my two room flat PUKA DO DRZWI MOJEGO MIESZKANIA Do I let him in, what I would give to love a man like that CZY MOGE GO WPUŚCIĆ? CO PORADZĘ NA TO, ŻE MOGŁABYM SIĘ ZAKOCHAĆ W TAKIM MĘŻCZYŹNIE He walks that Western walk, he talks that Southern talk MA WESTERNOWY KROK I POŁUDNIOWY AKCENT He rides that rodeo, he come from San Antonio JEŹDZI NA RODEO, POCHODZI Z SAN ANTONIO He's drivin' a big ole Cadillac JEŹDZI WIELKIM CADILLAKIEM Hey, I could love a man like that I TAKIEGO FACETA MOGŁABYM POKOCHAĆ Yes, I could love a man like that TAK, TAKIEGO MĘŻCZYZNĘ POKOCHAM! He takes me by the hand as he leads me out the door TRZYMA MNIE ZA RĘKĘ KIEDY PRZEPUSZCZA MNIE W DRZWIACH I say Good-bye ole city, I won't be back here no more MÓWIĘ -ŻEGNAJ MIEŚCINO, JUŻ TU NIE WRÓCĘ Well I moved here from the country thought I'd try and get ahead PRZEPROWADZIŁAM SIĘ TU ZE WSI MYŚLĄC O NOWYCH SZANSACH Oh but every road I've taken's headed other ways instead I CHOĆ KAŻDĄ DROGĘ WYBRAŁAM, TO POSZŁAM ZAMIAST TEGO INACZEJ But I've packed up my belongings, and he's handing me the keys ALE SPAKOWAŁAM SWÓJ DOBYTEK A ON WRĘCZYŁ MI KLUCZE I'm headed to the moutains with the man of my dreams I KIERUJĘ SIĘ W GÓRY Z MĘŻCZYZNĄ MOICH SNÓW He walks that Western walk, he talks that Southern talk MA WESTERNOWY KROK I POŁUDNIOWY AKCENT He rides that rodeo, he come from San Antonio JEŹDZI NA RODEO, POCHODZI Z SAN ANTONIO He's drivin' a big ole Cadillac JEŹDZI WIELKIM CADILLAKIEM Hey, I could love a man like that I TAKIEGO FACETA MOGŁABYM POKOCHAĆ Yes, I could love a man like that TAK, TAKIEGO MĘŻCZYZNĘ POKOCHAM! Now you may think I'm crazy but I just can't explain TERAZ MYŚLISZ, ŻE OSZALAŁAM, ALE JA TEGO NIE POTRAFIĘ WYTŁUMACZYĆ There's something about a cowboy that drives this girl insane BO JEST COŚ W KOWBOJACH CO DOPROWADZA DZIEWCZYNĘ DO SZALEŃSTWA He walks that Western walk, he talks that Southern talk MA WESTERNOWY KROK I POŁUDNIOWY AKCENT He rides that rodeo, he come from San Antonio JEŹDZI NA RODEO, POCHODZI Z SAN ANTONIO He's drivin' a big ole Cadillac PROWADZI WIELKIEGO CADILLAKA Hey, I could love a man like that I TAKIEGO FACETA MOGŁABYM POKOCHAĆ Yes, I could love a man like that TAK, TAKIEGO MĘŻCZYZNĘ POKOCHAM! Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek TERRI CLARK "I Just Wanna Be Mad" 18.10.06, 15:00 TERRI CLARK "I Just Wanna Be Mad" - "CHCĘ SIĘ ZŁOŚCIĆ" Last night we went to bed not talking OSTATNIEJ NOCY POSZLIŚMY SPAĆ NIE ODZYWAJĄC SIĘ DO SIEBIE Cause we already said to much BO JUŻ POWIEDZIELIŚMY ZBYT DUŻO I face the wall you faced the window JA ODWRÓCIŁAM SIĘ DO ŚCIANY A TY W STRONĘ OKNA Bound and determined not to touch ZDECYDOWANI I ZAWZIĘCI ABY SIĘ NAWET NIE DOTKNĄĆ We've been married 7 years now JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM JUŻ 7 LAT Some days if feels like 21 CZASAMI JEŚLI SIĘ CZUJE JAK 21 I'm still mad at you this morning CIĄGLE JESTEM ZŁA NA CIEBIE DZIŚ RANO Coffee's ready if you want some KAWA JUŻ GOTOWA, JEŚLI CHCESZ I've been up since 5 BYLISMY W STANIE MYŚŁEĆ Thinking about me and you OSOBIE NAWZAJEM DO 5 And I've got to tell you I MUSZE CI POWIEDZIEĆ The conclusion I've come to DO CZEGO DOSZŁAM [Chorus] I'll never leave, I'll never stray NIGDY NIE ODEJDĘ, NIGDY NIE ZBŁĄDZĘ My love for you will never change MOJA MIŁOŚĆ DO CIEBIE NIGDY SIĘ NIE ZMIENI But I ain't ready to make up or get around to that ALE NIE JESTEM GOTOWA ZDECYDOWAĆ SIĘ ALBO ZREZYGNOWAĆ Z TEGO I think I'm right I think your wrong MYŚLĘ ŻE NIE JESTEM W BĘŁEDZIE SADZĄC ŻE SIĘ MYLISZ I'll probably give in before long PEWNIE PODDAM SIĘ ZANIM SIĘ ZDECYDUJĘ Please don't make me smile PROSZĘ NIE ROZŚMIESZAJ MNIE I just want to be mad for awhile JA TYLKO CHCĘ BYĆ CHWILĘ ROZGNIEWANA For now you might as well forget it TERAZ MÓGŁBYŚ O TYM ZAPOMNIEC NA CHWILĘ Don't run your fingers through my hair NIE GŁADŹ MNIE PO WŁOSACH Yeah that's right I'm being stubborn WŁAŚNIE ŻE BĘDĘ UPARTA! No I don't want to go back upstairs NIE CHCĘ WRACAĆ NA GÓRĘ I'm going to leave for work WYJDĘ DO PRACY Without a goodbye kiss BEZ POCAŁUNKU NA POŻEGNANIE But as I'm driving off ALE ODJEŻDŻAJĄC Just remember this TYLKO TO PAMIĘTAM [Chorus twice] I just want to be mad for awhile CHCĘ BYĆ TYLKO ZŁA PRZEZ CHWILĘ I just want to be mad for awhile PRZEZ CHWILĘ SIĘ ZŁOŚCIĆ I just want to be mad for awhile I BYĆ WŚCIAKŁA JAKIŚ CZAS Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Trisha Yearwood - "Fools Like Me" 25.10.06, 12:40 Call me crazy, call me anything you want MÓW MI 'SZALONA', NAZYWAJ MNIE JAK CHCESZ I thought that we had something good MYŚLAŁAM ŻE BYŁO COŚ MIĘDZY NAMI Now I find it was only in my mind ALE ZROZUMIAŁAM ŻE TO BYŁO TYLKO W MOJEJ WYOBRAŹNI Guess I just misunderstood CHYBA NIE POJĘŁAM TEGO... It seems forever just came to an end WYGLĄDA NA TO ŻE NADSZEDŁ JUŻ KONIEC I thought our time had just begun A MYŚLAŁAM ŻE NASZ CZAS DOPIERO SIĘ ZACZĄŁ I will never really understand NIGDY NA PRAWDĘ NIE ZROZUMIEM Why you would turn from love and run DLACZEGO ODWRÓCIŁEŚ SIĘ OD MIŁOŚCI I UCIEKŁEŚ Fools like me, we never learn GŁUPCY TACY JAK JA NIEGDY SIĘ NIE NAUCZĄ /NIE POJMĄ Fools like you are never true GŁUPCY TACY JAK TY NIGDY NIE MÓWIĄ PRAWDY You go your way, baby I'll go mine IDZIESZ SWOJĄ DROGĄ, A JA SWOJĄ I'll go crazy like the wind SZALEJĘ JAK WIATR I will love you for a long, long time DŁUGO JESZCZE BĘDE CIĘ KOCHAĆ I'll never have your love again ALE NIE ZDOBĘDĘ TWEJ MIŁOŚCI ZNÓW /PO RAZ WTÓRY Fools like me, we never learn GŁUPCY TACY JAK JA, NIGDY SIĘ NIE NAUCZĄ Fools like you are never true GŁUPCY TACY JAK TY NIGDY NIE SĄ PRAWDZIWI Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek LeAnn Rimes "Cowboy's Sweetheart" 27.10.06, 13:44 I wanna be a cowboy's sweetheart CHCĘ BYĆ KOCHANĄ KOWBOJA I wanna learn to rope and ride CHCE SIĘ NAUCHYĆ WIĄZAĆ BYKI I JEŹDZIĆ KONNO I wanna ride through the plains and the desert CHCĘ JEŹDZIĆ PO RÓWNINACH I PUSTYNIACH Out west of The Great Divide NA ZACHÓD OD WIELKIEJ PRZEŁĘCZY I wanna hear the coyotes singing CHCĘ SŁUCHAĆ WYCIA KOJOTÓW As the sun sets in the west PRZY ZACHODZĄCYM SŁOŃCU I wanna be a cowboy's sweetheart CHCĘ BYĆ KOCHANIEM KOWBOJA That's the life I love the best. TO STYL ŻYCIA JAKIEGO PRAGNĘ NAJBARDZIEJ I wanna ride a paint Move it at a run CHCE ZMYĆ SZMINKĘ I wanna feel the wind in my face CHCE CZUĆ WIATR NA TWARZY A thousand miles away from all 1000 MIL OD WSZYSTKIEGO Movin' in the cowman's face WPROWADZAJĄC TWARZ KOWBOJA I wann pillow my head CHCĘ OPRZEĆ SWĄ GŁOWĘ Beneath the open sky POD OTWARTYM NIEBEM As the sun sets in the west KIEDY SŁOŃCE ZACHODZI I wanna strum my guitar and "yodel-le-hee-hee" CHCĘ BRZDĄKAĆ NA GITARZE I JODŁOWAĆ That's the life I love the best TO JEST SPOSÓB ŻYCIA KTÓREGO NAJBARDZIEJ PRAGNĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tracy Byrd - "Tryin' Not To Love You" 27.10.06, 13:47 "STARAJĄC SIĘ NIE KOCHAĆ CIEBIE" I'm doin' the best I can, ROBIĘ CO MOGĘbut I’m startin' to understand ALE ZACZYNAM ROZUMIEĆ The best I’ve got ain't getting me anywhere TO CO MAM NAJLEPSZEGO NIE DOPROWADZI MNIE NIGDZIE I'm fightin' with all my might, WALCZĘ Z CAŁYCH SIŁ but when I’m alone at night ALE KIEDY JESTEM NOCĄ SAM Your memory is more than I can bear MYŚL O TOBIE TO ZA WIELE NIŻ MOGĘ ZNIEŚĆ Tryin' not to love you is like tryin' not to breathe PRÓBUJĄC NIE KOCHAĆ CIĘ JEST JAK PRÓBOWAĆ NIE ODDYCHAĆ Somethin' that I haven't learned to do COŚ CZEGO SIĘ NIE NAUCZYŁEM I can't stop believin' you're everything I need NIE MOGĘ PRZESTAĆ WIERZYĆ, ŻE JESTEŚ WSZYSTKIM CZEGO POTRZEBUJĘ That's a place my heart just won't go to TO RZECZ NIEMOŻLIWA DLA MOJEGO SERCA Tryin' not to love you PRÓBOWAĆ NIE KOCHAĆ CIEBIE I make it a little while, PRZEZ CHWILĘ STARAM SIĘ without thinkin' of your sweet smile NIE MYŚLEĆ O TWOIM SŁODKIM UŚMIECHU Then suddenly I see you in my mind I NAGLE WIDZĘ CIĘ W MYŚLACH Keep tellin' myself you're gone, POWTARZAM SOBIE ZE ODESZŁAŚ keep sayin' I’m movin' on MÓWIĘ - IDĘ DALEJ But everyday I’m falling more behind ALE KAŻDEGO DNIA CORAZBARDZIEJ OCIĄGAM SIĘ Z TYM Tryin' not to love you is like tryin' not to breathe PRÓBUJĄC NIE KOCHAĆ CIĘ - TO JAK PRÓBOWAĆ NIE ODDYCHAĆ Somethin' that I haven't learned to do COŚ, CZEGO SIĘ NIE NAUCZYŁEM I can't stop believin' you're everything I need NIE MOGĘ PRZESTAĆ WIERZYĆ ŻE JESTES WSZYSTKIM CZEGO POTRZEBUJĘ That's a place my heart just won't go to TO RZECZ NIEWYKONALNA DLA MOJEGO SERCA Tryin' not to love you PROBOWAĆ NIE KOCHAĆ CIEBIE You said I’d be fine but you were lyin' POWIEDZIAŁAŚ ŻE NICMI NIE BĘDZIE, ALE KŁAMAŁAŚ 'Cause after all this time it feels like dyin' BO PO TYM WSZYSTKIMCZUJĘ SIĘ JAKBYM UMIERAŁ Tryin' not to love you is like tryin' not to breathe PRÓBUJĄC NIE KOCHAĆ CIĘ - TO JAKBY PRÓBOWAĆ NIE ODDYCHAĆ Somethin' that I haven't learned to do COŚ CZEGO SIĘ NIE NAUCZYŁEM I can't stop believin' you're everything I need NIE MOGĘ PRZESTAĆ WIERZYĆ ŻE JESTEŚ WSZYSTKIM CZEGO POTRZEBUJĘ That's a place my heart just won't go to TEGO NIE ZNIESIE MOJE SERCE Tryin' not to love you PRÓBOWAĆ NIE KOCHAĆ CIEBIE I'm tryin' not to love you PRÓBUJĘ PRZESTAĆ CIĘ KOCHAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek TERRI CLARK "Honky Tonk Song" 27.10.06, 14:35 One more margarita was one bad idea TO BYŁ ZŁY POMYSŁ Z JESZCZE JEDNĄ MARGERITĄ Now you don't know where you left your car TERAZ NIE WIESZ GDZIE ZAPARKOWAŁEŚ And the rent's overdue, well, imagine that I ZALEGASZ Z RACHUNKAMI And you think you might die from a broken heart I MYŚLISZ ŻE JUŻ UMRZESZ PRZEZ ZŁAMANE SERCE Well, you've told us all you're life's a total wreck MÓWIŁEŚ NAMŻE TWOJE ŻYCIE JEST ROZBITE Then you might not want to hear what's comin' next 'cause WIĘC MOŻE NIE CHCESZ SŁUCHAĆ CO MOŻE SIĘ DLAEJ WYDARZYĆ, BO [Chorus:] This is a honky tonk song TO JEST PIOSENKA HONKY-TONK One of those get another beer, bend another ear KTOŚ BIERZE KOLEJNE PIWO, MELODIA WPADA W NASTĘPNE UCHO Somebody did something wrong songs KTOŚ ŹLE ZAŚPIEWAŁ Between the pain and the pinin', cussin' and the cryin' POMIĘDZY BÓLEM I TESKNOTĄ, PRZEKLINANIEM I PŁAKANIEM It might be ten minutes long TO MOŻE TRWAĆ 10 MINUT Hey, but that's ok HEJ, ALE W PORZĄDKU This is a honky tonk song BO TO JEST PIOSENKA HONKY-TONK Now this is for Alice way out in Dallas TERAZ - TO DLA ALICE KTÓRA WYJECHAŁA Z DALLAS Who got dumped at the Burger King PORZUCONEJ W BURGER - KING'U And this is for Bobby who just quit his job A TO JEST DLA BOBBY'EGO KTÓRY WŁAŚNIE RZUCIŁ PRACĘ He's movin' out to Nashville to sing WYJEŻDŻAJĄC DO NASHVILLE ŻEBY ŚPIEWAĆ For that long haul trucker who wont be home for supper DLA TEGO KIEROWCY CIĘŻARÓWKI KTÓRY NIE BĘDZIE W DOMU NA KOLACJI 'Cause he's stranded on the side of the road BO UTKNĄŁ NA POBOCZU For everybody lonesome, everybody blue, yeah DLA KAŻDEGO KTO JEST SAMOTNY, KAŻDEGO KTO JEST SMUTNY [Repeat Chorus] It's for that good ol' boy preachin', dealin' with the Deacons DLA TEGO CHŁOPTASIA - KAZNODZIEI, TRZYMAJĄCEGO SIĘ Z DIAKONAMI And the little ladies with the beehive hair-do's I DLA MAŁYCH KOBITEK Z FIKUŚNYMI FRYZURAMI And what about the waitress who don't think she can take it I DLA TEJ KELNERKI KTÓRA MYŚLI ŻE SOBIE NIE PORADZI Standin' on her feet one more night BĘDĄC NA NOGACJH KOLEJNĄ NOC For that Nascar racer that never sees the checkered flag DLA TEGO KIEROWCY WYŚCIGOWEGO KTÓRY NIGDY NIE WIDZI KOŃCOWEJ FLAGI Wavin' crazy for him POWIEWAJĄCEJ MOCNO DLA NIEGO For everyone who feels like they were born to loose, yeah DLA KAŻDEGO KTÓRY CZUJE SIĘ PRZEGRANYM [Repeat Chorus] It's when the pain and the pinnin', cussin' and the cryin' TO WŁAŚNIE WTEDY GDY BÓL I TĘSKNOTA, PRZEKLINANIE I ŁZY This thing is goin' on forever, Lord TO WSZYSTKO MA ZAMIAR TRWAĆ WIECZNIE, PANIE It feels like it's ten years long JAKBY TO TRWAŁO JUŻ 10 LAT Hey, but that's ok ALE, NIE MA SPRAWY This is a honky tonk song TO PIOSENKA HONKY-TONK It's a honky tonk song TO PIOSENKA HONKY-TONK Another honky tonk song NASTĘPNA PIOSENKA HONKY-TONK Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Crystal Gayle - "Don't It Make My Brown Eyes Blue" 09.11.06, 11:08 Artist: Crystal Gayle Lyrics for Song: "Don't It Make My Brown Eyes Blue" - "NIE SPRAWIAJ ŻE PŁYNĄ MI Z OCZU ŁZY" I don't know when I've been so blue NIE PAMIĘTAM KIEDY BYŁAM TAKA SMUTNA Don't know what's come over you NIE WIEM CO SIĘ Z TOBĄ DZIEJE You've found someone new ZNALAZŁEŚ KOGOŚ NOWEGO And don't it make my brown eyes blue I PRZEZ TO NIE SPRAWIAJ ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY STAJĄ SIĘ NIEBIESKIE OD ŁEZ I'll be fine when you're gone BĘDĘ SIĘ JAKOŚ TRZYMAĆ KIEDY ODEJDZIESZ I'll just cry all night long POPŁACZĘ TYLKO CAŁĄ NOC Say it isn't true POWIEDZ ŻE TO NIEPRAWDA And don't it make my brown eyes blue I NIE SPRAWIAJ ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY STANĄ SIĘ NIEBIESKIE OD ŁEZ Tell me no secrets, tell me some lies NIE WYJAWIAJ MI TAJEMNIC, POWIEDZ MI TYLKO KILKA KŁAMSTW Give me no reasons, give me alibis NIE DAWAJ MI POWODÓW, PRZEDSTAW MI WYMÓWKI Tell me you love me and don't let me cry POWIEDZ ŻE MNIE KOCHASZ I NIE POZWÓL MI PŁAKAĆ Say anything but don't say goodbye POWIEDZ COKOLWIEK TYLKO NIE MÓW 'ŻEGNAJ'! I didn't mean to treat you bad NIE CHCIAŁAM CIĘ ŹLE TRAKTOWAĆ Didn't know just what I had NIE ZDAWAŁAM SOBIE SPRAWY Z TEGO CO MAM But honey now I do ALE TERAZ KOCHANIE, WIEM And don't it make my brown eyes ALE NIECH TO NIE SPRAWIA ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY STAJĄ SIĘ ... Don't it make my brown eyes NIE SPRAWIAJ ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY ... Don't it make my brown eyes blue NIE SORAWIAJ, ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY STAJĄ SIE NIEBIESKIE OD ŁEZ Tell me no secrets, tell me some lies NIE WYJAWIAJ MI SEKRETÓW, POWIEDZ MI TYLKO KILKA KŁAMSTW Give me no reasons, give me alibis NIE DAJ MI POWODÓW, ALE JAKIEŚ WYMÓWKI Tell me you love me and don't let me cry POWIEDZ ŻE MNIE KOCHASZ I NIE POZWÓL MI PŁAKAĆ Say anything but don't say goodbye POWIEDZ COKOLWIEK, ALE NIE MÓW 'ŻEGNAJ'! I didn't mean to treat you bad NIE CHCIAŁAM CIĘ ŹLE TRAKTOWAĆ Didn't know just what I had NIE WIEDZIAŁAM PO PROSTU CO MAM But honey now I do ALE TERAZ KOCHANIE, WIEM And don't it make my brown eyes ALE NIECH TO NIE SPRAWIA Don't it make my brown eyes NIE SPRAWIAJJ ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY Don't it make my brown eyes blue NIE SPRAWIAJ ŻE MOJE BRĄZOWE OCZY STAJĄ SIĘ BŁĘKITNE OD ŁEZ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Crystal Gayle - Me Against the Night 09.11.06, 11:11 Artist: Crystal Gayle Lyrics for Song: "Me Against the Night" - "OPIERAM SIĘ NOCY" Moon please don't shine on me PROSZĘ, NIE OŚWIETLAJ MNIE, KSIĘŻYCU Help me hide his memory POMÓŻ MI UKRYĆ PAMIĘĆ O NIM Stars don't light the midnight sky GWIAZDY, NIE ŚWIEĆCIE NOCĄ NA NIEBIE cause you don't want to see me cry BO CHYBA NIE CJHCECIE WIDZIEĆ JAK PŁACZĘ Heart don't let me think of him SERCE - NIE POZWALAJ MI MYŚLEĆ O NIM Lock your door don't let his memory in ZAMKNIJ SWOJE DRZWI I NIE WPUSZCZAJ WSPOMNIEŃ O NIM I feel the cold wind blowin through CZUJĘ ZIMNY WIATR KTÓRY WIEJE A love like this was meant for two TAKA MIŁOŚĆ PRZEWIDZIANA BYŁA DLA DWOJGA Chorus: But it's me against the night ALE TO JA OPIERAM SIĘ NOCY and I'm afraid it's a losing fight I BOJĘ SIĘ ŻE TO PRZEGRANA WALKA I see you in every shadow of the room WIDZĘ CIĘ W KAŻDYM CIENIU PADAJĄCYM W POKOJU You're not here to hold me tight NIE MA CIĘ ŻEBY MNIE PRZYTULIĆ I can't wait til the morning light NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ JASNEGO PORANKA There's no way to win NIE MA SZANS WYGRAĆ When it's me against the night KIEDY OPIERAM SIĘ NOCY Gone you said you'd never be ODCHODZĄC POWIEDZIAŁEŚ ŻE NIGDY And all of you belonged to me NIE BĘDZIESZ NALEŻAŁ DO MNIE burning tears fall down like rain PALĄCE ŁZY SPADAJĄ JAK DESZCZ longing for your love again TĘSKNIĄC ZNÓW ZA TWOJĄ MIŁOŚCIĄ me against the night OPIERAM SIĘ NOCY ... Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek LeAnn Rimes - "Blue" 09.11.06, 11:12 Artist: LeAnn Rimes Lyrics for Song: "Blue" Blue ZROZPACZONA Oh, so lonesome for you TAKA SAMOTNA BEZ CIEBIE Why can't you be blue over me? DLACZEGO TY SIĘ MNĄ NIE PRZEJMUJESZ? Blue ZROZPACZONA Oh, so lonesome for you TAKA SAMOTNA BEZ CIEBIE Tears fill my eyes 'till I can't see ŁZY WYPEŁNIAJĄ MI OCZY ŻE AŻ TRUDNO MI PATRZEĆ 3 o'clock in the morning, here am I OTO JESTEM, O 3 W NOCY Sitting here so lonely, so lonesome I could cry SIEDZĄC TU TAKA SAMOTNA, TAK SAMOTNA I ZAPŁAKANA Blue ZROZPACZONA Oh, so lonesome for you TAKA SAMOTNA BEZ CIEBIE Why can't you be blue over me? DLACZEGO TY NIE PRZEJMUJESZ SIĘ MNĄ ? Now that it's over, I realize ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ, ŻE TO JUŻ KONIEC Those weak words you wispered, were nothing but lies TE NIEPORADNE SŁOWA KTÓRE WYSZEPTAŁEŚ BYŁY NICZYM INNYM JAK TYLKO KŁAMSTWEM Blue ZROZPACZONA Oh, so lonesome for you TAKA SAMOTNA BEZ CIEBIE Why can't you be blue over me? DLACZEGO TY NIE PRZEJMUJESZ SIĘ MNĄ ? Why can't you be blue over me? DLACZEGO TY NIE ROZPACZASZ PO MNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek TERRI CLARK - "Poor, Poor Pitiful Me" 09.11.06, 11:12 TERRI CLARK LYRICS "Poor, Poor Pitiful Me" - "BIEDNA, BIEDNA, ŻAŁOSNA JA..." Well, I lay my head on the railroad track POŁOŻYŁAM GŁOWĘ NA TORACH Waitin' on the "double e" CZEKAJĄC NA NADJEŻDŻAJĄCY POCIĄG But the train don't run through here no more ALE POCIĄGI JUŻ TĘDY NIE KURSUJĄ Poor, poor pitiful me! BIEDNA, BIEDNA, ŻAŁOSNA JA! [Chorus] Poor, poor pitiful me! BIEDNA, BIEDNA, ŻAŁOSNA JA! Poor, poor pitiful me! BIEDNA, BIEDNA, ŻAŁOSNA JA! Oh, these boys won't let me be CI CHŁOPCY NIEWE POZWOLĄ MI BYĆ SOBĄ Lord have mercy on me! PANIE, ULITUJ SIĘ NADE MNĄ Woe, woe is me! O MOJE NIESZCZĘŚCIE! Well, I met a man out in Hollywood POZNAŁAM MEŻCZYZNĘ And I ain't namin' names I NIE WYMIENIŁAM IMION But he really worked me over good ALE POCIĄGAŁ MNIE Just like Jesse James TAK JAK JESSE JAMES Yes, he really worked me over good W DOBRY SPOSÓB NA MNIE DZIAŁAŁ He was a credit to his gender BYŁ GODNY ZAUFANIA JAK NA SWÓJ RODZAJ He put me through some changes WPROWADZIŁ WE MNIE ZMIANY Lord, sorta like a waring blender PANIE, TO JAKŚ MIESZANKA [Repeat Chorus] Well, I met a boy in the Vieux-Carres POZNAŁAM CHŁOPAKA Down in Yokahoma GDZIEŚ W YOKAHOMA He picked me up and he threw me down PODERWAŁ MNIE I PORZUCIŁ Sayin', "please don't hurt me, mama" MÓWIĄC - 'PROSZĘ NIE RAŃ MNIE' [Repeat Chorus] Poor, poor pitiful me! BIEDNA, ŻAŁOSNA, GODNA POLITOWANIA JA! Poor, poor pitiful me... Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Kevin Sharp - "Nobody Knows" 09.11.06, 11:14 Artist: Sharp Kevin Lyrics for Song: "Nobody Knows" - "NIKT NIE WIE" I pretend that I'm glad you went away UDAJĘ ZADOWOLONEGO ŻE ODESZŁAŚ But these four walls close in more every day ALE TE ŚCIANY KURCZĄ SIĘ CO DNIA And I'm dying inside and nobody knows it I UMIERAM OD ŚRODKA ALE NIKT O TYM NIE WIE But me PRÓCZ MNIE Like a clown I put on a show JAK KLOWN NA WYSTĘPIE The pain is real even if nobody knows TEN BÓL JEST PRAWDZIWY NAWET JEŚLI NIKT O NIM NIE WIE And I'm crying inside and nobody knows it PŁACZĘ W SWOIM WNĘTRZU I NIKT O TYM NIE WIE But me PRÓCZ MNIE Why didn't I say the things I needed to say DLACZEGO NIE POWIEDZIAŁEM RZECZY KRÓRE CHCIAŁEM WYRAZIĆ How could I let my angel get away JAK MOGŁEM POZWOLIĆ ABY MÓJ ANIOŁ ODSZEDŁ Now my world is tumblin' down TERAZ MÓJ ŚWIAT SIĘ ZAWALIŁ I can see it so clearly but you're nowhere around WIDZĘ TO JASNO LECZ CIEBIE NIGDZIE NIE MA The nights are lonely, the days are so sad NOCE SĄ TAK SAMOTNE, A DNI TAK SMUTNE And I just keep thinkin' about the love that we had A JA TYLKO MYŚLĘ O NASZEJ MIŁOŚCI And I'm missing you and nobody knows it but me I TĘSKNIE ZA TOBĄ, LECZ NIKT O TYM NIE WIE PRÓCZ MNIE How blue can I get, you could ask my heart JAK ZROZPACZONY MOGĘ BYĆ - SPYTAJ MOJEGO SERCA Just like a jugsaw puzzle it's been torn all apart JAK ROZSYPANA UKŁADANKA A million words couldn't say just how I feel 1000 SŁÓW NIE WYRAZI TEGO JAK SIĘ CZUJĘ A million years from now, you know, I'll be loving you still I 1000 LAT JESZCZE CIĄGLE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ The nights are lonely, the days are so sad NOCE SĄ TAK SAMOTNE, A DNI TAK SMUTNE And I just keep thinkin' about the love that we had A JA TYLKO WSPOMINAM MIŁOŚĆ KTÓRA BYŁA MIĘDZY NAMI And I'm missing you and nobody knows it but me I TĘSKNIĘ ZA TOBĄ, ALE NIKT O TYM NIE WIE PRÓCZ MNIE The nights are lonely, the days are so sad NOCE SĄ TAK SAMOTNE, A DNI TAK SMUTNE And I just keep thinkin' about the love that we had A JA TYLKO WSPOMINAM MIŁOŚĆ KTÓRA BYŁA MIĘDZY NAMI Nobody knows it but me I NIKT O TYM NIE WIE PRÓCZ MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Paul Brandt - "What's Come Over You" 09.11.06, 11:15 Artist: Paul Brandt Lyrics for Song: "What's Come Over You" Something's missing, something's wrong COŚ UMYKA, COŚ JEST ŹLE Something's not right where it belongs COŚ JEST NIE TAK JAK POWINNO BYĆ Why am I doubting what I thought I knew DLACZEGO WĄTPIĘ W TO CO MYŚLAŁEM ŻE WIEM What's come over you CO SIĘ Z TOBĄ DZIEJE? Where's the laughter where's that touch GDZIE JEST ŚMIECH, GDZIE TEN BANDYTA That made me feel you were in love MYŚLAŁEM ŻE BYŁAŚ ZAKOCHANA I pray it's just a phase you're going through MODLĘ SIĘ ŻE TO TAKA FAZA KTÓRĄ PRZECHODZISZ What's come over you CO SIĘ Z TOBĄ DZIEJE? I can roll with the tide, MOGE POPŁYNĄĆ Z FALĄ come in from the rain PRZYJŚĆ Z DESZCZEM Turn my back to the wind, OBRÓCIĆ SIĘ DO WIATRU stand my share of pain I DZIELIĆ BÓL But if you don't love me ALE JEŚLI MNIE NIE KOCHASZ there's nothing I can do NIC NA TO NIE PORADZĘ What's come over you CO SIĘ Z TOBĄ DZIEJE? All these memories of all those times WSZYSTKIE WSPOMNIENIA TYCH DNI Make it so hard to say goodbye SPRAWIAJĄ ŻE TAK TRUDNO POWIEDZIEĆ ŻEGNAJ To all those dreams we shared that won't come true TYM WSZYSTKIM SNOM KTÓRE DZIELILIŚMY I KTÓRE SIĘ NIE ZISZCZĄ What's come over you CO SIĘ Z TOBĄ DZIEJE? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek TERRI CLARK - "You're Easy On The Eyes" 09.11.06, 11:16 TERRI CLARK LYRICS "You're Easy On The Eyes" - "MILUTKO WYGLĄDASZ" Shoulda known it was you knocking on my door POWINNAM BYŁA WIEDZIEĆ ŻE TO TY PUKASZ DO MYCH DRZWI At half past a heartache at quarter to four PÓŁ GODZ. PO ZŁAMANYM SERCU, KWADRANS DO CZWARTEJ Were you starting to worry I was finally getting over you CZY ZACZĄŁEŚ SIĘ MARTWIĆ, JA PRZEBOLAŁAM CIEBIE I almost forgot you looked so fine PRAWIE JUŻ ZAPOMNIAŁAM JAK ŚWIETNIE WYGLĄDAŁEŚ If you told me some lies, JEŚLI POWIEDZIAŁEŚ MI KILKA KŁAMSTW it would be like old times TO BYŁO JAK STARE CZASY Just getting to see you is almost worth the things you do ŻEBY TYLKO CIĘ ZOBACZYĆ JEST PRAWIE TYLE WARTE CO RZEWCZY KTÓRE ROBISZ [Chorus] You're easy on the eyes MILUTKO WYGLĄDASZ Hard on the heart TRUDNE TO DLA SERCA You look so good WYGLĄDASZ TAK DOBRZE but the way things look ain't the way they are ALE RZECZY NIE ZAWSZE SĄ TAK DOBRE JAK DOBRZE WYGLĄDAJĄ Better say goodbye LEPIEJ POWIEDZIEĆ DO WIDZENIA Before this goes too far ZANIM TO ZAJDZIE ZA DALEKO Cause now I realize BO TERAZ ZDAJĘ SOBIE Z TEGO SPRAWĘ you're easy on the eyes ŻE MILUTKO WYGLĄDASZ Hard on the heart CO JEST CIĘŻKIE DLA SERCA I got to admit to you got a smile PRZYZNAŁAM TO TOBIE Z UŚMIECHEM That really reeled me in for awhile ŻE PRAWDZIWIE ZAWRÓCIŁEŚ MI NA TROCHĘ W GŁOWIE But it ain't funny, honey, what you put me through ALE TO NIE JEST ZABAWNE, KOCHANIE, W CO MNIE WPLĄTAŁEŚ So why don't you send me your photograph WIĘ CZEMU WYSŁAŁEŚ MI SWOJE ZDJĘCIE It'd hurt a lot less than taking you back DUŻO MNIEJ BĘDĘ ZRANIONA NIŻ WRACAJĄC DO CIEBIE Then I could still have my favorite part of you POTEM BĘDE MOGŁA NADAL KOSZTOWĆ MOJEJ ULUBIONEJ CZEŚCI CIEBIE [Repeat Chorus Twice] Cause you're easy on the eyes BO WYGLĄDASZ MILUTKO Hard on the heart A CIĘŻKIE TO DLA SERCA You look so good WYGLĄDASZ TAK DOBRZE but the way things look ain't the way they are ALE RZECZY NIE ZAWSZE SĄ TAK DOBRE JAK DOBRZE WYGLĄDAJĄ Better say goodbye LEPIEJ POWIEDZIEĆ DO WIDZENIA Before this goes too far ZANIM TO ZAJDZIE ZA DALEKO Cause now I realize BO TERAZ ZDAJĘ SOBIE SPRWĘ Z TEGO you're easy on the eyes ŻE MILUTKO WYGLĄDASZ Hard on the heart I CO JEST CIĘŻKIE DLA SERCA Now I realize TERAZ ZDAJĘ SOBIE SPRWĘ Z TEGO You're easy on the eyes MILUTKO WYGLĄDASZ Hard on the heart I CO JEST CIĘŻKIE DLA SERCA Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Paul Brandt - "That's The Truth" 09.11.06, 11:17 Artist: Brandt Paul Lyrics for Song: "That's The Truth" - "TO PRAWDA" So tired of listenin' to the politicians TAK ZMĘCZONY SŁUCHANIEM POLITYKÓW You can't believe what you see in the news NIE MOŻESZ UWIERZYĆ W TO, CO WIDZISZ W WIADOMOŚCIACH Lawyers try with motions and revisions PRAWNICY GRAJĄ NA EMOCJACH I REWIZJACH To spin a tale and tip the scales of truth BY TAK PRZEKRĘCIĆ OPOWIEŚĆ I PRZECHYLIĆ SZALĘ PRAWDY I work hard to make an honest livin' PRACUJĘ CIĘŻKO, ABY ŻYĆ UCZCIWIE Do my best in everything I do I STARAM SIE ROBIŻC WSZYSTKO NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ Whether it's nine to five, CZY TO ZARAZ PIĄTA football, cars or fishin' MECZ, WYŚCIGI, ALBO WĘDKOWANIE Or comin' home to hug and kiss on you CZY POWRÓT DO DOMU ABY CIĘ UŚCISKAĆ I UCAŁOWAĆ No lies or alibies ŻADNYCH KŁAMSTW CZY ALIBI It's all so clear when I look in your eyes WSZYSTKO JEST TAKIE JASNE GDY PATRZĘ W TWOJE OCZY Like an arrow shot bull's eye JAK STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ Straight and true UCZCIWE I PRAWDZIWE Like the Mississippi flows into the bayou JAK MISSISSIPPI WPŁYWAJĄCA DO ZATOKI (That's the truth) I'm comin' home to see you baby (TO PRAWDA) PODĄŻAM DO DOMU, ABUY CIĘ ZOBACZYĆ, KOCHANIE You're the one thing that I know for sure JESTEŚ JEDYNĄ RZECZĄ, KTÓREJ JEDTEM PEWIEN In a world that's goin' crazy W TYM SZALONYM ŚWIECIE You're a matter of survival CHODZI O PRZETRWANIE My heart and soul revival MOJE SERCE I DUSZA ODRADZAJĄ SIĘ Swear on a stack of bibles PRZYSIĘGAM NA BIBLIĘ Cross my heart and I will be here for you DAJĘ SŁOWO ŻE BĘDĘ TU DLA CIEBIE And that's the truth I TO JEST PRAWDA When I'm lost in the chaos and confusion GDY JESTEM ZAGUBIONY W CHAOSIE I BAŁAGANIE /ZAMIESZANIU You're the light that leads me to the shore JESTEŚ ŚWIATŁEM, KTÓRE PROWADZI MNIE DO BRZEGU I tell you girl in a world full of illusions MÓWIĘ CI DZIEWCZYNO, ŻE W ŚWIECIE PEŁNYM ILUZJI You're the ray of truth that I've been lookin' for JESTEŚ PROMIENIEM PRAWDY, KTÓREJ CIĄGLE TAK SZUKAM Now I'm late on the interstate JESTEM JUŻ SPÓŹNIONY .... Radio on at the end of the day RADIO GRA POD WIECZÓR Got the pedal to the metal Got the top rolled down I wanna scream and shout about the love we found CHCĘ KRZYCZEĆ GŁOŚNO O MIŁOŚCI, KTÓRĄ ZNALEŹLISMY (That's the truth) I'm comin' home to see you baby (TO PRAWDA) PODĄŻAM DO DOMU, ABUY CIĘ ZOBACZYĆ, KOCHANIE You're the one thing that I know for sure JESTEŚ JEDYNĄ RZECZĄ, KTÓREJ JEDTEM PEWIEN In a world that's goin' crazy W TYM SZALONYM ŚWIECIE You're a matter of survival CHODZI O PRZETRWANIE My heart and soul revival MOJE SERCE I DUSZA ODRADZAJĄ SIĘ Swear on a stack of bibles PRZYSIĘGAM NA BIBLIĘ Cross my heart and I will be here for you DAJĘ SŁOWO ŻE BĘDĘ TU DLA CIEBIE And that's the truth I TO JEST PRAWDA Like an arrow shot bull's eye JAK STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ Straight and true UCZCIWE I PRAWDZIWE Like the Mississippi flows into the bayou JAK MISSISSIPPI WPŁYWAJĄCA DO ZATOKI (That's the truth) I'm comin' home to see you baby (TO PRAWDA) PODĄŻAM DO DOMU, ABUY CIĘ ZOBACZYĆ, KOCHANIE You're the one thing that I know for sure JESTEŚ JEDYNĄ RZECZĄ, KTÓREJ JEDTEM PEWIEN In a world that's goin' crazy W TYM SZALONYM ŚWIECIE You're a matter of survival CHODZI O PRZETRWANIE My heart and soul revival MOJE SERCE I DUSZA ODRADZAJĄ SIĘ Swear on a stack of bibles PRZYSIĘGAM NA BIBLIĘ Cross my heart and I will be here for you DAJĘ SŁOWO ŻE BĘDĘ TU DLA CIEBIE And that's the truth I TO JEST PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "You are my Sunshine" 15.11.06, 15:00 You are my sunshine my only sunshine TYŚ MYM SŁONECZKIEM, JEDYNYM SŁONKIEM You make me happy when skies are grey SPRAWIASZ MI RADOŚĆ W POCHMURNE DNI You'll never know dear how much I love you NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM So please don't take my sunshine away WIĘC PROSZĘ NIE POZBAWIAJ MNIE BLASKU SŁOŃCA The other night dear as I lay dreaming OSTATNIEJ NOCY, KOCHANIE LEŻAŁEM ŚNIĄC I dreamt that you were by my side ŚNIŁEM ŻE JESTEŚ KOŁO MNIE Came disillusion when I awoke dear ZŁUIDZENIE JEDNAK PRYSŁO GDY SIĘ OBUDZIŁEM You were gone and then I cried NIE BYŁO CIEBIE I ROZPŁAKAŁEM SIĘ You are my sunshine my only sunshine TYŚ MOIM SŁONKIEM, JEDYNYM SŁONKIEM You make me happy when skies are grey SPRAWIASZ MI RADOŚĆ W POCHMURNE DNI You'll never know dear how much I love you NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM So please don't take my sunshine away WIĘC PROSZĘ NIE POZBAWIAJ MNIE BLASKU SŁOŃCA You told me once dear there'd be no other POWIEDZIAŁAŚ MIRAZ, KOCHANIE ŻE NIE BĘDZIE NIKOGO INNEGO That no one else could come between ŻE NIKT NAS NIE ZDOŁA ROZDZIELIĆ But now you've left me to love another ALE TERAZ ZOSTAWIŁAŚ MNIE KOCHAJĄC INNEGO You have broken all my dreams ZBURZYŁAŚ WSZYSTKIE MOJE SNY You are my sunshine my only sunshine TYŚ MOIM SŁONKIEM, JEDYNYM SŁONKIEM You make me happy when skies are grey SPRAWIASZ MI RADOŚĆ W POCHMURNE DNI You'll never know dear how much I love you NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM So please don't take my sunshine away WIĘC PROSZĘ NIE POZBAWIAJ MNIE BLASKU SŁOŃCA I'll always love you and make you happy, ZAWSZE BĘDE CIE KOCHAŁ I SPRAWIAŁ BYS BYŁA SZCZĘŚLIWA If you will only say the same. JEŚLI TYLKO POWIESZ MI TO SAMO But if you leave me and love another, ALE JEŚLI OPUŚCISZ MNIE I POKOCHASZ INNEGO You'll regret it all some day: KTÓREGOS DNIA POŻAŁUJESZ TEGO WSZYSTKIEGO You are my sunshine, my only sunshine TYŚ MYM SŁONECZKIEM, JEDYNYM SŁONKIEM You make me happy when skies are gray SPRAWIASZ MI RADOŚĆ W POCHMURNE DNI You'll never know dear, how much I love you NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM Please don't take my sunshine away WIĘC PROSZĘ NIE POZBAWIAJ MNIE BLASKU SŁOŃCA In all my dreams, dear, you seem to leave me WE WSZYSTKICH MYCH SNACH, KOCHANIE WIDZE JAK MNIE OPUSZCZASZ When I awake my poor heart pains. GDY SIĘ BUDZĘ MOJE BIEDNE SERCE CIERPI So when you come back and make me happy WIĘC KIEDY WRÓCISZ I USZZCĘŚLIWISZ MNIE I'll forgive you dear, I'll take all the blame. WYBACZĘ CI, KOCHANIE I WEZMĘ NA SIEBIE CAŁĄ WINĘ You are my sunshine, my only sunshine TYŚ MYM SŁONECZKIEM, JEDYNYM SŁONKIEM You make me happy when skies are gray SPRAWIASZ MI RADOŚĆ W POCHMURNE DNI You'll never know dear, how much I love you NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM Please don't take my sunshine away WIĘC PROSZĘ NIE POZBAWIAJ MNIE BLASKU SŁOŃCA Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tim McGraw "Can't Be Really Gone" 15.11.06, 15:03 Her hat is hanging by the door JEJ KAPELUSZ WISI PRZY DRZWIACH The one she bought in Mexico TEN, KTÓRY KUPIŁA W MEKSYKU It blocked the wind, ON CHRONI PRZED WIATREM It stopped the rain I ZATRZYMUJE DESZCZ She'd never leave that one NIGDY BY GO NIE ZOSTAWIŁA So, she can't be really gone WIĘC ONA NIE MOGŁA ODEJŚĆ The shoes she bought on christmas eve BUTY, KTÓRE KUPIŁA NA BOŻE NARODZENIE She laughed and said they called her name ZAŚMIAŁA SIĘ I POWIEDZIAŁA ŻE WOŁAJĄ JĄ PO IMIENIU It's like they're waiting in the hall TO TAK JAKBY CZEKAŁY NA NIĄ W KORYTARZU For her slip them on WŚLIZGUJĄC SIĘ So, she can't be really gone WIĘC ONA NIE MOGŁA ODEJŚĆ I don't know when she'll come back NIE WIEM KIEDY WRÓCI She must intend to come back MUSI POSTANOIWIĆ WRÓCIĆ And I've seen the error of my ways I JA WIDZĘ SWOJE BŁĘDY Don't waste the tears on me NIE MARNUJ ŁEZ OPŁAKUJĄC MNIE What more proof to you need JAKIEGO WIĘCEJ DOWODU CI POTRZEBA Just look around the room ROZEJRZYJ SIĘ PO POKOJU So much of her remains TYLE JĄ TU PRZYPOMINA Her book is lying on the bed JEJ KSIĄŻKA LEŻY NA ŁÓŻKU The two of hearts to mark her page SERUSZKA ZNACZĄ STRONĘ Now, who could ever walk away KTO TERAZ MÓGŁBY W OGÓLE ODEJŚĆ At chapter twenty-one ZOSTAWIAJĄC JĄ W TRAKCIE ROZDZIAŁU 21 So, she can't be really gone WIĘC ONA NIE MOGŁA ODEJŚĆ Just look around this room ROZGLĄDAJĄC SIĘ PO POKOJU So much of her remains TYLE RZECZY JĄ PRZYPOOMINA Her book is lying on the bed JEJ KSIĄŻKA LEŻY NA ŁÓŻKU The two of hearts to mark her page SERUSZKA ZNACZĄ STRONĘ Now, who could ever walk away KTO TERAZ MÓGŁBY W OGÓLE ODEJŚĆ With so much left undone NIE DOKOŃCZYWSZY TYLU RZECZY So, she can't be really gone WIĘC ONA NIE MOGŁA ODEJŚĆ No, she can't be really gone NIE, ONA NIE MOGŁA ODEJŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Johnny Cash - "I Love You Because" 15.11.06, 15:04 I love you because you understand dear KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ ROZUMIESZ, KOCHANIE Every little thing I try to do WSZYSTKO CO STARAM SIĘ ZROBIĆ Your always there to lend a helping hand dear JESTEŚ ZAWSZE TAM, GDZIE JEST PRTRZEBNA POMOCNA DŁOŃ But most of all I love you cause you're you NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKIEGO KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ JESTEŚ SOBĄ No matter what may be the style or season NIE MA ZNACZENIA ŻADEN POWÓD CZY OKOLICZNOŚCI I know your love will always see me through WIEM ŻE TWOJA MIŁOŚĆ ZAWSZE MNIE PRZEJRZY I love you for a hundred- thousand reasons KOCHAM CIĘ ZE 100.000 POWODÓW But most of all I love you cause you're you ALE PRZEDE WSZYSTKIM KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ JESRTEŚ SOBĄ I love you because my heart is lighter KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ MOJE SERCE JEST BARDZIEJ ROZJAŚNIONE Every time I'm walking by your side ZA KAŻDYM RAZEM GDY IDĘ PRZY TOBIE I love you because the future's brighter KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ PRZYSZŁOŚĆ JEST JAŚNIEJSZA The glow to happiness you've opened wide WPROWADZASZ PROMIEŃ SZCZĘŚCIA No matter what the world may say about me NIE OBCHODZI MNIE CO O MNIE MÓWI ŚWIAT I know your heart will always be true WIEM, ŻETWOJE SERCE ZAWSZE BĘDZIE PRAWDZIWE I love you for the way you never doubt me KOCHAM CIĘ ZA TO, ŻE NIGDY WE MNIE NIE WĄTPISZ But most of all I love you cause you're you ALE PRZEDE WSZYSTKIM KOCHAM CIĘ PONIEWAŻ JESTEŚ SOBĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tracy Byrd "Making Memories Of Us" 15.11.06, 15:05 I'm gonna be here for you baby CHCĘ BYĆ TYLKO DLA CIEBIE, KOCHANIE I'll be a man of my word I DOTRZYMAM SŁOWA Speak the language in a voice MÓWIĄC JĘZYKIEM that you have never heard KTÓREGO GŁOSU NIGDY NIE SŁYSZAŁAŚ I want to sleep with you forever CHCĘ JUŻ NA ZAWSZE SPAĆ TYLKO Z TOBĄ I want to die in your arms CHCE UMRZEĆ W TWOICH RAMIONACH In a cabin by a meadow W CHACIE NIEDALEKO ŁĄKI where the wild bees swarm GDZIE ROJĄ SIĘ DZIKIE PSZCZOŁY Now that I found you TERAZ JUŻ CIĘ ZNALAZŁEM I want to surround you I CHCE CIĘ OBJĄĆ I'll win to steal your attention ZDOBĘDE TWOJĄ UWAGĘ like a bad outlaw JAK WYJĘTY Z POD PRAWA I want to stand out in a crowd CHCĘ STANĄĆ W TŁUMIE for you a man among men DLA CIEBIE - MĘŻCZYZNA POŚRÓD INNYCH MĘŻCZYZN I want to make your world CHCĘ UCZYNIĆ TWÓJ ŚWIAT better than it's ever been LEPSZYM NIŻ BYŁ KIEDYKOLWIEK I want to know you CHCĘ CIĘ POZNAĆ like nobody knows you TAK JAK NIKT CIĘ NIE ZNA I'll win your trust ZDOBĘDĘ TWOJE ZAUFANIE making memories of us PRZEZ WSPOMNIENIA O NAS I'm gonna be here for you BĘDĘ TU TYLKO DLA CIEBIE from now on this you'll know somehow OD TERAZ BĘDZIESZ JAKOŚ TO WIEDZIEĆ You've been stretched to the limits SIĘGNĘŁAŚ GRANIC but it's alright now ALE W PORZĄDKU I'm gonna make you a promise CHCĘ CI PRZYRZEC if there's life after this JEŚLI BĘDZIE DALEJ TRWAĆ ŻYCIE I'm gonna be there to meet you BĘDĘ TU ABY CIĘ SPOTKAĆ with a warm wet kiss Z CIEPŁYM POCAŁUNKIEM Cause I'm gonna love you BO CHCE CIĘ KOCHAĆ like nobody loves you JAK NIKT CIĘ JESZCZE TAK NIE KOCHAŁ I'll win your trust I ZDOBĘDĘ TWOJE ZAUFANIE making memories of us PRZEZ WSPOMNIENIA O NAS I'm gonna love you BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ like nobody loves you JAK NIKT NIGDY DOTĄD I'll earn your trust ZASŁUŻĘ NA TWE ZAUFANIE making memories of us PRZEZ WSPOMNIENIA O NAS Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "I STILL MISS SOMEONE" Johnny Cash 15.11.06, 15:06 "CIĄGLE ZA KIMŚ TĘSKNIĘ" At my door the leaves are falling LIŚCIE OPADAJĄ PRZY MOICH DRZWIACH a cold wild wind will come WIEJE ZIMNY WIATR Sweethearts walk by together ZAKOCHANI PRZECHODZĄ PARAMI and I still miss someone A JA CIĄGLE ZA KIMŚ TĘSKNIĘ Although I never got over those blue eyes CHOCIAŻ NIGDY NIE DOŚWIADCZYŁEM TAKIEGO SMUTKU I see them everywehere CZUJĘ GO WSZEDZIE I miss those arms that held me TĘSKNIĘ ZA RAMIONAMI KTÓRE MNIE OBEJMOWAŁY when all of the love was there KIEDY BYŁA MIĘDZY NAMI MIŁOŚĆ I wonder if she's sorry ZASTANAWIAM SIĘ CZY BYŁO JEJ PRZYKRO for leaving what we'd begun ŻE ZOSTAWIA TO, CO SIĘ MIĘDZY NAMI ZACZĘŁO There's someone for me somewhere JEST GDZIEŚ KTOŚ DLA MNIE and I still miss someone Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek JOSH TURNER "In My Dreams" 15.11.06, 15:07 Some men dream of crossign oceans NIEKTÓRZY LUDZIE MARZĄ O PRZEPŁYNIĘCIU OCEANÓW Some men dream one day to fly INNI ŚNIĄ O LATANIU Spend their whole lifes out there floatin' TRAWIĄC CAŁE ŻYCIE NA UNOSZENIU SIĘ On the water and the sky NA WODZIE CZY TEŻ W POWIETRZU Some men dream of buildign fortunes NIEKTÓRZY MARZĄ O WIELKICH FORTUNACH Some men dream of havin' fame INNI ŚNIĄ O SŁAWIE Nothin' else is more important I NIC NIE JEST WAŻNIEJSZE DLA NICH Than making money and a name OD ROBIENIA PIENIĘDZY I NAZWISKA But in my dreams I see ALE W MOICH SNACH JA WIDZĘ A little sky blue house MAŁY, NIEBIESKI DOMEK Beside a small stream PRZY STRUMIENIU A front porch, screen door GANEK, ZASŁONY The sound of bare feet runnin' and cartoons DŹWIĘK BIEGNĄCYCH BOSYCH STÓP I OBRAZY In my dreams, your dreams come true W MOICH SNACH, TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ I come find you in your garden PRZYCHODZĘ ZNALEŹĆ CIĘ W TWOIM OGRODZIE Pullin' weeds between the rows WYRYWAJĄC CHWASTY MIĘDZY GRZĄDKAMI Trade a kiss for a glass of water DAJ MI CAŁUSA ZA SZKLANKĘ WODY Sit and watch what love can grow USIĄDŹ I POPATRZ JAK ROŚNIE MIŁOŚĆ In my dreams I see ALE W MOICH SNACH JA WIDZĘ A little sky blue house MAŁY, NIEBIESKI DOMEK Beside a small stream PRZY STRUMIENIU A front porch, screen door GANEK, ZASŁONY The sound of bare feet runnin' and cartoons DŹWIĘK BIEGNĄCYCH BOSYCH STÓP I OBRAZY In my dreams, your dreams come true W MOICH SNACH, TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ In my dreams your dreams W MOICH SNACH - TWOJE MARZENIA Are the only things SĄ JEDYNĄ RZECZĄ That really matter to me KTÓRA DLA MNIE NAPRAWDĘ SIĘ LICZY When you smile I smile KIEDY SIĘ ŚMIEJESZ - JA SIĘ UŚMIECHAM What makes you happy makes me happy too COKOLWIEK SPRAWIA CI RADOŚĆ, MNIE CIESZY TO SAMO In my dreams your dreams come true W MOICH SNACH, TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ In my dreams your dreams come true W MOICH SNACH, TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Collin Raye "I Think About You" 19.11.06, 11:57 Everytime I see a woman on a billboard sign ZA KAŻDYM RAZEM GDY WIDZĘ JAKĄŚ KOBIETĘ NA BILBORDZIE I think about you MYŚLĘ O TOBIE Saying "drink this beer and you'll be mine" MÓWIĄC "WYPIJ TO PIWO I BĘDZIESZ MOJA" I think about you MYŚLĘ O TOBIE When an actress on a movie screen KIEDY AKTORKA NA EKRANIE Plays Lolita in some old man's dreams GRA LOLITĘ W SNACH STAREGO CZŁOWIEKA It doesn't matter who she is TO NIE WAŻNE KIM ONA JEST I think about you JA MYŚLĘ O TOBIE When I see a pretty woman walking down the street KIEDY WIDZĘ PIĘKNĄ KOBIETE IDĄCĄ ULICĄ I think about you MYŚLĘ O TOBIE Men look her up and down like she's some kind of treat MĘŻCZYŹNI MIERZĄ JA WZROKIEM JAKBY BYŁA JAKIMŚ TOWAREM I think about you JA MYŚLĘ O TOBIE She wouldn't dare talk to a stranger NIE ODWAŻYŁABY SIE ROZMAWIAĆ Z NIEZNAJOMYM always has to be aware of the danger ZAWSZE MUSI BYŚ ŚWIADOMA NIEBEZPIECZEŃSTWA it doesn't matter who she is NIE WAŻNE KIM ONA JEST I think about JA MYŚLĘ O TOBIE Chorus: You eight years old MASZ 8 LAT big blue eyes and a heart of gold WIELKIE BŁĘKITNE OCZY I ZŁOTE SERCE when I look at this world, I think about KIEDY PATRZĘ NA ŚWIAT, MYŚLĘ O TOBIE You and I can't help but see TY I JA NIE PORADZIMY NIC NA TO that every woman used to be ALE WIEMY ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA BYĆ Somebody's little girl, I think about you CZYJĄŚ MAŁĄ DZIEWCZYNKĄ, A JA MYŚLĘ O TOBIE Everytime I hear people say it's never gonna change ZA KAŻDYM RAZEM KIEDY SŁYSZĘ LUDZI MÓWIĄCYCH, ŻE TO SIĘ NIGDY NIE ZMIENI I think about you JA MYŚLĘ O TOBIE Like it's some kind fo joke, some kind of game TO JAKBY JAKIŚ ŻART, JAKAŚ GRA I think about you MYŚLĘ O TOBIE When I see a woman on the news KIEDY WIDZĘ KOBIETĘ W WIADOMOŚCIACH who didn't ask to be abandoned or abused KTÓRĄ OPUSZCZONO BEZ PYTANIA ALBO KTÓRĄ ZELŻONO it doesn't matter who she is TO NIE WAŻNE KIM ONA JEST I think about JA MYŚLĘ O TOBIE Chorus When I look at this world I think about you KIEDY PATRZĘ NA TEN ŚWIAT, MYŚLĘ O TOBIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Trisha Yearwood "In Another's Eyes" 19.11.06, 11:59 (Trisha Yearwood & Garth Brooks) In another's eyes W OCZACH INNYCH I'm someone who JESTEM KIMŚ, KTO Loves her enough to walk away from you KOCHA JĄ WYSTARCZAJĄCO ABY OPUŚCIĆ CIEBIE I'd never cheat, I'd never lie NIE OSZUKAŁBYM, NIE OKŁAMAŁBYM CIĘ In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI In another's eyes W OCZACH INNYCH I can do no wrong NIE MÓGŁABYM ZROBIĆ NIC ZŁEGO He believes in me and his faith is strong ON WIERZY WE MNIE, A JEGO WIARA JEST SILNA I'd never fall or even compromise NIGDY NIE UPADŁABYM CZY SIĘ SKOMPROMITOWAŁA In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI In another's eyes W OCZACH INNYCH I'm afraid that I can't see OBAWIAM SIĘ ŻE NIE UJRZĘ This picture perfect portrait TEGO PERFEKCYJNEGO OBRAZU That they paint of me MNIE SAMEGO, KTÓRY STWORZYLI LUDZIE They don't realize NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY And I pray they never do I MODLĘ SIĘ ABY DO TEGO NIE DOSZŁO 'Cause every time I look I'm seein' you BO ZA KAŻDYM RAZEM GDY PATRZĘ, WIDZĘ CIEBIE In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI In another's eyes W OCZACH INNYCH Starin' back at me GAPIĄCYCH SIĘ NA MNIE I see a sinking soul trying desperately WIDZĘ POGRĄZAJĄCĄ SIĘ MOJĄ DUSZĘ, KTÓRA ROZPACZLIWIE PRÓBUJE To turn the tide before it dies ODWRÓCIĆ BIEG, ZANIM ZGINIE In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI And what they don't see is killing me A TO, CZEGO NIE WIDZĄ - ZABIJA MNIE And it's a blessing and a curse that love is blind I JEST BŁOGOSŁAWIEŃSTWEM I PRZEKLEŃSTWEM TO, ŻE MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA In another's eyes W OCZACH INNYCH I'm afraid that I can't see OBAWIAM SIĘ ŻE NIE UJRZĘ This picture perfect portrait TEGO PERFEKCYJNEGO OBRAZU That they paint of me MNIE SAMEGO, KTÓRY STWORZYLI They don't realize NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY And I pray they never do I MODLĘ SIĘ ABY DO TEGO NIE DOSZŁO 'Cause every time I look I'm seein' you BO ZA KAŻDYM RAZEM GDY PATRZĘ, WIDZĘ CIEBIE In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI In another's eyes W OCZACH INNYCH LUDZI Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tracy Byrd "A Little Love" 22.11.06, 09:07 She underdressed for the occasion WYSTROJONA NA OKAZJĘ She wants to go back home and change CHCE WRÓCIĆ DO DOMU I PRZEBRAĆ SIĘ A maid of honor wearing waitress shoes, PANNA Z HONOREM NOSZĄCA OBUWIE KELNERKI Just looks strange TO WYGLĄDA DZIWNIE Her little brother’s getting married JEJ MŁODSZY BRAT SIĘ ŻENI A spur of the moment kind of thing SPONTANICZNIE TO WYSZŁO And she’s giving up her lunch break, POŚWIĘCA SWOJĄPRZERWĘ NA LUNCH Holding the ring TRZYMAJĄC OBRĄCZKĘ She’s never been the jealous kind, NIGDY NIE BYŁA ZAZDROSNA But she can’t seem to stop, ALE WYDAJE SIĘ ŻE NIE MOŻE POWSTRZYMAĆ That little voice inside …. saying, TEGO GŁOSU W ŚRODKU ... MÓWIĄCEGO I don’t have to have it all NIE MUSZĘ MIEĆ TEGO WSZYSTKIEGO I’m not asking for the world NIE PROSZĘ O WSZYSTKO CO NA ŚWIECIE I don’t need a star to fall NIE POTRZEBUJĘ GWIAZDKI Z NIEBA I just need a little light POTRZEBUJĘ TROCHĘ ŚWIATŁA Someone shining in my life KOGOŚ, KTO ROZJAŚNIAŁBY MOJE ŻYCIE ‘Cause in the dark when you’re afraid BO W MROKU, GDY SIĘ BOISZ A little love can go a long, long way MAŁA MIŁOŚĆ MOŻE POMÓC PRZEJŚĆ DŁUGĄ DROGĘ There was a man she met one summer PEWNEGO LATA POZNAŁA MĘŻCZYZNĘ His memory keeps her up at night PAMIĘĆ O NIM OŻYWAŁA W NOCY At the time it felt all wrong AŻ WSZYSTKO UŁOŻYŁO SIĘ NIE TAK But what if it was right? ALE JEŚLI TO BYŁA TA WŁAŚCIWA DROGA? Now here she is, throwing the rice A TERAZ RZUCA RYŻ Standing on the sidewalk, STOJĄC NA CHODNIKU Trying not to cry….thinking PRÓBUJĄC NIE PŁAKAĆ ... MYŚLĄC I don’t have to have it all NIE MUSZĘ MIEĆ TEGO WSZYSTKIEGO I’m not asking for the world NIE PROSZĘ O WSZYSTKO CO NA ŚWIECIE I don’t need a star to fall NIE POTRZEBUJĘ GWIAZDKI Z NIEBA I just need a little light POTRZEBUJĘ TROCHĘ ŚWIATŁA Someone shining in my life KOGOŚ, KTO ROZJAŚNIAŁBY MOJE ŻYCIE ‘Cause in the dark when you’re afraid BO W MROKU, GDY SIĘ BOISZ A little love can go a long, long way MAŁA MIŁOŚĆ MOŻE POMÓC PRZEJŚĆ DŁUGĄ DROGĘ When it’s lonely in your life KIEDY OGARNIA CIĘ SAMOTNOŚĆ And you’ve almost lost your faith I JUŻ PRAWIE STRACIŁEŚ WIARĘ A little love can go a long, long way MAŁA MIŁOŚĆ MOŻE POPROWADZIĆ CIE DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Claudia Church - "Just As Long As You Love Me" 23.11.06, 10:48 Song: "Just As Long As You Love Me" - "TAK DŁUGO, DOPÓKI MNIE KOCHASZ" I want to be with you CHCĘ BYĆ Z TOBĄ Just as long as you love me TAK DŁUGO, DOKĄD BĘDZIESZ MNIE KOCHAŁ Yes, I want to be with you TAK, CHCĘ BYĆ Z TOBĄ Just as long as you love me TAK DŁUGO, JAK MNIE KOCHASZ I can climb the mountain high MOGĘ WSPIĄĆ SIĘ NA WYSOKĄ GÓRĘ I can spread my wings and fly MOGĘ ROZWINĄĆ SWOJE SKRZYDŁA I LATAĆ But, I could never say good-bye ALE NIGDY NIE ZDOŁAM POWIEDZIEĆ "ŻEGNAJ" Just as long as you love me TAK DŁUGO JAK MNIE KOCHASZ I'm as tall as a live oak tree JESTEM TAK WYSOKA NICZYM DĄB Just as long as you stay with me TAK DŁUGO DOPÓKI JESTEŚ ZE MNĄ I'm everything that I want to be JESTEM WSZYSTKIM CZYM CHCIAŁBYM BYĆ Just as long as you stay with me DOPÓKI JESTEŚ ZE MNĄ I can give my heart and soul MOGĘ OFIAROWAĆ SWOJE SERCE I DUSZĘ I can give you love untold MOGĘ DAĆ CI NIEWYSŁOWIONĄ MIŁOŚĆ But, I could never stop I know ALE WIEM, ŻE NIGDY NIE POTRAFIŁABYM PRZESTAĆ Just as long as you love me TAK DŁUGO DOPÓKI MNIE KOCHASZ Just as long as you love me TAK DŁUGO DOPÓKI MNIE KOCHASZ I wanna be with you PRAGNĘ BYĆ Z TOBĄ Just as long as you want me to TAK DŁUGO DOKĄD CHCIAŁBYŚ TEGO Yes, I want to be with you TAK, CHCE BYĆ Z TOBĄ Just as long as you want me to TAK DŁUGO JAK TY TEGO CHCESZ I can climb the mountain high MOGĘ WSPIĄĆ SIĘ NA WYSOKI SZCZYT I can spread my wings and fly MOGĘ ROZWINĄĆ SKRZYDŁA I LECIEĆ But, I could never say good-bye ALE ZA NIC NIE POTRAFIĘ POWIEDZIEĆ "ŻEGNAJ" Just as long as you love me TAK DŁUGO DOPÓKI MNIE KOCHASZ Just as long as you love me DOTĄD, PÓKI MNIE KOCHASZ Just as long as you love me DOPÓKI BĘDZIESZ MNIE KOCHAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Pam Tillis - "Mi Vida Loca(My Crazy Life)" 09.12.06, 23:53 If you're coming with me you need nerves of steel JEŚLI IDZIESZ ZE MNĄ, POTRZEBNE CI SĄ NERWY ZE STALI 'Cause I take corners on two wheels BO JA BIORĘ OSTRE ZAKRĘTY It's a never-ending circus ride I TO NIEKOŃCZĄCA SIĘ JAZDA W KÓŁKO The faint of heart need not apply NIEŚMIAŁOŚĆ SERCA NIE MA TU ZASTOSOWANIA Mi vida loca over and over MOJE SZALONE ŻYCIE DALEJ I DALEJ Destiny turns on a dime PRZEZNACZENIE ROZMIENIA SIĘ NA DROBNE I go where the wind blows IDĘ DOKĄD WIATR MNIE POPROWADZI You can't tame a wild rose NIE ZDOŁASZ OSWOIĆ DZIKIEJ RÓŻY Welcome to my crazy life WITAJ W MOIM SZALONYM ŚWIECIE Sweetheart before this night is through KOCHANIE, ZANIM TA NOC UPŁYNIE I could fall in love with you MOGE SIĘ W TOBIE ZAKOCHAĆ Come dancing on the edge with me CHODŹ I ZATAŃCZ ZE MNĄ NA KRAWĘDZI Let my passion set you free POZWÓL, NIECH MOJA NAMIĘTNOŚĆ CIĘ UWOLNI Mi vida loca over and over MOJE SZALONE ŻYCIE DALEJ I DALEJ Destiny turns on a dime PRZEZNACZENIE ROZMIENIA SIĘ NA DROBNE I go where the wind blows IDĘ DOKĄD WIATR MNIE POPROWADZI You can't tame a wild rose NIE ZDOŁASZ OSWOIĆ DZIKIEJ RÓŻY Welcome to my crazy life WITAJ W MOIM SZALONYM ŚWIECIE Here in the firelight I see your tattoo TU W BLASKU ŚWIATEŁ WIDZĘ TWÓJ TATUAŻ Mi vida loco, so you're crazy too MOJE SZAKONE ŻYCIE, A WIĘC TY TAKŻE JESTEŚ SZALONY Mi vida loca over and over MOJE SZALONE ŻYCIE DALEJ I DALEJ Destiny turns on a dime PRZEZNACZENIE ROZMIENIA SIĘ NA DROBNE I go where the wind blows IDĘ DOKĄD WIATR MNIE POPROWADZI You can't tame a wild rose NIE ZDOŁASZ OSWOIĆ DZIKIEJ RÓŻY Welcome to my crazy life WITAJ W MOIM SZALONYM ŚWIECIE We'll go where the wind blows PÓJDZIEMY TAM DOKĄD WIATR WIEJE And I'll be a wild rose I BĘDĘ DZIKĄ RÓŻĄ Welcome to my crazy life WITAJ W MOIM SZAKLONYM ŚWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Amazed by you" - Tim McGraw 09.12.06, 23:54 "Amazed by you" - "ZACHWYCONY TOBĄ" Tim McGraw Every time our eyes meet ZA KAŻDYM RAZEM GDY NASZE OCZY SIĘ SPOTYKAJĄ This feeling inside me TO UCZUCIE WE MNIE Is almost more than I can take TAK ROŚNIE ŻE JEST PRAWIE NIE DO ZNIESIENIA Baby when you touch me KOCHANIE, KIEDY MNIE DOTYKASZ I can feel how much you love me CZUJĘ JAK BARDZO MNIE KOCHASZ And it just blows me away I JESTEM TYM OWŁADNIĘTY I've never been this close to anyone or anything NIGDY NIE BYŁEM TAK BLISKO KOGOŚ LUB CZEGOŚ I can hear your thoughts SŁYSZĘ TWOJE MYŚLI I can see your dreams WIDZĘ TWOJE SNY I don't know how you do what you do NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO ROBISZ I'm so in love with you JESTEM TAK BARDZO ZAKOCHANY W TOBIE It just keeps getting better I TO UCZUCIE ROŚNIE I wanna spend the rest of my life CHCĘ SPĘDZIĆ RESZTĘ ŻYCIA With you by my side Z BOBĄ U MEGO BOKU Forever and ever JUŻ NA ZAWSZE Every little thing that you do TAK JAK KAŻDĄ RZECZĄ KTÓRĄ ROBISZ Baby I'm amazed by you KOCHANIE, JESTEM ZACHWYCONY TOBĄ The smell of your skin WOŃ TWOJEJ SKÓRY The taste of your kiss SMAK TWOICH POCAŁUNKÓW The way you whisper in the dark SPOSÓB W JAKI SZEPCZESZ W MROKU Your hair all around me TWOJE WŁOSY, KTÓRE MNIE OPLATAJĄ Baby you surround me KOCHANIE, OBEJMUJESZ MNIE You touch every place in my heart DOTYKASZ KAŻDEGO MIEJSCA W MOIM SERCU Oh it feels like the first time every time ZA KAŻDYM RAZEM CZUJĘ JAKBY TO BYŁO PO RAZ PIERWSZY I wanna spend the whole night in your eyes CHCE SPĘDZIĆ CAŁĄ NOC W TWOICH OCZACH I don't know how you do what you do NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO ROBISZ I'm so in love with you JESTEM TAK BARDZO ZAKOCHANY W TOBIE It just keeps getting better I TO UCZUCIE ROŚNIE I wanna spend the rest of my life CHCĘ SPĘDZIĆ RESZTĘ ŻYCIA With you by my side Z BOBĄ U MEGO BOKU Forever and ever JUŻ NA ZAWSZE Every little thing that you do TAK JAK KAŻDĄ RZECZĄ KTÓRĄ ROBISZ Baby I'm amazed by you KOCHANIE, JESTEM ZACHWYCONY TOBĄ It just keeps getting better I TO UCZUCIE ROŚNIE I wanna spend the rest of my life CHCĘ SPĘDZIĆ RESZTĘ ŻYCIA With you by my side Z BOBĄ U MEGO BOKU Forever and ever JUŻ NA ZAWSZE Every little thing that you do TAK JAK KAŻDĄ RZECZĄ KTÓRĄ ROBISZ Baby I'm amazed by you KOCHANIE, JESTEM ZACHWYCONY TOBĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tracy Byrd - "Undo The Right" 09.12.06, 23:55 "Undo The Right" - "ZERWAĆ Z TYM, CO WŁAŚCIWE" by Tracy Byrd If you can’t say you love me JEŚLI NIE MOŻESZ POWIEDZIEĆ ŻE MNIE KOCHASZ say you hate me POWIEDZ ŻE MNIE NIENAWIDZISZ And that you regret I WTEDY BĘDZIESZ ŻAŁOWAĆ each time you held me tight ZA KAŻDYM RAZEM GDY MNIE OBEJMIESZ MOCNO If you can’t be mine forever JEŚLI NIE MOŻESZ BYĆ MOJĄ NA ZAWSZE then forsake me TO ZOSTAW (OPUŚĆ) MNIE If you can’t undo the wrong JEŚLI NIE MOŻESZ ZERWAĆ ZE ZŁEM (GRZECHEM) Undo the right ZERWIJ Z DOBREM It was right when you loved me only TO BYŁO DOBREM (WŁAŚCIWE) KIEDY KOCHAŁAŚ TYLKO MNIE But wrong when you held another tight A NIEWŁAŚCIWE GDY OBEJMOWAŁAŚ MOCNO INNEGO So before you go away and leave me lonely WIĘC ZANIM ODEJDZIESZ I ZOSTAWISZ MNIE SAMEGO If you can’t undo the wrong JEŚLI NIE MOŻESZ ZERWAĆ Z NIEWŁAŚCIWYM ZACHOWANIEM Undo the right ZERWIJ Z TYM, CO WŁAŚCIWE It’s too late to say JUŻ ZA PÓŹNO ABY MÓWIĆ your heart is filled with sorrow ŻE TWOJE SERCE JEST WPEŁNIONE SMUTKIEM You can’t undo what’s done NIE ODSTANIE SIĘ TO, CO SIĘ STAŁO Why do you try NIE ŁUDŹ SIĘ So please so I can face the new tomorrows PROSZĘ, MOGE STAWIĆ CZOŁA NOWEMU DNIOWI If you can’t undo the wrong JEŚLI NIE MOŻESZ ZERWAĆ ZE ZŁEM Undo the right ZERWIJ Z DOBREM If you can’t undo the wrong JEŚLI NIE MOŻESZ ZERWAĆ Z NIEWŁAŚCIWYM ZACHOWANIEM Undo the right ZERWIJ Z TYM, CO WŁAŚCIWE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "I'M SO LONESOME I COULD CRY" - Hank Williams 09.12.06, 23:56 "I'M SO LONESOME I COULD CRY" (Hank Williams) - "JESTEM TAKI SAMOTNY, ŻE MÓGŁBYM PŁAKAĆ" Hear that lonesome whippoorwill POSŁUCHAJ TEGO SAMOTNEGO WIATRU he sounds too blue to fly BRZMI ZBYT SMUTNO The midnight train is whining low NOCNY POCIĄG STUKOCZE CICHO I'm so lonesome I could cry JESTEM TAK SAMOTNY ŻE MÓGŁYM PŁAKAĆ I've never seen a night NIGDY NIE ZAZNAŁEM NOCY so long when time goes crawling by TAK DŁUGIEJ GDY CZAS SIĘ WLÓKŁ The moon just went behind a cloud KSIĘŻYC WŁAŚNIE ZASZEDŁ ZA CHMURY to hide its face and cry ABY ZAKRYĆ SWOJĄ TWARZ I ZAPŁAKAĆ [ steel ] Did you ever hear a robin weep CZY KIEDYKOLWIEK SŁYSZAŁAŚ LAMENT DROZDA when leaves began to die KIEDY LIŚCIE ZACZYNAJĄ OPADAĆ That means he's lost the will to live TO OZNACZAŻE STRACIŁOCHOTĘ DO ŻYCIA I'm so lonesome I could cry JESTEM TAK SAMOTNY ŻE MÓGŁBYM PŁAKAĆ The silence of a falling star CISZA SPADAJĄCEJ GWIAZDY lights up a purple sky ROZŚWIETLA PURPUROWE NIEBO And as I wonder where you are KIEDY TAK ZASTANAWIAM SIĘ GDZIE SIĘ PODZIAŁAŚ I'm so lonesome I could cry JESTEM TAK SAMOTNY,ŻE MÓGŁBYM PŁAKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "LATELY"- Johnny Cash 10.12.06, 00:00 Lately I've been thinking OSTSNIO MYŚLĘ SOBIE that you don't love me at all ŻE WCALE MNIE NIE KOCHASZ Lately I've been readin' OSTATNIO CZYTAM and the writin' on the wall I PISZĘ NA MURACH Is sayin' looks like you'll be going CZY MÓWIĄC WYGLĄDA NA TO, ŻE ODCHODZISZ and I've no sure way of knowing I JA NIE MAM PEWNOŚCI But somehow that's what ALE W JAKIŚ SPOSÓB I've been thinking lately MYŚLĘ SOBIE OSTATNIO Lately you've been saying things OSTATNIO MÓWIŁAŚ RZECZY that I don't understand KTÓRYCH JA NIE ROZUMIEM Lately you look through me OSTATNIO PRZYGLĄDASZ SIĘ MI as if I'm another man JAKBYM BYŁ ZUPEŁNIE KIMŚ INNYM Instead of your old one ZAMIAST TWEG STAREGO WIZERUNKU and only I'm beginnin' to get lonely I TYLKO JUŻ ZACZYNAM CZUĆ SIĘ SAMOTNIE I've been feeling CZUJĘ TO, you'll be leaving lately ŻE NIEDŁUGO MNIE OPUŚCISZ [ piano - guitar ] You might as well just stop it now MOGŁABYŚ PRZESTAĆ JUŻ cause I already know BO JA JUŻ WIEM You wouldn't hurt me less NIE ZRANISZ MNIE MNIEJ if you just go ahead and go JEŚLI PO PROSTU ODEJDZIESZ You know your heart's already gone WIESZ, ŻE TWOJE SERCE JEST JUŻ ZIMNE so you might as well go on WIĘC MOŻE JUŻ PO PROSTU ODEJŚĆ Things have not been working for us lately OSTATNIO NAM NIE WYCHODZI things have not been working for us lately OSTATNIO NAM NIE WYCHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Trisha Yearwood - "There Goes My Baby" 10.12.06, 00:01 He was the kind of guy who loved so unselffishly ON BYŁ TYM TYPEM FACETA, KTÓRY KOCHA BEZINTERESOWNOŚĆ And everyone could see what a prize he was I KAŻDY MÓGŁ ZOBACZYĆ JAKĄ BYŁ 'PARTIĄ' Everyone but me WSZYSCY - POZA MNĄ I must be blind MUSIAŁAM CHYBA BYĆ ŚLEPA I must be the kind MUSZĘ CHYBA BYĆ TYM RODZAJEM CZŁOWIEKA Who don't know what they have KTÓRY NIE DOCENIA TEGO CO MA 'Till they're all alone and sad DO TEJ PORY AŻ ZOSTAJE SAM I W SMUTKU There goes my baby A OTO MOJE KOCHANIE Like the sun falling out of the clear, blue sky JAK SŁOŃCĘ ŚWIECĄCE NA CZYSTYM, BŁĘKITNYM NIEBIE There goes my baby A OTO MOJE KOCHANIE And it's gonna be a cold, dark night ZAPOWIADA SIĘ ZIMNA, CIEMNA NOC Now that I finally see I TERAZ JUŻ W KOŃCU WIDZĘ How I need him to be JAK BARDZO GO POTRZEBUJĘ, ABY BYŁ Right here by my side TUŻ OBOK MNIE There goes my baby I OTO MOJE KOCHANIE Bye, bye, Baby, goodbye PA, PA, DO WIDZENIA How could I have a love so fine JAK MOGŁAM DOŚWIADCZYĆ TAK DOBREJ MIŁOŚĆI and not know what it's worth I NIE WIEDZIEĆ ILE ONA ZNACZY Maybe this empty heart he left behind MOŻE TO PUSTE SERCE, KTÓRE ZOSTAWIŁ ZA SOBĄ Is all that I deserve JEST WSZYSTKIM NA CO ZASŁUGUJĘ What kind of fool CO ZA GŁUPIEC Finds a perfect jewel ZNAJDUJE DOSKONAŁY KLEJNOT And can't see how it shines I NIE WIDZI JAK ON BŁYSZCZY 'Till she's all alone and crying DOPÓKI ONA NIE JEST SAMA I WE ŁZACH There goes my baby OTO MÓJ KOCHANY Like the sun falling out of the clear, blue sky JAK SŁOŃCE ŚWIECĄCE NA CZYSTYM, BŁĘKITNYM NIEBIE There goes my baby OTO MÓJ KOCHANY And it's gonna be a cold, dark night ZAPOWIADA SIĘ ZIMNA, CIEMNA NOC Now that I finally see I TERAZ JUŻ W KOŃCU WIDZĘ How I need him to be JAK BARDZO GO POTRZEBUJĘ, ABY BYŁ Right here by my side TUŻ OBOK MNIE There goes my baby I OTO MÓJ KOCHANY Bye, bye, Baby, goodbye PA, PA, DO WIDZENIA How I wish I could hold him in my arms and say TERAZ CHCIAŁBYM MÓC PRZYTULIĆ GO W SWOICH RAMIONACH I POWIEDZIEĆ "This time I'm gonna treat him right!" "TYM RAZEM BĘDĘ GO DOBRZE TRAKTOWAĆ!" But it's too late! ALE TO JUŻ ZA PÓŹNO There goes my baby OTO MÓJ KOCHANY Like the sun falling out of the clear, blue sky JAK SŁOŃCE ŚWIECĄCE NA CZYSTYM, BŁĘKITNYM NIEBIE There goes my baby OTO MÓJ KOCHANY And it's gonna be a cold, dark night ZAPOWIADA SIĘ ZIMNA, CIEMNA NOC Now that I finally see I TERAZ JUŻ W KOŃCU WIDZĘ How I need him to be JAK BARDZO GO POTRZEBUJĘ, ABY BYŁ Right here by my side TUŻ OBOK MNIE There goes my baby I OTO MÓJ KOCHANY Bye, bye, Baby, goodbye PA, PA, DO WIDZENIA Bye, bye, Baby, goodbye! PA, PA, DO WIDZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek FAITH HILL: "Love Ain't Like That" 10.12.06, 00:01 You can't buy it at the store, NIE MOŻESZ JEJ KUPIĆ W SKLEPIEtry it on for size, ZMIERZYĆ ROZMIAR bring it back if it don't feel right. ODNIEŚĆ Z POEROTEM JEŚLI CI NIE ODPOWIADA No, love... love ain't like that. NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA You can't trade it in like an automobile, NIE MOŻESZ HAMDLOWAĆ NIĄ JAK SAMOCHODAMI That's got too many miles and rust on the wheel, KTÓRE MAJĄ DUŻY PRZEBIEG NA LICZNIKU I RDZĘ NA KOŁACH no love...love ain't like that. NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA Love, ain't that easy to define. MIŁOŚCI NIE JEST TAK ŁATWO ZDEFINIOWAĆ You can't build it by design, NIE MOŻESZ JEJ ZBUDOWAĆ WEDŁUG PROJEKTU it takes its own sweet time. ONA MA SWÓJ WŁASNY, ODPOWIEDNI CZAS It don't fall from the sky, ONA NIE SPADA Z NIEBA like a tiny drop of rain JAK MALEŃKA KROPLA DESZCZU hit's you right between the eyes one day POWALA CIĘ DOSŁOWNIE PEWNEGO DNIA no love... love ain't like that NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA You can't put your money down NIE MOŻESZ WYŁOŻYĆ PIENIĘDZYand just roll the dice. I PO PROSTU RZUCIĆ KOŚCI And think you're gonna win it all some night, I MYŚLĄC ŻE ZGARNIESZ CAŁĄ WYGRANĄ PEWNEJ NOCY no love, love it ain't like that. NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA Love ain't, MIŁOŚCI NIE, Love, ain't that easy to define. MIŁOŚCI NIE JEST TAK ŁATWO ZDEFINIOWAĆ You can't build it by design, NIE MOŻESZ JEJ ZBUDOWAĆ WEDŁUG PROJEKTU it takes its own sweet time. ONA MA SWÓJ WŁASNY, ODPOWIEDNI CZAS You can't buy it at the store, NIE MOŻESZ JEJ KUPIĆ W SKLEPIEtry it on for size, ZMIERZYĆ ROZMIAR bring it back if it don't feel right. ODNIEŚĆ Z POEROTEM JEŚLI CI NIE ODPOWIADA No, love... love ain't like that. NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA Love, no love, love, love it ain't like that. MIŁOŚĆ, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA You can't trade it in like an automobile, NIE MOŻESZ HAMDLOWAĆ NIĄ JAK SAMOCHODAMI That's got too many miles and rust on the wheel, KTÓRE MAJĄ DUŻY PRZEBIEG NA LICZNIKU I RDZĘ NA KOŁACH no love...love ain't like that. NIE, MIŁOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA Love love love love love love love MIŁOŚĆ, MIŁOŚĆ, MIŁOŚĆ Oh love, it ain't like that. MIOŚĆ TAK NIE WYGLĄDA It don't fall from the sky. ON ANIE SPADA Z NIEBA Oh, you can't trade it in. NIE MOZESZ NIĄ HANDLOWAĆ Can't buy it at the store, NIE MOŻESZ JEJ KUPIĆ W SKLEPIE oh, take it back again. I ODDAĆ Z POWROTEM Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek JAMIE O'NEAL - "When I Think About Angels" 10.12.06, 00:03 Kiedy myślę o aniołach... Why does the color of my coffee match your eyes DLACZEGO KOLOR MOJEJ KAWY TAK WSPÓŁGRA Z KOLOREM TWYCH OCZU Why do I see you when a stranger passes by DLACZEGO WCIĄŻ WIDZĘ CIĘ KIEDY MIJA MNIE NIEZNAJOMYY I swear I hear you in the whisper of the wind MOGĘ PRZYSIĄDZ ŻE SŁYSZĘ CIĘ W SZUMIE WIATRU I feel you when the sun is dancin' on my skin CZUJĘ TOJĄ OBECNOŚĆ GDY OBLEWA MNIE SŁOŃCE And when it's raining A TAKŻE W CZASIE DESZCZU You won't find me complainin' cause NIE UJRZYSZ MNIE NARZEKAJĄCEJ - BO When I think about rain KIEDY MYŚLĘ O DESZCZU I think about singing ROZMYŚLAM WTEDY O ŚPIEWANIU When I think about singing KIEDY MYŚLE O ŚPIEWANIU It's a heavenly tune TO SĄ TO NIEBIAŃSKIE WPROST DŻWIĘKI When I think about heaven then A KIEDY MYŚLĘ O NIEBIE I think about angels WTEDY MYŚLĘ O ANIOŁACH When I think about angels A KIEDY ROZMYŚLAM O ANIOŁACH I think about you WTEDY MYŚLĘ O TOBIE The taste of sugar sure reminds me of your kiss SMAK CUKRU TAK BARDZO PRZYPOMINA MI TWOJE POCAŁUNKI I like the way that they LUBIĘ JAK Both linger on my lips POZOSTAJĄ NA MOICH USTACH Kisses remind me of a field of butterflies POCAŁUNKI PRZYPOMINAJĄ MI POLE PEŁNE MOTYLI Must be the way the heart is fluttering inside W TAKI TO SPOSÓB SERE TRZEPOCZE SIĘ W ŚRODKU Beautiful distraction PIĘKNA METAFORA You make every thought a chain reaction SPRAWIASZ ŻE KAŻDA MYŚLI SIĘ WIĄŻĄ When I think about rain KIEDY MYŚLĘ O DESZCZU I think about singing ROZMYŚLAM WTEDY O ŚPIEWANIU When I think about singing KIEDY MYŚLE O ŚPIEWANIU It's a heavenly tune TO SĄ TO NIEBIAŃSKIE WPROST DŻWIĘKI When I think about heaven then A KIEDY MYŚLĘ O NIEBIE I think about angels WTEDY MYŚLĘ O ANIOŁACH When I think about angels A KIEDY ROZMYŚLAM O ANIOŁACH I think about you WTEDY MYŚLĘ O TOBIE Anywhere I go GDZIEKOLWIEK PÓJDĘ Anything I do COKOLWIEK ROBIĘ Everything around me baby WSZYSTKO WOKÓŁ MNIE Makes me think of you SPRAWIA ŻE MYŚLĘ O TOBIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek LEANN RIMES - "You Light Up My Life" 10.12.06, 00:04 So many nights, I'd sit by my window, TYLE JUŻ NOCY SIEDZĘ PRZY OKNIE Waiting for someone to sing me his song. CZEKAJĄC NA KOGOŚ, KTO ZAŚPIEWA MI SWOJĄ PIOSENKĘ So many dreams, I kept deep inside me, TYLE JUŻ SNÓW CHOWAM W SOBIE Alone in the dark, but now you've come along. SAMA W CIEMNOŚCI, ALE TERAZ NAGLE PRZYCHODZISZ And you light up my life, I ROZŚWIETLASZ MOJE ŻYCIE You give me hope, to carry on. DAJESZ MI NADZIEJĘ ABY WYTRWAĆ You light up my days ROZŚWIETLASZ MOJE DNI And fill my nights with song. I WYPEŁNIASZ PIEŚNIĄ MOJE NOCE Rollin' at sea, adrift on the waters PŁYNĄC DO MORZA, UNOSZĄC SIĘ NA FALI Could it be finally, I'm turning for home CZY WRESZCIE MOGŁABYM ZWRÓCIĆ SIĘ W STRONĘ DOMU Finally a chance to say, "Hey, I Love You" WRESZCIE SZANSA BY POWIEDZIEĆ "HEJ, KOCHAM CIĘ" Never again to be all alone. I JUŻ NIGDY NIE BYĆ SAMEJ And you light up my life, A TY ROZŚWITLASZ MOJE ŻYCIE You give me hope, to carry on. DAJESZ MI NADZIEJĘ ABY PRZETRWAĆ You light up my days ROZŚWIETLASZ MOJE DNI And fill my nights with song. I WYPEŁNIASZ PIEŚNIĄ MOJE NOCE You, You light up my life ROZŚWITLASZ MOJE ŻYCIE You give me hope to carry on DAJESZ MI NADZIEJĘ ABY PRZETRWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Ten Rounds With Jose Cuervo" - Tracy Byrd 03.02.09, 14:32 po małej przerwie podrzucam kilka następnych tekstów(tłumaczeń) piosenek country - wróbelek 10 kolejek z Jaśkiem... "Ten Rounds With Jose Cuervo" - Tracy Byrd I walked in the band just stunk WSZEDŁEM JAKAŚ KAPELA SMĘCIŁA The singer couldn't carry a tune in a bucket SOLISTA NIE MÓGŁ UTRZYMAĆ TONACJI Was on a mission to drown her memory but CZY TO BYŁA JAKAŚ MISJA BY PRZYWRÓCIĆ PAMIĘĆ O NIEJ I thought no way with all this raucous I POMYŚLAŁEM ŻE NIC Z TEGO Z TYM WRZASKIEM But after one round with Jose Cuervo ALE PO JEDNEJ KOLEJCE Z JAŚKIEM I caught my boots tapping long with the beat ZŁAPAŁEM BUTY TUPIĄC DO RYTMU And after two rounds with Jose Cuervo A PO DWÓCH KOLEJKACH Z JAŚKIEM That band was sounding pretty darn good to me TEN ZESPÓŁ BRZMIAŁ DLA MNIE CHLERNIE DOBRZE Then some stranger asked me to dance POTEM JAKAŚ NIEZNAJOMA POPROSIŁA MNIE DO TAŃCA And I revealed to her my two left feet I ODKRYŁA MOJE DWIE LEWE NOGI Said don't get me wrong I’m glad you asked POWIEDZIAŁEM NIE ZROZUM MNIE ŹLE, JESTEM WDZIĘCZNY ŻE PODESZŁAŚ But tonight's about me and an old memory ALE DZIŚ CHODZI O MNIE I STARE DZIEJE Then after three rounds with Jose Cuervo A POTEM PO TRZECIEJ KOLEJCE Z JAŚKIEM I let her lead me out on the floor POZWOLIŁEM ABY ONA MNIE ZAPROWADZIŁA NA PARKIET And after four rounds with Jose Cuervo I PO CZWARTEJ KOLEJCE Z JAŚKIEM I was showing off moves never seen before RUSZAŁEM SIĘ JAK NIGDY DOTĄD Well around five or round six OKOŁO PIĄTEJ LUB SZÓSTEJ KOLEJKI I forgot what I came to forget ZAPOMNIAŁEM O CZYM CHCIAŁEM ZAPOMNIEĆ PZRYCHODZĄC TU And after round seven or was it eight A PO SIÓDMEJ CZY TO ÓSMEJ KOLEJCE I bought a round for the whole damn place POSTAWIŁEM WSZYSTKIM KOLEJKĘ And after nine rounds with Jose Cuervo PO DZIEWIĄTEJ KOLEJCE Z JAŚKIEM They were countin' me out I was about to give in WYTRĄCILI MNIE Z RACHUBY I JUŻ CHCIAŁEM SIĘ PODDAĆ And after ten rounds with Jose Cuervo I PO DZIESIĘCIU KOLEJKACH Z JAŚKIEM I lost count and started counting again STRACIŁEM RACHUBĘ I ZACZĄŁEM LICZYĆ OD NOWA One round with Jose Cuervo JEDNA KOLEJKA Z JAŚKIEM Two rounds with Jose Cuervo DWIE KOLEJKI Z JAŚKIEM Three rounds with Jose Cuervo TRZY KOLEJKI Z JAŚKIEM Five! Oh, was it four... Four, five... six! PIĘĆ! A MOŻE TO CZTERY... CZTERY, PIĘĆ... SZEŚĆ! Six rounds with Jose Cuervo SZEŚĆ KOLEJEK Z JAŚKIEM Eight rounds with Jose Cuervo OSIEM KOLEJEK Z JAŚKIEM Ten rounds with Jose Cuervo DZIESIĘĆ KOLEJEK Z JAŚKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek John Michael Montgomery "Cowboy Love" 03.02.09, 14:38 miłość kowboja... Artist: John Michael Montgomery Song: "Cowboy Love" You drive a baby blue Beamer PROWADZISZ NIEBIESKIEGO MALUCHA I drive a pickup truck JA KIERUJE WOZEM TERENOWYM I'm a member of the good ol' boys NALEŻĘ DO RÓWNYCH GOŚCI You're a member of the Country Club A TY NALEŻYSZ DO KLUBU COUNTRY You keep turnin' me down when I ask you out ZAŁAMUJESZ MNIE GDY CHCĘ SIĘ Z TOBĄ UMÓWIĆ But I ain't givin' up ALE NIE BĘDĘ SIĘ PODDAWAŁ I'm gonna show you darlin' a little cowboy love ZAMIERZAM CI POKAZAĆ, KOCHANIE, ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA Let me broaden your horizons POZWÓL MI ROZSZERZYĆ TWOJE HORYZONTY Teach you 'bout the finer things in life POWIEDZIEĆ CI O PIĘKNIEJSZYCH RZECZACH W ŻYCIU Like some late night horseback ridin' JAK PRZEJEŻDŻKA KONNO O ZMROKU Sippin' on some southern homemade wine SĄCZYĆ KTÓREŚ WINO Z POŁUDNIA If a little two steppin', star gazin', breathtakin', lovemakin' JEŚLI TAŃCE, SPOGLĄDANIE W GWIAZDY, ODDYCHANIE PEŁNĄ PIERSIĄ, MIŁOŚĆ Is what your dreamin' of JEST TYM O CZYM MARZYSZ Then let me show you darlin' a little cowboy love W TAKIM RAZIE POZWÓL, ŻE POKAŻĘ CI ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA You need a little adventure POTRZEBA CI MAŁEJ PRZYGODY To ignite your world ABY ROZRUSZAĆ TWÓJ ŚWIAT I can picture you in cowboy boots WYOBRAŻAM CIĘ SOBIE W KOWBOJKACH I can picture you a country girl WYOBRAŻAM CIĘ SOBIE JAKO COUNTRY GIRL Once you give me a try then you'll know why DAŁAŚ MI RAZ SZANSĘ I WIESZ DOBRZE DLACZEGO You can't get enough NIE DOSTANIESZ WSZYSTKIEGO So let me show you darlin' a little cowboy love WIĘC POZWÓL MI POKAZAĆ CI ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA Let me broaden your horizons POZWÓL MI ROZSZERZYĆ TWOJE HORYZONTY Teach you 'bout the finer things in life POWIEDZIEĆ CI O PIĘKNIEJSZYCH RZECZACH W ŻYCIU Like some late night horseback ridin' JAK PRZEJEŻDŻKA KONNO O ZMROKU Sippin' on some southern homemade wine SĄCZYĆ KTÓREŚ WINO Z POŁUDNIA If a little two steppin', star gazin', breathtakin', lovemakin' JEŚLI TAŃCE, SPOGLĄDANIE W GWIAZDY, ODDYCHANIE PEŁNĄ PIERSIĄ, MIŁOŚĆ Is what your dreamin' of JEST TYM O CZYM MARZYSZ Then let me show you darlin' a little cowboy love W TAKIM RAZIE POZWÓL, ŻE POKAŻĘ CI ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA Underneath the midnight moonlight W BLASKU PEŁNI KSIĘŻYCA Cuddled up real tight W UŚCISKU RAMION Cozied down by a fire W CIEPLE KOMINKA Listenin' to some George Strait, George Jones SŁUCHAJĄC MIŁOSNYCH PIOSENEK Country love songs you'll change your mind GEORE'A STRAIT'A, GEORGE'A JONES'A ZMIENISZ ZDANIE Let me broaden your horizons POZWÓL MI ROZSZERZYĆ TWOJE HORYZONTY Teach you 'bout the finer things in life POWIEDZIEĆ CI O PIĘKNIEJSZYCH RZECZACH W ŻYCIU Like some late night horseback ridin' JAK PRZEJEŻDŻKA KONNO O ZMROKU Sippin' on some southern homemade wine SĄCZYĆ KTÓREŚ WINO Z POŁUDNIA If a little two steppin', star gazin', breathtakin', lovemakin' JEŚLI TAŃCE, SPOGLĄDANIE W GWIAZDY, ODDYCHANIE PEŁNĄ PIERSIĄ, MIŁOŚĆ Is what your dreamin' of JEST TYM O CZYM MARZYSZ Then let me show you darlin' a little cowboy love W TAKIM RAZIE POZWÓL, ŻE POKAŻĘ CI ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA Let me show you darlin' a little cowboy love POZWÓL ŻE CI POKAŻĘ ODROBINĘ MIŁOŚCI KOWBOJA Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek "Me and God" - Josh Turner 03.02.09, 14:39 ja i Bóg... "Me and God" - Josh Turner There ain't nothing that can't be done NIE MA NIC NIEMOŻLIWEGO By me and God DLA MNIE I BOGA Ain't nobody come in between me and God I NIKT NIE STANIE POMIĘDZY MNĄ A BOGIEM One day we'll live together PEWNEGO DNIA BĘDZIEMY RAZEM Where the angels trod POŚRÓD ANIOŁÓW Me and God JA I BÓG Early in the morning talking it over WCZESNYM RANKIEM ROZMAWIAMY SOBIE Me and God JA I BÓG Late at night talking it over PÓŹNYM WIECZOREM ROZMAWIAMY TEŻ SOBIE Me and God JA I BÓG You could say where like two peas in a pod MOŻNA POWIEDZIEĆ JAK W KORCU MAKU Me and God JA I BÓG He's my Father ON JEST MOIM OJCEM He's my friend ON JEST MYM PRZYJACIELEM The beginning OD POCZĄTKU And the end DO KRESU He rules the world ON CZUWA NAD ŚWIATEM With a staff and rod NAD CZŁOWIEKIEM I TRAWĄ We're a team JESTEŚMY DRUŻYNĄ Me and God JA I BÓG I am weak and he is strong J AJESTEM SŁABY, A ON SILNY Me and God JA I BÓG He forgives me when I'm wrong ON WYBACZA MI KIEDY SIĘ MYLĘ Me and God JA I BÓG He's the one I lean on TO NA NIM MOGĘ POLEGAĆ When life gets hard KIEDY DOŚWIADCZA MNIE ŻYCIE Me and God JA I BÓG He's my Father ON JEST MOIM OJCEM He's my friend ON JEST MYM PRZYJACIELEM The beginning OD POCZĄTKU And the end DO KRESU He rules the world ON CZUWA NAD ŚWIATEM With a staff and rod NAD CZŁOWIEKIEM I TRAWĄ We're a team JESTEŚMY DRUŻYNĄ Me and God JA I BÓG He rules the world ON CZUWA NAD ŚWIATEM With a staff and rod NAD CZŁOWIEKIEM I TRAWĄ We're a team JESTEŚMY DRUŻYNĄ Me and God JA I BÓG We're a team JESTEŚMY DRUŻYNĄ Me and God JA I BÓG Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek George Strait - "Take Me Back To Tulsa" 06.02.09, 18:30 zabierz mnie spowrotem do Tulsy... George Strait - "Take Me Back To Tulsa" Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ You see that girl with the red dress on, - WIDZISZ TĘ DZIEWCZYNĘ W CZERWONEJ SUKIENCE Some folks call her Dinah - NIEKTÓRZY MÓWIĄ NA NIĄ DINAH Stoled my heart away from me - SKRADŁA MI SERCE Way down in Louisiana - GDZIEŚ W ŚRODKU LUIZJANY Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ The big bee sucks the blossom - WIELKA PSZCZOŁA BAWI SIĘ W KWIATACH And the little bee makes the honey - A MAŁA PSZCZOŁA ROBI MIÓD Poor man throws the cotton - BIEDAK ZBIERA BAWEŁNĘ And the rich man makes the money - A BOGACZ ZARABIA PIENIĄDZE Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ We travel all over this country wide - ZJECHALIŚMY SZMAT DROGI PO KRAJU Playing music by the hour - GRAJĄC GODZINAMI MUZYKĘ Always wear this great big smile - ZAWSZE Z UŚMIECHEM NA USTACH We never do look sour - NIGDY NIE MIELIŚMY SKWASZONYCH MIN Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Would I go... - CZY PÓJDĘ.... You ... - TY.... Let me off ... - POZWÓL MI ODEJŚĆ.... And I'll walk down to Greenwood - I DOJDĘ DO GREENWOOD Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Take me back to Tulsa, I'm too young to marry - ZABIERZ MNIE SPOWROTEM DO TULSY, JESTEM ZA MŁODY BY SIĘ ŻENIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Josh Turner - "So Not My Baby" 06.02.09, 18:33 nie tak prosto, kochanie... Josh Turner - "So Not My Baby" There's so many things that I need to do - JEST TYLE RZECZY, KTÓRE POWINIENEM ZROBIĆ Seems like nothing gets done when I'm feeling so blue - ALE WYDAJE SIĘ, ŻE NIC NIE POTRAFIĘ GDY CZUJE SIĘ TAK ŹLE And it's so hard to handle this absolute truth - I TAK TRUDNO PORADZIĆ SOBIE Z TĄ BEZSPRZECZNĄ PRAWDĄ That you're so not around and I'm so into you - ŻE TY NIE ZWRACASZ NA MNIE UWAGI, A JA JESTEM ZAINTERESOWANY TOBĄ Chorus: You're so not my baby, it's making me crazy - TO NIE TAK, KOCHANIE, TO MNIE DOPROWADZA DO SZAŁU It's breaking my heart and my world half in two - TO ŁAMIE MOJE SERCE I ROZDZIELA MÓJ ŚWIAT NA PÓŁ You're so not my baby, hey, I should be okay - TO NIE TAK PROSTO, KOCHANIE, HEJ, POWINIENEM TO ZNIEŚĆ But you know what, I'm so not over you - ALE WIESZ CO, NIE TAK ŁATWO O TOBIE ZAPOMNIEĆ I keep ringing and ringing your old telephone - CIĄGLE DZWONIĘ I DZWONIĘ NA TWÓJ STARY NUMER TELEFONU Seems like the more that it rings, the more that you're gone - WYDAJE SIĘ ŻE IM WIĘCEJ RAZY DZWONIĘ, TY TY CORAZ BARDZIEJ SIĘ ODDALASZ I oughta hang up and just let you go - POWINIENEM ODŁOŻYĆ SŁUCHAWKĘ I POZWOLIĆ CI ODEJŚĆ But a voice in my heart keeps saying hello - ALE GŁOS W MOIM SERCUCIĘGLE MÓWI: WITAJ Chorus: I've been searching and searching but it just gets me down - CIĄGLE SZUKAM I SZUKAM ALE TO TYLKO MNIE ZAŁAMUJE 'Cause your love and affection is nowhere to be found - BO NIE ZNAJDĘ NIGDZIE TWOJEJ MIŁOŚCI I UCZUCIA Chorus: Know what, I'm so not over you - WIESZ CO, NIE TAK ŁATWO O TOBIE ZAPOMNIEĆ So not my baby - NIE TAK PROSTO, KOCHANIE Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Tim McGraw - "I Need You" 09.02.09, 13:57 potrzebuję cię... Tim McGraw - "I Need You" with Faith Hill (Tim) I wanna drink that shot of whiskey - CHCĘ WYPIĆ TĘSZKLANECZKĘ WHISKEY I wanna smoke that cigarette - CHCĘ ZAPALIĆ TEGO PAPIEROSA I wanna smell that sweet addiction on my breath - CHCĘ POCZUĆ TO SŁODKIE UPOJENIE W SWOIM ODDECHU I wanna ride 'cross West Virginia in the backseat of a Cadillac - CHCĘ PRZEJECHAĆ PRZEZ ZACHODNIĄ VIRGINIĘ NA TYLNYM SIEDZENIU KADILAKA You know some cowboys like me go out like that - WIESZ, NIEKTÓRZY KOWBOJE TACY JAK JA LUBIĄ TAK SPĘDZAĆ CZAS So I need you - WIĘC POTRZEBUJĘ CIĘ (Chorus) Like a needle needs a vein - JAK IGŁA POTRZEBUJE NICI Like my uncle Joe in Oklahoma needs the rain - JAK MÓJ WUJEK W OKLACHOMIE CZEKA NA DESZCZ I need you like a lighthouse on the coast - POTRZBUJĘ CIĘ JAK LATARNI MORSKIEJ NA BRZEGU Like the father and the son need the holy ghost - TAK JAK OJCIEC I SYN POTRZEBUJĄ DUCHA ŚWIĘTEGO I need you - JA POTRZEBUJĘ CIEBIE (Faith) I wanna get lost in some corner booth Cantina Mexico - CHCIAŁABYM SIĘ ZGUBIĆ W JAKIEJŚ NIEZNANEJ MEKSYKAŃSKIEJ KANTYNIE I wanna dance to the static of an AM radio - CHCIAŁABYM TAŃCZYĆ PRZY DŹWIĘKACH LOKALNEGO RADIA I wanna wrap the moon around us and lay beside you skin on skin - CHCIAŁABYM SCHWYCIĆ KSIĘŻYC NAD NAMI I LEŻEĆ PRZY TOBIE POLICZEK PRZY POLICZKU Make love 'til the sun comes up… 'til the sun goes down again - KOCHAĆ SIĘ AŻ DO WSCHODU SŁOŃCA .... I ZNÓW AŻ DO ZACHODU ‘Cause I need you - PONIEWAŻ POTRZEBUJĘ CIĘ (Chorus) Like a needle needs a vein - JAK IGŁA POTRZEBUJE NICI Like my uncle Joe in Oklahoma needs the rain - JAK MÓJ WUJEK W OKLACHOMIE CZEKA NA DESZCZ I need you like a lighthouse on the coast - POTRZBUJĘ CIĘ JAK LATARNI MORSKIEJ NA BRZEGU Like the father and the son need the holy ghost - TAK JAK OJCIEC I SYN POTRZEBUJĄ DUCHA ŚWIĘTEGO I need you - JA POTRZEBUJĘ CIEBIE oooohhhhh I need you - POTRZEBUJĘ CIEBIE (Tim) I wanna drink that shot of whiskey - CHCĘ WYPIĆ TĘSZKLANECZKĘ WHISKEY I wanna smoke that cigarette - CHCĘ ZAPALIĆ TEGO PAPIEROSA You know some cowboys like me go out like that - WIESZ, NIEKTÓRZY KOWBOJE TACY JAK JA LUBIĄ TAK SPĘDZAĆ CZAS So I need you - WIĘC JA POTRZEBUJĘ CIEBIE ooooohh I need you - POTRZEBUJĘ CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Trisha Yearwood - "Believe Me Baby (I Lied)" 20.02.09, 16:55 skłamałam.... kochanie.. Trisha Yearwood - "Believe Me Baby (I Lied)" If there ever was a time - JEŚLI BYŁ KIEDYKOLWIEK CZAS That I could use your trust in me - KIEDY MOGŁAM TOBIE ZAUFAĆ And if there ever was a reason - I JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁ JAKIŚ POWÓD For me to get down on my knees - DLA MNIE, ABYM PADŁA NA KOLANA And if there's any way (if there's any way) - I JEŚLI JEST JAKIKOLWIEK SPOSÓB That you could love me anyhow - ABYŚ MÓGŁ MNIE KOCHAĆ W JAKIKOLWIEK SPOSÓB If you ever had much faith in me - JEŚLI KIEDYKOLWIEK WIERZYŁEŚ WE MNIE I could use a little now - MOGŁABYM TO TERAZ TROCHĘ WYKORZYSTAĆ When I said it would suit me fine - KIEDY POWIEDZIAŁAM, ŻE MI TO ODPOWIADA JAK JEST If you were out of sight and out of mind - ABYŚ BYŁ POZA ZASIĘGIEM WZROKU I MYŚLI That wasn't me talking - TO NIE JA MÓWIŁAM That was my wounded pride - TO BYŁA MOJA URAŻONA DUMA When I said I didn't want your love - KIEDY MÓWIŁAM, ŻE NIE CHCĘ TWOJEJ MIŁOŚCI And you were no one I was thinking of - I ŻE TO NIE O TOBIE MYŚLAŁAM Believe me baby I lied - UWIERZ MI, KOCHANIE, SKŁAMAŁAM Well I got no good excuses - CÓŻ, NIE MAM ZBYT DOBRYCH WYMÓWEK But I got plenty of regrets - ALE MAM MNÓSTWO PRZEPROSIN And I wish this was some bad dream - I CHCIAŁABYM ABY TO BYŁ TYLKO ZŁY SEN I could wake up and forget - I BYM MOGŁA SIĘ OBUDZIĆ I ZAPOMNIEĆ O TYM 'Cause you're the only one (you're the only one) - BO JESTEŚ TYM JEDYNYM That I could never stand to lose - KTÓREGO STRATY NIE ZNIOSŁABYM You're all I've ever wanted - JESTEŚ WSZYSTKIM CZEGO KIEDYKOLWIEK PRAGNĘŁAM Baby that's the truth - TO PRAWDA, KOCHANIE When I said it would suit me fine - KIEDY MÓWIŁAM ŻE MI TO ODPOWIADA If you were out of sight and out of mind - ŻE BĘDIZES ZPOZA ZASIĘGIEM WZROKU I MYŚLI That wasn't me talking - TO NIE JA MÓWIŁAM That was my wounded pride - TO BYŁA MOJA URAŻONA DUMA When I said I didn't want your love - KIEDY MÓWIŁAM, ŻE NIE CHCĘ TWOJEJ MIŁOŚCI And you were no one I was thinking of - I ŻE TO NIE O TOBIE MYŚLAŁAM Believe me baby I lied - UWIERZ MI, KOCHANIE, SKŁAMAŁAM Hey! When I said it would suit me fine - KIEDY MÓWIŁAM ŻE MI TO ODPOWIADA If you were out of sight and out of mind - ŻE BĘDIZES ZPOZA ZASIĘGIEM WZROKU I MYŚLI That wasn't me talking - TO NIE JA MÓWIŁAM That was my wounded pride - TO BYŁA MOJA URAŻONA DUMA When I said I didn't want your love - KIEDY MÓWIŁAM, ŻE NIE CHCĘ TWOJEJ MIŁOŚCI And you were no one I was thinking of - I ŻE TO NIE O TOBIE MYŚLAŁAMBelieve me baby I lied - UWIERZ MI, KOCHANIE, SKŁAMAŁAM Believe me baby I lied - UWIERZ MI, KOCHANIE, SKŁAMAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
dybusmariusz Temporary Home-Carrie Underwood 19.11.09, 00:37 Temporary Home Carrie Underwood (Luke Laird/Zac Maloy/Carrie Underwood) Little boy, six years old Mały chłopiec, sześć lat A little too used to being alone Trochę za bardzo nawykły do samotności Another new mom and dad, another school Kolejny tata i mama, kolejna szkoła Another house that'll never be home Kolejne mieszkanie,które nie będzie domem When people ask him how he likes this place Gdy ludzie pytają go jak mu się podoba to miejsce He looks up and says with a smile upon his face Spogląda w górę i mówi z uśmiechem na twarzy This is my temporary home To jest mój tymczasowy dom It's not where I belong To nie miejsce dla mnie Windows and rooms that I'm passing through Okna i pokoje przez które przechodzę This is just a stop on the way to where I'm going To tylko przystanek, w drodze którą zmierzam I'm not afraid because I know Nie lękam się, bo wiem że This is my temporary home To jest mój tymczasowy dom Mmmmm Young mom on her own Młoda samotna mama She needs a little help, got nowhere to go Potrzebuje pomocy, nie ma dokąd pójść She's looking for a job, looking for a way out Szuka pracy, szuka wyjścia z sytuacji 'Cause a half-way house will never be a home Bo dom samotnej matki nigdy nie będzie domem At night she whispers to her baby girl W nocy szepcze do swojej małej córeczki Someday we'll find our place here in this world Kiedyś znajdziemy swoje miejsce na tej ziemi This is our temporary home To jest nasz tymczasowy dom It's not where we belong To nie miejsce dla nas Windows and rooms that we’re passing through Okna i pokoje przez które przechodzimy This is just a stop on the way to where we’re going To tylko przystanek w drodze którą zmierzamy I'm not afraid because I know Nie lękam się bo wiem że This is our temporary home To jest nasz tymczasowy dom Old man, hospital bed Staruszek, szpitalne łóżko The room is filled with people he loves Pokój wypełniony ludźmi,których kocha And he whispers, "don't cry for me, Szepcze “ nie płaczcie po mnie, I'll see you all someday" Kiedyś wszyscy się zobaczymy” He looks up and says, Spogląda w górę i mówi "I can see God's face" “Widzę oblicze Boga” This is my temporary home To jest mój tymczasowy dom It's not where I belong To nie miejsce dla mnie Windows and rooms that I'm passing through Okna i pokoje przez które przechodzę This was just a stop on the way to where I'm going To był tylko przystanek, w drodze którą zmierzam I'm not afraid because I know Nie lękam się, bo wiem że This was my temporary home To był mój tymczasowy dom Mmmmm This is our temporary home To nasz tymczasowy dom mp3 www.4shared.com/file/154956570/fc3f4b6c/08- Temporary_Home.html countrymusic.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ilusia2 Re: Teksty country 2 17.10.06, 20:25 Hej Agnes Wyslalm do ciebie email z ciekawym linkiem. Doszedl ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Teksty country 2 12.11.06, 14:49 a gdzie można posłuchac tych utworów? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: Teksty country 2 15.11.06, 14:59 szukaj na www.cmt.com - w artystach Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ce1 Re: Teksty country 2 07.08.07, 11:07 Czolem! "Meczy" mnie fraza z jakiejs piosenki: " they call her twenty dollar lady" i prawdopodobnie dalej:" I really don't know what she's worth' czy jakos tak. Kojarzy ktos czyj to utwor? Google po wpisaniu tego ,co przytoczylem niczego nie znalazly . Marek Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Teksty country 2 09.04.08, 19:57 Przez rok nie było w tym wątku żadnego wpisu, to jest naprawdę bardzo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: Teksty country 2 03.02.09, 14:43 hejki! ja się wyżej obudziłam ) - wyżej są: Tracy Byrd, John Michael Montgomery i Josh Turner pozdfrawiam! wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
ejaa333 Re: Teksty country 2 16.02.10, 00:23 Witam i pozdrawiam szanownych miłośników country. Właśnie znalazłam to forum i ten wspaniały wątek. Jak szkoda, ze jest tu mały zastój( przeczytałam wszystkie posty i mam ochotę na więcej). Nie wiem, czy to wypada, ale ponieważ tłumaczenie tekstów piosenek country, m. in., na niewielką skalę uprawiam na moim niedawno powstałym blogu, pozwolę sobie zalinkować... popkulturystka.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś