Dodaj do ulubionych

Kate Bush powraca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:57
Wiedzialem! Kasia jest swietna. Jesli Peter G. nagrywa, to tym bardziej ona powinna. I jeszcze niech przyjedzie do Polski z koncertem...
Obserwuj wątek
    • Gość: barnitka Re: Kate Bush powraca IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.12.04, 10:01
      Doczekać sie nie moge!
    • Gość: tytus Re: Kate Bush powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:08
      na mojej prywatnej liscie ulubionych wykonawców w czołówce,lubię Jej anielski
      głos.
      • Gość: A Re: Kate Bush powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:33
        Wow - jakby ONA sama zaśpiewała. Cieszę się. I czekam do marca. Prezent w sam
        raz na moje urodzinysmile)))))))))))))
        • Gość: papamobil za późno......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:49
          moda na Bushów minęła ....jakby ''kaśka'' wydała płyte na początku 1 kadencji
          G.W. Busha to mogłaby popłynąć na fali dobrej prezdentury tego pana ......a tak
          kupi tą płyte grono najzagorzalszych fanów i na tym się skończy come back
          pani''kasi'' chociaż z drugiej strony sam jestem ciekawy jej nowych nagrań!!
          pozdrowienia dla wszystkich fanów dobrej muzyki!!!!!
        • Gość: Houdini Re: Kate Bush powraca IP: *.echostar.pl 29.12.04, 15:40
          Wspaniały prezent na Nowy Rok - przeczytanie tej wiadomosci. Nie wiem, czy
          plyta mi sie spodoba, ale na pewno ja zdobede. Moim najbardziej ukochanym
          albumem Kate Bush pozostaje od wielu juz lat "The Dreaming" (1982), potem
          oczywiscie "Hounds of Love" (1985) na rowni z debiutanckim "The Kick Inside"
          (1978). "The Red Shoes" mnie rozczarowaly troche, ale tak sobie po cichu mysle,
          ze jako mama Kasia znalazla nowe COŚ, ktorym nas zaskoczy. Oby! W kazdym razie
          mam na co czekac.
        • Gość: wojtek Re: Kate Bush powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:59
          Na moje urodziny też . Bardzo duza radość .
    • Gość: empe Kate vs Tori? IP: 150.254.6.* 29.12.04, 14:12
      Nie wierzę!!! Kate chyba wybrała złą datę na powrót - 2 tygodnie po płycie
      Tori... Na pewno warto będzie mieć obie płyty!
      • piotrek_63 prosze nie porownywac 30.12.04, 12:09
        Poza podobna barwa glosu Kate Bush i Tori Amos to dwie rozne bajki. To tak
        jakby porownac Toma Jonesa i Petera Gabriela, bo obaj sa z Anglii.
    • Gość: Marta All I Ever Look For IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:43
      Niewiarygodna jest wiadomość o nowej płycie Kate. Pamiętam dokładnie dzień gdy
      kupiłam "The Red Shoes"- byłam wówcza w klasie maturalnej i od razu po lekcjach
      pobiegłam (w pierwszym dniu sprzedaży) do sklepu. Tak wiele się od tego czasu
      zmienilo w moim życiu, a teraz ta informacja o nowej płycie, jakby nic się nie
      wydarzyło, te same emocje. Znowu pobiegnę do sklepu, od razu w dniu ukazanie
      się płyty!
    • Gość: Marta All I Ever Look For IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:09
      Niewiarygodne, że Kate nagrała nową płytę. Pamiętam, kiedy ukazała się jej
      poprzednia "The Red Shoes", byłam w klasie maturalnej. Od razu po lekcjach
      pobiegłam kupić płytę. Tak wiele zmienilo się w moim życiu przez te lata, ja
      się na pewno zmieniłam, ale teraz, gdy usłyszałam o nowych nagraniach, czuję
      jakby niewiele się pozmieniało. I ponownie w dniu publikacji płyty od razu
      pobiegnę ją kupić!
    • Gość: Lecho Re: Kate Bush powraca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 19:23
      Dzięki Bogu, wiem że nie było jej łatwo, ale to co stworzyła dotąd i szacunek
      jej fanów daje mi nadzieję, że to będzie tamta Kaśka z pantomimy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka