Gość: Novax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:57 Wiedzialem! Kasia jest swietna. Jesli Peter G. nagrywa, to tym bardziej ona powinna. I jeszcze niech przyjedzie do Polski z koncertem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barnitka Re: Kate Bush powraca IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.12.04, 10:01 Doczekać sie nie moge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Kate Bush powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:08 na mojej prywatnej liscie ulubionych wykonawców w czołówce,lubię Jej anielski głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kate Bush powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:33 Wow - jakby ONA sama zaśpiewała. Cieszę się. I czekam do marca. Prezent w sam raz na moje urodziny))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil za późno......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:49 moda na Bushów minęła ....jakby ''kaśka'' wydała płyte na początku 1 kadencji G.W. Busha to mogłaby popłynąć na fali dobrej prezdentury tego pana ......a tak kupi tą płyte grono najzagorzalszych fanów i na tym się skończy come back pani''kasi'' chociaż z drugiej strony sam jestem ciekawy jej nowych nagrań!! pozdrowienia dla wszystkich fanów dobrej muzyki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Houdini Re: Kate Bush powraca IP: *.echostar.pl 29.12.04, 15:40 Wspaniały prezent na Nowy Rok - przeczytanie tej wiadomosci. Nie wiem, czy plyta mi sie spodoba, ale na pewno ja zdobede. Moim najbardziej ukochanym albumem Kate Bush pozostaje od wielu juz lat "The Dreaming" (1982), potem oczywiscie "Hounds of Love" (1985) na rowni z debiutanckim "The Kick Inside" (1978). "The Red Shoes" mnie rozczarowaly troche, ale tak sobie po cichu mysle, ze jako mama Kasia znalazla nowe COŚ, ktorym nas zaskoczy. Oby! W kazdym razie mam na co czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kate Bush powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:59 Na moje urodziny też . Bardzo duza radość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe Kate vs Tori? IP: 150.254.6.* 29.12.04, 14:12 Nie wierzę!!! Kate chyba wybrała złą datę na powrót - 2 tygodnie po płycie Tori... Na pewno warto będzie mieć obie płyty! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 prosze nie porownywac 30.12.04, 12:09 Poza podobna barwa glosu Kate Bush i Tori Amos to dwie rozne bajki. To tak jakby porownac Toma Jonesa i Petera Gabriela, bo obaj sa z Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta All I Ever Look For IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:43 Niewiarygodna jest wiadomość o nowej płycie Kate. Pamiętam dokładnie dzień gdy kupiłam "The Red Shoes"- byłam wówcza w klasie maturalnej i od razu po lekcjach pobiegłam (w pierwszym dniu sprzedaży) do sklepu. Tak wiele się od tego czasu zmienilo w moim życiu, a teraz ta informacja o nowej płycie, jakby nic się nie wydarzyło, te same emocje. Znowu pobiegnę do sklepu, od razu w dniu ukazanie się płyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta All I Ever Look For IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:09 Niewiarygodne, że Kate nagrała nową płytę. Pamiętam, kiedy ukazała się jej poprzednia "The Red Shoes", byłam w klasie maturalnej. Od razu po lekcjach pobiegłam kupić płytę. Tak wiele zmienilo się w moim życiu przez te lata, ja się na pewno zmieniłam, ale teraz, gdy usłyszałam o nowych nagraniach, czuję jakby niewiele się pozmieniało. I ponownie w dniu publikacji płyty od razu pobiegnę ją kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Kate Bush powraca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 19:23 Dzięki Bogu, wiem że nie było jej łatwo, ale to co stworzyła dotąd i szacunek jej fanów daje mi nadzieję, że to będzie tamta Kaśka z pantomimy.... Odpowiedz Link Zgłoś