Dodaj do ulubionych

Sylwester-co o polnocy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:08
Witam!
Wiem,wiem,ze za piec dwunasta,ale...
Kompletuje muzyke na Sylwestra i nie mam z tym problemu,poza jedna
sprawa:zupelnie nie przychodzi mi do glowy,jaka piosenke moge puscic tuz po
polnocy,jak juz korki szampana wystrzela w gore,albo jeszcze beda
strzelac.Cos o Nowym Roku?
Prosze o jakies szybkie rady...
Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.12.04, 20:22
      może coś Queenów? smile "we are the champions" albo "friends will be freinds" ? smile
      pozdrawiam
      • Gość: gosc Frank Sinatra - My Way IP: *.icpnet.pl 31.12.04, 13:34
        • Gość: MY WAY TOO DLACZEGO NIE PRESLEY?-TEŻ MIAŁ GUSTOWNE WDZIANKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:16
          • Gość: MY WAY TOO PS.MOŻE BY JUŻ REDAKCJA ZDJĘŁA TEN WĄTEK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:19
            Chiba, że się panie rozchodzi o jakąś inną dwunastą,
            a sprzątaczka też zna Ałganowa...
    • Gość: bono-man Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:23
      Remix New Year's Day by U2.. może być New Year's Dub Musique vs U2. Chociaż
      brzmi raczej spokojnie więc czy do szaleństwa akurat o północy będzie pasować,
      musisz sprawdzić.
    • hauabaua Re: Sylwester-co o polnocy? 30.12.04, 20:28
      "Wędrówkę z cieniem" Kaczmarskiego, żeby zbyt huraoptymistycznie nie było.
      • Gość: lafa Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:23
        Sto lat!
      • Gość: lafa Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:23
        Dragostea din tei
      • xxx131 Re: Sylwester-co o polnocy? 31.12.04, 21:46
        swietnie...
    • Gość: samo Re: Sylwester-co o polnocy? IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.12.04, 20:34
      Po północy każdy powinien zachować się patriotycznie i puścić hymn
      Rzeczypospolitej Polskiej.
    • Gość: Mikusia Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:43
      Ja myśle, że może posłuchać piosenki Oriunde ai fi od zespołu O-zone jest
      bardzo spokojna i wolna!!!!
    • Gość: As Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 30.12.04, 20:55
      Na dwie minuty przed Nowym Rokiem można puścić "2 minutes to midnight" Iron
      Maiden.
    • Gość: silesius funkulo Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:46
      Miedzynarodowke. Na pozegnanie i na pohybel Czerwonym Pajakom.
    • Gość: sssw Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:08
      Vangelis - Chariots of fire
      • bebiak Re: Sylwester-co o polnocy? 30.12.04, 23:12
        A u mnie kiedy tylko robiłam imprezkę tuż przed pólnocą "The Final Countdown"
        Europe a od razu po tym "Happy New Year" ABBA
    • Gość: Andrew Che Pper Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.chello.pl 30.12.04, 23:30
      The Outhere Brothers "I wanna fuck you in the ass"
    • boleyn Re: Sylwester-co o polnocy? 31.12.04, 11:00
      "No Celebration" Paradise Lost - ze względu na tekst (bardziej noworoczny,
      ale...)

• jazzfoxy Re: Sylwester-co o polnocy? 31.12.04, 11:01
        Time - Pink Floyd
    • Gość: Muzyka Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:34
      Kreator-moja sugestia
    • Gość: blue Re: Sylwester-co o polnocy? IP: 80.50.45.* 31.12.04, 13:59
      pamietam jak w akademiku robilismy impreze korytarzowa i o polnocy
      wlaczylismy "sugar baby love " na repeat. nigdy za tym kawalkiem nie
      przepadalam, a od tamtej pory dreszcz mi po plecach przechodzi kiedy slysze
      gdzies ta piosenke. smile
    • Gość: kasiapil Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:29
      Ostatnio mam fioła na punkcie What You waiting for - Gwen Stefani. Super
      pulsuje i podrywa do tańca, a leniwcom to chociaż nóżka tupie przy sluchaniu
      tego songa.

---
      Tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl for adult only
    • Gość: modrzew Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:19
      U2 - "New Year's Day" (Ferry Corsten Mix)
      Robbie Williams - "Millenium"
    • Gość: Szpaku Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:26
      a moze Louis Armstrong What a wonderful world
      albo tak jak kiedys Wawa zawsze w poludnie grala Niemena Dziwny jest ten swiat
    • Gość: gurken ROCK'n'ROLL IP: *.net.pl 31.12.04, 18:04
      Rock'n'roll tylko i wyłącznie.
      • Gość: gurken A jak ktoś lubi to PUNK ROCK :-) IP: *.net.pl 31.12.04, 18:06
        Ja osobiście wolę stare granie z lat 60 i 70 niż dysko. Rock,n,roll i punk mają
        wiele wspólnego. To jest prawdziwa muzyka grana a nie z płyt i oszukiwanych
        gitarek jak to robią Wi(e)ś-niewski itp.
    • Gość: hę? Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:36
      Wagnera?? big_grin
    • Gość: iron Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.icpnet.pl 31.12.04, 19:24
      metalem ludzie
      a czym innym?????????????
      buahahahaha
    • Gość: Lecho Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.04, 19:33
      wiem, wiem, na pewno się powtarzam ale kto nie zagra wtedy "Boże coś Polskę ..."
      • Gość: Toudi Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:02
        Wszyscy przed północą puszczają Europe - The Final Countdown. Zresztą tytuł
        mówi sam za siebie smile
        • Gość: Grainee Re: Sylwester-co o polnocy? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.04, 21:20
          Totalny kicz, ale prawda- prawie wszystkie media w Europie nadaja "The final
          countdown" Europe i "Happy New Year" Abby. Bardzo bym chciala uslyszec
          Niemena "Dziwny jest ten swiat", tym bardziej, ze mieszkam daleko i pozno sie
          dowiedzialam, iz nie ma Go wsrod nas- byl genialny! Proponuje cos
          monumentalnego, co porwie serca, a poniewaz zawsze sympatyzowalam z
          metalowcami: grajcie Metallica "Nothimg else matters" z tego koncertu z
          orkiestra!
    • Gość: NoName Ja proponuje "czarne slonca" Kultu albo U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:40
      "Kończy się tydzień, nie ma nadziei
      Że następny coś jeszcze zmieni
      Złość jest niedobra gdy z tobą stoję
      Gdy ciebie widzę, gdy ciebie czuję
      Kończy się rok i słuchaj słowa
      By zacząć to wszystko od nowa
      Obejrzyj to sobie, sam sobie odpowiedz"

prawda, ze pasuje?

albo "New Year's day" U2

jak to leci? "nothing changes in new year's day"? jakos tak...smile optymistycznie
      tak i w ogole! smile
      • Gość: ktoś New year's day U2 IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.01.05, 02:45
        tylko U2, a nie jakieśtam remixy. Nie pamiętacie, o czym jest ta piosenka???????
        Pewnie nie, za młodzi jesteście.
        • Gość: ktos Re: New year's day U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:15
          U mnie też dumnie zabrzmiało U2 - New year's day,a potem jeszcze dumniej
          Twilight Singers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka