jack.psb 13.01.05, 15:50 Witam! Ciekawi mnie jaki jest Wasz ulubiony b-side singla? Wymieńcie trzy! Moje typy: 1.A man could get arrested (12'') 2.Delusions of grandeur 3.Shameless Pozdrawiam wszystkich fanów PSB!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaj_75 Re: Ulubiony b-side??? 13.01.05, 16:36 1. I Want a Dog 2. Do I Have to? 3. Miserablism + 4. Decadence 5. The Sound of the Atom Splitting Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Ulubiony b-side??? 13.01.05, 20:25 z wybraniem tylko 3 mam kłopot...pozwól ,że będzie to 5, kolejność nie jest chronologiczna : 1.one of the crowd 2.don juan 3.delusions of grandeur 4.how i learned to hate r'n'r 5.sexy northerner Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: Ulubiony b-side??? 13.01.05, 22:05 1. always 2. shameless 3. sexy northener ale ja czesto zmieniam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
sharkpl1 Re: Ulubiony b-side??? 13.01.05, 22:45 B-sides... 1. A man could get arrested. 2. Too many people (ale nie wiem czy to był B-Side aż wstyd!) 3. Shameless. No może jeszcze... The truck driver and his mate. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: Ulubiony b-side??? 13.01.05, 22:46 sharkpl1 napisał: > B-sides... > 2. Too many people (ale nie wiem czy to był B-Side aż wstyd!) zgadza sie to b-side z IWNDTKOT Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Ulubiony b-side??? 14.01.05, 00:27 Tylko trzy? Co tak minimalistycznie? A może być sześć? ;0 1. Shameless (zupełnie nie rozumiem, czemu to nie był singiel?) 2. Always (ostatnimi czasy jedna z mych ulubionych piosenek) 3. Sound of the atom splitting (szkoda, że chłopaki nie robią wiecej takich pokręconych dźwiękowo kawałków) 4. Decadence 5. One of the crowd (tekst 6. Positive role model Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Ulubiony b-side??? 18.04.05, 19:30 Shameless To many people Hitt and Miss Odpowiedz Link Zgłoś
krikra mój ponowny ranking :)) 19.04.05, 13:56 Od czasu, jak pisałam moje ulubione b-side'y, usłyszałam kilka nieznanych mi do tej pory piosenek, więc teraz mój ranking na pewno wyglądałby inaczej. Na pierwszym na 100% HIT AND MIS i dodałabym I DIDN'T GET WHERE I AM TODAY i może DELUSIONS OF GRANDEUR Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Ulubiony b-side??? 19.04.05, 14:33 za duzo dobrych b-sideow wymienie trzy ktore uwazam za doskonale 1. Lies 2. Hit & Miss (chyba wszyscy sie zgadzamy) 3. Do I Have To? a o czwarte miejsce zaciekle walcza Not Your Girlfriend, Too Many People, Delusions, Some Speculation, itd itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś