Gość: otoidzieon:( I poszedł przed siebie ... IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 27.01.05, 10:38 Nikt już nie, nie namówi mnie, abym został na dłużej gdzieś. Muszę przecież wolnym być, abym mógł, no abym mógł przed siebie iść. Czy ktoś z Was zrozumie to, że w tym właśnie sens Aby sobą być, prawdzie patrzeć w twarz, Kochać wszystkich ludzi i pokój z sobą nieść Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: I poszedł przed siebie ... 27.01.05, 10:51 Przykro mi bardzo, muzyka Dzemu wiele dla mnie znaczyla Pawel trzymaj sie! "Byl jednym z niewielu skazanych na bluesa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN A KTO ZOSTAŁ RANNY??? IP: *.umwp.pl / *.crowley.pl 27.01.05, 10:38 A kto zespołu został ranny - niepokojąco brzmi zwłaszczainformacja, że jedna osoba jest ciężko ranna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: A KTO ZOSTAŁ RANNY??? IP: 212.33.74.* 27.01.05, 10:52 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)( *)(*)(*) < jak na deszczu lza caly ten swiat nie znaczy nic > ... ((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlp1 Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:44 TAK TO NAPEWNO WIELKA STRATA {............ Powodem takiego tragicznego wypadku nie była kobieta tylko nadmierna prędkość BUSA !!!!!! Wyobraźcie sobie owszem ona przyczyniła się do kolizji tylko że nie jest możliwe że lekkie uderzenie spowodowało by dachowanie BUSA !!!!!!! Wielokrotnie widziałem na drogach śląska samochód DŻEMU, to Mercedes Bus, Kiedyś jechałem za nimi na jedynce 150 KM/h !!!!!!!!!! To głupota kierowcy jak można jechać autem tak szybko który w zasadzie jest przystosowany do jazdy z maksymalną prędkością 100 km/h. Uważam że główną przyczyną tego wypadku była nadmierna prędkość Busa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.238.85.171.adsl.inetia.pl 27.01.05, 10:49 czekałem kiedy znajdzie się filozof który dużo widział zbadał prędkości obu pojazdów i wydał wyrok. człowieku zamilcz przynajmniej dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ola2004 Re: Wypadek busa zespołu Dżem 27.01.05, 10:51 Bardzo nam przykro - smutny to dla nas dzień - wierni fani - Olga i Tomasz Latoniowie wyrazy współczucia dla Rodziny, zespołu, przyjaciół i innych fanów [']... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoidzieon:( Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 27.01.05, 10:55 To po jaki chu... jechałeś za nimi tak szybko ? A moze jechali tak szybko bo myśleli,że ty ich gonisz ? Znajdz mi osobę , która jeździ zawsze zgodnie z ograniczeniami prędkości ? Stuknij sie w łeb zanim cos napiszesz !! Jestes jak nasza policja z videoradarem, podjeżdzają Ci na ogon i podpuszczają, a później zatrzymuja i pokazują ile to niby jechałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldenburczyk Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.05, 12:22 > Kiedyś jechałem za nimi na jedynce 150 KM/h !!!!!!!!!! Trzeba było wrzucić dwójkę. Notabene, niezłe masz autko Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Wypadek busa zespołu Dżem 27.01.05, 21:44 Gość portalu: mlp1 napisał(a): > Uważam że główną przyczyną tego wypadku była nadmierna prędkość (...) Wypadki z reguly zdarzaja sie z glupoty ludzkiej... i NADMIERNEJ predkosci! Apeluje! Jezdzijmy ROZWAZNIE! Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadak Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:50 to straszna tragedia. wyrazy szczerego wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLP Re: Powód wypadku to nadmierna prędkość busa !!!!! IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:53 TAK TO NAPEWNO WIELKA STRATA {............ Powodem takiego tragicznego wypadku nie była kobieta tylko nadmierna prędkość BUSA !!!!!! Wyobraźcie sobie owszem ona przyczyniła się do kolizji tylko że nie jest możliwe że lekkie uderzenie spowodowało by dachowanie BUSA !!!!!!! Wielokrotnie widziałem na drogach śląska samochód DŻEMU, to Mercedes Bus, Kiedyś jechałem za nimi na jedynce 150 KM/h !!!!!!!!!! To głupota kierowcy jak można jechać autem tak szybko który w zasadzie jest przystosowany do jazdy z maksymalną prędkością 100 km/h. Jakie obrażenia poniosła ta kobieta ? Pewnie wyszła bez szwanku ! Uważam że główną przyczyną tego wypadku była nadmierna prędkość Busa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoidzieon:( Re: Powód wypadku to nadmierna prędkość busa !!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 27.01.05, 11:01 Do MLP : To po jaki chu... jechałeś za nimi tak szybko ? A moze jechali tak szybko bo myśleli,że ty ich gonisz ? Znajdz mi osobę , która jeździ zawsze zgodnie z ograniczeniami prędkości ? Stuknij sie w łeb zanim cos napiszesz !! Jestes jak nasza policja z videoradarem, podjeżdzają Ci na ogon i podpuszczają, a później zatrzymuja i pokazują ile to niby jechałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Powód wypadku to nadmierna prędkość busa !!!! 27.01.05, 11:11 Gość portalu: otoidzieon napisał(a): > Do MLP : > To po jaki chu... jechałeś za nimi tak szybko ? > A moze jechali tak szybko bo myśleli,że ty ich gonisz ? > Znajdz mi osobę , która jeździ zawsze zgodnie z ograniczeniami prędkości ? > Stuknij sie w łeb zanim cos napiszesz !! > Jestes jak nasza policja z videoradarem, podjeżdzają Ci na ogon i podpuszczają, > > a później zatrzymuja i pokazują ile to niby jechałeś ... Nie miejsce i czas ku temu by sie klocic i miec pretensje, ale jesli MLP ma racje to ty sie stuknij w leb i to porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: Powód wypadku to nadmierna prędkość busa !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 11:49 Spokojnie. Po pierwsze, to jechanie gierkówką 150km/h to żadna sprawa. Częśc ludzi jeździ szybciej. I jakoś żyją. A zginąć można i przy 20km/h, jak ci koło najedzie na szyję. Zbudujcie autostrady, to wreszcie będzie bezpieczniej. A żadne kretyńskie znaki nie zatrzymają ludzi - wszak time is money. Po drugie, to co w tym dziwnego, że bus Dżemu jechał szybko? A jak miał jechać na autostradzie? Po trzecie, mimo że (być może) jechał szybko, to jednak nie dżemowcy są sprawcami wypadku, tylko baba za kierownicą. Jakby jej nie było, to pewnie nic by się nie stało - ani teraz, ani w przyszłości (można postawić taką hipoteże, ponieważ wiemy, że jeździli busikiem 150km/h i było OK). Po czwarte, nawet przy 80km/h przy bocznym uderzeniu wypadnięcie z drogi jest bardzo prawdopodobne. Skąd więc w ogóle wniosek, że jechali za szybko?!! Pierdoły za kierownicą, co jeżdżą dla pewności 70km/h przy ograniczeniu 90, i trzeba ich wyprzedzać (więc to właśnie oni są zagrożeniem na drodze) niech się nie odzywają i nie zwalają winy na kierowcę busa Dżemu! Lepiej ['] !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzmiacy_rozum Re: Powód wypadku to nadmierna prędkość busa !!!! 27.01.05, 12:01 > nie dżemowcy są > sprawcami wypadku, tylko baba za kierownicą jasne a gdyby tą babą była Edith Piat albo papież to by dzemowcy byli winni nie segreguj ludzi równych i równiejszych wobec prawa wg ich popularnosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
paiste1 Re: Wypadek busa zespołu Dżem 27.01.05, 11:06 To bardzo przykra wiadomość. Inni szferzy lepiej niech zostawią swoje bryki w domu.To wielka strata dla świata kultury i społeczności muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil z torunia wpisujcie miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:12 Zapal świeczkę, zapal światło w oknie. Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr, ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. Lecz tylko ty, masz tę niezwykłą moc, by zatrzymac ich by dac wiecznosc im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szumi79 Re: wpisujcie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:16 CHORZÓW (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)( *) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szumi79 CHORZÓW(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:18 (*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
paiste1 Re: Wypadek busa zespołu Dżem 27.01.05, 11:14 To wielka strata dla nas wszystkich wilekich fanów muzyki i bluesowej twórczości artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi79 Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:14 Wielka strata(*)(*)(*)(*)(*)(*) juz nic niebedzie takie samo(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakusia Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:48 [*] narazie nic nie napisze bo nie mogę się pozbierać Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Wypadek busa zespołu Dżem 27.01.05, 13:48 Katowice - (*) (*) (*). Czy naprawde to jest takie ważne kto zawinił? Naprawde musicie się o to sprzeczać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traveler +++++++++++++++++ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.01.05, 12:48 2005: Jan Nowak Jeziorański Paweł Berger Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((( Re: +++++++++++++++++ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 12:54 (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: +++++++++++++++++ 27.01.05, 14:02 Następnym jest Robert Sadowski z Houka, Kobong. Na onecie znalazłam informację, że najciężej rannym z pozostałych członków Dzemu jest Beno Otręba - ma rękę złamaną w kilku miejscach i ogólnie jest poturbowany. W wypadku nie brał udziału Styczyński - wysiadł wcześniej. Reszta zespołu ma tylko niegroźne urazy i stłuczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: +++++++++++++++++ IP: *.lhsystems.pl / *.lhsystems.pl 27.01.05, 14:06 prosze bardzo Robert Sadowski nie zyje: (((((( Robert Sadowski był członkiem zespołu Madame, w którym występował wraz z Robertem Gawlińskim. Z liderem Wilków współpracował także jako „Manitou” przy jego płytach „Solo” i „X”. Był również współtwórcą i członkiem grup Houk (albumy "Soul Ammunition", "Natural Way (Full Noize)" i "Transmission Into Your Heart") oraz Kobong („Kobong”, „Chmury nie było”. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmiacy_rozum Re: +++++++++++++++++ 27.01.05, 14:36 > 2005: > Jan Nowak Jeziorański > Paweł Berger > > Kto następny? a cóż to za durna licytacja !!?? ludzi umierali i będą umierać, tak było jest i będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:08 ((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.chello.pl 27.01.05, 20:51 mi to Rybka wole pona LoL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:38 Moje kondolencje z powodu smierci Pawła, a co z resztą uczestników wypadku, dlaczego nic nie napisano?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artynia Re: Wypadek busa zespołu Dżemrazy IP: *.. / *.e-plan.pl 28.01.05, 01:04 Żal i wielki smutek... Żegnaj Pawle...['][']['] Wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artynia Re: Wypadek busa zespołu Dżem IP: *.. / *.e-plan.pl 28.01.05, 01:06 Żal i smutek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Nie tak miało być...(*) IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.05, 00:20 nie tak...żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
domrep Re: Wypadek busa zespołu Dżem 29.01.05, 14:24 No niezle ,a ja sie dopiero dzisiaj o TYM dowiaduje.Straszne dlaczego tacy ludzie tak szybko odchodza...??................ Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Wypadek busa zespołu Dżem 29.01.05, 16:30 Na pewno jest Ci tam dobrze. Szkoda, że... może nie szkoda. Pewnych rzeczy nie da sie już zmienić. Strasznie mi źle nie ze względu na Ciebie, bo Ty już jesteś szczęśliwy. Szkoda mi ze względu na tych, co zostali i na tę niepewność, która została. Kto to teraz ogarnie, pozbiera...? Cały ten świat nie znaczy nic ale trzeba dobrnąć jakoś do końca swojego na nim życia. Ci, co zostali muszą. Pomóż im stamtąd. Wiem, że potrafisz. [*] Sopot Odpowiedz Link Zgłoś