Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 10:41 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=6510835 K...wa, co za poranek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Robert Sadowski Nie Żyje IP: 195.94.205.* 27.01.05, 10:46 Nie wierzę w to do końca. Sadkeze był wielki. Jego gitara w Little Warrior z pierwszej płyty Houka to jedna z moich ukochanych fragmentów w muzyce w ogóle. Pokój z Toba, Robert i Dzięki za Wszystko. Będzie Cię brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: Robert Sadowski Nie Żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:47 Bardzo smutna wiadomość. Zmarł współtwórca najwybitniejszej polskiej płyty Rockowej - "Chmury Nie było". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: Robert Sadowski Nie Żyje IP: 212.33.74.* 27.01.05, 10:53 (*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robert Sadowski Nie Żyje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 10:56 Włączyłem sobie "Koncert" Madame...Idealna muzyka na taki dzień jak dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Robert Sadowski Nie Żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:39 Brak mi słów... Robert - dzięki za wczesny Houk i jedną z najlepszych polskich kapel - KOBONG! (*) (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Robert Sadowski Nie Żyje 29.01.05, 00:10 Roberta poznałem w dość ważnym dla Niego i dla mnie roku 1984. Przez te ponad 20 lat nasze ścieżki wiele razy się gubiły i odnajdywały. W ostatnich latach kontakt z Robertem był coraz trudniejszy. Nie był to człowiek łatwy, cokolwiek to oznacza. Miał ogromny szacunek dla muzyki, którą sam tworzył i dla muzyki, którą tworzyli inni. To głównie dzięki Niemu Madame brzmi tak świeżo po ponad 20 latach. To dzięki niemu płyta "X" Gawlińskiego jest tak dobra, chociaż z okładki AŻ TAK to nie wynika. Miałem nadzieję, że nie opuści nas tak szybko. Pomyliłem się. Chyba nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg w czwartek pogrzeb Roberta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 14:00 Może to kogoś zainteresuje: Nabożeństwo żałobne odbędzie się w czwartek, 3 lutego 2005, o godzinie 14.00 w kościele pw. św Józefa Oblubieńca w Warszawie(Ursus przy ul. Cierlickiej). Po nabożeństwie Zmarły zostanie odprowadzony na miejsce wiecznego spoczynku, do grobu na cmentarzu miejscowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pancerz84 Re: w czwartek pogrzeb Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:31 odszedł wspaniały muzyk i człowiek (nagraliśmy razem płytę the Lizards Day w Rzeszowie ,na wokalu był Jarek Wajk)Robercie Spoczywaj w Pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: w czwartek pogrzeb Roberta 05.02.05, 18:03 Czekałem, kto pierwszy rzuci nazwę The Lizard Day, kapeli stanowiącej w przypadku Roberta ogniwo pomiędzy Madame a Houkiem. Kapeli, po której mało zostało. Ze szkodą dla polskiej muzyki, rzecz jasna. Nie przypuszczałem, że odezwie się sam Pancerz. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś