mallina 31.05.02, 01:49 no wlasnie mnie napadlo i sobie slucham i jakos milo mi)) fajny kawalek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:52 mallina napisał(a): > no wlasnie mnie napadlo i sobie slucham i jakos milo mi)) > fajny kawalek! Byli w Polsce niedawno a ja głupi nie pojechałem((( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 01:55 hmm a ja przyznaje ze nawet nie wiedzialam bo.....juz mieszkalam tutaj..hahhahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:57 mallina napisał(a): > hmm a ja przyznaje ze nawet nie wiedzialam bo.....juz mieszkalam > tutaj..hahhahahahaaa Słuchaj, a Ty tam na zawsze już czy jak????? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 01:58 no jak na razie to wyglada ze na stale Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:59 mallina napisał(a): > no jak na razie to wyglada ze na stale (( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:00 a to jakas roznica???w polsce to tez w szczecinie nie mieszkalam )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:01 mallina napisał(a): > a to jakas roznica???w polsce to tez w szczecinie nie mieszkalam > )))))))))))))) W sumie fakt ale jakos mi sie tak smutno zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:05 jednak wrazliwy chlopak z ciebie Mieciu!!! nie smuc sie!!! co tam odleglosci w dobie internetu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:06 mallina napisał(a): > jednak wrazliwy chlopak z ciebie Mieciu!!! > nie smuc sie!!! > co tam odleglosci w dobie internetu)))))) Jak zawsze masz racje) Czas podetrzeć łzy i zapuścic sobie muzę na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:10 mallina napisał(a): > a co puscisz? Zapuszczę nowy Myslovitz bo niestety nie mogę się juz uwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:12 ja bede miec juz niedlugo...ponoc wlasnie dobrze wpada i jest spoko juz sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:14 mallina napisał(a): > ja bede miec juz niedlugo...ponoc wlasnie dobrze wpada i jest spoko juz sie > ciesze! Masz rodzinę-wysyłaczy w Polsce? Szkoda bo chciałem Ci tez wysłac))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:16 )) mozna to tak ujac ale niezupelnie)) z wszystkim na biezaco jestem!..zreszta w polsce jestem raz w miesiacu))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:18 A-ha. To takie buty) A ja myślałem ze Ty tam na wygnaniu, odcięta od świata) To nie jest żle. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:21 no wygnanie to nie jest....nawet wszystkie polskie programy mam(oprocz polsatu) ))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:23 To jak w domu prawie, albo nawet lepiej. Lecę już. Pa nocne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:27 pa..a czemu w sumie tak dlugo siedziales? robiles cos? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miecio Re: Alles Luge - LACRIMOSA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:28 mallina napisał(a): > pa..a czemu w sumie tak dlugo siedziales? robiles cos? Zawsze jak coś piszesz to czytam, a ze teraz mogłem jeszcze z Tobą pogadać- tym milej było. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alles Luge - LACRIMOSA 31.05.02, 02:30 nooo ale pochlebca z ciebie!)) milych snow! Odpowiedz Link Zgłoś