Gość: j. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:26 Kochani,zwracam sie do was z prośbą o podanie namiarów na antykwariaty,sklepy muzyczne na terenie warszawy,w których jest duzy wybór pyt winylowcyh bede baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j. Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:16 ojej,nikt mi nie pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.remontowa.com.pl 08.02.05, 15:26 "Muzant" - Warecka 4/6 (róg Świętokrzyskiej i Nowego Swiatu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:34 dziękimoże ktoś ma jeszcze coś w zanadrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonik Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 13:00 Ja moge dzialac jako sklep. Mam 300 vinyli. Daj znac na dawid_dragonik@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.chello.pl 09.02.05, 13:10 moze Combo ..na Słupeckiej? dawno tam nie byłem i nie wim czy jeszcze istnieją. Kiedys miał vinyle Helikon przy rynku nowego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan disco polo Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 13:39 w Muzancie jest fajnie,pomimo ze dosc drogo wyceniaja to jesli dla kogos winyl jest fetyszem to bedzie dobrze sie tam czul .Taki bohemowo rockowy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: 195.245.217.* 09.02.05, 20:06 Nie wiem, czy już się nie zamknął, ale przy Kazimierzowskiej róg Odolańskiej był fajny sklep prowadzony przez Druha Sławka - hip hop i czarna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: PŁYTY WINYLOWE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:35 bardzo duży wybór jest na Koszykowej-hala Koszyki, stoisko taniej książki, wszystko po 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
daaroo Re: PŁYTY WINYLOWE! 09.02.05, 22:20 zarejestruj się na allegro, gdzie sporo osób wystawia płyty. Ja korzystam od 2 lat i kupiłem mnóstwo płyt, o kupieniu których kilkanaście lat temu nawet marzyć ciężko było. Jeśli się zdecydujesz to służę namiarami na kilku sprawdzonych sprzedających. Odpowiedz Link Zgłoś